eatmydust Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Σύμφωνα με όλες τις παραπάνω απαντήσεις πλην ενός μέλους, το συμπέρασμα είναι απλό. Η προσφορά είναι ελλειπέστατη, αν όχι μούφα, στο θέμα του internet που προσφέρει. Εν αναμονή... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki19 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδια ο χρονος ομιλιας της νεας προσφορας ισχυει και για βιντεοκλησεις?εκανα μια πριν απο λιγο και δε μου τα αφαιρεσε απο το νον στοπ της παρεας οπως περιμενα!αυτο με το ιντερνετ παντως θα πρεπει να το φτιαξουν και να λεει και ποσα gb σου μενουν οταν καλεις το 1245..εγω φοβαμαι να το δοκιμασω ακομη.. Παράθεση Όσα φέρνει ο άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 υποθετω οτι δεν εχει ενημερωθει το billing συστημα τους και γινονται διαφορα προσ το παρων. ασ περιμενουμε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 υποθετω οτι δεν εχει ενημερωθει το billing συστημα τους και γινονται διαφορα προσ το παρων. ασ περιμενουμε λιγο To άλλο το προσέξατε???...Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο....Φοβερό!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Πήρα τηλέφωνο στο 1342 για να αλλάξω πακέτο και δεν έβγαλε επιλογές για κάποιο από τα F2G1-8!!Τι έγινε;Άλλαξε ο αριθμός κλήσης;ή καταργήθηκαν τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δεν το πιστεύω ότι έβγαλε τέτοια προσφορά. Καλά ρε παιδιά, πώς κερδίζει η εταιρία με τέτοια προσφορά. Δεν σου ζητάνε ούτε 1 ευρώ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; Κάποιο λάκο έχει η φάβα;;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Πήρα τηλέφωνο στο 1342 για να αλλάξω πακέτο και δεν έβγαλε επιλογές για κάποιο από τα F2G1-8!!Τι έγινε;Άλλαξε ο αριθμός κλήσης;ή καταργήθηκαν τελείως; Εδώ και ένα μήνα έχει καταργηθεί η «Δέσμευση Τιμής». Τα διαθέσιμα πακέτα πλέον είναι το F2G και η «Νέα Καρτοκινητή». Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 ειναι δυνατον να υφισταται στις μερες μας τετοια προσφορα?(χωρις ανανεωση δωρεαν λεπτα,sms & internet) ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Η προσφορα ειναι αψογη τι να λεμε τωρα! Απλα να επιβεβαιωσουμε το θεμα της χρεωσης με το ιντερνετ και θα ειμαστε κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Σύμφωνα με όλες τις παραπάνω απαντήσεις πλην ενός μέλους, το συμπέρασμα είναι απλό. Η προσφορά είναι ελλειπέστατη, αν όχι μούφα, στο θέμα του internet που προσφέρει. Εν αναμονή... :hypno: το διαβασα κ αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τελικα απ οτι καταλαβα ολοι χρεωθεικαμε με το ιντερνετ, κριμα παντως για την εταιρεια γιατι αυτη θα χασει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Σίγουρα έστω και βραχυπρόθεσμα η νέα προσφορά της wind ικανοποίησε πολλούς χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας. Όποιος όμως έχει υπόψη του τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και την κατάσταση που επικρατεί στα γραφεία της οδού Κηφισίας 66 τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να μην προβληματίζεται για το μέλλον της μετά και από αυτή την εξέλιξη. Το ερώτημα που γεννάται σχεδόν αυτόματα είναι το αυτονόητο: πώς θα αντεπεξέλθει ακόμα και στο βασικό λειτουργικό κόστος της δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των συνδρομητών της ανήκουν στα προπληρωμένα προγράμματα; Πώς θα καταφέρει να διατηρήσει τα έσοδά της, όταν μοιράζει τσάμπα ομιλία μηνύματα και ίντερνετ; Ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι απαισιόδοξες προβλέψεις, για τα υπόλοιπα τον λόγο θα έχει ο χρόνος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδια εμενα με gint δεν με χρεωσε...επιβεβαιωμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια.ΜΟυ ηρθε το μηνυμα που λογικα θα εχει ερθει και σε εσας..Ελεγε για δωρεαν επικοινωνια κλπ κλπ...Μπηκα στην wind να διαβασω τι ακριβως ηταν αυτη η προσοφρα...http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041 Μου εξηγει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω?Δηλαδη με ενα τηλεφωνημα στο 1245 θα εχω τα 3000 λεπτα και μηνυματα μεχρι 30/4/10. Και μετα κάθε μήνα και για όλο το 2010 θα εχουμε1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet ??:worry::worry: Edited March 12, 2010 by aggeloudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) παιδια εμενα με gint δεν με χρεωσε...επιβεβαιωμενο... E κάτσε ντε. Πολύ βιάζεσαι. επιβεβαιωμένο. :p E κάτσε ντε. Πολύ βιάζεσαι. επιβεβαιωμένο. :p Όποιον τον χρέωσε στο ίντερνετ και έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία, ας καλέσει στο 1260. Αν του πουν ότι είναι δωρεάν κλπ κλπ κλπ, θα του ζητήσετε το όνομα, θα τον ηχογραφήσετε, θα του πείτε ότι το κάνετε αυτό και θα του ζητήσετε να επαναλάβει. Θα θεωρηθεί επίσημη απάντηση της Γουίντ και εφόσον γίνει χρέωση, τότε η εταιρεία καλείται να επιστρέψει το ποσό. Δεν φταίει ο πελάτης καταναλωτής αν οι υπάλληλοι της γουίντ είναι εντελώς ανενημέρωτοι ή το σύστημα χρέωσής του δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Edited March 12, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Μπορει καποιος να μου πει το email πικοινωνιας με την εταιρεια? απο 5,50ευρω ξαφνικα μου τα πηγε -6,04. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ξέρουμε, μήπως, πότε θα σταματήσει αυτή η χρέωση; Η προσφορά είναι πολύ καλή και θέλω να την βάλω, ακόμα κι αύριο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Μπορει καποιος να μου πει το email πικοινωνιας με την εταιρεια? απο 5,50ευρω ξαφνικα μου τα πηγε -6,04. Μάλιστα... 10€ από τον καθένα που πειραματίστηκε στο ίντερνετ να πήρε, τα εβγαλε τα λεφτά της προσφοράς η γουιντ... Δείτε πώς από ήρωας καταντάει κανείς μέσα σε μερικές ώρες απατεώνας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Μάλιστα... 10€ από τον καθένα που πειραματίστηκε στο ίντερνετ να πήρε, τα εβγαλε τα λεφτά της προσφοράς η γουιντ... Δείτε πώς από ήρωας καταντάει κανείς μέσα σε μερικές ώρες απατεώνας. :p Εμενα προσωπικα αν μου επιστρεψουν τα χρηματα θα ξαναβαλω καρτα αλλιως η καρτα sim θα παει στο καδο των αχρηστων. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλησπερα παιδια.ΜΟυ ηρθε το μηνυμα που λογικα θα εχει ερθει και σε εσας..Ελεγε για δωρεαν επικοινωνια κλπ κλπ...Μπηκα στην wind να διαβασω τι ακριβως ηταν αυτη η προσοφρα...http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041 Μου εξηγει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω?Δηλαδη με ενα τηλεφωνημα στο 1245 θα εχω τα 3000 λεπτα και μηνυματα μεχρι 30/4/10. Και μετα κάθε μήνα και για όλο το 2010 θα εχουμε1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet ??:worry::worry: αφου τα καταλαβες ολα τι ρωτας;;;;:) ετσι ακριβως αλλα ξεχασες να βαλεις και τα 3gb internet μεχρι 30/4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αυτο το προβλημα με το ιντερνετ το ειχε και η προηγουμενη προσφορα που ειχαν δωρεαν ιντερνετ και καλα για να μπαινεις μονο στο facebook μεχρι τις 31/3 αλλα τελικα αποδειχθηκε "απατη"...ευτυχως μου πηρε μονο 2 ευρω Οσο αφορα αυτο που ειπες kwsta18 λεω μηπως υπαρχει καποιο παραθυρακι οπως παντα..:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αυτο το προβλημα με το ιντερνετ το ειχε και η προηγουμενη προσφορα που ειχαν δωρεαν ιντερνετ και καλα για να μπαινεις μονο στο facebook μεχρι τις 31/3 αλλα τελικα αποδειχθηκε "απατη"...ευτυχως μου πηρε μονο 2 ευρω Οσο αφορα αυτο που ειπες kwsta18 λεω μηπως υπαρχει καποιο παραθυρακι οπως παντα..:S Ναι αλλα καποια παιδια παραπανω ειπαν οτι σου επιστεφουν χρηματα εφοσον τους ενημερωσεις και γινει ελεγχος. Εγω τουλαχιστον τους εστειλα email... Αν επιστρεψουν πισω τα χρηματα για το καλο τους θα γινει αν παλι οχι αυτοι θα χασουν και αλλους πελατες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αυτο το προβλημα με το ιντερνετ το ειχε και η προηγουμενη προσφορα που ειχαν δωρεαν ιντερνετ και καλα για να μπαινεις μονο στο facebook μεχρι τις 31/3 αλλα τελικα αποδειχθηκε "απατη"...ευτυχως μου πηρε μονο 2 ευρω Οσο αφορα αυτο που ειπες kwsta18 λεω μηπως υπαρχει καποιο παραθυρακι οπως παντα..:S αααα για παραθυρακι ρωτας;;;οπως βλεπεις υπαρχει ενα προβλημα με το ιντερνετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 αφου τα καταλαβες ολα τι ρωτας;;;;:) ετσι ακριβως αλλα ξεχασες να βαλεις και τα 3gb internet μεχρι 30/4! Το εβαλα και γω το προγραμμα πριν λιγο.Τελος δηλαδη οι ανανεωσεις καρτας για το 2010??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Οπως παντα καπου θα υπαρχει καποιο προβλημα...5 ευρω απο εδω 5 απο εκει θα μαζεψουν αρκετα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts