Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΛΑ τα F2G εχουν το 1000+1000 με WIND F2G...

Η δεσμευση τιμης εχει να κανει ΜΟΝΟ με χρεωσεις.

Ααα :( thanks για την γρήγορη απάντηση.

Ποιος ο λογος να πας στο F2G4(WU) κ οχι στο F2G1(Q) για να χεις πιο φτηνες βασικες χρεωσεις?

Hmm? Ήθελα να πάω για να έχω τα 1000 + 1000 με whats up. Anyways, απο τo Q πήγα στο Frog. :)

Hmm? Ήθελα να πάω για να έχω τα 1000 + 1000 με whats up. Anyways, απο τo Q πήγα στο Frog. :)

sto f2g4 exis xrewsis adistixes tu whats up mono pros arithmus wind. h desmeysh timhs isxii mono pros kartokinhta f2g. mhn berdeyese

k sto frog pu phges exis xrewsis adistixes tu frog alla pros kartokinhta f2g. MONO.

[sIGPIC][/sIGPIC]

sto f2g4 exis xrewsis adistixes tu whats up mono pros arithmus wind. h desmeysh timhs isxii mono pros kartokinhta f2g. mhn berdeyese

k sto frog pu phges exis xrewsis adistixes tu frog alla pros kartokinhta f2g. MONO.

όχι, ο φίλος που πήγε στο frog έχει τις χρεώσεις του frog ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (με το τιμολογιο της frog) και προς F2G έχει την αντίστοιχη χρέωση που θα είχε αν μίλαγε από Frog --> σε Frog.

ρε παιδια εβαλα καρτα 10 ευρω,ειχα και το μπονους και το f2g με τα 600 λεπτα προς κινητα κ σταθερα+sms και σημερα μου τελειωσε η καρτα :what: τι παιζει????

Πάρε τηλέφωνο στο 1260 και ρώτα τι έγινε. Αν έχουν κάνει λάθος θα σου τα πιστώσουν.
مفاجأة

telika ine sovaro to provlhma me thn online ananewsh apo to site ths wind. exi parathruthi se dekades xrhstes. stilate kanena mail sto cc na tus enhmerwsete gia to provlhma?

Επιβεβαιώνω πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση.

Με Mozilla βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

"Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα.

Επικοινωνήστε με το customer support της WIND: info@wind.com.gr"

και με ΙΕ δεν μπορείς καν να μπείς στον λογαριασμό σου:

"Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας."

Στο cc σε πρήζουν οτι είναι θέμα κάρτας αλλά από μεριά τράπεζας δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εξάλλου είχα κάνει 10 επιτυχημένες ανανεώσεις μέχρι την Παρασκευή.

Με 1000 ζόρια προσπάθησα να τους δείξω οτι είναι πρόβλημα της wind μιας και το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε πολύ κόσμο, αλλά η συνομιλία μας ολοκληρώθηκε όταν άρχισαν να μου ζητάνε τα προσωπικά μου στοιχεία από κάρτα και καρτοκινητό. Δεν τους τα έδωσα φυσικά και έληξε εκεί το θέμα δυστυχώς χωρίς να βρεθεί λύση και να εξυπηρετηθώ.:(

δεν εχω καρτα ουτε γι αυτο..ειναι δυνατον ομως?πως να τους αποδειξω οτι εγινε λαθος?

δεν εχω καρτα ουτε γι αυτο..ειναι δυνατον ομως?πως να τους αποδειξω οτι εγινε λαθος?

Δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα για να το αποδείξεις. Θα δει την κίνηση που έχεις κάνει και κατά πάσα πιθανότητα θα προωθήσει το αίτημα σου στο αρμόδιο τμήμα και αυτοί θα δουν τι έχει γίνει.

مفاجأة

Θα καλέσεις αναγκαστικά το 693-560-1260 με χρέωση από σταθερό τηλέφωνο αν δεν μπορείς από κινητό. Ή βρές κάποιον γνωστό σου που έχει Wind να καλέσεις από εκεί το 1260.

καλεσα και μου ειπε οτι το μπονους που ειχα με τα 10€.. 50'+50sms ειναι για 24 ωρες..νομιζα οτι ηταν μεχρι να τελειωσουν :O

καλεσα και μου ειπε οτι το μπονους που ειχα με τα 10€.. 50'+50sms ειναι για 24 ωρες..νομιζα οτι ηταν μεχρι να τελειωσουν :O

me kartes twn 10 eyrw to bonus isxii mono gia 24 wres. distixws polis kosmos thn exi pathsi opws esy.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά αν βάλω από μια visa enter (χρεωστική) σε λίγο, €30 . θα μπουν αυτόματα €45 στο καρτοκινητό μου wind f2g1, και επιπλέον θα έχω 50' + 50sms προς όλα τα δίκτυα ως τις 24 μαρτίου 2009 ? (που πως καταναλώνονται τα 50' ? ανα 1'' από το 1ο 1''? )

τα είπα σωστά ή κάνω κάτι λάθος ? (ψάχνω τη δέουσα λύση για να ξεμπλέξω από κάρτες στο...καρτοκινητό μου!

Καπου διαβασα οτι κανετε ανανεωση με τον firefox.

Σε τετοια sites παντα δουλευουμε με internet explorer. Με firefox κολλανε τετοια sites οπως πχ το online της eurobank δεν λειτουργει σωστα.

Μεχρι τωρα εχω κανει 3 ανανεωσεις με explorer και ολα ειναι οκ.

λοιπόν όκ εβαλα on-line (με firefox) 30 και μου προστέθηκε 50%. σύνολο 45. μέχρις εδώ καλά.

1) τα 50' και 50 sms πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα δώσουν ή έγινε αυτόματα?

2) η χρέωση σ' αυτά τα 50' γίνεται ανά 1'' από το πρώτο?

λοιπόν όκ εβαλα on-line (με firefox) 30 και μου προστέθηκε 50%. σύνολο 45. μέχρις εδώ καλά.

1) τα 50' και 50 sms πρέπει να κάνω κάτι για να μου τα δώσουν ή έγινε αυτόματα?

2) η χρέωση σ' αυτά τα 50' γίνεται ανά 1'' από το πρώτο?

αν δεν είχες στείλει πριν την ανανέωση sms με τη λέξη BONUS στο 1209 δυστυχώς δε θα τα πάρεις... σε αυτά γίνεται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι τώρα τουλάχιστον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καπου διαβασα οτι κανετε ανανεωση με τον firefox.

Σε τετοια sites παντα δουλευουμε με internet explorer. Με firefox κολλανε τετοια sites οπως πχ το online της eurobank δεν λειτουργει σωστα.

Μεχρι τωρα εχω κανει 3 ανανεωσεις με explorer και ολα ειναι οκ.

Με ΙΕ βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε μένα:

"Ο χρόνος παραμονής σας έχει λήξει. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας μας."

Πρέπει να έχει γενικό πρόβλημα το site της Wind γιατί ούτε με ΙΕ, ούτε με Μοζίλα δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση!:(

Λοιπόν πήρα το παρακάτω μήνυμα...

''ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ & ΜΕΧΡΙ 28/02/09 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ 50% ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ. WIND ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.''

Αρα βάζοντας με πιστωτική από το site της wind 30 ευρώ,

θα γίνουν +15 ευρώ με την προσφορά του πιο πάνω sms,

+15 ευρώ λόγω της προσφοράς ανανέωσης από το site της wind,

σύνολο 60 ευρώ.

Θα πάρω και bonus 50 λεπτά ομιλίας και 50 sms προς όλους τους εθνικούς προορισμούς για ένα μήνα,

+ την ανανέωση για τον μήνα Μάρτιο της προσφοράς 1000+1000 προς όλα τα f2g.

Αυτό το μήνυμα σου δίνει 50% μέχρι 50 ευρώ ανανέωση ( δεν σου στείλαν αυτό που γράφει για 30 ευρώ)

Για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου βάλε καλύτερα 50 ( αν υπάρχουν τα χρήματα)

Είχες δίκιο φίλε μου.

Τα 50 ευρώ έγιναν 100, είχα και καμμιά 67 ευρώ.:cool:

Σύνολο 167 ευρώ!!!:lol:

Τα οποία θα αρχίσουν να ελλατώνονται αφού εξαντλήσω τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα.:cool:

http://img3.imageshack.us/img3/8783/screen06.png

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Είχες δίκιο φίλε μου.

Τα 50 ευρώ έγιναν 100, είχα και καμμιά 67 ευρώ.:cool:

Σύνολο 167 ευρώ!!!:lol:

Τα οποία θα αρχίσουν να ελλατώνονται αφού εξαντλήσω τα 50 λεπτά ομιλίας και τα 50 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα.:cool:

http://img3.imageshack.us/img3/8783/screen06.png

poyla monades. as poume ta 30 eyrw pula ta 20 h 22 eyrw. k me ta lefta pu tha paris ksanavale apo to internet gia na paris k ta 50+50 k 50% parapanw monades apo to site ths wind

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερει κανεις που στελνω μυνημα για να ενεργοποιησω το πακετο του ινερνετ plus...νομιζω στελνω plus αλλα σε ποιο νουμερο?

ευχαριστω

Πότε ξανά LG!!:protest:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova