Jump to content

aggeloudi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About aggeloudi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

aggeloudi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα catdna που εφτιαξες το ηχειο για το συγκεκριμενο κινητο;
  2. Εμενα λεει ακομα οταν παιρνω στο 1242 οτι εχεις με καθε ανανεωση 10 ευρω 100 λεπτα και 20 μβ ιντερνετ και με ανανεωση 20 ευρω εχεις δνε θυμαμαι ποσα λεει...Δεν λεει πουθενα για 240 λεπτα και 20 μβ ιντερνετ..Εχει παθει κανεις το ιδιο..Να αναφερω οτι εχω ηδη εγγραφη στην παλιοτερη προσφορα με το μπονους ανανεωσης..
  3. Mε μπερδεψε το καρτοκινητη wind kai νομιζα οτι εννοει την wind καρτοκινητη(υπηρχαν παλιοτεεα τωρα δεν ξερων αν υπαρχουν) και οχι τα f2go
  4. Δηλαδη με 10 ευρη καρτα θα εχουμε 4 ωρες για συνδεσεις και καρτοκινητα wind??Πιανονται και οι f2go αριθμοι μεσα ε?+ 20 μβ ιντερνετ..
  5. Καλημερα.Μου ηρθε ενα μηνυμα πριν λιγο που λεει..Μονο για σας!Δωρο 240λ προς συμβολαια & καρτοκινητα wind/q & 20 μβ ιντερνετ στο κινητο σε καθε ανανεωση 10 ευρω με διαρκεια 30 ημερες.Καλεσε 1242 για εγγραφη..Ηρθε σε κανεναν αλλο το ιδιο μηνυμα??
  6. Tελικα το κατηργησαν το πακετο με τα 1200 σμσ και λεπτα??Λεω που ειχε γινει ενα μπερδεμα και καποιοι μπορεσαν και το εβαλαν και μετα την ληξη του..Γνωριζει καποιος??:wacko:
  7. Οκ μου το απαντησε αλλος χρηστης(pan82) πιο πανω..Να εισαι καλα...Μηπως ξερεις αν εχει ημερομηνια που τελειωνει αυτο το πακετο..Μηπως αν ξερουμε οι αλλες εταιριες αν εχουν πει ποτε ληγει για να το δουμε και για την wind?
×
×
  • Create New...