JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Δωράκια Secret santa, είτε ομιλία είτε sms είτε δεδομένα, είτε flames έκαναν την εμφάνισή τους στην εφαρμογή. τι δωράκια δίνει? πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση της εφαρμογής για να τα εμφανίσει? . που ακριβώς βρίσκονται τα δώρα? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 σε ενα τετραγωνακι στην αρχικη οθονη αν δεν κανω λαθος. Δεν ξερω αν δινει σε ολους τα ιδια,αλλα σε ενα που ειδα ειχε: 1 γιγα 100 μηνυματα 30 flames (αν θυμαμαι καλα) 100' προς όλους ολα με διαρκεια 5 μερες Διαλέγεις 1 απο αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ακριβώς αυτά είναι τα δώρα, δεν βρίσκονται όμως στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Πρέπει να κάνεις swipe αριστερά και βρίσκονται κάτω κάτω σε ένα τετραγωνάκι που λέει Secret Santa. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ισχύει αυτό που γράφτηκε σε άλλο θέμα ότι η ελάχιστη ανανέωση στα καταστήματα έχει πάει στα 12 ευρώ? Ή είναι το γνωστό κόλπο του καταστήματος για να εμφανίσει περισσότερο τζίρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ακριβώς αυτά είναι τα δώρα, δεν βρίσκονται όμως στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Πρέπει να κάνεις swipe αριστερά και βρίσκονται κάτω κάτω σε ένα τετραγωνάκι που λέει Secret Santa.Σε μένα δε μου βγάζει δώρα αλλά το μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο παιχνίδι αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 καλησπέρα, εχω μια ερωτηση...ισως χαζη..βαζω το σιμ του κινητου σε ένα στικακι και ετσι εχω ιντερνετ στο λαπτοπ...ΑΛΛΑ δε με αφηνει να κανω το λαπτοπ hotspot...το κοβει η wind ή πρπει να κανω κατι; πηγα στις ρυθμισεις του hotpot και προσπαθησα να κανω ενεργο το hotspot αλλα δε με αφηνει!γρρρρρρρρ εχω 5 gb και δε μπορω να τα χρησιμοποιησω! γιατι η συσκευή που εχω το σιμ είναι αρχαια!πειτε καμμια ιδεα!ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 δεν το κόβει η wind θέμα ρυθμίσεων θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 δεν το κόβει η wind θέμα ρυθμίσεων θα είναι. ok εχεις να προτείνεις καποια ρυθμιση; δε βλεπω κατι που να μου δουλευει από το ιντερνετ... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Δοκίμασε αυτό : https://www.instructables.com/id/How-to-Create-a-WiFi-Hotspot-From-Your-PC/ Το είχα δοκιμάσει με ενσύρματη σύνδεση και έκανε hot spot κανονικά. Λογικά θα παίξει και στην περίπτωση που αναφέρεις. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, η wind δεν δίνει κάποια δώρα… ; είδα κάποιο σημείο στην εφαρμογή που λέει secret Santa, αλλά μου γράφει :δεν υπάρχουν διαθέσιμα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ. Edited December 25, 2018 by Vasileios άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, η wind δεν δίνει κάποια δώρα… ; είδα κάποιο σημείο στην εφαρμογή που λέει secret Santa, αλλά μου γράφει :δεν υπάρχουν διαθέσιμα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ.Έχεις καιρό να βάλεις κάρτα μήπως; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, η wind δεν δίνει κάποια δώρα… ; είδα κάποιο σημείο στην εφαρμογή που λέει secret Santa, αλλά μου γράφει :δεν υπάρχουν διαθέσιμα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ. θα χρειαστεί να κάνουμε ανανέωση στην εφαρμογή για να μας εμφανίσει τα δώρα secret Santa? ή υπάρχει και στη παλιά εφαρμογή? και που είναι ακριβώς? δεν έχω καταφέρει να τα βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση. επειδη δεν θυμαμαι τους κωδικους απεξω , μπορει αμα κανω αναβαθμιση στην εφαρμογη να μου ξανα ζητησει τους κωδικους ; ή να με βαλει με τους ιδους; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Κανονικα δεν θα πρέπει να τους ζητήσει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Μπορείς να κάνεις επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Πως σταματας τα δεδομενα να χρεωνονται οταν εισαι εκτος πακετου Μου σκαει χθες εχεις λιγοτερο απο 50mb. Μπαινω στο myf2g app βλελω 175. Λεω κανα σκαλωμα θα ναι η κανα μπονους ανανεωσης οχι του πακετου. Συνεχιζω τη χρηση (απλο σερφαρισμα οχι κστεβασμα) 10 λεπτα μετα μου ρχεται εχει λιγοτερο απο 0.5 ευρω Μου φαγε 10 ευρω σε 10 λεπτα. Οποτε πως κοβεται αυτοματα το ιντερνετ οταν τελειωνει το πακετο Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Δεν κόβεται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Δεν υπαρχει καποιαος τροπος να ενεργοποιηθεί τετοια επιλογη. Στη κοσμοτε το ενεργοποιεις και γινεται αυτο που περιεγραψα Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Πως σταματας τα δεδομενα να χρεωνονται οταν εισαι εκτος πακετου Μου σκαει χθες εχεις λιγοτερο απο 50mb. Μπαινω στο myf2g app βλελω 175. Λεω κανα σκαλωμα θα ναι η κανα μπονους ανανεωσης οχι του πακετου. Συνεχιζω τη χρηση (απλο σερφαρισμα οχι κστεβασμα) 10 λεπτα μετα μου ρχεται εχει λιγοτερο απο 0.5 ευρω Μου φαγε 10 ευρω σε 10 λεπτα. Οποτε πως κοβεται αυτοματα το ιντερνετ οταν τελειωνει το πακετο Sent from my SM-N950F using Tapatalk υπαρχει εφαρμογη στο κινητο η 3G Watchdog - Data Usage ή ρυθμιζεις την συσκευη σου καποιες συσκευες το εχουνε μεσα , οπου βαζεις τον ογκο που εχεις και οταν καταναλωθει κλεινει το ιντερνετ μονο του και γλυτωνεις να σου φαει το υπολοιπο ή αλλιως καταναλωνεις το υπολοιπο που εχεισ μεσα αγοραζοντας καποια πακετα και μετα μπαινεις στο ιντερνετ ετσι ωστε να μην σου φαει τα χρηματα. ( βεβαια το ενδεχομενο να παει κατω απο το ελαχιστο οριο που λειτουργει η γραμμη σωστα θα σου οδηγησει σε προβλημα και δεν θα μπορεις να μπεις στο ιντερνετ ή αμα τυχει και λαθος συστηματος και παει μειον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Μια απλη ενεργοποιηση μεσω εταιριας οπως κανει και η κοσμοτε ηθελα χωρις εφαρμογες. Θενξ παντως Τεσπα απλα δε ξαναβαζω πανω απο 10αρα. Ετυχε και εβαλα 20 τη προηγουμενη φορα να γλιτωσω το μισαευρω της χρεωσης περιπτερου. Ε τι το θελα Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 πότε μπλοκάρει το F2G μετά τη λήξη του χρόνου ομιλίας (όλο το ξεχνάω) Πότε δε δέχετε κλήσεις εννοώ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 πότε μπλοκάρει το F2G μετά τη λήξη του χρόνου ομιλίας (όλο το ξεχνάω) Πότε δε δέχετε κλήσεις εννοώ Μετα τους 4 μηνες απο τη τελευταια ανανεωση...αλλα τυπικα δεν γινετια φραγη Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μετα τους 4 μηνες απο τη τελευταια ανανεωση...αλλα τυπικα δεν γινετια φραγη Ακριβώς 20/8 έληξε το χρηματικό ποσό που είχα στην κάρτα, δηλαδή είχα ανανεώσει 2 μήνες πριν, 21/6. Μέχρι και σήμερα, 6+ μήνες λαμβάνω κλήσεις κανονικά. Για αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι αν έρχεται μήνυμα οτι θα μπλοκάρουν και τις εισερχόμενες Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν έρχεται μήνυμα. Ουτε καν σε αριθμό που είναι να χαθεί (13 μήνες + 5 μέρες χωρίς ανανέωση). Απλα την επόμενη σταματά να λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts