nik_the_greek Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Δοκίμασε κάνεις να βάλει την προσφορά για 4 μήνες σήμερα 22/6 να δει εάν την δίνει? Γιατί παραπάνω λένε μέχρι 21/6 οποίος δοκιμάσει να το γράψει εδώ Είτε του την δώσει είτε όχι Δοκίμασα και ενεργοποιήθηκε κανονικά ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7387153#post7387153 σε ευχαριστω φιλε. αρα δωρεαν περιαγωγη ελβετια γιοκ. νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) σε ευχαριστω φιλε. αρα δωρεαν περιαγωγη ελβετια γιοκ. νασαι καλαΛογικό δεν είναι ότι δεν έχει δωρεάν περιαγωγή αφού δεν είναι στην ΕΕ Τοπική κάρτα sim η κάτι από αυτά που σου είπε ο Vasileios Τα δικά μας δεν συμφέρουν. Ούτε για δείγμα Edited June 22, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Λογικό δεν είναι ότι δεν έχει δωρεάν περιαγωγή αφού δεν είναι στην ΕΕ Τοπική κάρτα sim η κάτι από αυτά που σου είπε ο Vasileios Τα δικά μας δεν συμφέρουν. Ούτε για δείγμασε ευχαριστω πολυτ φιλε. αν δεν ενεργοποιησω στις ρυθμισεις του κινητου την περιαγωγη δεν θα υπαρχει περιπτωση να χρεωθω σωστα? και μια χαζη ερωτηση (ισως). αν εγω εχω κλειστη περιαγωγη. και καθε βραδυ την ενεργοποιω (με κλειστα δεδομενα) απλα για να δω αν με πηρε κανενας. τα μηνυματα που μπορει να σκασουν απο wind που λενε, σε επαιρνε ο ταδε αριθμος, χρεωνονται? ή αυτα εινα ιδωρεαν? ευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Αν βαλειε καποιος που εχει με 10€ ανανεωση τα παλια 300' προς ολους μεσα απο καταστημα wind δεν παιρνη και δωρο 500mb για ενα μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 σε ευχαριστω πολυτ φιλε. αν δεν ενεργοποιησω στις ρυθμισεις του κινητου την περιαγωγη δεν θα υπαρχει περιπτωση να χρεωθω σωστα? και μια χαζη ερωτηση (ισως). αν εγω εχω κλειστη περιαγωγη. και καθε βραδυ την ενεργοποιω (με κλειστα δεδομενα) απλα για να δω αν με πηρε κανενας. τα μηνυματα που μπορει να σκασουν απο wind που λενε, σε επαιρνε ο ταδε αριθμος, χρεωνονται? ή αυτα εινα ιδωρεαν? ευχαριστω πολυ παιδιαΕννοείς την επιλογή περιαγωγή δεδομένων; Αυτό είναι για να μπορείς να ανοίξεις δεδομένα στο εξωτερικό. Να αποτρέψεις την περιαγωγή μπορείς μόνο βάζοντας λειτουργία πτήσης μονίμως η κάνοντας χειροκίνητη επιλογή δικτύου στο WIND GR πριν φύγεις από Ελλάδα ώστε να μην αλλάξει. Πάντως και ανοιχτό αν είναι, αν δεν ανοίξεις δεδομένα κάνεις κλήσεις και στείλεις SMS δεν χρεωνεσαι. Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Αν βαλειε καποιος που εχει με 10€ ανανεωση τα παλια 300' προς ολους μεσα απο καταστημα wind δεν παιρνη και δωρο 500mb για ενα μηνα; Τα 500 mb μονο online τα παίρνεις. Με 12 στο κατάστημα παίρνεις mb για 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Τα 500 mb μονο online τα παίρνεις. Με 12 στο κατάστημα παίρνεις mb για 15 μέρες. Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Εννοείς την επιλογή περιαγωγή δεδομένων; Αυτό είναι για να μπορείς να ανοίξεις δεδομένα στο εξωτερικό. Να αποτρέψεις την περιαγωγή μπορείς μόνο βάζοντας λειτουργία πτήσης μονίμως η κάνοντας χειροκίνητη επιλογή δικτύου στο WIND GR πριν φύγεις από Ελλάδα ώστε να μην αλλάξει. Πάντως και ανοιχτό αν είναι, αν δεν ανοίξεις δεδομένα κάνεις κλήσεις και στείλεις SMS δεν χρεωνεσαι. Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν.σε ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Η Wind δεν την παλεύει, έτσι; "ΔΩPO MONO ΓIA EΣENA! MOΛIΣ ΠHPEΣ 300' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 300MB ΓIA 3 MEPEΣ". Λαμβάνω αυτό νωρίς σήμερα κι επειδή έκανα κάτι, είπα να ελέγξω αργότερα αν όντως ισχύουν τα όσα γράφει το μήνυμα. Μπαίνω στην app, τίποτα. Καλώ στο 1269, τίποτα. Τους στέλνω μήνυμα και αριθμό στο fb και περιμένω.... Wind....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Καλημέρα απο την φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη. Σήμερα και εγω ενεργοποίησα την προσφορά με τα 8GB στο 12000 κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Πρέπει να προσέχετε πτήσεις με ενδιάμεση χώρα που δεν είναι στην EU πχ Βελιγράδι Serbia 12 ευρω το MB!!!!!! Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Πρέπει να προσέχετε πτήσεις με ενδιάμεση χώρα που δεν είναι στην EU πχ Βελιγράδι Serbia 12 ευρω το MB!!!!!!το αεροδρόμιο δεν είχε WiFi;;; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Έχει μια ώρα.... Λέω Μην την πατήσει κάποιος Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Πρέπει να προσέχετε πτήσεις με ενδιάμεση χώρα που δεν είναι στην EU πχ Βελιγράδι Serbia 12 ευρω το MB!!!!!! 30' προς εξωτερικο 50Mb 9,90€ για 2 μερες Ισχυει σε Τουρκια,Ελβετια,Καναδα Ισχυει και για σερβια,στα 12-13€ νομιζω. Το εχει στα International πακετα Το εκανα στον πατερα μου οταν πηγε τουρκια με 9,90€ και βγηκε πιο οικονομικα απο βασικες χρεωσεις περιαγωγης. Για οσους θελουν να εχουν τηλεφωνο προς ελλαδα χωρις να ψαχνουν wifi,τοπικη καρτα κλπ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 εχω μια ερωτηση ειμαι με f2go πανω απο 2 χρονια αλλα προσεξα οτι οταν στελνω sms εκτος απο το sms που αφαιρει μου τραβαει και μοναδες ομιλιας και δεδομενα ενω τα δεδομενα ειναι κλειστα πως μπορει να γινεται αυτο ; να πω οτι τα sms τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου απλα χρειαστηκε να στειλω καμια δεκαρια προς Vodafon και ειδα αυτην την χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Θα το τιμήσω 1/7 έτσι να τσεκαρω δίκτυο όλο τον Ιούλιο. Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 εχω μια ερωτηση ειμαι με f2go πανω απο 2 χρονια αλλα προσεξα οτι οταν στελνω sms εκτος απο το sms που αφαιρει μου τραβαει και μοναδες ομιλιας και δεδομενα ενω τα δεδομενα ειναι κλειστα πως μπορει να γινεται αυτο ; να πω οτι τα sms τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου απλα χρειαστηκε να στειλω καμια δεκαρια προς Vodafon και ειδα αυτην την χρεωσηΜήπως εχεις το πακέτο blender; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μήπως εχεις το πακέτο blender; ναι το blender εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 ναι το blender εχωΤότε διάβασε πως δουλεύει το πακέτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Τότε διάβασε πως δουλεύει το πακέτο αυτό. δεν το βλεπω και τοσο κατατοπιστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Τα περιεχόμενα του Blender μπορεί να καταναλωθούν με οποιοσήποτε τρόπο. Οπότε χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα μειώνονται τα λεπτά προς όλους και τα ΜΒ και αντίσοιχα καταναλώνοντας ΜΒ μειώνονται τα υπόλοιπα . Μπορείς να χρησιμοποιείσεις όλα τα λεπτά ή όλα τα SMS ή όλα τα ΜΒ ή συνδιασμό αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 υπάρχει κάτι από wind για δωρεάν streaming αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου χωρίς κατανάλωση των δεδομένων των πακέτων; όπως νομίζω στις άλλες 2 εταιρείες; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 υπάρχει κάτι από wind για δωρεάν streaming αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου χωρίς κατανάλωση των δεδομένων των πακέτων; όπως νομίζω στις άλλες 2 εταιρείες; Δωρεάν streaming αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου πρώτη φορά ακούω. Θα έπρεπε να υπάρχει σαν είδηση στην κεντρική σελίδα παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δωρεάν streaming αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου πρώτη φορά ακούω. Θα έπρεπε να υπάρχει σαν είδηση στην κεντρική σελίδα παρακαλώ. νομίζω μέσα από την εφαρμογή της VODAFONE και της ΚΟΣΜΟΤΕ κάτι είχα ακούσει. γιαυτό ρωτάω για wind Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts