tolisrodos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ΟΛΑ τα F2G εχουν το 1000+1000 με WIND F2G... Η δεσμευση τιμης εχει να κανει ΜΟΝΟ με χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ΟΛΑ τα F2G εχουν το 1000+1000 με WIND F2G... Η δεσμευση τιμης εχει να κανει ΜΟΝΟ με χρεωσεις. Ααα :( thanks για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ποιος ο λογος να πας στο F2G4(WU) κ οχι στο F2G1(Q) για να χεις πιο φτηνες βασικες χρεωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ποιος ο λογος να πας στο F2G4(WU) κ οχι στο F2G1(Q) για να χεις πιο φτηνες βασικες χρεωσεις? Hmm? Ήθελα να πάω για να έχω τα 1000 + 1000 με whats up. Anyways, απο τo Q πήγα στο Frog. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Hmm? Ήθελα να πάω για να έχω τα 1000 + 1000 με whats up. Anyways, απο τo Q πήγα στο Frog. :) sto f2g4 exis xrewsis adistixes tu whats up mono pros arithmus wind. h desmeysh timhs isxii mono pros kartokinhta f2g. mhn berdeyese k sto frog pu phges exis xrewsis adistixes tu frog alla pros kartokinhta f2g. MONO. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 sto f2g4 exis xrewsis adistixes tu whats up mono pros arithmus wind. h desmeysh timhs isxii mono pros kartokinhta f2g. mhn berdeyese k sto frog pu phges exis xrewsis adistixes tu frog alla pros kartokinhta f2g. MONO. όχι, ο φίλος που πήγε στο frog έχει τις χρεώσεις του frog ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (με το τιμολογιο της frog) και προς F2G έχει την αντίστοιχη χρέωση που θα είχε αν μίλαγε από Frog --> σε Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ρε παιδια εβαλα καρτα 10 ευρω,ειχα και το μπονους και το f2g με τα 600 λεπτα προς κινητα κ σταθερα+sms και σημερα μου τελειωσε η καρτα :what: τι παιζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Πάρε τηλέφωνο στο 1260 και ρώτα τι έγινε. Αν έχουν κάνει λάθος θα σου τα πιστώσουν. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 telika ine sovaro to provlhma me thn online ananewsh apo to site ths wind. exi parathruthi se dekades xrhstes. stilate kanena mail sto cc na tus enhmerwsete gia to provlhma? Επιβεβαιώνω πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση. Με Mozilla βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα. Επικοινωνήστε με το customer support της WIND: info@wind.com.gr" και με ΙΕ δεν μπορείς καν να μπείς στον λογαριασμό σου: "Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας." Στο cc σε πρήζουν οτι είναι θέμα κάρτας αλλά από μεριά τράπεζας δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξάλλου είχα κάνει 10 επιτυχημένες ανανεώσεις μέχρι την Παρασκευή. Με 1000 ζόρια προσπάθησα να τους δείξω οτι είναι πρόβλημα της wind μιας και το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε πολύ κόσμο, αλλά η συνομιλία μας ολοκληρώθηκε όταν άρχισαν να μου ζητάνε τα προσωπικά μου στοιχεία από κάρτα και καρτοκινητό. Δεν τους τα έδωσα φυσικά και έληξε εκεί το θέμα δυστυχώς χωρίς να βρεθεί λύση και να εξυπηρετηθώ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 δεν εχω καρτα ουτε γι αυτο..ειναι δυνατον ομως?πως να τους αποδειξω οτι εγινε λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 δεν εχω καρτα ουτε γι αυτο..ειναι δυνατον ομως?πως να τους αποδειξω οτι εγινε λαθος? Δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα για να το αποδείξεις. Θα δει την κίνηση που έχεις κάνει και κατά πάσα πιθανότητα θα προωθήσει το αίτημα σου στο αρμόδιο τμήμα και αυτοί θα δουν τι έχει γίνει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 δεν εχω καρτα ουτε γι αυτο..ειναι δυνατον ομως?πως να τους αποδειξω οτι εγινε λαθος? Θα καλέσεις αναγκαστικά το 693-560-1260 με χρέωση από σταθερό τηλέφωνο αν δεν μπορείς από κινητό. Ή βρές κάποιον γνωστό σου που έχει Wind να καλέσεις από εκεί το 1260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 καλεσα και μου ειπε οτι το μπονους που ειχα με τα 10€.. 50'+50sms ειναι για 24 ωρες..νομιζα οτι ηταν μεχρι να τελειωσουν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 καλεσα και μου ειπε οτι το μπονους που ειχα με τα 10€.. 50'+50sms ειναι για 24 ωρες..νομιζα οτι ηταν μεχρι να τελειωσουν :O me kartes twn 10 eyrw to bonus isxii mono gia 24 wres. distixws polis kosmos thn exi pathsi opws esy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παιδιά αν βάλω από μια visa enter (χρεωστική) σε λίγο, €30 . θα μπουν αυτόματα €45 στο καρτοκινητό μου wind f2g1, και επιπλέον θα έχω 50' + 50sms προς όλα τα δίκτυα ως τις 24 μαρτίου 2009 ? (που πως καταναλώνονται τα 50' ? ανα 1'' από το 1ο 1''? ) τα είπα σωστά ή κάνω κάτι λάθος ? (ψάχνω τη δέουσα λύση για να ξεμπλέξω από κάρτες στο...καρτοκινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καπου διαβασα οτι κανετε ανανεωση με τον firefox. Σε τετοια sites παντα δουλευουμε με internet explorer. Με firefox κολλανε τετοια sites οπως πχ το online της eurobank δεν λειτουργει σωστα. Μεχρι τωρα εχω κανει 3 ανανεωσεις με explorer και ολα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 λοιπόν όκ εβαλα on-line (με firefox) 30 και μου προστέθηκε 50%. σύνολο 45. μέχρις εδώ καλά. 1) τα 50' και 50 sms πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα δώσουν ή έγινε αυτόματα? 2) η χρέωση σ' αυτά τα 50' γίνεται ανά 1'' από το πρώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 λοιπόν όκ εβαλα on-line (με firefox) 30 και μου προστέθηκε 50%. σύνολο 45. μέχρις εδώ καλά. 1) τα 50' και 50 sms πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα δώσουν ή έγινε αυτόματα? 2) η χρέωση σ' αυτά τα 50' γίνεται ανά 1'' από το πρώτο? αν δεν είχες στείλει πριν την ανανέωση sms με τη λέξη BONUS στο 1209 δυστυχώς δε θα τα πάρεις... σε αυτά γίνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι τώρα τουλάχιστον Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καπου διαβασα οτι κανετε ανανεωση με τον firefox. Σε τετοια sites παντα δουλευουμε με internet explorer. Με firefox κολλανε τετοια sites οπως πχ το online της eurobank δεν λειτουργει σωστα. Μεχρι τωρα εχω κανει 3 ανανεωσεις με explorer και ολα ειναι οκ. Με ΙΕ βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε μένα: "Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Τοτε θα κολλησε το site.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Πρέπει να έχει γενικό πρόβλημα το site της Wind γιατί ούτε με ΙΕ, ούτε με Μοζίλα δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Λοιπόν πήρα το παρακάτω μήνυμα... ''ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ & ΜΕΧΡΙ 28/02/09 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ 50% ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ. WIND ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.'' Αρα βάζοντας με πιστωτική από το site της wind 30 ευρώ, θα γίνουν +15 ευρώ με την προσφορά του πιο πάνω sms, +15 ευρώ λόγω της προσφοράς ανανέωσης από το site της wind, σύνολο 60 ευρώ. Θα πάρω και bonus 50 λεπτά ομιλίας και 50 sms προς όλους τους εθνικούς προορισμούς για ένα μήνα, + την ανανέωση για τον μήνα Μάρτιο της προσφοράς 1000+1000 προς όλα τα f2g. Αυτό το μήνυμα σου δίνει 50% μέχρι 50 ευρώ ανανέωση ( δεν σου στείλαν αυτό που γράφει για 30 ευρώ) Για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου βάλε καλύτερα 50 ( αν υπάρχουν τα χρήματα) Είχες δίκιο φίλε μου. Τα 50 ευρώ έγιναν 100, είχα και καμμιά 67 ευρώ.:cool: Σύνολο 167 ευρώ!!!:lol: Τα οποία θα αρχίσουν να ελλατώνονται αφού εξαντλήσω τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα.:cool: http://img3.imageshack.us/img3/8783/screen06.png Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Είχες δίκιο φίλε μου. Τα 50 ευρώ έγιναν 100, είχα και καμμιά 67 ευρώ.:cool: Σύνολο 167 ευρώ!!!:lol: Τα οποία θα αρχίσουν να ελλατώνονται αφού εξαντλήσω τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα.:cool: http://img3.imageshack.us/img3/8783/screen06.png poyla monades. as poume ta 30 eyrw pula ta 20 h 22 eyrw. k me ta lefta pu tha paris ksanavale apo to internet gia na paris k ta 50+50 k 50% parapanw monades apo to site ths wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 έστειλα email στην Wind για τα προβλήματα της ηλεκτρονικής ανανέωσης... περιμένω απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge0rgak0s Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ξερει κανεις που στελνω μυνημα για να ενεργοποιησω το πακετο του ινερνετ plus...νομιζω στελνω plus αλλα σε ποιο νουμερο? ευχαριστω Παράθεση Πότε ξανά LG!!:protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts