sakels Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 τα φοιτητικα θα εννοει μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Εννοεί το frog, το q international/q city που δινουν 4 γιγα με 4.44 ευρώ και το Vodafone international με 8 γιγα στα 8.88. Εντάξει αυτά είναι γνωστά αλλά εδώ μιλάμε για τα καρτοκινητά της wind (κυρίως f2g) και προφανώς το να προτεινουμε συνέχεια αλλα πακέτα και αλλες εταιρίες είναι ελαφρώς εκτος θέματος. Άλλωστε μια διαπίστωση εκανε ο άνθρωπος δεν ζητησε να αλλαξει νούμερο ή εταιρεία. Και το σκετο 1γιγα ως στανταρ πακέτο κατω απο 4.44 (εκτος ειδικων προσφορών) δεν πάει. Αυτά με τα 4/8 γιγα ειναι προσφορές που σημερα παίζουν και μεθαύριο οχι. Edited July 4, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Εννοεί το frog, το q international/q city που δινουν 4 γιγα με 4.44 ευρώ και το Vodafone international με 8 γιγα στα 8.88. Εντάξει αυτά είναι γνωστά αλλά εδώ μιλάμε για τα καρτοκινητά της wind (κυρίως f2g) και προφανώς το να προτεινουμε συνέχεια αλλα πακέτα και αλλες εταιρίες είναι ελαφρώς εκτος θέματος. Άλλωστε μια διαπίστωση εκανε ο άνθρωπος δεν ζητησε να αλλαξει νούμερο ή εταιρεία. Και το σκετο 1γιγα ως στανταρ πακέτο κατω απο 4.44 (εκτος ειδικων προσφορών) δεν πάει. Αυτά με τα 4/8 γιγα ειναι προσφορές που σημερα παίζουν και μεθαύριο οχι. +1 το φτηνότερο είναι στο f2g 60-61 στο 12000 500 προς Ρουμανία Βουλγαρία σταθερά κινητά και 2GB αντίστοιχα 2.5 € ΤΟ GB Edited July 4, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 ειναι ειδικη προσφορα μαλλον γιατι δεν το βρηκα στο site τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Λοιπόν, γίνεται το εξής: Έχω μια εφαρμογή για τα sms (handcent next sms) και κάθε φορά που στέλνω μεγάλο μήνυμα (3 μηνύματα σε 1 μου το μετράει το handcent next sms), η εφαρμογή του F2G μού το χρεώνει σαν 1 (από το πακέτο των μηνυμάτων δηλαδή που έχω αφαιρείται μόνο ένα μήνυμα αντί για τρία). Σίγουρα δεν είναι bug του handcent sms γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και όσο ήμουν στην Cosmote (μέχρι πριν μια εβδομάδα) χρέωνε κανονικά τα μηνύματα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ναι μεν από τον μετρητή του F2G να φαίνεται ότι έχω στείλει ένα μήνυμα, αλλά τελικά με χρεώνει τρία και όταν θα φτάνουμε στο τέλος του πακέτου, ενώ εγώ θα νομίζω ότι έχω πχ ακόμα 20 sms να στείλω, αυτό μου τα αφαιρεί από την κάρτα ή αν δεν έχω υπόλοιπο να μη μ' αφήνει να στείλω αυτά τα sms. Ποια η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Λοιπόν, γίνεται το εξής: Έχω μια εφαρμογή για τα sms (handcent next sms) και κάθε φορά που στέλνω μεγάλο μήνυμα (3 μηνύματα σε 1 μου το μετράει το handcent next sms), η εφαρμογή του F2G μού το χρεώνει σαν 1 (από το πακέτο των μηνυμάτων δηλαδή που έχω αφαιρείται μόνο ένα μήνυμα αντί για τρία). Σίγουρα δεν είναι bug του handcent sms γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και όσο ήμουν στην Cosmote (μέχρι πριν μια εβδομάδα) χρέωνε κανονικά τα μηνύματα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ναι μεν από τον μετρητή του F2G να φαίνεται ότι έχω στείλει ένα μήνυμα, αλλά τελικά με χρεώνει τρία και όταν θα φτάνουμε στο τέλος του πακέτου, ενώ εγώ θα νομίζω ότι έχω πχ ακόμα 20 sms να στείλω, αυτό μου τα αφαιρεί από την κάρτα ή αν δεν έχω υπόλοιπο να μη μ' αφήνει να στείλω αυτά τα sms. Ποια η γνώμη σας; Eφόσον ο μετρητής της εφαρμογής σου χρεώνει ένα sms, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ότι σου δείχνει η εφαρμογή αυτο ειναι μην το ψάχνεις τόσο πολύ. Το handcent αν θυμαμαι εχει υποστηριξη για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά οποτε ισως ειναι σωστα ρυθμισμενο και φεύγει 1 μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ότι σου δείχνει η εφαρμογή αυτο ειναι μην το ψάχνεις τόσο πολύ. Το handcent αν θυμαμαι εχει υποστηριξη για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά οποτε ισως ειναι σωστα ρυθμισμενο και φεύγει 1 μηνυμα. To ίδιο και το Textra. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Εχουν αρχισει να στελνουν μηνύματα απο το 19199 για το διαγωνισμό windtrivia.gr Καθε εξερχομενο sms προς τον αριθμό αυτο για συμμετοχή χρεώνεται 1 ευρω. Για να μην σας στέλνουν μηνύματα σχετικά με το διαγωνισμό στελνετε ΣΤΟΠ στο 19550 χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Και "αντίο, προσφορές"! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλησπέρα, πακέτα για Internet για το καλοκαίρι? Τι Υπάρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τα 3 γιγα με 2 ευρώ για ΣΚ και τα βραδινά 10 γιγα (22.00-08.00) με 5 ευρώ. Αλλη "καλοκαιρινή" δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 αιτημα στο 1260 απο 28/6 για αλλαγη μπονους ανανεωσης καταστηματος λογω λαθους της υπαλληλου και ακομα το επεξεργαζονται. 7 εργασιμες. το εκλεισαν και πηγαν διακοπες σιγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Και "αντίο, προσφορές"! :lol: Eτσι έλεγα και εγώ που την είχα πατήσει με τα 5ψηφια και ζήτησα φραγή και όντως για αρκετό καιρό δεν μου έρχονταν προσφορές αλλά τελικά διανύω τον 2ο μήνα που χρειάστηκα μόνο τα magic numbers και έβαλα τη 2η 5€ κάρτα και άρχισαν να μου έρχονται "αποκλειστικές" προσφορές απο το 12410. Μου έστειλαν αρχικά προσφορά 500' προς όλους και 50sms προς όλους με 4.4€ την οποία και ενεργοποίησα μιας και είχα το υπόλοιπο απο τα 5€ και μετά απο λίγες ημέρες μου έστειλαν 200 προς όλους και 1gb internet με 3.02€ και τέλος χθες μου ήρθε νέα προσφορά 2gb με 3€ για 15 ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Φραγη 5ψηφιων αφορα τα χρεώσιμα εισερχόμενα απο τις σειρές 54χχχ και 19χχχ. Το 12410 ειναι προσφορες της wind καμμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Eτσι έλεγα και εγώ που την είχα πατήσει με τα 5ψηφια και ζήτησα φραγή και όντως για αρκετό καιρό δεν μου έρχονταν προσφορές αλλά τελικά διανύω τον 2ο μήνα που χρειάστηκα μόνο τα magic numbers και έβαλα τη 2η 5€ κάρτα και άρχισαν να μου έρχονται "αποκλειστικές" προσφορές απο το 12410. Μου έστειλαν αρχικά προσφορά 500' προς όλους και 50sms προς όλους με 4.4€ την οποία και ενεργοποίησα μιας και είχα το υπόλοιπο απο τα 5€ και μετά απο λίγες ημέρες μου έστειλαν 200 προς όλους και 1gb internet με 3.02€ και τέλος χθες μου ήρθε νέα προσφορά 2gb με 3€ για 15 ημέρες Δηλαδή, το reset του stop των 5ψηφιων είναι 2 5€.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 δεν υπαρχει αυτο που λες κοιτα τι εγραψα πριν,μην γραφουμε οτι ναναι. Αλλο τα 5ψηφια για προσφορες και αλλο τα χρεωσιμα 5ψηφια απο ΥΠΠ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 ...τα βραδινά 10 γιγα (22.00-08.00) με 5 ευρώ. Αλλη "καλοκαιρινή" δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Λέτε να γίνει 20GB για 60 ημέρες με 5 ευρώ όπως στην κόκκινη? https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλημέρα σας! Κάπου είχα δει πως υπάρχει online chat εξυπηρέτησης και για f2g . Που είναι Αυτό ακριβώς? Μπαίνω στο site και δεν βλέπω τίποτα. :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλημέρα σας! Κάπου είχα δει πως υπάρχει online chat εξυπηρέτησης και για f2g . Που είναι Αυτό ακριβώς? Μπαίνω στο site και δεν βλέπω τίποτα. :-/ Κάτω δεξιά αε ένα κόκκινο πλαίσιο είναι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Για να το δεις πρέπει να κάνεις login πρωτα και να απενεργοποιήσεις και το adblocker αν δεν το βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Επίσης λειτουργεί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 3GB MONO ME 3€ TO MHNA ΓIA INTERNET AΠO TO KINHTO ΣOY ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ! ΣTEIΛE 12 ΣTO 1285 EΩΣ KAI 23/07 KAI ΔOKIMAΣE THN EMΠEIPIA ENOΣ ΔIKTYOY ΠOY ΔEN ΣTAMATAEI NA MEΓAΛΩNEI ΓIA EΣENA OΠOY KI AN ΠAΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν λειτουργεί σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εμένα μου ήρθε σε καρτοσύνδεση, δεν ξέρω και που ακριβώς να το βάλω το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts