Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα μιλας και γραφεις εντελως δωρεαν προς ολους για 1 ημερα αρκει να ανανεωσεις με 5 ευρω.στειλε κενο σμς στο 1244. 30' και 30 σμς προς ολους+απεριοριστα προς φ2γ

για μια μερα???τι γυφτια ειναι τουτη?

σε οσους δηλωσαν το κινητο τελευταια στιγμη δωσαν 10 ευρω,σε εμας τπτ και τωρα ειναι αυτο προσφορα??

σε καποιον χαριζαν εναν γαιδαρο....λεει ο σοφος λαος....:)...

τεσπα...οπως το βλεπει κανεις...

Το τέλος συνδρομητών επιβάλλεται μόνο στις κάρτες ανανέωσης, όχι στον χρόνο που πιστώνεται για οποιονδήποτε λόγο στα καρτοκινητά.

και να προσθεσω...χρονια καρτοκινητος και στα 3 δικτυα...μονο η wind πιστωνει τζαμπα χρονο....

Edited by HEO
προσθεση σχολιου

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

και εμενα το ιδιο μαλλον ειναι για αυτους που δεν εχουν την προσφορα των 1500

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

και εμενα το ιδιο μαλλον ειναι για αυτους που δεν εχουν την προσφορα των 1500

τα εχω τα 1500 απλα δε τυα χρησιμοποιω γτ κανενας απο τους γνωστους μου δεν εχει f2g

σε καποιον χαριζαν εναν γαιδαρο....λεει ο σοφος λαος....:)...

τεσπα...οπως το βλεπει κανεις...

.

για μια μερα??ειναι "προσφορα"? Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τα εχω τα 1500 απλα δε τυα χρησιμοποιω γτ κανενας απο τους γνωστους μου δεν εχει f2g

λετε να ξαναξεκινησουν οι προσφορες τυπου οταν δεν χρησιμοποιουσες το καρτοκινητο και σου εβαζαν παραπανω καρτα;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

για μια μερα??ειναι "προσφορα"?

ειναι ΤΖΑΜΠΑ και αυτο τα λεει ολα....

και να προσθεσω...χρονια καρτοκινητος και στα 3 δικτυα...μονο η wind πιστωνει τζαμπα χρονο....

Για την ακρίβεια πιστώνει περισσότερο και σε περισσότερους χρόνο ομιλίας. Πιστώνουν όμως και οι άλλες (ενδεικτικά η cosmote σε επιλεγμένους χρήστες στέλνεικατά καιρούς προσφορές πίστωσης χρόνου ομιλίας με κάποια ανανέωση, η vodafone για να αποτρέψει φορητότητες καρτοκινητών πίστωνε ή πιστώνει 5 ευρώ το μήνα για 12 μήνες). Και για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου, τόσα χρόνια καρτοκινητός σε 3 (μέχρι πρό τινος 4) εταιρείες, απ'ότι θυμάμαι, μόνο η wind μου έχει αφαιρέσει χρόνο ομιλίας λόγω συστημικών προβλημάτων, σφαλμάτων κ.λπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την ακρίβεια πιστώνει περισσότερο και σε περισσότερους χρόνο ομιλίας. Πιστώνουν όμως και οι άλλες (ενδεικτικά η cosmote σε επιλεγμένους χρήστες στέλνεικατά καιρούς προσφορές πίστωσης χρόνου ομιλίας με κάποια ανανέωση, η vodafone για να αποτρέψει φορητότητες καρτοκινητών πίστωνε ή πιστώνει 5 ευρώ το μήνα για 12 μήνες). Και για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου, τόσα χρόνια καρτοκινητός σε 3 (μέχρι πρό τινος 4) εταιρείες, απ'ότι θυμάμαι, μόνο η wind μου έχει αφαιρέσει χρόνο ομιλίας λόγω συστημικών προβλημάτων, σφαλμάτων κ.λπ.

εδω εχω αντιλογο....ειχα (και εχω) κατα καιρους πολλα καρτονουμερα cosmo και εξισου πολλα voda....λεφτα (τζαμπα) απο αυτους πηρα μηδεν αφου ανανεωνα με το σταγονομετρο....και βεβαια λαθη μπολικα...και απο cosmo (δεν επεστρεψε τιποτα) και απο voda (ευτυχως επεστρεψε)....

...οσο για τα δωρα απο την wind....μιλαω τζαμπα....κυριολεκτικα....:lol::lol::lol:

βεβαια οπως ειπα....ο καθενας το βλεπει απο μερια του ;)...απλα εμενα σαν "πολλαπλο" χρηστη :D:p:lol: μου φαινεται αστειο να κατηγορει κανεις την wind....

που στελνουμε μνμ για να μαθουμε αν ειναι f2g καποιος?

Τον αριθμο που σε ενδιαφερει στο 1274

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα ανανεωση 20ευρω σε καταστημα wind, μπηκε αυτούσιο 20ευρώ χωρις να αφαιρεθεί ο φόρος. δεν το είχαν κόψει?

σημερα ανανεωση 20ευρω σε καταστημα wind, μπηκε αυτούσιο 20ευρώ χωρις να αφαιρεθεί ο φόρος. δεν το είχαν κόψει?

Την ίδια απορία είχα κι εγώ, τελικά ισχύει ακόμα!

τώρα ναι, αρχές Ιούλιου όμως που ειχα ξαναβαλει 20πάλι σε καταστημα τα είχε αφαιρέσει. τι να πεί κανείς για την εταιρία αυτή.....

όντως ισχύει πάνω από 2 βδομάδες πάλι, κι οταν ειχα ρωτήσει σε κατάστημα μα καλά δεν ειχε καταργηθεί μου είπαν για πολύ λίγο μάλλον γιατί δε το ήξεραν καν φανταστείτε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

όντως ισχύει πάνω από 2 βδομάδες πάλι, κι οταν ειχα ρωτήσει σε κατάστημα μα καλά δεν ειχε καταργηθεί μου είπαν για πολύ λίγο μάλλον γιατί δε το ήξεραν καν φανταστείτε

Δεν καταργήθηκε ποτέ!

Απλώς όταν άρχισαν να κάνουν ανανεώσεις και στη Q τότε υπήρχε προσφορά με 15 ευρώ και πάνω.

Τώρα πάντως με 20 ευρώ και πάνω δεν αφαιρείται ο φόρος ούτε για Q ούτει για WIND

4 και σήμερα ....για να δούμε windιοτες από αύριο τη θα γίνει.....και τελικά πόσο θα έχει το μήνυμα ..θα ξεχάσουν το f2g2

Έτσι και πειράξουν το F2G2 θα είναι η μεγαλύτερη... πατάτα που έχουν κάνει..

Αν όντως το πειράξουν, θα περιμένω να λήξει το 1,5Gb Internet και μετά θα την κάνω...

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

4 και σήμερα ....για να δούμε windιοτες από αύριο τη θα γίνει.....και τελικά πόσο θα έχει το μήνυμα ..θα ξεχάσουν το f2g2

Ανυπομονουμε να ερθει 12 το βραδυ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλημέρα σας.

Έχω μια κάρτα free to go. Μου έχει στείλει μήνυμα η εταιρεία πως για όλο το 2010 μπορώ να σερφάρω δωρεάν στο facebook η και γενικά εαν θυμάμαι καλά.

Μια φίλη μου όμως μου λέει πως είναι παγίδα το όλο θέμα διότι ενώ το σερφάρισμα είναι δωρεάν, κάθε φορά που εισέρχεσαι στην υπηρεσία χρεώνεσαι. Μπορείτε να με κατατοπίσετε εαν γνωρίζετε τι ισχύει;

________ :) ________

Καλημέρα σας.

Έχω μια κάρτα free to go. Μου έχει στείλει μήνυμα η εταιρεία πως για όλο το 2010 μπορώ να σερφάρω δωρεάν στο facebook η και γενικά εαν θυμάμαι καλά.

Μια φίλη μου όμως μου λέει πως είναι παγίδα το όλο θέμα διότι ενώ το σερφάρισμα είναι δωρεάν, κάθε φορά που εισέρχεσαι στην υπηρεσία χρεώνεσαι. Μπορείτε να με κατατοπίσετε εαν γνωρίζετε τι ισχύει;

Στείλε ΥΠ στο 1245 και πες μας τι απάντηση θα σου έρθει:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλημέρα σας.

Μόνο αν μπαίνεις κατευθείαν στο 0.facebook.com δεν χρεώνεσαι.. Μόνο αν μπεις πρώτα στο Wind Plus και στη συνέχεια στο 0.facebook.com θα χρεωθείς (θα χρεωθείς με 0,50 ως είσοδο στο Wind Plus - η πλοήγηση στο 0.facebook.com είναι δωρεάν)... ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

πρέπει να μπεις μέσω της διεύθηνσης 0.facebook.com ή zero.facebook.com

Όμως μόνο σε αυτήν την διεύθηνση . Αν μπείς οπουδήποτε αλλού σε οδηγείσει μία παραπομπή μάλλον θα χρεωθείς

Μόνο αν μπαίνεις κατευθείαν στο 0.facebook.com δεν χρεώνεσαι.. Μόνο αν μπεις πρώτα στο Wind Plus και στη συνέχεια στο 0.facebook.com θα χρεωθείς (θα χρεωθείς με 0,50 ως είσοδο στο Wind Plus - η πλοήγηση στο 0.facebook.com είναι δωρεάν)... ;)

Απ'ευθείας στο fb πως μπαίνεις; μπορείς να παρακάμψεις το wind plus;

Στείλε ΥΠ στο 1245 και πες μας τι απάντηση θα σου έρθει:)

ΕΧΕΙΣ 25 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 1500 SMS ΠΡΟΣ F2G ΚΑΙ 1536,00ΜΒ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 31/8/2010

Αυτό μου ήρθε αυτούσιο.

Τι συμπεραίνουμε;

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!
________ :) ________

συμπεραίνουμε ότι έχεις δωρεάν είσοδο στο wind PLUS και 1.5GB internet άρα μην φοβάσαι να μπεις , δεν πρόκειται να χρεωθείς

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova