eLeKtriK EyE Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 με ανανεωση απο 20 ευρω και πανω σε καταστημα σου χαριζουν το φορο καρτοκινητης. Αυτό ισχύει ακόμα; Άλλα γράφτηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3204529#post3204529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Έξυπνο!!Αυτή η αλλαγή είναι χωρίς χρέωση? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας κάνει την ζωή δύσκολη η wind..Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.. οι αλλαγες πακετων στην γουιντ, ειναι δωρεαν. Μην ξεχνας ομως οτι σε καθε αλλαγη χανεται καθε προπληρωμενο προγραμμα που ενδεχομενως εχεις, οπως και το μπονους διπλασιασμου που προσφερει η νεα καρτοκινητη wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αυτή την περίοδο τι μπορώ να κάνω ωστέ να ανανεώσω και να κερδίσω όσα δυνατόν περισότερα; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αυτή την περίοδο τι μπορώ να κάνω ωστέ να ανανεώσω και να κερδίσω όσα δυνατόν περισότερα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=267709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αυτό ισχύει ακόμα; Άλλα γράφτηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3204529#post3204529 Δεν ισχύει επιβεβαιωμένο από επίσκεψη σε κατάστημα προχθές. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Δεν ισχύει επιβεβαιωμένο από επίσκεψη σε κατάστημα προχθές. Πάλι καλά! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδιά, μήπως θυμάται κανείς πού στέλνω μήνυμα/παίρνω τηλέφωνο στο F2GO, για να μεταφέρω χρήματα σε άλλο αριθμό; Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 1264 Wind Sharing.. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδιά, μήπως θυμάται κανείς πού στέλνω μήνυμα/παίρνω τηλέφωνο στο F2GO, για να μεταφέρω χρήματα σε άλλο αριθμό; Ευχαριστώ.:) 1264 Wind Sharing.. :) Εναλλακτικά στέλνεις μήνυμα στο 19020 με την εξής μορφή: (ΠΟΣΟ) ΣΤΟ (ΑΡΙΘΜΟΣ). π.χ. 3 ΣΤΟ 6933333333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Με κλήση στο 1264 κοστίζει λιγότερο (το μισό) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 πως ξερουμε αν το καρτοκινητο μας ταυτοποιηθηκε; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 πως ξερουμε αν το καρτοκινητο μας ταυτοποιηθηκε; αν το εχεις ταυτοποιήσει :p Πλάκα κάνω, κάλεσε 1260 ή ρώτα σε καποιο κατάστημα, αλλο τρόπο δεν ξέρω. Στην voda οταν δεν το ειχες τακτοποιημένο εστελνε συνεχεια μηνύματα να το ταυτοποιησεις.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν ισχύει ακόμη αυτό το τεράστιο κατεβατό που σε βάζουν να υπογράψεις δεν το ταυτοποιώ με τίποτα ας το κόψουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν ισχύει ακόμη αυτό το τεράστιο κατεβατό που σε βάζουν να υπογράψεις δεν το ταυτοποιώ με τίποτα ας το κόψουν... Γιατί? Τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ρε παίδες, για να επαναφέρω λίγο ένα θέμα σχετικό με το τόπικ (καρτοκινητά wind). Τελικά, το bonus που κερδίζουμε από τον διπλασιασμό στην wind καρτοκινητή μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για ADSM ή όχι; Το είχαμε αφήσει αναπάντητο το ερώτημα. Τελικά τι παίζει; Γιατί αν είναι έτσι με 15+15 ευρώ (άρα 30 χ 2 = 60 ευρώ το μήνα), μπορούμε να έχουμε 4 πακέτα των 14 ευρώ δηλαδή περίπου 60gb mobile internet το μήνα με μόνο 28 ευρώ. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Student, petros_dl και hostis, σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και σαφέστατες απαντήσεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Αν ισχύει ακόμη αυτό το τεράστιο κατεβατό που σε βάζουν να υπογράψεις δεν το ταυτοποιώ με τίποτα ας το κόψουν... Στη wind δεν σε βαζουν να υπογραψεις τιποτα, ειχα παει να κανω δυο νουμερα ταυτοποιηση, και μετα απο 2 μερες που πηρα στο 1260 η κοπελα μου ειπε οτι το ενα ταυτοποιηθηκε κανονικα,το αλλο κατι εκκρεμει με τον 16ψηφιο στη καρτα sim (την οποια δεν χρειαστηκε να κοιταξει καν ο υπαλληλος). Τωρα θελω να παω να βρω αλλο καταστημα για να δηλωσω και το δευτερο παλι.. Στην cosmote υπογραφεις κανονικα, και σου δινει και ενα χαρτι αποδεικτικο τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Στη wind δεν σε βαζουν να υπογραψεις τιποτα, ειχα παει να κανω δυο νουμερα ταυτοποιηση, και μετα απο 2 μερες που πηρα στο 1260 η κοπελα μου ειπε οτι το ενα ταυτοποιηθηκε κανονικα,το αλλο κατι εκκρεμει με τον 16ψηφιο στη καρτα sim (την οποια δεν χρειαστηκε να κοιταξει καν ο υπαλληλος). Τωρα θελω να παω να βρω αλλο καταστημα για να δηλωσω και το δευτερο παλι.. Στην cosmote υπογραφεις κανονικα, και σου δινει και ενα χαρτι αποδεικτικο τουλαχιστον. σωστα οντως ισχυει . επισης στην κοσμοτε εκει που υπογραφεις λεει οτι εαν ψευδη τα στοιχεια πας φυλακη για 4 μηνες νομιζω. ελεοσ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Στη wind δεν σε βαζουν να υπογραψεις τιποτα, ειχα παει να κανω δυο νουμερα ταυτοποιηση, και μετα απο 2 μερες που πηρα στο 1260 η κοπελα μου ειπε οτι το ενα ταυτοποιηθηκε κανονικα,το αλλο κατι εκκρεμει με τον 16ψηφιο στη καρτα sim (την οποια δεν χρειαστηκε να κοιταξει καν ο υπαλληλος). Τωρα θελω να παω να βρω αλλο καταστημα για να δηλωσω και το δευτερο παλι.. Στην cosmote υπογραφεις κανονικα, και σου δινει και ενα χαρτι αποδεικτικο τουλαχιστον. Μην εισαι τοσο απολυτος. Εγω πριν μια εβδομαδα ταυτοποιησα 2 f2g στο καταστημα Πατησιων & Πιπινου και το "κατεβατο" υπεγραψα και αντιγραφο μου δωσανε. Επειδη κατι συμβαινει σε εμας δεν σημαινει οτι ειναι και παγια τακτικη. Ο νομος για τηνν ταυτοποιηση ειναι ξεκαθαρος. Τωρα αν καποιοι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους ισως να αντιμετωπισουν αργοτερα προβληματα και να πρεπει να ξανακαλεσουν τους πελατες τους να ξανακανουν την ιδια διαδικασια απο την αρχη. Θα δειξει... Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) πως ξερουμε αν το καρτοκινητο μας ταυτοποιηθηκε; Κάλεσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ή στείλε e-mail. Η δεύτερη λύση είναι λίγο καλύτερη, αν και πιο χρονοβόρα, γιατί έχεις την απάντηση γραπτή. ... Στην cosmote υπογραφεις κανονικα, και σου δινει και ενα χαρτι αποδεικτικο τουλαχιστον. Και στη Wind αν ζητήσεις (κακώς που δε το δίνουν οι ίδιοι αλλά από ολότελα ... ) σου δίνουν. Edited June 27, 2010 by tazio Προσθήκη σχολίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πηγαίνοντας να δηλώσω την καρτα wind μου σε καταστημα τους (εχοντας προλάβει την προσφορά για απεριοριστο ιντερνετ ) αγόρασα αλλη μια καρτα, την ενεργοποίησα και την εβαλα να δουλεψει με στικάκι vodafone...ολα καλα... συνδέθηκα και για 2 μέρες ειχα κανονικα ιντερνετ στο λαπτοπ. Μετα μου εβγαζε συνεχως προβλημα σύνδεσης!!! Πήρα στο 1269 για ερώτηση υπολοίπου και μου λεει οτι το υπόλοιπο μου έιναι μειον 23 ευρω!!:confused: Να σημειώσω οτι δεν έχω κάνει ποτε κλήση απο το νούμερο αυτο γιατί το ειχα μονο για ιντερνετ... προσπάθησα επίσης να στείλω μήνημα στο 1245 για υπολοιπο ιντερνετ αλλα μου λεει ''φραγή μηνημάτων'':confused: Εντωμεταξύ μέσα στην κάρτα δεν εβαλα ποτε χρηματα, ειχε μεσα τα αρχικα 5 ευρω. Πως είναι δυνατόν να χρέωσαν 23 ευρώ σε καρτα με 5???? Ξέρει κανείς που πρεπει να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω τί έγινε ακριβώς????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πηγαίνοντας να δηλώσω την καρτα wind μου σε καταστημα τους (εχοντας προλάβει την προσφορά για απεριοριστο ιντερνετ ) αγόρασα αλλη μια καρτα, την ενεργοποίησα και την εβαλα να δουλεψει με στικάκι vodafone...ολα καλα... συνδέθηκα και για 2 μέρες ειχα κανονικα ιντερνετ στο λαπτοπ. Μετα μου εβγαζε συνεχως προβλημα σύνδεσης!!! Πήρα στο 1269 για ερώτηση υπολοίπου και μου λεει οτι το υπόλοιπο μου έιναι μειον 23 ευρω!!:confused: Να σημειώσω οτι δεν έχω κάνει ποτε κλήση απο το νούμερο αυτο γιατί το ειχα μονο για ιντερνετ... προσπάθησα επίσης να στείλω μήνημα στο 1245 για υπολοιπο ιντερνετ αλλα μου λεει ''φραγή μηνημάτων'':confused: Εντωμεταξύ μέσα στην κάρτα δεν εβαλα ποτε χρηματα, ειχε μεσα τα αρχικα 5 ευρω. Πως είναι δυνατόν να χρέωσαν 23 ευρώ σε καρτα με 5???? Ξέρει κανείς που πρεπει να τηλεφωνήσω για να ρωτήσω τί έγινε ακριβώς????:confused: Είχες όντως ενεργοποιημένη προσφορά για 1500 mb; Αν ναι, πάρε από άλλο wind στο 1260 ή στο 6935601260 από σταθερό και πες τους τι συνέβη. Τα συστήματα της wind τρώνε τέτοια κολλήματα συχνά. Αν όντως δε ξόδεψες τα δωρεάν mb θα στα επιστρέψουν τα χρήματα. Ακόμη κι αν τα ξόδεψες όμως, εάν τους πάρεις θα στο μηδενίσουν γιατί θεωρείται αντικανονικό αρνητικό υπόλοιπο. Είναι αδυναμία του συστήματος από τη μία (γιατί τιμολογεί τα data μετά τη διακοπή της σύνδεσης και όχι κατά τη διάρκεια) αλλά από την άλλη δεν έχουν δικαίωμα να στέλνουν υπόλοιπο τόσο βαθιά στα αρνητικά. Οπότε στη χειρότερη περίπτωση θα σε στείλουν στο 0. Εάν το πήρες τώρα το πακέτο δεν είχε μέσα 5 ευρώ αλλά 1. Μη βλέπεις που λέει με αρχικό χρόνο 5 ευρώ. Τα άλλα 4 θα στα βάζουν 1 ευρώ κάθε μήνα τους επόμενους 4 μήνες. Και αν το έχεις από το Μάρτη θα είχες μάλλον 2-3 ευρώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Είχες όντως ενεργοποιημένη προσφορά για 1500 mb; Αν ναι, πάρε από άλλο wind στο 1260 ή στο 6935601260 από σταθερό και πες τους τι συνέβη. Τα συστήματα της wind τρώνε τέτοια κολλήματα συχνά. Αν όντως δε ξόδεψες τα δωρεάν mb θα στα επιστρέψουν τα χρήματα. Ακόμη κι αν τα ξόδεψες όμως, εάν τους πάρεις θα στο μηδενίσουν γιατί θεωρείται αντικανονικό αρνητικό υπόλοιπο. Είναι αδυναμία του συστήματος από τη μία (γιατί τιμολογεί τα data μετά τη διακοπή της σύνδεσης και όχι κατά τη διάρκεια) αλλά από την άλλη δεν έχουν δικαίωμα να στέλνουν υπόλοιπο τόσο βαθιά στα αρνητικά. Οπότε στη χειρότερη περίπτωση θα σε στείλουν στο 0. Εάν το πήρες τώρα το πακέτο δεν είχε μέσα 5 ευρώ αλλά 1. Μη βλέπεις που λέει με αρχικό χρόνο 5 ευρώ. Τα άλλα 4 θα στα βάζουν 1 ευρώ κάθε μήνα τους επόμενους 4 μήνες. Και αν το έχεις από το Μάρτη θα είχες μάλλον 2-3 ευρώ μέσα. Ναι εχεις δίκιο για τα 5 ευρώ...ετσι εγραφε... το 1260 δεν ειναι μονο για να λεει υπολοιπο???εχει και επιλογη να μιλήσεις με εκπρόσωπο??? Το 1260 ειναι εννοείτε χωρίς χρέωση ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Ναι εχεις δίκιο για τα 5 ευρώ...ετσι εγραφε... το 1260 δεν ειναι μονο για να λεει υπολοιπο???εχει και επιλογη να μιλήσεις με εκπρόσωπο??? Το 1260 ειναι εννοείτε χωρίς χρέωση ε??? Για το υπόλοιπο είναι το 1269 και είναι χωρίς χρέωση. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι το 1260 και για τα συμβόλαια έχει χρέωση 0,24€ ανά κλήση ενώ για τα καρτοκινητά έχει χρέωση 0,12€ ανά κλήση. Για λιγότερο επείγουσες περιπτώσεις υπάρχει πάντα και το e-mail: crm@wind.com.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts