Mitsos_The_Great Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Λογικα θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι σας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Και εγώ μόλις κέρδισα !!! (Username VASILEIOS Τρίτη 8 Νοεμβρίου ) Πώς τα παραλαμβάνουμε? Λογικα θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι σας:) επειδη ξαναεπικοινωνησα μαζί τους για αλλο λογο,ρωτησα κιολας γιατι ενω εχουν περασει οι 2 εργασιμες μερες δεν εχω ειδοποιηθει ακομη..μου ειπαν λοιπον πως ειχαν μια καθυστερηση και θα ξεκινησουν να ενημερωνουν απο ΑΥΡΙΟ,πεμπτη. ρε παιδια..το κινητο οκ το κερδισα γιατι θυμαμαι το νικνειμ που εβαλα... ειναι μια ΒΙΒΗ νικητρια την περασμενη βδομαδα,και δε θυμαμαι αν ειχα βαλει τοτε αυτο το νικνειμ(θυμαμαι πως ειχα βαλει το ονομα μου στην πρωτη-σε 2 πηρα μερος- και στην δευτερη ενα αλλο νικνειμ.)...παιζει να κερδισα σε 2 κληρωσεις?:lol::lol: το ρωτησα σημερα ,αλλα δεν μπορουσαν να μου απαντησουν και μου ειπαν να ρωτησω οταν αυτοι θα επικοινωνησουν μαζι μου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλυτερα να παιξεις σε κανα joker εαν κερδισες σε 2 κληρωσεις ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 πας http://www.ekplixeisf2g.gr/ και αφου φορτώσει τα εισαγωγικά καπου στο κάτω μερος λεει "δες τους νικητές". Δεν βλέπω να λέει πουθενά Δες τους Νικητές. Και το μόνο ενεργό για κλικ είναι το "Θέλω να τα δω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλυτερα να παιξεις σε κανα joker εαν κερδισες σε 2 κληρωσεις ...το σκεφτομαι να σου πω γιατι προχτες ο πατερας μου επισης κερδισε..ειχε παει κωτσοβολο- νομιζω -να αγορασει ενα πολυμπριζο και φευγοντας ειχε κερδισει και δωροεπιταγη 350€ Δεν βλέπω να λέει πουθενά Δες τους Νικητές. Και το μόνο ενεργό για κλικ είναι το "Θέλω να τα δω". σε εμενα ανοιγει κανονικα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Πάτησε F11 ωστε να βαλεις πληρη οθονη και λογικα θα ειναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ρε παιδιά, πώς γίνεται το υπόλοιπό μου να είναι -7€; Δε θα έπρεπε να σταματήσει να με χρεώνει στα ≈0€ και να μου κόψει τα sms και τις κλήσεις; Έχω F2G1 εδώ και 4-5 χρόνια και πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Και να πω ότι έκανα και καμιά ιδιαίτερη χρήση του κινητού τον τελευταίο καιρό... :worry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ρε παιδιά, πώς γίνεται το υπόλοιπό μου να είναι -7€; Δε θα έπρεπε να σταματήσει να με χρεώνει στα ≈0€ και να μου κόψει τα sms και τις κλήσεις; Έχω F2G1 εδώ και 4-5 χρόνια και πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Και να πω ότι έκανα και καμιά ιδιαίτερη χρήση του κινητού τον τελευταίο καιρό... :worry: Οδοντίατρε welcome to wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Τώρα που τα βάζω κάτω και τα υπολογίζω, πρέπει να έχω "φάει" 14€ σε 5 μέρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε ούτε από εμένα, ούτε από κάποιον άλλο, από το κινητό μου τέτοια κατανάλωση. :mad: Ξέρει κανείς πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Wind τώρα που δεν έχω υπόλοιπο; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μαλλον απο καμια υπηρεσια τυπου ανεκδοτων 2ε/μηνυμα κτλ... Μπορεις απο αλλο τηλεφωνο να καλεσεις 6935601260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μαλλον απο καμια υπηρεσια τυπου ανεκδοτων 2ε/μηνυμα κτλ... Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοια υπηρεσία. Γενικά, κάνω πολύ ισορροπημένη χρήση του κινητού. Μπορεις απο αλλο τηλεφωνο να καλεσεις 6935601260 Με χρέωση, προφανώς. Μήπως ξέρεις κάποιο αριθμό χωρίς χρέωση; :O Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μήπως ξέρεις κάποιο αριθμό χωρίς χρέωση; :O Το τζάμπα πέθανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Το τζάμπα πέθανε. Το τζάμπα μπορεί να πέθανε, αλλά υπάρχει η αστική χρέωση: 2106158000 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Διάβασα τους όρους αλλά δεν είδα να λέει κάπου πόσες φορές μπορείς να συμμετέχεις την ημέρα. Μία ανά φυσικό πρόσωπο, μία ανά f2g που κατέχεις ή... τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Διάβασα τους όρους αλλά δεν είδα να λέει κάπου πόσες φορές μπορείς να συμμετέχεις την ημέρα. Μία ανά φυσικό πρόσωπο, μία ανά f2g που κατέχεις ή... τι άλλο; μια για καθε nickname που βαζεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 μια για καθε nickname που βαζεις Πως? :worry: Δηλαδή αν βάλω το ίδιο όνομα,το ίδιο τηλέφωνο και διαφορετικό nick έχω +1 συμμετοχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Πως? :worry: Δηλαδή αν βάλω το ίδιο όνομα,το ίδιο τηλέφωνο και διαφορετικό nick έχω +1 συμμετοχή? Στο cc της wind μου είπαν ότι διαπίστωσαν το θέμα και ότι κάθε "διπλοεγγεγραμένος" θα διαγράφεται...:blink: Wind forever...! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 πολυ λογικο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 πολυ λογικο. Εννοείται. Αλλά θα μπορούσαν να το προβλέψουν από πριν και επίσης να το συμπεριλάβουν στους όρους...:ninja: Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά αριθμό f2g.:!: Δηλαδή ο καθένας μπορεί να δηλώσει τόσες συμμετοχές όσοι και οι αριθμοί f2g που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 βασικα εκανα λαθος και το διαπιστωσα απο την ερωτηση σου. με το προφιλ wind plus και wind gprs δεν χρεωνεσε. το wind internet σε ξεσκιζει στην χρεωση παντως εγω που μπαινω μεσω wind internet μου τραβαει απο τα 100mb, δεν χρεωνομαι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παντως εγω που μπαινω μεσω wind internet μου τραβαει απο τα 100mb, δεν χρεωνομαι... :) Και εγώ επίσης... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Στο cc της wind μου είπαν ότι διαπίστωσαν το θέμα και ότι κάθε "διπλοεγγεγραμένος" θα διαγράφεται...:blink: Wind forever...! :p θα διαγραφεται η συμμετοχή του την συγκεκριμενη μερα ή γενικα απο το διαγωνισμό?Ρωτάω γιατι μολις ειδα το πόστ που λεει για τα διαφορετικα nick το εκανα και μαλλον την πάτησα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 θα διαγραφεται η συμμετοχή του την συγκεκριμενη μερα ή γενικα απο το διαγωνισμό?Ρωτάω γιατι μολις ειδα το πόστ που λεει για τα διαφορετικα nick το εκανα και μαλλον την πάτησα :confused: Απ'οτι κατάλαβα μόνο για εκείνη τη μέρα. Εντάξει, σίγουρα δεν τους συμφέρει να αρχίσουν να αποκλείουν κόσμο, γιατι θα προκληθεί δυσαρέστηση. Θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 παντως εγω που μπαινω μεσω wind internet μου τραβαει απο τα 100mb, δεν χρεωνομαι... :) εγω την εχω πατησει στο παρελθον και δεν θελω ουτε να το δοκιμασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 εγω την εχω πατησει στο παρελθον και δεν θελω ουτε να το δοκιμασω Απο τα 100mb μην φοβασαι, τοσες μερες μπαινω με internet και τα αφαιρει απο κει. Αλλα απο το wind plus παιδια μην το δοκιμασετε, την εχω πατησει. Αναμενουμε την καινουργια προσφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts