damianos Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 1 hour ago, kmpatra said: Στο 48ωρο ηταν νεκρό το τηλέφωνο ή απλα σήμερα εχασε το σημα η παλια σιμ? Αν δεν κανω λαθος μετα τις 5 ενεργοποιούν τις σιμ,έπεσες και σε ΣΚ. Δυστυχώς έπεσα σε Σαββατοκύριακο. Δεν είχα σήμα ήταν νεκρό. Από την Q έχασε επιτόπου το σήμα δυστυχώς... έκανα και απενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων. ειδοποίηση κλήσεων με SMS. Αναμονή κατά την διάρκεια κλήσεις.... είναι κομπλέ θεωρώ... Δεν μου πήρε τα 5 γιγα της πρώτης ενεργοποίησης στο application F2G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Μόλις τώρα άλλαξε με την νέα αναβάθμιση ios στα iPhone ο φορέας δικτύου και πλέον έγινε Nova από Wind που ήταν μέχρι τώρα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Στο iPhone του γιου μου έγινε με το που έβαλε τη σιμ, με ios 16 τον περασμένο Μάιο 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 5 minutes ago, p_k said: Στο iPhone του γιου μου έγινε με το που έβαλε τη σιμ, με ios 16 τον περασμένο Μάιο Έχω 4 φίλους και 1 εγώ σύνολο 5 που έχουμε iPhone 13 Pro. Όλοι μας είχαμε ως τώρα με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δίκτυο NOVA και φορέας WIND. Μόλις τώρα άλλαξε με το ios 17 και στους πέντε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Συγνώμη, δεν πρόσεξα που έγραψες "φορέας". 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 2 ώρες πριν, damianos said: Δυστυχώς έπεσα σε Σαββατοκύριακο. Δεν είχα σήμα ήταν νεκρό. Από την Q έχασε επιτόπου το σήμα δυστυχώς... έκανα και απενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης πακέτων. ειδοποίηση κλήσεων με SMS. Αναμονή κατά την διάρκεια κλήσεις.... είναι κομπλέ θεωρώ... Δεν μου πήρε τα 5 γιγα της πρώτης ενεργοποίησης στο application F2G Λογικό γιατί το σύστημα σε θεωρεί παλιό χρήστη ως πρώην Q. Αν δε βαριέσαι ζήτα από το τσατ να σου διαγράψουν το λογαριασμό για να κάνεις καινούργιο. Έτσι θα τσιμπήσεις και τα 5Gb. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 50 minutes ago, damierom said: Έχω 4 φίλους και 1 εγώ σύνολο 5 που έχουμε iPhone 13 Pro. Όλοι μας είχαμε ως τώρα με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δίκτυο NOVA και φορέας WIND. Μόλις τώρα άλλαξε με το ios 17 και στους πέντε. Θα γινόταν και αυτό κάποια στιγμή! Απλά πάνε αργά όπως και η esim! Και το 5G θα είναι τούμπανο από του χρόνου με SA προς το τέλος. Μακάρι, να επενδύσουν και άλλα δίκτυα που παρακμάζουν μέρα με την μέρα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Σε 17 RC πάντως ακομα φορέα Wind είχε. Καλο που το αλλάξανε αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σημασία, απλά ζήτησαν από την Apple να αλλάξει το όνομα του προφίλ φορέα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 (edited) Εμένα με iOS 17 κανονικό γράφει Wind WiFi Calling και φορέα WIND… ΥΓ: Τι ήχος ειδοποιήσεων είναι αυτός; Αίσχος. Edited September 18, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Πέρα από το αισθητικό του θέματος υπάρχει καμία διαφορά αν γράφει Wind ή Nova; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 (edited) 20 minutes ago, p_k said: Πέρα από το αισθητικό του θέματος υπάρχει καμία διαφορά αν γράφει Wind ή Nova; Όχι ρε συ απλά το αναφέρω. Ήρθε ενημέρωση παροχου. Τώρα εμφανιζει “NOVA” παντου, και στο σπιντεστ. Edited September 18, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Επιτέλους και στα τίμια android πρέπει να αλλάξει το speedtest. Εμένα έλεγε WIND ακόμα και μετά την αλλαγή και στον πατέρα μου γράφει GR TELESTET ή κάτι παρόμοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) Το Speedtest είναι θέμα της εφαρμογής. Εμένα ακόμα Telestet 🙂 Με 17RC πάντως εμφάνιζε NOVA σωστά, τώρα βλέπω το γύρισαν ξανά σε WIND το «εμφανιζόμενο όνομα». Το «όνομα φορέα» όντως άλλαξε σε NOVA αλλά προφανώς δώσανε λεφτά τώρα μόνο για τη μια αλλαγή, ενδεχομένως λόγω αλλαγών και σε configurations για 5G/IMS Edited September 19, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Και σε wifi calling γύρισε σε wind..Λεπτομέρειες όμως. Ήταν αρκετά μεγάλο update το iOS 17, οπότε μας ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά λάθη κι όχι αυτό που δεν σημαίνει και τίποτα ουσιαστικόSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 24 minutes ago, rebel1 said: Και σε wifi calling γύρισε σε wind.. Λεπτομέρειες όμως. Ήταν αρκετά μεγάλο update το iOS 17, οπότε μας ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά λάθη κι όχι αυτό που δεν σημαίνει και τίποτα ουσιαστικό Sent from my iPad using Tapatalk Μου κάνει εντύπωση πως το όνομα φορέα το διόρθωσαν και την ένδειξη παρόχου να την χάλασαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Στο δικό μου γράφει πάντως NOVA WiFi Calling... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) 49 minutes ago, rebel1 said: Και σε wifi calling γύρισε σε wind.. Λεπτομέρειες όμως. Ήταν αρκετά μεγάλο update το iOS 17, οπότε μας ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά λάθη κι όχι αυτό που δεν σημαίνει και τίποτα ουσιαστικό Sent from my iPad using Tapatalk Πήγαινε Γενικά-Πληροφορίες και μείνε για μισο με ένα λεπτό εκεί χωρίς να κανείς σκρολ. Θα σου βγάλει ενημέρωση παροχου και θα αλλάξει και το όνομα φορέα και η ένδειξη του WiFi Calling σε Nova. Εμενα έτσι έκανε. Μέχρι να κάνω αυτό που σου ειπα εγραφε Wind Edited September 19, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Πήγαινε Γενικά-Πληροφορίες και μείνε για μισο με ένα λεπτό εκεί χωρίς να κανείς σκρολ. Θα σου βγάλει ενημέρωση παροχου και θα αλλάξει και το όνομα φορέα και η ένδειξη του WiFi Calling σε Nova. Εμενα έτσι έκανε. Μέχρι να κάνω αυτό που σου ειπα εγραφε WindΣωστός!!! Αυτό έκανα κι άλλαξε.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Να ρωτήσω κάτι γιατί μόλις ήρθα f2g. Για να μη χάσω τα υπόλοιπα από τα πακέτα, αν λήγουν πχ 20 Οκτωβρίου μέχρι πότε πρέπει να ανανεώσω; Έως 20 Οκτώβρη ή 19 έως το βράδυ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 3 minutes ago, _NikitaS_ said: Να ρωτήσω κάτι γιατί μόλις ήρθα f2g. Για να μη χάσω τα υπόλοιπα από τα πακέτα, αν λήγουν πχ 20 Οκτωβρίου μέχρι πότε πρέπει να ανανεώσω; Έως 20 Οκτώβρη ή 19 έως το βράδυ; Ευχαριστώ! Έως 20 τα μεσάνυχτα. Μην το αφήνεις όμως τελευταία στιγμή. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Από το Telestet BFree σε Nova F2G 25 χρόνια δρόμος... 15 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 1 hour ago, damianos said: Από το Telestet BFree σε Nova F2G 25 χρόνια δρόμος... Αναμνήσεις, νοσταλγία και συγκίνηση για την εταιρεία που έφερε την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 8 minutes ago, p_k said: Αναμνήσεις, νοσταλγία και συγκίνηση για την εταιρεία που έφερε την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Κι αυτό ωραίο.. https://m.youtube.com/watch?v=h14icLEeWCM 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 10 minutes ago, p_k said: Αναμνήσεις, νοσταλγία και συγκίνηση για την εταιρεία που έφερε την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Συμφωνώ, αλλά και αναμνήσεις της χειρότερης κάλυψης για πολύ καιρό... 1 3 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Μπορώ να φέρω ένα what's up στο F2G χωρίς να κάνω ανανέωση στο κατάστημα; Πρώτα θέλω να βάλω 1€ για να παρω το ημερήσιο ιντερνετ και να κάνω speedtests. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts