athsak Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα της κινητής και η WIND έχει ξεμείνει πολυ πίσω και κοιταει να κανει αντεπιθεση...η οποια φυσικά μας συμφέρει...στη διαφημιση έλεγε οτι θα ακολουθήσουν κι αλλα..Μακαρι!!!Για το φίλο που είπε πριν για το what's up εχω να πω ότι τα υπέρ του είναι οτι οι περισσότεροι πια έχουν what'up κι ότι εχει σήμα cosmote...Πάντως γνωμη μου είναι οτι η wind είναι ενα βήμα μπροστα στην καρτοκινητη(1).Δεν έχει φόρο για ανανέωση 15+ ευρω...(2). 10 λεπτά/λεπτό σε όλους με την προσφορα του f2g2...(3).Ευελιξια σε μεταφορα f2g1...κλπ................(4).Το ταληρακι που μας δινει αυτη τη στιγμη...(5)WIN CLUB(μετά την κατάργηση του vodafone poinmania.......Ακολουθεί το cu και το νέο καρτοκινητό vodafone και τελευταίο αλλά δε θα έλεγα καταιδρωμενο το what's up χωρίς να προσφέρει κατι ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες υπηρεσίες(πχ για σταθερα-φθηνα μηνυματα κτλ)...Επίσης δε βάζω μέσα τα περιφερειακα καρτοκινητα q,frogκτλ.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 για 5 μηνες νομιζω!!!!παντως ειναι πολυ καλη προσφορα!!!μπραβο!!!!!!!!! Όχι για 5 μήνες στάνταρτ, δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2989110#post2989110 Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ρε παιδια εγω πηρα στο 1269 κ ειδα πως δεν τα βαλανε τα 5ευρω! ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 1245 ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ 5 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΛ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλό σαν δώρο...αλλά για μένα το τραγικό είναι ότι πριν το ενεργοποιήσει κάποιος ψάχνει πρώτα να δει που είναι η παγίδα. Αρκεί να μην καταργήσει ελάχιστη χρέωση κλτ κτλ κτλ με δέλεαρ τα 5 ευρώ... Μόλις είδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2989110#post2989110 "με προϋπόθεση μια ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε μήνα ... "...δεν είναι και τραγικό ...αλλά όχι και '''τώρα με το f2g κερδίζεις απλά γιατί έτσι''...Κλασσική wind.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν υπάρχει καμμιά παγίδα, ούτε χρειάζετε να ψάχνουμε για τραγικότητες. Τα 5 πρώτα ευρώ μπαίνουν αμέσως και χωρίς προϋπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2989227 Αντίστοιχο θέμα εδώ...σε κάποιους απλα δινουν 5 ευρώ σε αλλους τα δινουν για 2 ή 5 μήνες με προυπόθεση μιας ανανεωσης το μήνα...μάλλον εχει να κάνει με το πόσο συχνά ανανεωνει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 το θεμα για εμενα δεν ειναι τα 5ε αλλα η κινηση... αρκετα προτοτυπο!!!!!!!!!!μπραβο wind επισησς στην διαφημιση λεει οτι θα ακολουθησουν κ αλλα !! τελικα το f2g ειναι η πιο συμφερουσα επιλογη Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εμενα μονο για 1 μηνα μου εδωσε (εκτος αν δεν ακουσα καλα την αρχη του μηνυματος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Έμαθα από κατάστημα WIND τα εξής όσοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν ανανεώσει από 30-60 ευρώ έλαβαν 5 ευρώ +2 μήνες. Όσοι είχαν πάνω από 60 ευρώ πήραν +5 μήνες όσοι είχαν κάτω από 30 ευρώ , έλαβαν μόνο τα αρχικά 5 ευρώ. Τέλος η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Και γιατί δεν βάλανε έτσι κατευθείαν τα 5 ευρώ και ταλαιπωρήσανε το κόσμο με αποστολές μηνυμάτων;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 τα 5 ευρω εχουν χρονικο περιορισμο ως προς την καταναλωση τους? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ερωτηση!.. καλωντας το 1263[winclub],στις επιλογες μου λεει.. θελεται να καταχωρισετε τα προσωπικα σας στοιχεια και να κερδισετε επιπλεον 100 ποντους; πιεστε 4! να πιεσω 4 και να κατσω να τους δωσω τα στοιχεια μου;το εχει κανει κανεις;αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Έμαθα από κατάστημα WIND τα εξής όσοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν ανανεώσει από 30-60 ευρώ έλαβαν 5 ευρώ +2 μήνες. Όσοι είχαν πάνω από 60 ευρώ πήραν +5 μήνες όσοι είχαν κάτω από 30 ευρώ , έλαβαν μόνο τα αρχικά 5 ευρώ. Τέλος η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2009 και εμενα το ιδιο μου ειπανε αλλα δεν εβγαλα ακρη απο το cc , και τους ειπα οτι το χρησιμοποιω μια φορεσ στις τοσες την καρτα αυτή και δεν ειχα βαλει καρτα απο την αρχή της σύνδεσης αλλα μου εδωσε τα 5 ευρω δωρο. προφανώς για μια μονο φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ερωτηση!.. καλωντας το 1263[winclub],στις επιλογες μου λεει.. θελεται να καταχωρισετε τα προσωπικα σας στοιχεια και να κερδισετε επιπλεον 100 ποντους; πιεστε 4! να πιεσω 4 και να κατσω να τους δωσω τα στοιχεια μου;το εχει κανει κανεις;αξιζει; ναι γιατι να θες να παρεις δωρο κανενα κινητο ειναι απαραιτητα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εμενα λεει πως μπαινουν μονο για ενεργοιημενα πακετα πριν τις 1 Νοεμβρη..Εμενα ομως μου το μοιρασαν 2 Νοεμβρη δωρεαν και το ενεργοποιησα...Την χανω την προσφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Μήπως δεν σκοπεύουν να την ανανεώσουν την προσφορά και για το 2010 και γι' αυτό βρίσκουν κάτι αντίστοιχο; Και για πόσους μήνες θα γίνεται αυτό; ξέρει κανείς; Και εγω ετσι το βλεπω, πως πανε να γλυκανουν τον αποχωρισμο των 1000+1000. Εχει ειπωθει τπτ πως θα συνεχισει και το 2010? Έμαθα από κατάστημα WIND τα εξής όσοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν ανανεώσει από 30-60 ευρώ έλαβαν 5 ευρώ +2 μήνες. Όσοι είχαν πάνω από 60 ευρώ πήραν +5 μήνες όσοι είχαν κάτω από 30 ευρώ , έλαβαν μόνο τα αρχικά 5 ευρώ. Τέλος η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2009 Αυτο πως το μαθαινουμε? Ποσο ανανεωση δλδ εχουμε κανει? Το τελευταιο τριμηνο αν ειναι μονο παντως, λογικα εγω μονο το βασικο 5ευρω ανα μηνα. Αρα παιρνω μονο 5 ευρω και παπαλα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Έμαθα από κατάστημα WIND τα εξής όσοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν ανανεώσει από 30-60 ευρώ έλαβαν 5 ευρώ +2 μήνες. Όσοι είχαν πάνω από 60 ευρώ πήραν +5 μήνες όσοι είχαν κάτω από 30 ευρώ , έλαβαν μόνο τα αρχικά 5 ευρώ. Τέλος η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2009 Επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Σε μένα που είχα βάλει 60 ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο μου είπε για 5 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Και εγω ετσι το βλεπω, πως πανε να γλυκανουν τον αποχωρισμο των 1000+1000. Εχει ειπωθει τπτ πως θα συνεχισει και το 2010; Λογικά δε θα συνεχιστεί!Αλλά όλο και κάτι ακόμη θα βγάλουν!Άλλωστε,η διαφήμιση με το δώρο των 5 ευρω αναφέρει πως οι εκπλήξεις συνεχίζονται ;) Βλέπω προσπαθεί δυναμικά η Wind και καλά κάνει! Τελικά,γνωρίζει κανείς αν η προσφορά των 5 ευρώ έχει ημερομηνία λήξης την 30η Νοεμβρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα της κινητής και η WIND έχει ξεμείνει πολυ πίσω και κοιταει να κανει αντεπιθεση...η οποια φυσικά μας συμφέρει...στη διαφημιση έλεγε οτι θα ακολουθήσουν κι αλλα..Μακαρι!!!Για το φίλο που είπε πριν για το what's up εχω να πω ότι τα υπέρ του είναι οτι οι περισσότεροι πια έχουν what'up κι ότι εχει σήμα cosmote...Πάντως γνωμη μου είναι οτι η wind είναι ενα βήμα μπροστα στην καρτοκινητη(1).Δεν έχει φόρο για ανανέωση 15+ ευρω...(2). 10 λεπτά/λεπτό σε όλους με την προσφορα του f2g2...(3).Ευελιξια σε μεταφορα f2g1...κλπ................(4).Το ταληρακι που μας δινει αυτη τη στιγμη...(5)WIN CLUB(μετά την κατάργηση του vodafone poinmania.......Ακολουθεί το cu και το νέο καρτοκινητό vodafone και τελευταίο αλλά δε θα έλεγα καταιδρωμενο το what's up χωρίς να προσφέρει κατι ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες υπηρεσίες(πχ για σταθερα-φθηνα μηνυματα κτλ)...Επίσης δε βάζω μέσα τα περιφερειακα καρτοκινητα q,frogκτλ.... Πέρα απο κάθε πλάκα συμφωνώ 100% μαζί σου....όχι λόγο προσφοράς αλλά λόγο όλον τν παραπάνω που είπε ο φίλος το f2g ειδικά το f2g2 είναι το καλύτερο καρτο-κινητό από τα υπόλοιπα της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Τελικά,γνωρίζει κανείς αν η προσφορά των 5 ευρώ έχει ημερομηνία λήξης την 30η Νοεμβρίου; Ναι ισχυει, ολο το δελτιο τυπου http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=343828 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ερωτηση!.. καλωντας το 1263[winclub],στις επιλογες μου λεει.. θελεται να καταχωρισετε τα προσωπικα σας στοιχεια και να κερδισετε επιπλεον 100 ποντους; πιεστε 4! να πιεσω 4 και να κατσω να τους δωσω τα στοιχεια μου;το εχει κανει κανεις;αξιζει; H κλήση στο 1263 και μετά πατώντας το 4 για να δώσουμε τα στοιχεία μας χρεώνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 H κλήση στο 1263 και μετά πατώντας το 4 για να δώσουμε τα στοιχεία μας χρεώνεται;; Όχι, είναι δωρεάν.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Πέρα απο κάθε πλάκα συμφωνώ 100% μαζί σου....όχι λόγο προσφοράς αλλά λόγο όλον τν παραπάνω που είπε ο φίλος το f2g ειδικά το f2g2 είναι το καλύτερο καρτο-κινητό από τα υπόλοιπα της αγοράς. Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα της κινητής και η WIND έχει ξεμείνει πολυ πίσω και κοιταει να κανει αντεπιθεση...η οποια φυσικά μας συμφέρει...στη διαφημιση έλεγε οτι θα ακολουθήσουν κι αλλα..Μακαρι!!!Για το φίλο που είπε πριν για το what's up εχω να πω ότι τα υπέρ του είναι οτι οι περισσότεροι πια έχουν what'up κι ότι εχει σήμα cosmote...Πάντως γνωμη μου είναι οτι η wind είναι ενα βήμα μπροστα στην καρτοκινητη(1).Δεν έχει φόρο για ανανέωση 15+ ευρω...(2). 10 λεπτά/λεπτό σε όλους με την προσφορα του f2g2...(3).Ευελιξια σε μεταφορα f2g1...κλπ................(4).Το ταληρακι που μας δινει αυτη τη στιγμη...(5)WIN CLUB(μετά την κατάργηση του vodafone poinmania.......Ακολουθεί το cu και το νέο καρτοκινητό vodafone και τελευταίο αλλά δε θα έλεγα καταιδρωμενο το what's up χωρίς να προσφέρει κατι ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες υπηρεσίες(πχ για σταθερα-φθηνα μηνυματα κτλ)...Επίσης δε βάζω μέσα τα περιφερειακα καρτοκινητα q,frogκτλ.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 ...απαικτη προσφορα....σου χαριζουν τζαμπα λεφτα...εδικα αν εχεις πολλα SIMακια F2G.....:lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Πάντως γνωμη μου είναι οτι η wind είναι ενα βήμα μπροστα στην καρτοκινητη(1).Δεν έχει φόρο για ανανέωση 15+ ευρω.... Έχει φόρο για οποιαδήποτε ανανέωση ,Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις κράτησε πολύ λίγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts