georgeavl3 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 τόσα δις "επενδύσεις "100 ονόματα έχει αλλάξει αλλά το σήμα σκ@τα και οι ταχύτητες το ίδιο !Ζάκυνθος ούτε σελίδα δεν ανοίγει με 4g+ !όλη την Ελλάδα να γυρίσεις εάν βρεις ΈΝΑ μέρος με καλες ταχύτητες ! και για να σας προλάβω έχω wind από το 1993 όταν πρώτο άνοιξε !δεν την αλλάζω και έχω κάθε δικαίωμα να την κράζω Το ζω στην Κέρκυρα και υποτίθεται Κέρκυρα και Ζάκυνθο κλείσανε το 3G και κάνανε αναβάθμιση στα μηχανήματα. Αλλού έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση.Χώρια οι αναίτιες εναλλαγές σε 2GPoco X3 Pro 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 οταν κανω ανανέωση 12 € αγοραζει μονο του πακετο, πως το κανω να σταματησει αυτο ? στην q εστελνες ΝΟ στο 12000 εδω δεν εκανε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 18 minutes ago, Darkorigin said: οταν κανω ανανέωση 12 € αγοραζει μονο του πακετο, πως το κανω να σταματησει αυτο ? στην q εστελνες ΝΟ στο 12000 εδω δεν εκανε τιποτα Στέλνεις "ΟΧΙ" στο 1237. 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 ευχαριστω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Καλησπέρα. Έχει η σύζυγος f2g. Μπορεί να ζητήσει δεύτερη κάρτα σιμ έτσι ώστε την μία να την χρησιμοποιούμε για data σε ρουτερ και την άλλη να την έχει στην συσκευή τηλεφώνου για την ομιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Αυτό γίνεται μόνο σε συμβόλαια. Twin SIM λέγεται η υπηρεσία.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 28/7/2022 at 10:29 ΜΜ, ilka71 said: τόσα δις "επενδύσεις "100 ονόματα έχει αλλάξει αλλά το σήμα σκ@τα και οι ταχύτητες το ίδιο !Ζάκυνθος ούτε σελίδα δεν ανοίγει με 4g+ !όλη την Ελλάδα να γυρίσεις εάν βρεις ΈΝΑ μέρος με καλες ταχύτητες ! και για να σας προλάβω έχω wind από το 1993 όταν πρώτο άνοιξε !δεν την αλλάζω και έχω κάθε δικαίωμα να την κράζω Υποτίθεται έκαναν και αναβάθμιση. Παντως Κεφαλονια πέρυσι και φέτος το σήμα απλά δεν υπαρχει. 4G πίτα από κόσμο τώρα και έχει 5-10Mbps Download. Σε εσωτερικούς χώρους στο Αργοστολι με το ζόρι έχει 4G,κυρίως μόνο Edge. Στο Ληξούρι είναι καλύτερα μάλλον. Σήμα στα χωριά μέτρια και στο αεροδρόμιο που είναι εγώ, στο μισό κτήριο είναι no service δηλαδή στις αφίξεις. Και επάνω που έχει σήμα,και αυτό μέτριο είναι διότι οι κεραίες δεν επαρκούν και δημιουργούνται κενά. Στη μισή λειβαθω εξωτερική κάλυψη και αν στο 4G. Μιλάμε από Βλαχατα μέχρι Λακηθρα. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 46 minutes ago, georgeavl3 said: Αυτό γίνεται μόνο σε συμβόλαια. Twin SIM λέγεται η υπηρεσία. Poco X3 Pro Σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 38 minutes ago, Nikolas14 said: Υποτίθεται έκαναν και αναβάθμιση. Παντως Κεφαλονια πέρυσι και φέτος το σήμα απλά δεν υπαρχει. 4G πίτα από κόσμο τώρα και έχει 5-10Mbps Download. Σε εσωτερικούς χώρους στο Αργοστολι με το ζόρι έχει 4G,κυρίως μόνο Edge. Στο Ληξούρι είναι καλύτερα μάλλον. Σήμα στα χωριά μέτρια και στο αεροδρόμιο που είναι εγώ, στο μισό κτήριο είναι no service δηλαδή στις αφίξεις. Και επάνω που έχει σήμα,και αυτό μέτριο είναι διότι οι κεραίες δεν επαρκούν και δημιουργούνται κενά. Στη μισή λειβαθω εξωτερική κάλυψη και αν στο 4G. Μιλάμε από Βλαχατα μέχρι Λακηθρα. Από το 13700 τι σας λένε;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Από το 13700 τι σας λένε;; Πρεπει να βγουν νέες άδειες για κεραίες απ ότι κατάλαβα και δεν έχουν πλάνο αποκατάστασης στα κενά κάλυψης. Το ίδιο ισχύει και για την κόκκινη. Και οι δυο εταιρίες εδώ και καιρό κάνουν συνεγκατασταση η μια στην άλλη με αποτέλεσμα να έχουν το ίδιο σήμα πάνω κάτω. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 (edited) 4 minutes ago, Nikolas14 said: Πρεπει να βγουν νέες άδειες για κεραίες απ ότι κατάλαβα και δεν έχουν πλάνο αποκατάστασης στα κενά κάλυψης. Το ίδιο ισχύει και για την κόκκινη. Και οι δυο εταιρίες εδώ και καιρό κάνουν συνεγκατασταση η μια στην άλλη με αποτέλεσμα να έχουν το ίδιο σήμα πάνω κάτω. Το χρόνου τέτοια περίοδο ελπίζω να έχετε άλλη εικόνα για το δίκτυο εκεί. Υποτίθεται ότι η διαδικασία της αδειοδότησης έγινε πιο γρήγορη. Edited August 1, 2022 by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 ενεργοποιηθηκε σήμερα το WiFi calling στο Α72 μου.αλλα δεν βρίσκω την ρύθμιση για το preferred wifi η data 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Μπορείς να ρωτήσεις στο νήμα του Α72. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 ενεργοποιηθηκε σήμερα το WiFi calling στο Α72 μου.αλλα δεν βρίσκω την ρύθμιση για το preferred wifi η data Κατεβάζοντας την κουρτίνα και πατώντας συνεχόμενα στο εικονίδιο του WiFi calling σε βγάζει σε αυτό το μενού για να επιλέξεις τι θες. Sent from my awSoMe-A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Εκεί πρέπει να βρίσκεται κανονικά, αλλά δίνω κάποιες πιθανότητες να μην του το εμφανίζει αν η μοναδική sim που έχει είναι wind. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Νομίζω έχεις δίκιο, η wind δεν διαθέτει wifi calling. Sent from my awSoMe-A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 5 minutes ago, siberiantiger said: Νομίζω έχεις δίκιο, η wind δεν διαθέτει wifi calling. Sent from my awSoMe-A52s Διαθέτει WiFi calling, προς το παρόν σε περιορισμένο αριθμό συσκευών, οι οποίες αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 όταν είχα ενεργή και την σιμ της κοσμοτε έδειχνε Wi-Fi calling.όταν έμενε μόνο της wind εξαφανιζόταν .τώρα όμως μόνο με της wind φάνηκε!Κατεβάζοντας την κουρτίνα και πατώντας συνεχόμενα στο εικονίδιο του WiFi calling σε βγάζει σε αυτό το μενού για να επιλέξεις τι θες. Sent from my awSoMe-A52s όχι μόνο αυτο δείχνει σε εμένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Αυτό εννοώ. Όχι πως δεν έχει wifi calling, αλλά πιθανώς να μην υποστηρίζει επιλογή της προτεραιότητας μεταξύ δικτύου κινητής και wifi. Και να μην βγάζει καμία ρύθμιση. Αν έχεις sim cosmote που υποστηρίζει την επιλογή, σου βγάζει και για τη 2η, χωρίς να είναι βέβαιο ότι λειτουργεί. Αυτά είδα στη δική μου συσκευή. Αλλά λέω πιθανόν και δεν είμαι σίγουρος καθώς wifi calling δεν δούλευε σε εμένα στο Samsung. Άσχετα που στις ρυθμίσεις έβγαιναν όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Παιδια σε οσους εμπαιναν τα 120 λεπτα ομιλιας δωρεαν καθε μηνα, και ειχαν πει οτι θα τα κοψουν αλλα τελικα συνεχισαν να μπαινουν, τον αυγουστο τα εβαλαν σε κανεναν? Γιατι σε μενα δεν μπηκαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Σε φίλο με Q, μπήκαν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Και στο δικό μου Q μπήκαν την πρώτη του μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Εγώ έχω f2g και δεν μπήκαν. Κανένας που να έχει f2g? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Μπήκαν f2go 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Και σε εμένα f2go μπήκαν κανονικα 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts