ReaperX Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Συγκεκριμένα για την περίοδο 1/5/2013 - 30/6/2013 το Surf 100 προσφέρει σε όλες τις ενεργοποιήσεις 500 επιπλέον MB ως ΔΩΡΟ! Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 500ΜΒ ως online bonus! Το μόνο πακέτο που δίνει 500+500 είναι αυτό,άρα σε αυτό αναφέρονται προφανώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το μόνο πακέτο που δίνει 500+500 είναι αυτό,άρα σε αυτό αναφέρονται προφανώς.. Ένα είναι το πακέτο ίντερνετ το surf 100 που απλά δίνει εδώ και μήνες 500mb και απλά κάνει δώρο online άλλα 500. Κανονικά η προσφορά είναι ως τέλη ιούνη αλλά πιστεύω θα παραταθεί. Αφού και στη Vodafone 500 δίνει αντί για 100 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Tα 500 τα χουμε σίγουρα πιστεύω αφού όλοι τόσο τα έχουν.Το θέμα είναι τα bonus 500 μη τα κόψουν.. Θα αγοράσω πακέτο σήμερα μου φαίνεται να είμαι σίγουρος...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Α ναι...έχετε δίκιο! Για να δούμε τι θα γράφει από αύριο στο my f2go! Θα έχει τα 500 mb bonus online αγοράς πακέτου? Υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ανανέωση 1/07 Δωθηκαν κανονικά 1000mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μια χαρα υπαρχουν τα 500 mb on-line bonus. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-internet/unlimited-surf/ Μολις ανανεωθηκε μεχρι 30/9!!!!!!!!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Aν πάντως κάποιος ξέρει αν και πού γίνεται cloning μιας wind κάρτας καρτοκινητού, ας το γράψει να πάμε! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Aν πάντως κάποιος ξέρει αν και πού γίνεται cloning μιας wind κάρτας καρτοκινητού, ας το γράψει να πάμε! Ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-internet/unlimited-surf/ Μολις ανανεωθηκε μεχρι 30/9!!!!!!!!!!!!! :D Ευτυχώς! σιγά μην το κόψουν ;) (το καλό που τους θέλω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Δυστυχώς, ο Βαγγέλης Μίχας σταματά την αναπτυξη των εφαρμογών του, όπως ανακοίνωσε στο google play. Πολλα ευχαριστώ να του πω και μέσα απο το παρόν thread. Edited July 2, 2013 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ελπίζω τουλάχιστον οι εφαρμογές του Βαγγέλη Μίχα που έχουμε ήδη κατεβάσει να συνεχίσουν να λειτουργούν γιατι εμένα προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ , περισσότερο απο τις εφαρμογές της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Όντως είναι κρίμα που σταματά η ανάπτυξη. Η εφαρμογή του είναι πολύ πιο εύχρηστη από την αντίστοιχη επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 απο σημερα ειμαι και εγω στο f2g απο συμβολαιο θα παω στο καταστημα να βαλω χρονο ομηλιας προς ολους και 500 MB πρεπει να προσεξω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 απο σημερα ειμαι και εγω στο f2g απο συμβολαιο θα παω στο καταστημα να βαλω χρονο ομηλιας προς ολους και 500 MB πρεπει να προσεξω κατι Να βαζεις τα πακετα ονλαιν για να παιρνεις τα δωρα. Χρονος στο καταστημα και πακετα ονλαιν. κατεβασε και την εφαρμογη για ενημερωση ονλαιν. Επισης με την εγγραφη παιρνεις δωρο.... επισης κυττα αν υπαρχει ακομα η προσφορα για λεπτα προς ολους με ανανεωση 10€ και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Να βαζεις τα πακετα ονλαιν για να παιρνεις τα δωρα. Χρονος στο καταστημα και πακετα ονλαιν. κατεβασε και την εφαρμογη για ενημερωση ονλαιν. Επισης με την εγγραφη παιρνεις δωρο.... επισης κυττα αν υπαρχει ακομα η προσφορα για λεπτα προς ολους με ανανεωση 10€ και πανω. με το ον λαιν πως θα πληρώνω με καετα απο περιπτερο εγω θελνω ομηλια προς ολους και ΜΒ θα παρω καρτες 5 και 5 ευρω εβαλα την εφαρμομο του μιχα Edited July 2, 2013 by kostascbr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 με το ον λαιν πως θα πληρώνω με καετα απο περιπτερο εγω θελνω ομηλια προς ολους και ΜΒ θα παρω καρτες 5 και 5 ευρω εβαλα την εφαρμομο του μιχα Μπορεις βεβαια να περνας την καρτα ονλαιν αλλα πρακτικα ασημαντο. Με πληρωμη στο καταστημα παιρνεις δωρεαν προς wind. Το περιπτερο ειναι για ωρα αναγκης παντα. Η εφαρμογη του μιχα δυστυχως θα κλεισει. Καλυτερα να στραφεις στη επισημη αν δεν εχεις πολλαπλους λογαριασμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Μπορεις βεβαια να περνας την καρτα ονλαιν αλλα πρακτικα ασημαντο. Με πληρωμη στο καταστημα παιρνεις δωρεαν προς wind. Το περιπτερο ειναι για ωρα αναγκης παντα. Η εφαρμογη του μιχα δυστυχως θα κλεισει. Καλυτερα να στραφεις στη επισημη αν δεν εχεις πολλαπλους λογαριασμους.δεν μου ειπες την ον λαιν πληρωμη πως θα την κανω και τωρα μου λες οτι και απο το καταστημα εχω μπονους ενω νωριτερα μου ελεγες ον λαιν εχω μπονους ,κατι δεν καταλαβα πεστα μου λιγο ποιο αναλυτικα σε παρακαλω συγνωμη ,φιλε σε κουρασα αλλα ειναι καινουργιος βοηθα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 δεν μου ειπες την ον λαιν πληρωμη πως θα την κανω και τωρα μου λες οτι και απο το καταστημα εχω μπονους ενω νωριτερα μου ελεγες ον λαιν εχω μπονους ,κατι δεν καταλαβα πεστα μου λιγο ποιο αναλυτικα σε παρακαλω συγνωμη ,φιλε σε κουρασα αλλα ειναι καινουργιος βοηθα ευχαριστω Δεν υπαρχει λογος για να μπερδευεσαι. Αγοραζεις χρονο ( ειτε απο καταστημα wind , ειτε απο περιπτερο )για να εχεις , και μετα on line τον ξοδευεις οπως θελεις. Για τον φιλο πιο πανω εγω που αγοραζω χρονο απο καταστημα παντα δεν εχω δει κανενα δωρο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κρίμα για την εφαρμογή του Βαγγέλη. Εκτιμώ ότι όταν κάποια στιγμή τροποποιηθεί η επίσημη, ίσως να μην ανταποκρίνεται σωστά ή να κολλάει. Ήταν πολύ καλό να μπορείς να βλέπεις περισσότερους λογαριασμούς. Αν μου επιτρέπεται να πω, αφού την έφτασε ως εδώ, είναι κρίμα να την αφήσει τώρα. @pavlitakis1 Νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον μπόνους από ανανέωση χρόνου σε κατάστημα. Έχει σταματήσει πολύ καιρό τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Υπαρχει σε ανανεωση απο 20 ευρω οπου δινει 300 λεπτα και 300 sms προς Wind/Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) . @pavlitakis1 Νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον μπόνους από ανανέωση χρόνου σε κατάστημα. Έχει σταματήσει πολύ καιρό τώρα. Ισως εχεις δικιο γιατι εχω q και μπερδευτηκα. Λαθος μου. Edited July 2, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Δυστυχώς, ο Βαγγέλης Μίχας σταματά την αναπτυξη των εφαρμογών του, όπως ανακοίνωσε στο google play. Πολλα ευχαριστώ να του πω και μέσα απο το παρόν thread. Ελπίζω τουλάχιστον οι εφαρμογές του Βαγγέλη Μίχα που έχουμε ήδη κατεβάσει να συνεχίσουν να λειτουργούν γιατι εμένα προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ , περισσότερο απο τις εφαρμογές της wind. Όντως είναι κρίμα που σταματά η ανάπτυξη. Η εφαρμογή του είναι πολύ πιο εύχρηστη από την αντίστοιχη επίσημη. Πολύ περίεργη αυτή η διακοπή... Μάλιστα, θα τις κατεβάσει και από το Play store απ' ότι λέει. Λέτε να εμπλέκεται η Wind σ' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Πολύ περίεργη αυτή η διακοπή... Μάλιστα, θα τις κατεβάσει και από το Play store απ' ότι λέει. Λέτε να εμπλέκεται η Wind σ' αυτό; Απο τη στιγμη που θ αλλαξει κατι στο λογισμικο του σερβερ, θα πρεπει να δινει ενημερωση. Αλλιως δεν θα λειτουργησει η εφαρμογη. Μαλλον δεν του εκανε προταση η wind και τον αναγκασε να κλεισει. Συμβαινουν αυτα. Απ οτι ειχα δει δεν ειχαν καλες σχεσεις. Προβλημα με τ ονομα...αναγκαστηκε να το αλλαξει. Αβυσσος οι ψυχη των ανθρωπων. Παντως κριμα...γιατι πολλες φορες δεν φτανει να εισαι καλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 οντως γτ ειναι παρα πολυ καλη εφαρμογη κριμα μακαρι να αλλαξει γνωμη Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts