oxxy Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 (edited) η χρέωση εθνικών κλήσεων γίνεται ανά 60" https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-xrewseis-kinhths-thlefwnias/ άρα ελάχιστον υπόλοιπον για αναπάντητη εκτός πακέτου 0,75€ 60Χ0,0124=0,744Ακριβώς αυτό Όταν δεν υπάρχει πακέτο Όταν υπάρχει πακέτο και με 0€ κλήσεις κάνεις κανονικά και στέλνεις SMS με 0€ 0.01€ θέλει όταν έχεις πακέτο Internet με MB διαθέσιμα Για να μπορέσεις να κάνεις περιήγηση Όλα τα παραπάνω δοκιμασμένα και επιβεβαιωμενα Παλιότερα ήθελε και για να κάνεις κλήση η να στείλεις sms 0.01€ αλλά έχει βγάλει ανακοίνωση και έχει αλλάξει τώρα μόνο για το ίντερνετ θέλει 0.01€ Edited May 25, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Πολύ σωστά, έτσι είναι. Μόνο για το ίντερνετ ισχύει το ελάχιστο των 0,01 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Σε ένα παρατημένο F2G που έχω. Για το πρώτο μήνυμα μιλάω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Μου είχε έρθει κι εμένα. Αν θυμάμαι καλά, αφού σου δώσει τον πρώτο μήνα μετά σου λέει πως για τους επόμενους θα στο δίνει μετά από μια ανανέωση. Εντελώς δωρεάν δεν το λες δηλαδή. Για κάποιον που το χρησιμοποιεί και έχει και επαφές wind, καλό είναι. Για κάποιον που το έχει παρατημένο, δεν είναι και τόσο μεγάλο δέλεαρ... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εάν έδινε 1000' προς όλους, θα εβαζα 5ε/μηνα. Προφανώς δίνουν μόνο προς τον ίδιο δίκτυο διότι δεν τους κοστίζει τίποτα. Μονά-ζυγά δικά τους, δεν κάνουμε δουλειά έτσι όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Για να λέμε όμως και τα θετικά άλλοι στην καρτοκινητή τους δεν δίνουν όχι 1000 ουτε καν 500 απο την καρτοκινητή τους προς όλο το δίκτυο τους. Με την λογική ότι δεν τους κοστίζουν τίποτε οι κλήσεις στο ίδιο δίκτυο, το λέω... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Μου είχε έρθει κι εμένα. Αν θυμάμαι καλά, αφού σου δώσει τον πρώτο μήνα μετά σου λέει πως για τους επόμενους θα στο δίνει μετά από μια ανανέωση. Εντελώς δωρεάν δεν το λες δηλαδή. Για κάποιον που το χρησιμοποιεί και έχει και επαφές wind, καλό είναι. Για κάποιον που το έχει παρατημένο, δεν είναι και τόσο μεγάλο δέλεαρ... Sent from my SM-G930F Το συγκεκριμένο δεν απαιτεί ανανέωση,περαν των καθορισμένων (ανα διμηνο πλέον). Ισως το μπερδευεις με μια παρόμοια που ηταν για λιγοτερους μήνες με mb ή λεπτά προς wind. Ουσιαστικά το "δωρεάν" είναι το τυράκι για να συνεχίσει κάποιος να ανανεώνει έστω και στο δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Εμένα μου έγραφε σε μήνυμα πάντως πως θέλει ανανέωση κάθε μήνα, έτσι θυμάμαι. Τον δεύτερο μήνα είχα κάνει. Μετά το παράτησα. Edit: συνδέθηκα στην εφαρμογή και δείχνει τα 1000 λεπτά, οπότε έχεις δίκιο. Αλλά είμαι βέβαιος για το sms. Ίσως ήταν απλά ψαρωτικό... Sent from my SM-G930F Edited May 26, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Για να λέμε όμως και τα θετικά άλλοι στην καρτοκινητή τους δεν δίνουν όχι 1000 ουτε καν 500 απο την καρτοκινητή τους προς όλο το δίκτυο τους. Με την λογική ότι δεν τους κοστίζουν τίποτε οι κλήσεις στο ίδιο δίκτυο, το λέω... Ακριβως...σε αυτο το κομματι ειναι πολυ μπροστα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 "Αυτη την στιγμή δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κλήση σάς" Καλό για ενα σοβαρό θέμα απο της 21.00 στον νέο αριθμό 8005001380 Και βγαίνει αυτό το μύνημα. Σάββατο βράδυ το έχουν κλειστό το μαγαζάκι τούς.... Μόνο να χρεώνουν μονοευρα είναι... Εκει είναι 24/7 365 μέρες το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 "Αυτη την στιγμή δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κλήση σάς" Καλό για ενα σοβαρό θέμα απο της 21.00 στον νέο αριθμό 8005001380 Και βγαίνει αυτό το μύνημα. Σάββατο βράδυ το έχουν κλειστό το μαγαζάκι τούς.... Μόνο να χρεώνουν μονοευρα είναι... Εκει είναι 24/7 365 μέρες το χρόνο... 8005000200 παρε,δεν αλλαξε ακομα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παλικάρια ήξερα ότι η wind είναι μπάχαλο αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ. Την Πέμπτη είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να καλέσω την φροντίδα ατυχήματος σε ένα τετραψήφιο νούμερο που έχει η ιντεραμέρικαν το αποτέλεσμα ήταν να μού αφαιρέσουν από το υπόλοιπο το χρημάτων πού είχα στην κάρτα.Δηλαδη αν δεν είχα υπόλοιπο δεν θα μπορούσα να καλέσω.Ξεφτιλα μεγάλη θα τους στείλω σχετικό Μαιλ και θα τούς στόλισω ανάλογα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Ντροπη τους. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Ρε παλικάρια ήξερα ότι η wind είναι μπάχαλο αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ. Την Πέμπτη είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να καλέσω την φροντίδα ατυχήματος σε ένα τετραψήφιο νούμερο που έχει η ιντεραμέρικαν το αποτέλεσμα ήταν να μού αφαιρέσουν από το υπόλοιπο το χρημάτων πού είχα στην κάρτα.Δηλαδη αν δεν είχα υπόλοιπο δεν θα μπορούσα να καλέσω.Ξεφτιλα μεγάλη θα τους στείλω σχετικό Μαιλ και θα τούς στόλισω ανάλογα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Ντροπη τους.Ποιος είναι ο αριθμός? Από άλλες που έχεις πάρει ήταν δωρεάν? Όσο για το μπάχαλο άσε να ξέρω καλύτερα είμαι αρκετάααα χρόνια κάτι ξέρω Ζητάω το αριθμό για να δω εάν το χρεώνουν και τα άλλα μπαχαλα εάν το χρεώνουν λογικό είναι να χρεώνεται και στο μπλε μπάχαλο Edited May 27, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Θα μου πεις οτι την ώρα της ανάγκης δεν το σκέφτεσαι βέβαια αλλά πάντα τα 4ψήφια/5ψηφια καθε ειδους αφαιρούν απο το υπόλοιπο και μαλιστα με σχετικά μεγαλη χρέωση. Ποτέ δεν ήταν δωρεάν. Ο δωρεάν χρόνος των πακέτων αφορά γεωγραφικά 10ψηφια σταθερών ή κινητών. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες κινητής. Η λύση ειναι να γνωρίζεις τα 10ψηφια που διαθέτουν οι εταιρείες οδικής βοήθειας,ασφαλιστικές και τράπεζες. Συνήθως προτασσουν τα 5ψηφια,και τα δεκαψηφια τα εχουν συνοδευτικά ως διαθεσιμα για κληση απο κινητό ή εξωτερικό υποτίθεται. Το ζήτημα της χρέωσης των αριθμών αυτών είναι σε πρώτη φάση ευθύνη της ΕΕΤΤ που διαθέτει τις αριθμοσειρές. Edited May 27, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Είναι ντροπή που οι εταιρίες παροχής άμεσης βοήθειας ή ασφάλισης δίνουν 5ψηφία για επικοινωνία και όχι κανονικούς αριθμούς. Εγώ προ 6μηνου πήρα το 1535 για να κανονίσω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να κάνω άλλες δύο κλήσεις για αλλαγή και χρεώθηκα 8 ευρώ. Μετά από μεγάλο ψάξιμο για το ποια ήταν η χρέωση και μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ μου πιστώθηκαν. Γενικά δε βγάζει κανείς εύκολα άκρη. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει εναλλακτικός αριθμός πέραν του 5ψηφιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Είναι ντροπή που οι εταιρίες παροχής άμεσης βοήθειας ή ασφάλισης δίνουν 5ψηφία για επικοινωνία και όχι κανονικούς αριθμούς. Εγώ προ 6μηνου πήρα το 1535 για να κανονίσω ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να κάνω άλλες δύο κλήσεις για αλλαγή και χρεώθηκα 8 ευρώ. Μετά από μεγάλο ψάξιμο για το ποια ήταν η χρέωση και μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ μου πιστώθηκαν. Γενικά δε βγάζει κανείς εύκολα άκρη. Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει εναλλακτικός αριθμός πέραν του 5ψηφιουΈχεις απόλυτο δίκιο Στην χώρα της απατεωνιας και της ρεμουλας δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο είμαι πολλά τα λεφτά παιδιά. Στην ανάγκη θα σε πατήσουν στο λαιμό. η ανάγκη τους είναι ανάγκη για περισσότερα χρήματα και οι δικιά μας για επιβίωση . Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δυο Edited May 27, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παλικάρια ήξερα ότι η wind είναι μπάχαλο αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ. Την Πέμπτη είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να καλέσω την φροντίδα ατυχήματος σε ένα τετραψήφιο νούμερο που έχει η ιντεραμέρικαν το αποτέλεσμα ήταν να μού αφαιρέσουν από το υπόλοιπο το χρημάτων πού είχα στην κάρτα.Δηλαδη αν δεν είχα υπόλοιπο δεν θα μπορούσα να καλέσω.Ξεφτιλα μεγάλη θα τους στείλω σχετικό Μαιλ και θα τούς στόλισω ανάλογα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Ντροπη τους. παίρνεις και τους ζητάς σταθερό τηλεφωνο να τους ξανά πάρεις πίσω εγώ έτσι έκανα σε ανάλογη περίπτωση,τουλάχιστον δεν χρεωθηκα τόσο πολύ από μεθαύριο θα τους κανονίσω εκεί στην anytime....καλά που μου το θύμισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 παίρνεις και τους ζητάς σταθερό τηλεφωνο να τους ξανά πάρεις πίσω εγώ έτσι έκανα σε ανάλογη περίπτωση,τουλάχιστον δεν χρεωθηκα τόσο πολύ από μεθαύριο θα τους κανονίσω εκεί στην anytime....καλά που μου το θύμισες Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είναι δωρεάν πάντα κατά την γνώμη μου.Το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν έχει επαρκές υπόλοιπο τι γίνεται??Πώς θα ειδοποιήσει την φροντίδα ατυχήματος ή δεν θα την ειδοποιήσει καθόλου ?και Πώς θα εξυπηρετηθεί αυτός ο άνθρωπος με αυτό που του έτυχε? Μετά από αυτό που του έτυχε θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την βλακεία της wind που στο βωμό τού κέρδους ισοπεδώνει τα πάντα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 θα έπρεπε ....εγώ αν δεν μου δώσουν κανονικο τηλέφωνο να τους παίρνω σε περίπτωση ατυχήματος θα φύγω απ' αυτούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 θα έπρεπε ....εγώ αν δεν μου δώσουν κανονικο τηλέφωνο να τους παίρνω σε περίπτωση ατυχήματος θα φύγω απ' αυτούςΔικαίωμα σου είναι και εγώ αυτό θα έκανα θα τους έλεγα και το λόγο που φεύγω και αντε γειά.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Οσο για την interamerican,δεν χρειαστηκε ποτε αλλα το αποφευγουμε τα τετραψηφια.Εκεινη την ωρα ψαχνω διαθεσιμο κινητο/σταθερο νουμερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Οσο για την interamerican,δεν χρειαστηκε ποτε αλλα το αποφευγουμε τα τετραψηφια.Εκεινη την ωρα ψαχνω διαθεσιμο κινητο/σταθερο νουμερο.όταν καίγεσαι δεν μπορείς να ψάξεις... Οπότε... Edited May 27, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παλικάρια ήξερα ότι η wind είναι μπάχαλο αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ. Την Πέμπτη είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να καλέσω την φροντίδα ατυχήματος σε ένα τετραψήφιο νούμερο που έχει η ιντεραμέρικαν το αποτέλεσμα ήταν να μού αφαιρέσουν από το υπόλοιπο το χρημάτων πού είχα στην κάρτα.Δηλαδη αν δεν είχα υπόλοιπο δεν θα μπορούσα να καλέσω.Ξεφτιλα μεγάλη θα τους στείλω σχετικό Μαιλ και θα τούς στόλισω ανάλογα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Ντροπη τους.Το έπαθα κι εγώ, έφαγαν τα μπινελίκια τους και πήρα το αμάξι από αυτούς. Για όσο θα είσαι εκεί να καλείς το 2109461333 με αστική χρέωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 όταν καίγεσαι δεν μπορείς να ψάξεις... Οπότε... Συμφωνώ απόλυτα. Εκεινη την στιγμή δεν σκέφτηκα τιποτε αλλο απο το να ειδοποιήσω την φροντιδα ατυχήματος και την οδική βοήθεια. Ισως κάποιος αλλος ποιό ψυχραιμος να το εκανε. Εμένα παντως δεν μου πηγε καν το μυαλο να σκεφτω αν θα χρεωθω και ποσο.(Ασε που δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρηνης). Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παλικάρια ήξερα ότι η wind είναι μπάχαλο αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ. Την Πέμπτη είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να καλέσω την φροντίδα ατυχήματος σε ένα τετραψήφιο νούμερο που έχει η ιντεραμέρικαν το αποτέλεσμα ήταν να μού αφαιρέσουν από το υπόλοιπο το χρημάτων πού είχα στην κάρτα.Δηλαδη αν δεν είχα υπόλοιπο δεν θα μπορούσα να καλέσω.Ξεφτιλα μεγάλη θα τους στείλω σχετικό Μαιλ και θα τούς στόλισω ανάλογα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Ντροπη τους. H wind που ευθύνεται στην όλη ιστορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts