Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κάνεις να βάλει την προσφορά για 4 μήνες σήμερα 22/6 να δει εάν την δίνει? Γιατί παραπάνω λένε μέχρι 21/6 οποίος δοκιμάσει να το γράψει εδώ

Είτε του την δώσει είτε όχι

Δοκίμασα και ενεργοποιήθηκε κανονικά ως έχει.

σε ευχαριστω φιλε. αρα δωρεαν περιαγωγη ελβετια γιοκ. νασαι καλα

σε ευχαριστω φιλε. αρα δωρεαν περιαγωγη ελβετια γιοκ. νασαι καλα
Λογικό δεν είναι ότι δεν έχει δωρεάν περιαγωγή αφού δεν είναι στην ΕΕ

Τοπική κάρτα sim

η κάτι από αυτά που σου είπε ο Vasileios

Τα δικά μας δεν συμφέρουν. Ούτε για δείγμα

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Λογικό δεν είναι ότι δεν έχει δωρεάν περιαγωγή αφού δεν είναι στην ΕΕ

Τοπική κάρτα sim

η κάτι από αυτά που σου είπε ο Vasileios

Τα δικά μας δεν συμφέρουν. Ούτε για δείγμα

σε ευχαριστω πολυτ φιλε.

αν δεν ενεργοποιησω στις ρυθμισεις του κινητου την περιαγωγη δεν θα υπαρχει περιπτωση να χρεωθω σωστα?

και μια χαζη ερωτηση (ισως).

αν εγω εχω κλειστη περιαγωγη. και καθε βραδυ την ενεργοποιω (με κλειστα δεδομενα) απλα για να δω αν με πηρε κανενας. τα μηνυματα που μπορει να σκασουν απο wind που λενε, σε επαιρνε ο ταδε αριθμος, χρεωνονται? ή αυτα εινα ιδωρεαν? ευχαριστω πολυ παιδια

Αν βαλειε καποιος που εχει με 10€ ανανεωση τα παλια 300' προς ολους μεσα απο καταστημα wind δεν παιρνη και δωρο 500mb για ενα μηνα;

σε ευχαριστω πολυτ φιλε.

αν δεν ενεργοποιησω στις ρυθμισεις του κινητου την περιαγωγη δεν θα υπαρχει περιπτωση να χρεωθω σωστα?

και μια χαζη ερωτηση (ισως).

αν εγω εχω κλειστη περιαγωγη. και καθε βραδυ την ενεργοποιω (με κλειστα δεδομενα) απλα για να δω αν με πηρε κανενας. τα μηνυματα που μπορει να σκασουν απο wind που λενε, σε επαιρνε ο ταδε αριθμος, χρεωνονται? ή αυτα εινα ιδωρεαν? ευχαριστω πολυ παιδια

Εννοείς την επιλογή περιαγωγή δεδομένων; Αυτό είναι για να μπορείς να ανοίξεις δεδομένα στο εξωτερικό. Να αποτρέψεις την περιαγωγή μπορείς μόνο βάζοντας λειτουργία πτήσης μονίμως η κάνοντας χειροκίνητη επιλογή δικτύου στο WIND GR πριν φύγεις από Ελλάδα ώστε να μην αλλάξει. Πάντως και ανοιχτό αν είναι, αν δεν ανοίξεις δεδομένα κάνεις κλήσεις και στείλεις SMS δεν χρεωνεσαι. Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν.

Αν βαλειε καποιος που εχει με 10€ ανανεωση τα παλια 300' προς ολους μεσα απο καταστημα wind δεν παιρνη και δωρο 500mb για ενα μηνα;

Τα 500 mb μονο online τα παίρνεις. Με 12 στο κατάστημα παίρνεις mb για 15 μέρες.

Τα 500 mb μονο online τα παίρνεις. Με 12 στο κατάστημα παίρνεις mb για 15 μέρες.

Ευχαριστω φιλε.

Εννοείς την επιλογή περιαγωγή δεδομένων; Αυτό είναι για να μπορείς να ανοίξεις δεδομένα στο εξωτερικό. Να αποτρέψεις την περιαγωγή μπορείς μόνο βάζοντας λειτουργία πτήσης μονίμως η κάνοντας χειροκίνητη επιλογή δικτύου στο WIND GR πριν φύγεις από Ελλάδα ώστε να μην αλλάξει. Πάντως και ανοιχτό αν είναι, αν δεν ανοίξεις δεδομένα κάνεις κλήσεις και στείλεις SMS δεν χρεωνεσαι. Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν.
σε ευχαριστω πολυ φιλε

Η Wind δεν την παλεύει, έτσι;

"ΔΩPO MONO ΓIA EΣENA! MOΛIΣ ΠHPEΣ 300' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 300MB ΓIA 3 MEPEΣ".

Λαμβάνω αυτό νωρίς σήμερα κι επειδή έκανα κάτι, είπα να ελέγξω αργότερα αν όντως ισχύουν τα όσα γράφει το μήνυμα.

Μπαίνω στην app, τίποτα.

Καλώ στο 1269, τίποτα.

Τους στέλνω μήνυμα και αριθμό στο fb και περιμένω....

Wind.......

Huawei Nova 5T

Καλημέρα απο την φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη. Σήμερα και εγω ενεργοποίησα την προσφορά με τα 8GB στο 12000 κανονικά.

Πρέπει να προσέχετε πτήσεις με ενδιάμεση χώρα που δεν είναι στην EU

πχ Βελιγράδι Serbia

12 ευρω το MB!!!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

πχ Βελιγράδι Serbia

12 ευρω το MB!!!!!!

το αεροδρόμιο δεν είχε WiFi;;;

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

πχ Βελιγράδι Serbia

12 ευρω το MB!!!!!!

30' προς εξωτερικο

50Mb

9,90€ για 2 μερες

Ισχυει σε Τουρκια,Ελβετια,Καναδα

Ισχυει και για σερβια,στα 12-13€ νομιζω.

Το εχει στα International πακετα

Το εκανα στον πατερα μου οταν πηγε τουρκια με 9,90€ και βγηκε πιο οικονομικα απο βασικες χρεωσεις περιαγωγης.

Για οσους θελουν να εχουν τηλεφωνο προς ελλαδα χωρις να ψαχνουν wifi,τοπικη καρτα κλπ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εχω μια ερωτηση

ειμαι με f2go πανω απο 2 χρονια αλλα προσεξα οτι οταν στελνω sms εκτος απο το sms που αφαιρει μου τραβαει και μοναδες ομιλιας και δεδομενα ενω τα δεδομενα ειναι κλειστα πως μπορει να γινεται αυτο ; να πω οτι τα sms τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου απλα χρειαστηκε να στειλω καμια δεκαρια προς Vodafon και ειδα αυτην την χρεωση

Θα το τιμήσω 1/7 έτσι να τσεκαρω δίκτυο όλο τον Ιούλιο.c0ceb7b07bb8a3334df8feac8bef6fce.jpg

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εχω μια ερωτηση

ειμαι με f2go πανω απο 2 χρονια αλλα προσεξα οτι οταν στελνω sms εκτος απο το sms που αφαιρει μου τραβαει και μοναδες ομιλιας και δεδομενα ενω τα δεδομενα ειναι κλειστα πως μπορει να γινεται αυτο ; να πω οτι τα sms τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου απλα χρειαστηκε να στειλω καμια δεκαρια προς Vodafon και ειδα αυτην την χρεωση

Μήπως εχεις το πακέτο blender;

Τα περιεχόμενα του Blender μπορεί να καταναλωθούν με οποιοσήποτε τρόπο.

Οπότε χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα μειώνονται τα λεπτά προς όλους και τα ΜΒ και αντίσοιχα καταναλώνοντας ΜΒ μειώνονται τα υπόλοιπα .

Μπορείς να χρησιμοποιείσεις όλα τα λεπτά ή όλα τα SMS ή όλα τα ΜΒ ή συνδιασμό αυτών.

υπάρχει κάτι από wind για δωρεάν streaming αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου χωρίς κατανάλωση των δεδομένων των πακέτων; όπως νομίζω στις άλλες 2 εταιρείες;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

υπάρχει κάτι από wind για δωρεάν streaming αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου χωρίς κατανάλωση των δεδομένων των πακέτων; όπως νομίζω στις άλλες 2 εταιρείες;

Δωρεάν streaming αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου πρώτη φορά ακούω. Θα έπρεπε να υπάρχει σαν είδηση στην κεντρική σελίδα παρακαλώ.

Δωρεάν streaming αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου πρώτη φορά ακούω. Θα έπρεπε να υπάρχει σαν είδηση στην κεντρική σελίδα παρακαλώ.

νομίζω μέσα από την εφαρμογή της VODAFONE και της ΚΟΣΜΟΤΕ κάτι είχα ακούσει. γιαυτό ρωτάω για wind

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova