JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ωραία η καινούργια διαφήμιση τις γουίντ σχετικά με την νέα καρτοκινητη και τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα που ήδη προσφέρει . ΗΧΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Λέει!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ωραία η καινούργια διαφήμιση τις γουίντ σχετικά με την νέα καρτοκινητη και τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα που ήδη προσφέρει . ΗΧΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Λέει!!. Βρε κάτι γούστα που έχουν οι διαφημιστές της! Πιστεύω να το λες ειρωνικά, προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει! Δεν μας έχει συνηθίσει η WIND σε τόσο άσχημες διαφημίσεις! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ωραία η καινούργια διαφήμιση τις γουίντ σχετικά με την νέα καρτοκινητη και τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα που ήδη προσφέρει . ΗΧΩ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Λέει!!. όντως από τις ωραίες και αστείες διαφημίσεις σου φτιάχνει το κέφι ειδικά τη πρώτη φορά που την είδα γέλασα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Βρε κάτι γούστα που έχουν οι διαφημιστές της! Πιστεύω να το λες ειρωνικά, προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει! Δεν μας έχει συνηθίσει η WIND σε τόσο άσχημες διαφημίσεις! συμφωνω...αθλια ειναι και εκνευριστικη!!!εμενα μ αρεσει αυτη με το δεντρο...οχι οτι εχω καταλαβει τελικα τι ρολο βαραει το δεντρο αλλα εχει ετσι κατι το προσεγμενο και ωραιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 δεν ηξερα οτι εχει τοσο σουξε το f2g2 και πουλιεται κιολας...δηλαδη μαπα η νεα καρτοκινητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Υπάρχουν άτομα που κλαίνε για ένα τέτοιο πακέτο και δίνουν τα πάντα όλα για αγοράσουν τον αριθμό σου λόγω της χρέωσης που έχει.. ;) πάντως ανταλλάζω εύκολο νουμερο ..πχ 6930-000-000 όλα ίδια ...με ενα f2g2 ari8mo :) γιατί έχω έναν που με ενοχλούν συνέχεια ανεπιθύμητοι τράπεζες και δεν θέλω να το χρησιμοποιώ Αλλά αν είναι να αλλάξεις πακέτο λόγω μηνύματος, καλύτερα πούλα τον αριθμό γιατί σφάζονται πολλοί για να αποκτήσουν ένα τέτοιο πακέτο και θα πάρεις και ζεστό χρήμα από το πουθενά. Πίστεψε με. ΥΓ. Είδες; Ακόμη κι εσύ ψάχτηκες για F2G2 αριθμό.. ;) ναι αδερφέ μου και ξυπνάς μια μέρα και το έχουνε καταργήσει και χάνεις και τα λεφτά σου και μένεις μακακας εμπιστεύεσαι αυτήν την εταιρεία ? εγώ το ανταλλάζω με πολύ εύκολο αριθμώ.άντε κανένα πενηντάρη δεν θα έδινα παραπάνω για τους λόγους που σου είπα -¨))) Όποιος σφάζεται , παρακαλώ να μείνει ζωντανός και να μου στείλει pm. Βάλτο στις αγγελίες. ;) Μα καλά. Πέρα από όλα τ' άλλα... Με δεδομένο ότι όλα τα κινητά πλέων είναι ονομαστικά. Πόσο «σοφό» είναι να δώσει ή πουλήσει κάποιος το νούμερό του σε άλλον? :p Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Μα καλά. Πέρα από όλα τ' άλλα... Με δεδομένο ότι όλα τα κινητά πλέων είναι ονομαστικά. Πόσο «σοφό» είναι να δώσει ή πουλήσει κάποιος το νούμερό του σε άλλον? :p Πας σε ένα κατάστημα και κάνεις μεταβολή στοιχείων. Εννοείται ότι δεν το αφήνεις με τα δικά σου στοιχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν ήξερα αν γίνεται. Με τη λογική της... καταπολέμηση της «μαύρης» αγοράς. Λογικό πάντως να γίνεται, αφού υπάρχουν και περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζεται. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 δεν ηξερα οτι εχει τοσο σουξε το f2g2 και πουλιεται κιολας...δηλαδη μαπα η νεα καρτοκινητη Καλά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... έχει και η νέα καρτοκινητή τα καλά της, όπως τον διπλασιασμό των καρτών. Γενικά εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο κινητό, αν π.χ. μιλάς περισσότερο με F2G2, με Wind ή με άλλα δίκτυα, αν στέλνεις πολλά SMS κλπ. Το F2G2 έχει ακόμα τη φθηνότερη κλήση προς όλους, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 αληθεια έχει καλέσει κανέναν η wind για μετατροπή σε συμβόλαιο από κάρτα. Με χουν πάρει πιο παλιά για τα κλασικά πακέτα σημερα με πήραν τους λέω δεν ενδιαφέρομαι λόγω free2go2 και μου λεει εμεις σας προσφέρουμε με 15 ευρώ απεριοριστα προς όλη τη wind και μια ώρα πρός όλα τα άλλα δίκτυα δε συνέχισα γιατι λεω ευχαριστώ δε με ενδιαφέρει αλλά μετά το μετάνιωσα γιατι λεω επρεπε να την αφησω να μου πει τι πακέτο ειναι αυτό έτσι για να δω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 αληθεια έχει καλέσει κανέναν η wind για μετατροπή σε συμβόλαιο από κάρτα. Με χουν πάρει πιο παλιά για τα κλασικά πακέτα σημερα με πήραν τους λέω δεν ενδιαφέρομαι λόγω free2go2 και μου λεει εμεις σας προσφέρουμε με 15 ευρώ απεριοριστα προς όλη τη wind και μια ώρα πρός όλα τα άλλα δίκτυα δε συνέχισα γιατι λεω ευχαριστώ δε με ενδιαφέρει αλλά μετά το μετάνιωσα γιατι λεω επρεπε να την αφησω να μου πει τι πακέτο ειναι αυτό έτσι για να δω. Καρτοσύνδεση 15 σου πρότεινε! Ψάξ΄το και μόνος σου μπορεί να σε συμφέρει! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καρτοσύνδεση 15 σου πρότεινε! Ψάξ΄το και μόνος σου μπορεί να σε συμφέρει! με 0,10€ χρέωση προς ολους με απεριοριστα προς όλη τη περέα μου μιας και όλοι έχουν free2go και ελάχιστοι wind συμβόλαια οποτε με καλούν αυτοί και με 1,5GB internet είναι ζήτημα να πληρώνω 5€ το μηνα πλεον οπότε θα ήταν καθαρή αυτοκτονία να πας σε συμβόλαιο τουλάχιστον όσο ισχύει το free2go2. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ισχύει ότι σε καταστήματα wind σου δίνουν τα πακέτα καρτοκινητής δωρεάν αντί της τιμής των 5€; μπήκα σε ένα κατάστημα και είχε μερικά πακέτα μπροστά στο ταμείο και έγραφε κάτι για δωρεάν. γίνοταν χαμός και έφυγα. απλά μου έκανε εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 με 0,10€ χρέωση προς ολους με απεριοριστα προς όλη τη περέα μου μιας και όλοι έχουν free2go και ελάχιστοι wind συμβόλαια οποτε με καλούν αυτοί και με 1,5GB internet είναι ζήτημα να πληρώνω 5€ το μηνα πλεον οπότε θα ήταν καθαρή αυτοκτονία να πας σε συμβόλαιο τουλάχιστον όσο ισχύει το free2go2. Έχεις εκμεταλλευτεί τις καλύτερες προφορές στο μέγιστο για τη χρήση που κάνεις. Δεν μπορώ να διαφωνήσει. Ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ισχύει ότι σε καταστήματα wind σου δίνουν τα πακέτα καρτοκινητής δωρεάν αντί της τιμής των 5€; μπήκα σε ένα κατάστημα και είχε μερικά πακέτα μπροστά στο ταμείο και έγραφε κάτι για δωρεάν. γίνοταν χαμός και έφυγα. απλά μου έκανε εντύπωση Πακέτο καρτοκινητής και δωρεάν και έναντι 5€ λίγο δύσκολο να συμβεί... :p Αλλά απ' ό,τι θυμάμαι τα δίνουν δωρεάν με 5€ υπόλοιπο μέσα ή με 1€ για 5 μήνες κάθε μήνα αρκεί να κάνεις μια τουλάχιστον ανανέωση κάθε μήνα.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Σε αρκετά μαγαζιά που έχω πάει δίνουν πακέτα F2G, Q , Wind καρτοκινητή Δ Ω Ρ Ε Α Ν Τα ταυτοποιείς εκείνη τη στιγμή και είσαι έτοιμος. Ποντάρουν στο ότι θα βάζεις κάρτες κτλ Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Σε αρκετά μαγαζιά που έχω πάει δίνουν πακέτα F2G, Q , Wind καρτοκινητή Δ Ω Ρ Ε Α Ν Τα ταυτοποιείς εκείνη τη στιγμή και είσαι έτοιμος. Ποντάρουν στο ότι θα βάζεις κάρτες κτλ ναι το ξέρω το είδα στο κατάστημα στην γουίντ του μεσολογγίου. Το καλό είναι ότι έχει παρά πολλά πακέτα wind καρτοκινητη , wind free to go , και q telecom και μπορείς να επιλεξεις τον αριθμό σου έτσι ώστε να είναι εύκολος . Καλό είναι και αυτό. Αν και νομίζω ότι δεν γίνεται σε κατάστημα να ζητήσεις αριθμό που να είναι εύκολος!. Γίνεται να πάρεις πακέτο σύνδεσης χωρίς να κανείς ταυτοποιηση; και να το ενεργοποιήσεις οπότε θέλεις εσυ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Γίνεται να πάρεις πακέτο σύνδεσης χωρίς να κανείς ταυτοποιηση; και να το ενεργοποιήσεις οπότε θέλεις εσυ;. Εεε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Κανείς δεν μπορεί να στο αρνηθεί απλώς σκέψου να πάει ένα άτομο και να πάρει 10-15 νούμερα. Δεν είναι και το πιο ωραίο, ειδικά αφού τα έχουν τοποθετήσει και σε stand. Σίγουρα πάντως αν θες μπορείς να επιλέξεις ένα εύκολο νούμερο! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Ισχύει ότι σε καταστήματα wind σου δίνουν τα πακέτα καρτοκινητής δωρεάν αντί της τιμής των 5€; μπήκα σε ένα κατάστημα και είχε μερικά πακέτα μπροστά στο ταμείο και έγραφε κάτι για δωρεάν. γίνοταν χαμός και έφυγα. απλά μου έκανε εντύπωση ναι...ισχυει μερικως.... σε αλλα κατστηματα στο δινουν τζαμπα το νουμερο...αλλου τρως πορτα (ειναι μονο για πελατες συμβολαιου - σου λενε).... εναλλακτικα στην ομονοια τα πουλανε 15 με 35 λεπτα σφραγισμενα νουμερα....οποτε μαλλον δεν αξιζει καν να μπεις στον κοπο να ρωτας.... +ΥΓ Γίνεται να πάρεις πακέτο σύνδεσης χωρίς να κανείς ταυτοποιηση; και να το ενεργοποιήσεις οπότε θέλεις εσυ;. ναι το εχω κανει :) Edited October 15, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τυχαία κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει οι χρεώσεις της wind για το f2g2 και το f2g1.... Έψαξα εδώ αλλά δεν βρίκα κάπου μαζεμένες τις νέες χρεώσεις, όπως έψαξα και στο site της wind και δεν αναφέρει κάτι (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ...) Ξέρει κανείς τις νέες χρεώσεις για f2g2 και f2g1??? Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τυχαία κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει οι χρεώσεις της wind για το f2g2 και το f2g1.... Έψαξα εδώ αλλά δεν βρίκα κάπου μαζεμένες τις νέες χρεώσεις, όπως έψαξα και στο site της wind και δεν αναφέρει κάτι (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ...) Ξέρει κανείς τις νέες χρεώσεις για f2g2 και f2g1??? το f2g2 έχει χρέωση ομιλίας 0,11€το λεπτό προς όλα τα δίκτυα χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης, το f2g1 αν και δεν ξέρω σιγουριά νομίζω ότι χρέωση του το λεπτό είναι 0,21€ χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης. Τα μυνήματα προς όλα τα δίκτυα να ξέρεις σε όλα τα πακέτα δέσμευσης τιμής έχουνε γίνει 0,12€ το μύνημα. Ακούστηκε ότι η χρέωση του f2g2 θα αυξηθεί από αρχές του χρόνου το ποιο οικονομικό πακέτο αυξηθεί ... Μακάρι να μην γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalibas Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 το f2g2 έχει χρέωση ομιλίας 0,11€το λεπτό προς όλα τα δίκτυα χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης, το f2g1 αν και δεν ξέρω σιγουριά νομίζω ότι χρέωση του το λεπτό είναι 0,21€ χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης. Τα μυνήματα προς όλα τα δίκτυα να ξέρεις σε όλα τα πακέτα δέσμευσης τιμής έχουνε γίνει 0,12€ το μύνημα. Ακούστηκε ότι η χρέωση του f2g2 θα αυξηθεί από αρχές του χρόνου το ποιο οικονομικό πακέτο αυξηθεί ... Μακάρι να μην γίνει... Ευχαριστώ πολύ!!!! Πάντως εφόσον μιλάμε για ενεργά πακέτα (άσχετα αν δεν μπορεί να τα ενεργοποιήσει κάποιος, υπάρχουν πελάτες που τα έχουν ενεργά) δεν θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον μία ανακοίνωση, ή ένας αναλυτικός πίνακας από την wind για τις τιμές των πακέτων??? Ευχαριστώ και πάλι, τα sms δεν με ενδιαφέρουν καθόλου καθώς δεν στέλνω, αλλά ελπίζω να μην αλλάξουν οι χρεώσεις - καταργηθούν τα προγράμματα αυτά, και να υπάρχει μία καλή προσφορά για το 2011 για το f2g αντίστοιχη με του 2010.... Αλλιώς έχει και αλλού πορτοκαλίες... (Όχι η νεα καρτοκινητή πάντως...) Παράθεση Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Επανήλθαν τα Mini πακέτα για sms στο F2G!!!!!! Καλή κίνηση από την WIND μπορεί να παρακολουθεί το forum... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Επανήλθαν τα Mini πακέτα για sms στο F2G!!!!!! Καλή κίνηση από την WIND μπορεί να παρακολουθεί το forum... αυτό είναι πολύ ευχάριστο νέο. Πρέπει να έπεσε πολύ κραξιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Ισχύουν και για την Νέα Wind Καρτοκινητή. :D:D Edited October 16, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts