Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά να δούμε τι θα κάνουμε το free to go 2 που δεν θα έχουμε ίντερνετ στο κινητό. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρησιμοποιώ παρά μόνο για τις κλήσεις που νομίζω ότι έχει παραμείνει η χρέωση 11 λεπτά το λεπτό. Για κανένα άλλο δεν συμφέρει. Εκτός και αν βγει προσφορά άλλη.

Κλασικά θα βγάλει προσφορά ουάου, θα την πετσοκόψει/τροποποιήσει 15 φορές μέσα στις επόμενες 10 μέρες λόγω κατάχρησης από «ορισμένους συνδρομητές» μέχρι να την καταργήσει εντελώς για τον ίδιο λόγο. Πόσα νέα πακέτα καρτοκινητής άραγε να βγάλει έως τότε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά αστό αυτό με την ανακοίνωση που είχε βγει σχετικά με τις ανατιμήσεις ήτανε ολίγον τι μπερδεμένη. Τώρα τι σε χρεώνει το free to go 2 για κλήσεις ; και τι για Sms;, προς τι δίκτυα κανείς κλήσεις; και στέλνεις Sms;. Κατά την γνώμη μου η κίου ή φρογκ και το vodafone international έχουνε τις πιο οικονομικές χρεώσεις περίπου ίδιες χρεώσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση-πρόταση.

Στις κλήσεις μόνο ο φπα που προστέθηκε,δηλαδή είναι πάρα πολύ καλή η χρέωση.

Στα μηνύματα είναι απαράδεκτη με 12 λεπτά.Αν το ήξερα από πριν θα τα μείωνα πολύ όπως άρχισα ήδη να κάνω μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με την επιλογή πακέτου.

Δε χρησιμοποιώ διαδίκτυο μέσω κινητού.

Το "κακό" είναι πως έχουν τα περισσότερα άτομα που επικοινωνώ wind κι έτσι μάλλον για κιού μπορώ να την κάνω γιατί οι άλλες δε θα με συμφέρουν.Εκτός κι αν παραμείνω χρησιμοποιώντας το μόνο για κλήσεις,γιατί με 12 λεπτά μήνυμα καλύτερα να αγοράσω κανένα ταχυδρομικό περιστέρι :p

Πάντως να έχω 2 κινητά αποκλείεται,το έκανα επί 2 χρόνια και με κούρασε.

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

Ευχαριστώ για την απάντηση-πρόταση.

Στις κλήσεις μόνο ο φπα που προστέθηκε,δηλαδή είναι πάρα πολύ καλή η χρέωση.

Στα μηνύματα είναι απαράδεκτη με 12 λεπτά.Αν το ήξερα από πριν θα τα μείωνα πολύ όπως άρχισα ήδη να κάνω μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με την επιλογή πακέτου.

Δε χρησιμοποιώ διαδίκτυο μέσω κινητού.

Το "κακό" είναι πως έχουν τα περισσότερα άτομα που επικοινωνώ wind κι έτσι μάλλον για κιού μπορώ να την κάνω γιατί οι άλλες δε θα με συμφέρουν.Εκτός κι αν παραμείνω χρησιμοποιώντας το μόνο για κλήσεις,γιατί με 12 λεπτά μήνυμα καλύτερα να αγοράσω κανένα ταχυδρομικό περιστέρι :p

Πάντως να έχω 2 κινητά αποκλείεται,το έκανα επί 2 χρόνια και με κούρασε.

Σκέφτηκες να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν και οι dual sim συσκευές. :rolleyes:

Ναι αλλά δεν υπάρχει καμία που να απευθύνεται σε καταναλωτές που ζητούν κάτι high end. Π.χ. εγώ με τίποτα δε θα μπορούσα να κουβαλάω 2 συσκευές αλλά η μία που έχω είναι iPhone. Οπότε ότι dual sim συσκευή και να μου προτείνεις απλά δε θα με καλύψει. Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχεις για άβαταρ είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε dual sim;

Από την άλλη, οι φθηνές είναι πανάκριβες για αυτά που προσφέρουν. Πχ το Samsung C3212 κάνει περίπου 90 ευρώ και δεν έχει καμιά δυνατότητα. Το αντίστοιχο απλό μη dual sim θα έλεγα ότι είναι το Samsung E1080 που το βρίσκεις με 15 ευρώ στην αγορά. Ε τώρα να δώσεις 90 για κάτι που έχει δυνατότητες συσκευής της τάξης των 15 και παίρνει 2 sim το κάνεις μόνο εάν χρειάζεσαι πραγματικά αυτό το χαρακτηριστικό, όχι γιατί βαρέθηκες να έχεις 2 κινητά.

Με λίγα λόγια αυτή η λύση που προτείνεις δε μας καλύπτει όλους. Το ιδανικό θα ήταν να σε δέχονται όλες οι εταιρίες στο δίκτυό τους με την ίδια sim κάτι που φαντάζομαι πως είναι τεχνολογικά εφικτό αλλά ποτέ δε πρόκειται να συμβεί για λόγους ανταγωνισμού σε ένα ιμπεριαλιστικό κόσμο! :lol:

Σκέφτηκες να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ;

και τι θα αλλάξει;;!αφού έχουνε το θράσος να με λένε έτσι απλά πως καλυπτόμαστε νομικά...οπότε;!

Υπάρχουν και οι dual sim συσκευές. :rolleyes:

και έχεις πάντα τον έναν αριθμό ενεργοποιημένο,έτσι;;δηλαδή αντί να βάζεις και να βγάζεις τις κάρτες απλά ενεργοποιείς πιο εύκολα όποια από τις 2 χρειάζεσαι.ε και;!Μικρή διευκόλυνση είναι απλά αυτό και όχι λύση...

και τι θα αλλάξει;;!αφού έχουνε το θράσος να με λένε έτσι απλά πως καλυπτόμαστε νομικά...οπότε;!

To ότι το λένε δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Θεωρώ ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να πάρεις τα επι πλέον χρήματα πίσω. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με pm μία καταγγελία, μήπως σου φανεί χρήσιμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

και έχεις πάντα τον έναν αριθμό ενεργοποιημένο,έτσι;;δηλαδή αντί να βάζεις και να βγάζεις τις κάρτες απλά ενεργοποιείς πιο εύκολα όποια από τις 2 χρειάζεσαι.ε και;!Μικρή διευκόλυνση είναι απλά αυτό και όχι λύση...

Όχι, είναι και οι δύο αριθμοί ενεργοί ταυτόχρονα, dual standby δηλαδή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση χειροκίνητη, στις πιο πολλές συσκευές.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

To ότι το λένε δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Θεωρώ ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να πάρεις τα επι πλέον χρήματα πίσω. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με pm μία καταγγελία, μήπως σου φανεί χρήσιμη

Αν δεν σου είναι κόπος στείλε και θα δω τι θα κάνω τελικά.

Όχι, είναι και οι δύο αριθμοί ενεργοί ταυτόχρονα, dual standby δηλαδή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση χειροκίνητη, στις πιο πολλές συσκευές.

Τότε προφανώς έχω μείνει πολύ ανενημέρωτος και θα το ψάξω.ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Αν δεν σου κάνει κόπο hostis, θα ήθελα να μου την στείλεις και εμένα με pm.....

Στο στόμα του σκύλου....

Αξιζει να αλλαξεις το F2G2 σε νεα καρτοκινητη και να βαζεις 2 καρτες το μηνα?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

δεν νομιζω....:rolleyes:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

θα χρεωνεσαι με διπλασιο κοστος αρα δεν αλαζει τπτ

:ninja:

εχει κανεις wind international? συμφερει σε σχεση με τις αλλες εταιρειες και τα αντιστοιχα πακετα τους?

και ηθελα να ρωτησω αν εκτος του εξωτερικου, αλλαζει τπτ στις χρεωσεις εντος ελλαδας?

εχει κανεις wind international? συμφερει σε σχεση με τις αλλες εταιρειες και τα αντιστοιχα πακετα τους?

και ηθελα να ρωτησω αν εκτος του εξωτερικου, αλλαζει τπτ στις χρεωσεις εντος ελλαδας?

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την Νέα καρτοκινητή

Οι κλήσεις προς ευρώπη έχουν 0,45 οπότε με το διπλασιασμό σου έρχεται 0,225

Και επιπλέον έχεις τα 1500 πρός ολους τους αριθμούς Q + WIND

Στην Internationalοι κλήσεις χρεώνονται , το λεπτό

στην Νέα καρτοκινητή 0,40 με τον διπλασιασμό έρχετε 0,20

http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/international_pricelist.aspx

Edited by Vasileios

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την Νέα καρτοκινητή

Οι κλήσεις προς ευρώπη έχουν 0,45 οπότε με το διπλασιασμό σου έρχεται 0,225

Και επιπλέον έχεις τα 1500 πρός ολους τους αριθμούς Q + WIND

Στην Internationalοι κλήσεις χρεώνονται , το λεπτό

στην Νέα καρτοκινητή 0,40 με τον διπλασιασμό έρχετε 0,20

http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/international_pricelist.aspx

Η ελάχιστη χρέωση είναι 45 sec, 60 sec ή δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση για το WIND International?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ευχαριστω βασιλειε για τις πληροφοριες!

βασικα ενδιαφερομαι περισσοτερο για sms προς σερβια! προφανως και τα 2 και το ιντερνασιοναλ και η νεα καρτοκινητη θαναι φθηνοτερες για εξωτερικο απο το f2g που χρησιμοποιω ετσι δεν ειναι?

ας οψεται το 1,5gb 3g που εχω και δε μπορω να αλλαξω πακετο αμεσως!:lol:

2η ερωτηση, υπαρχει καποιο πακετο πχ 500mb το μηνα που να μπορω να προσαρμοσω στη καρτα οταν τελειωσει η αλλη προσφορα?

Γεια σας! Είχα f2g2 αλλά λόγω της αύξησης σε 12 λεπτά το σμς και επειδή στέλνω κυρίως σμς και δεν μιλάω πολύ, το άλλαξα στο κανονικό(καλώς ή κακώς δεν ξέρω...), σκοπεύω να φύγω και να πάω μάλλον στην q, αλλά επειδή έχω γύρω στα 100 ευρώ ακόμα σε 2 κάρτες θα φύγω όταν τα ξοδέψω, μέχρι να φύγω τι λέτε συμφέρει να πάω στην νέα καρτοκινητή απτο να μείνω εδώ?

Εν τω μεταξύ επειδή δεν ήξερα για την αλλαγή της χρέωσης τους έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα τηλ. και τους ρωτούσα για την χρέωση μου και μου έλεγαν επί γύρω στις 10 μέρες ότι είναι κανονικά 4 λεπτά η χρεωσή μου και όταν κάποιος σκέφτηκε να το ψάξει και να μου πει ότι άλλαξε τους τα έσουρα λιγάκι, τους είπα ανεύθυνους, τους είπα ότι θα κάνω φορητότητα και αυτοί ήταν αδιάφοροι προφανώς και μετά από 10-15 μέρες βρίσκω σμς από την wind ότι το αιτούμενο ποσό μου προστέθηκε στο λογαριασμό, μου έβαλαν 8,5 ευρώ, όσα δηλαδή χρεώθηκα παραπάνω λόγω της αύξησης!

χαχαχαχαχα ενώ κατά τα λεγόμενα τους δεν είχα δίκιο που τους φώναζα μου επέστρεψαν τα χρήματα που τους ζητούσα:lol::lol::lol:

Δεν ήξερες , δεν ρώταγες......

Πήγες στο κανονικό για να έχεις την ίδια τιμή στο SMS που είχες και να πληρώνεις περισσότερο στις φωνητικές κλήσεις .....

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Δυστυχώς το νέο καρτοκινητό έχει τις ίδιες χρεώσεις και συμφέρει μόνο αν βάζεις νέα χρήματα

Αν εσύ έχεις 100 ευρώ δεν βλέπω να κερδίζεις κάτι.

Να επειμείνεις στην εξυπηρέτηση πελατών να σου επιτραπεί να ενεργοποιήσεις τα Mini Πακέτα, στο κάτω κάτω περιλαμβάνονται στο επίσημο τιμοκατάλογο .

Απορώ πως δεν έχει διαμαρτηρηθεί κανείς ακόμα, και να ζητήσει και τα λεφτά πίσω που αναγκάστηκε να πληρώνει μηνύματα εκτός πακέτων.

Εγώ δεν στέλνω μηνύματα και δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ.

Edited by Vasileios

Και τι κάνεις τώρα αν θέλεις να μεταφέρεις λεφτά? Απλά τα τρώς ε?

Επίσης ισχύουν τα παλιά f2g2 με 0,10 λεπτά το λεπτό και 0,05 το sms?

Ή αλλάζουν και αυτά με όλες τις τελευταίες αλλαγές?

Ισχύει το F2G2 με 0,10 ομιλία αλλά 0.12 το μήνυμα...

Δεν μπορείς όμως να πάς πλέον σε αυτό το πακέτο . ισχύει για όσους το έχουν.

Και αν φύγεις δεν υπάρχει οδός επιστροφής

Και τι κάνεις τώρα αν θέλεις να μεταφέρεις λεφτά? Απλά τα τρώς ε?

Επίσης ισχύουν τα παλιά f2g2 με 0,10 λεπτά το λεπτό και 0,05 το sms?

Ή αλλάζουν και αυτά με όλες τις τελευταίες αλλαγές?

Απλα δεν μπορεις να μεταφερεις. Αγοραζεις καρτα και ανανεωνεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η wind ξεπέρασε την βόνταφον στα καρτοκινητά κατα το 2ο τρίμηνο....Μάλιστα...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova