Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, evang.t said:

Δεν του έριξε το δίκτυο. Εισερχόμενες λαμβάνει κανονικά μέσω 2G. 

Οταν βάλει κάρτα θα έχει ίντερνετ να καταναλώσει και θα μπαίνει σε 4G/5G κανονικά 

Σωστος.Αυτό εννοούσα λάθος διατύπωση .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

11 ώρες πριν, elkons said:

Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. 

Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). 

Θα έπρεπε να γίνει αυτό; 

Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. 

Κανονικά πρέπει να στο κόβουν μόνο όταν περάσουν 2 μήνες χωρίς ανανέωση υπόλοιπου 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

11 ώρες πριν, elkons said:

Χτες μου έληξε το πακέτο στη NOVA είχα ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα μόλις πήγε η ώρα 00.00, και το υπόλοιπο από 0.70€ πήγε 0.01€. 

Δεν έγινε κάποια ενεργοποίηση, όλα μηδένισαν (έλαβα και SMS για χαμηλό υπόλοιπο). 

Θα έπρεπε να γίνει αυτό; 

Επίσης έχουν κόψει 4G/5G, λαμβάνει κλήσεις κανονοικά αλλά φαίνεται GSM 900. Φαντάζομαι μόλις ανανεώσω θα επιστρέψει 4G/5G. 

εχω υπολοιπο 0.01 και το VoLTE και το VoWiFi δουλευουν μια χαρα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μίλησα με την South Attica και εχουν 2 πακέτα. 15 ευρω τον μήνα για απεριοριστα ολα και 120 για απεριοριστη ομιλια και 3600gb τον χρονο (για οικογενειες, συγγενεις και "φιλους" των ενοπλεων δυναμεων.....)

Μου ήρθε η κάρτα και τους έστειλα τα λεφτά εκεί που μου είπαν, αλλά επειδή ήταν 7 η ώρα ήταν κλειστα

Αυτοί θα κάνουν την ενεργοποίηση σωστά? Χρειάζεται να πάω εγώ μέσα από το σάιτ της f2g και να κανω απο εκει ενεργοποιηση της sim?

54 minutes ago, tasosathan said:

Μίλησα με την South Attica και εχουν 2 πακέτα. 15 ευρω τον μήνα για απεριοριστα ολα και 120 για απεριοριστη ομιλια και 3600gb τον χρονο (για οικογενειες, συγγενεις και "φιλους" των ενοπλεων δυναμεων.....)

Μου ήρθε η κάρτα και τους έστειλα τα λεφτά εκεί που μου είπαν, αλλά επειδή ήταν 7 η ώρα ήταν κλειστα

Αυτοί θα κάνουν την ενεργοποίηση σωστά? Χρειάζεται να πάω εγώ μέσα από το σάιτ της f2g και να κανω απο εκει ενεργοποιηση της sim?

Ναι αυτοι θα κάνουν την ενεργοποίηση.

Άρα υπάρχει ακόμη το πακέτο με τα απεριόριστα. Το οποίο προφανώς δουλεύει και με 13€ 1000 λεπτα\ απεριόριστα ντάτα. 

Από τα γραφόμενα σου το είπα.  Αλλά έτσι δεν είναι. 
Έπρεπε να βάλω ένα ερωτηματικό στην πρώτη φράση, γιατί βγαίνει λάθος η διατύπωση. 

28 minutes ago, hercoulis said:

Από τα γραφόμενα σου το είπα.  Αλλά έτσι δεν είναι. 
Έπρεπε να βάλω ένα ερωτηματικό στην πρώτη φράση, γιατί βγαίνει λάθος η διατύπωση. 

Και εμένα στο viber απεριοριστα δεδομένα μου είπαν, όχι 200gb

Ορίστε και η απόδειξη. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πάντως (να τους κάνω παράπονα εννοώ)

42ECB23D-1F76-4BE8-8947-1359BE2EDF97.thumb.PNG.41bb384ebe2dd836d58e63d4bd094dc3.PNG

6 ώρες πριν, tasosathan said:

Και εμένα στο viber απεριοριστα δεδομένα μου είπαν, όχι 200gb

Ορίστε και η απόδειξη. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πάντως (να τους κάνω παράπονα εννοώ)

42ECB23D-1F76-4BE8-8947-1359BE2EDF97.thumb.PNG.41bb384ebe2dd836d58e63d4bd094dc3.PNG

Το μήνυμα λεει για Q. Το σκρινσοτ των υπολοίπων που ανέβασες ειναι απο F2G.

1 hour ago, VIPdriver said:

Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει εντελώς απεριόριστο. Τουλάχιστον το κέντρο καρτοκινητής δεν έχει. Και ειδικά στο f2g μιλάμε για διψήφιο αριθμό GB. Το Q είναι στα 300.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν διάλεξα συγκεκριμένα F2G. Τους είπα ότι θέλω αυτή τη προσφορά και αυτοί μου στείλανε από μόνοι τους

1 hour ago, cu2goup said:

Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει εντελώς απεριόριστο. Τουλάχιστον το κέντρο καρτοκινητής δεν έχει. Και ειδικά στο f2g μιλάμε για διψήφιο αριθμό GB. Το Q είναι στα 300.

Κακώς τότε λένε πως το δίνουν ακόμη

4 minutes ago, tasosathan said:

Δεν διάλεξα συγκεκριμένα F2G. Τους είπα ότι θέλω αυτή τη προσφορά και αυτοί μου στείλανε από μόνοι τους

Κακώς τότε λένε πως το δίνουν ακόμη

Επιφυλάσσομαι γιατί στην προκειμένη περίπτωση είναι η South Attica και όχι το κέντρο καρτοκινητής. Αλλά συνήθως ο κύριος προμηθευτής που είναι το κέντρο καρτοκινητής ρυθμίζει τις προσφορές και απλώς οι άλλοι μεταπωλούν..

Κακό είναι να ρωτάμε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση γιατί αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.

Edited by cu2goup

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Αλλά συνήθως ο κύριος προμηθευτής που είναι το κέντρο καρτοκινητής ρυθμίζει τις προσφορές και απλώς οι άλλοι μεταπωλούν.

Ακριβώς το αντίθετο. Η south Attica ήταν αυτή, που πρώτη έδωσε τα φοιτητικά της wind πριν αρκετά χρόνια και μετά ανέλαβαν κι άλλοι και πρώτη αυτή που έχει τρέξει όλες τις προσφορές. Τώρα βέβαια συνεργάτες της ίδιας εταιρείας είναι όλοι και βέβαια εξαρτώνται πολλά από τον επαγγελματισμό καθενός.

16 minutes ago, Konsta_ntina said:

Ακριβώς το αντίθετο. Η south Attica ήταν αυτή, που πρώτη έδωσε τα φοιτητικά της wind πριν αρκετά χρόνια και μετά ανέλαβαν κι άλλοι και πρώτη αυτή που έχει τρέξει όλες τις προσφορές. Τώρα βέβαια συνεργάτες της ίδιας εταιρείας είναι όλοι και βέβαια εξαρτώνται πολλά από τον επαγγελματισμό καθενός.

Εμένα πάντως σε επικοινωνία με έναν από τους συνεργάτες τους γνωστούς, μου είπαν πως το κέντρο καρτοκινητής είναι ο προμηθευτής τους..

Καλημέρα! Καλο μήνα εμένα η προσφορά f2g απεριόριστα με 13€(1000 λεπτα ομιλίας )και 15€ ενεργοποιήθηκε σήμερα! 

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμένα πάντως σε επικοινωνία με έναν από τους συνεργάτες τους γνωστούς, μου είπαν πως το κέντρο καρτοκινητής είναι ο προμηθευτής τους..

Εννοείται ότι πιθανόν να υπάρχει αλυσίδα, αλλά από την εμπειρία των προσφορών από εκεί ξεκίναγαν όλες. Μπορεί να άλλαξε? Ναναι καλά όλοι να δίνουν προσφορές.😄

μου ληγει στις 16/4 το δωρεαν απεριοριστο που ειχα απο vf, τι κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε απεριοριστο παιδια?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Κοιτα τα παραπάνω ποστ εδω στο νημα, αυτο συζητανε τις τελευταίες ημέρες.

Edited by kmpatra

8 ώρες πριν, Shinig said:

Καλημέρα! Καλο μήνα εμένα η προσφορά f2g απεριόριστα με 13€(1000 λεπτα ομιλίας )και 15€ ενεργοποιήθηκε σήμερα! 

Που μπορούμε να την βρούμε?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

12 ώρες πριν, redman20 said:

Που μπορούμε να την βρούμε?

παρε south attica 2109930910

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλημερααααααα σε ΌΛΟΥΣ...

Σήμερα έκανα ανανέωση 15 ευρώ σε κατάστημα χωρίς ενεργοποίηση πακέτου από το κατάστημα αλλά με αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου από το application F2G...

Το παράδοξο είναι ότι μπήκαν τα χρήματα 💰 💰 💰 αλλά ΔΕΝ τα τράβηξε, αλλά μου έδωσε τον χρόνο ομιλίας 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_20260404_170826.jpg

1 hour ago, damianos said:

Το παράδοξο είναι ότι μπήκαν τα χρήματα 💰 💰 💰 αλλά ΔΕΝ τα τράβηξε, αλλά μου έδωσε τον χρόνο ομιλίας 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ΠΝτα τέτοια,σε όλους μας 😁

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

24 minutes ago, HEO said:

ΠΝτα τέτοια,σε όλους μας 😁

Λύθηκε το μυστήριο.....🤣🤣🤣🤣🤣

IMG_20260404_185913.jpg

μια ερώτηση σε όσους έχουν το buy and more.οι παροχές 1000'+15GB για τον επόμενο μήνα ποτέ δίνονται;την ημερομηνία λήξης των προηγούμενων;πχ σε μένα γράφει λήξη 02-05.εννοω λήγουν πρώτα του προηγούμενου μήνα και μετά μπαίνουν του επόμενου; γνωρίζω ότι πρέπει να μην έχει λήξει το χρηματικό υπόλοιπο.