BEBAKOS Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Καλησπέρα.παιδια εχω το εξης θεμα μου απενεργοποιηθηκε το νούμερο,ειχα πολυ καιρο ναβαλω καρτα,και μου λενε οτι εχει καταργηθηκε ενω δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα. Πηγα σε καραστγμα και μουενε καταργήθηκε.τι μπορω κα κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Για το f2g το προνομιακό 365/25 = 14.6 ανανεώσεις τον χρόνο Δηλαδή στρογγυλά 15. 10€ επί 12 % φόρος κινητής = 11.2€ 11.2 € x 15 ανανεώσεις = 168€ τον χρόνο 24€ για τα 300 λεπτά με τον φόρο 12% γίνονται 28.8€. 168€ + 28.8€ για τα 300 λεπτά = 196.8€ τον χρόνο. Οπότε 196.8€/12 μήνες = 16.4€ τον μήνα. Και άσε δεν θα βάζεις δώδεκα άλλα 15€ την φορά. Συμβόλαιο κανονικό δηλαδή. Γιατί να μην βάζω 2x8.5€ στο προνομιακό what's up να έχω 3000 λεπτά και 5.6GB internet ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited August 8, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 βαλε. ΑΝ νομιζεις οτι εκει δε θα ανακοινωθουν αυξησεις στα φοιτητικα πακετα(ή/και αλλου). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 με πήραν τηλ. από κατάστημα της θεσσαλονίκης και μου έκαναν την εξής προσφορά: 1000' προς wind 600' προς όλα τα δίκτυα 100sms 2gb internet 8€ στην κάρτα που δεν είναι για αγορά πακέτων και δώρο μία action camera 11€ τελική τιμή. είναι καρτοσυμβόλαιο. διάρκεια 24μήνες. τι λέτε? συμφέρει? και μόλις πήρα πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 με πήραν τηλ. από κατάστημα της θεσσαλονίκης και μου έκαναν την εξής προσφορά: 1000' προς wind 600' προς όλα τα δίκτυα 100sms 2gb internet 8€ στην κάρτα που δεν είναι για αγορά πακέτων και δώρο μία action camera 11€ τελική τιμή. είναι καρτοσυμβόλαιο. διάρκεια 24μήνες. τι λέτε? συμφέρει? και μόλις πήρα πάσο... 3 ευρώ όλα αυτά? Πιο τσάμπα δεν γίνεται. Τα 8 ευρώ για που είναι αν όχι για πακέτα? Μπορείς να τα μεταφέρεις αλλού? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 με πήραν τηλ. από κατάστημα της θεσσαλονίκης και μου έκαναν την εξής προσφορά: 1000' προς wind 600' προς όλα τα δίκτυα 100sms 2gb internet 8€ στην κάρτα που δεν είναι για αγορά πακέτων και δώρο μία action camera 11€ τελική τιμή. είναι καρτοσυμβόλαιο. διάρκεια 24μήνες. τι λέτε? συμφέρει? και μόλις πήρα πάσο...Αν δεν είναι τρίλεπτα αξίζει. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βαλε. ΑΝ νομιζεις οτι εκει δε θα ανακοινωθουν αυξησεις στα φοιτητικα πακετα(ή/και αλλου).Δεν το βλέπω να το κάνουν στην πράσινη γιατί είναι πολύ μικρότερης έκτασης τα προνομιακά. Στην wind 4 στα 10 νούμερα είναι προνομιακά με τόσα που μοίρασαν αβέρτα τόσα χρόνια. Εξου και ο λόγος των αυξήσεων. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Η προσφορά που εκαναν στο φιλο παραπανω ειναι καρτοσυνδεση και φυσικα ελάχιστη διάρκεια 3'. 11€ θα πληρωνει και οχι 3€. Τα 8€ μενουν διαθεσιμα για χρήση εκτος των προσφερομένων (αν τυχον τελειωσουν π.χ. τα μηνύματα που ειναι και η πιο συμφέρουσα χρήση αυτων των 8). Αν καποιος χρησιμοποιει αυτες τις παροχες σαφως και συμφερει σε σχεση με το να βαζει π.χ. 10€ το μήνα στο καρτοκινητό. Θα δεσμευτει για 2 χρονια βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 με πήραν τηλ. από κατάστημα της θεσσαλονίκης και μου έκαναν την εξής προσφορά: 1000' προς wind 600' προς όλα τα δίκτυα 100sms 2gb internet 8€ στην κάρτα που δεν είναι για αγορά πακέτων και δώρο μία action camera 11€ τελική τιμή. είναι καρτοσυμβόλαιο. διάρκεια 24μήνες. τι λέτε? συμφέρει? και μόλις πήρα πάσο... Και βέβαια συμφέρει. Πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 3 ευρώ όλα αυτά? Πιο τσάμπα δεν γίνεται. Τα 8 ευρώ για που είναι αν όχι για πακέτα? Μπορείς να τα μεταφέρεις αλλού? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα 8 είναι για καβάντζα αν τελειώσει το ιντερνετ πχ να τραβάει από εκεί. δεν προστίθενται κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Καλή προσφορά, στην καρτοσύνδεση υποστηρίζεται η twin sim; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 πριν 3 χρονια που ειχα ρωτησει για f2go αριθμο για καρτα κλωνο και μου ειχαν πει οτι μονο σε συμβολαια υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. αν καποιος ξερει αν μια εταιρια σου δωσει αυτη την δυνατοτητα μπορεις την μια σιμ να την εχει στο κινητο και την αλλη σε ενα mifi; δηλαδη και να μιλας αν σε καλεσουν και να εχεις ιντερνετ απο το μοντεμακι. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 όποιον συμφορουμίτη τον ενδιαφέρει μπορώ να του δώσω το τηλ. σκέφτομαι τελικά να το κάνω. απλά είχα σχεδόν αποφασίσει να το κάνω φοιτητικό vodafone για να κρατήσω και το ίδιο νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Από κατάστημα wind ήταν η προσφορά φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 ναι από κατάστημα wind τούμπας μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Έχω πάρει την ίδια προσφορά από το ίδιο κατάστημα σε 3 κινητά και ισχύουν όσα λένε ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Η τιμή των 11€ είναι τελική, με φόρους κινητής κλπ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 όποιον συμφορουμίτη τον ενδιαφέρει μπορώ να του δώσω το τηλ. σκέφτομαι τελικά να το κάνω. απλά είχα σχεδόν αποφασίσει να το κάνω φοιτητικό vodafone για να κρατήσω και το ίδιο νούμερο Επειδη τα φοιτητικα πλεον ελεγχουν πασο και ποτε ληγουν,καλυτερα να πας σε αυτο το συμβολαιο με 11€.Ειναι πολυ τιμιο σε σχεση με καρτοκινητη. Και τα 11€ ειναι τελικη τιμη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Αν θέλεις έξτρα γιγα στην περίπτωση αυτή, πόσο κοστίζουν; Ξέρουμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Αν θέλεις έξτρα γιγα στην περίπτωση αυτή, πόσο κοστίζουν; Ξέρουμε; Ναι,αλλα χρεωνονται στον επομενο λογαριασμο. Το ιδανικο ειναι να εχεις μια 2η καρτα για δεδομενα μονο στις αλλες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) νομιζω 5€ το γιγα χρεωνονται edit εδω τα εχει ολα https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/kartosundesi/paketa-kartosundesis/ Edited August 8, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Τότε δεν συμφέρει για δεδομένα πέραν των 2 γιγα, καλύτερη επιλογή η κάρτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 τα 8 είναι για καβάντζα αν τελειώσει το ιντερνετ πχ να τραβάει από εκεί. δεν προστίθενται κάθε μήνα Ξέρουμε αν μεταφέρονται σε άλλο νούμερο? Αν δεν μόνο αν θα τα τρώει οτι έχει αξίζει πολύ. Είναι αρκετα τα λεπτά ομιλίας. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Ξέρουμε αν μεταφέρονται σε άλλο νούμερο? Αν δεν μόνο αν θα τα τρώει οτι έχει αξίζει πολύ. Είναι αρκετα τα λεπτά ομιλίας. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜην λες ανέκδοτα βραδιάτικα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Μην λες ανέκδοτα βραδιάτικα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Wind ε. Στην cosmote μεταφέρονται για αυτό. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Οι διαφορες προσφορες που βγαζει η wind για παραδειγμα αυτο με τα 8€ και 8gb ιντερνετ σε 4 μηνες ισχυουν και για την καρτοσυνδεση; δυσκολο ε; Επισης το υπολοιπο μπορουμε να το δουμε μεσω της εφαρμογης στο κινητο η παλι οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts