Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοεί το frog, το q international/q city που δινουν 4 γιγα με 4.44 ευρώ και το Vodafone international με 8 γιγα στα 8.88.

Εντάξει αυτά είναι γνωστά αλλά εδώ μιλάμε για τα καρτοκινητά της wind (κυρίως f2g) και προφανώς το να προτεινουμε συνέχεια αλλα πακέτα και αλλες εταιρίες είναι ελαφρώς εκτος θέματος. Άλλωστε μια διαπίστωση εκανε ο άνθρωπος δεν ζητησε να αλλαξει νούμερο ή εταιρεία.

Και το σκετο 1γιγα ως στανταρ πακέτο κατω απο 4.44 (εκτος ειδικων προσφορών) δεν πάει. Αυτά με τα 4/8 γιγα ειναι προσφορές που σημερα παίζουν και μεθαύριο οχι.

Edited by kmpatra

Εννοεί το frog, το q international/q city που δινουν 4 γιγα με 4.44 ευρώ και το Vodafone international με 8 γιγα στα 8.88.

Εντάξει αυτά είναι γνωστά αλλά εδώ μιλάμε για τα καρτοκινητά της wind (κυρίως f2g) και προφανώς το να προτεινουμε συνέχεια αλλα πακέτα και αλλες εταιρίες είναι ελαφρώς εκτος θέματος. Άλλωστε μια διαπίστωση εκανε ο άνθρωπος δεν ζητησε να αλλαξει νούμερο ή εταιρεία.

Και το σκετο 1γιγα ως στανταρ πακέτο κατω απο 4.44 (εκτος ειδικων προσφορών) δεν πάει. Αυτά με τα 4/8 γιγα ειναι προσφορές που σημερα παίζουν και μεθαύριο οχι.

+1

το φτηνότερο είναι στο f2g

60-61 στο 12000

500 προς Ρουμανία Βουλγαρία σταθερά κινητά και 2GB αντίστοιχα

2.5 € ΤΟ GB

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Λοιπόν, γίνεται το εξής:

Έχω μια εφαρμογή για τα sms (handcent next sms) και κάθε φορά που στέλνω μεγάλο μήνυμα (3 μηνύματα σε 1 μου το μετράει το handcent next sms), η εφαρμογή του F2G μού το χρεώνει σαν 1 (από το πακέτο των μηνυμάτων δηλαδή που έχω αφαιρείται μόνο ένα μήνυμα αντί για τρία).

Σίγουρα δεν είναι bug του handcent sms γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και όσο ήμουν στην Cosmote (μέχρι πριν μια εβδομάδα) χρέωνε κανονικά τα μηνύματα.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ναι μεν από τον μετρητή του F2G να φαίνεται ότι έχω στείλει ένα μήνυμα, αλλά τελικά με χρεώνει τρία και όταν θα φτάνουμε στο τέλος του πακέτου, ενώ εγώ θα νομίζω ότι έχω πχ ακόμα 20 sms να στείλω, αυτό μου τα αφαιρεί από την κάρτα ή αν δεν έχω υπόλοιπο να μη μ' αφήνει να στείλω αυτά τα sms.

Ποια η γνώμη σας;

Λοιπόν, γίνεται το εξής:

Έχω μια εφαρμογή για τα sms (handcent next sms) και κάθε φορά που στέλνω μεγάλο μήνυμα (3 μηνύματα σε 1 μου το μετράει το handcent next sms), η εφαρμογή του F2G μού το χρεώνει σαν 1 (από το πακέτο των μηνυμάτων δηλαδή που έχω αφαιρείται μόνο ένα μήνυμα αντί για τρία).

Σίγουρα δεν είναι bug του handcent sms γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και όσο ήμουν στην Cosmote (μέχρι πριν μια εβδομάδα) χρέωνε κανονικά τα μηνύματα.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ναι μεν από τον μετρητή του F2G να φαίνεται ότι έχω στείλει ένα μήνυμα, αλλά τελικά με χρεώνει τρία και όταν θα φτάνουμε στο τέλος του πακέτου, ενώ εγώ θα νομίζω ότι έχω πχ ακόμα 20 sms να στείλω, αυτό μου τα αφαιρεί από την κάρτα ή αν δεν έχω υπόλοιπο να μη μ' αφήνει να στείλω αυτά τα sms.

Ποια η γνώμη σας;

Eφόσον ο μετρητής της εφαρμογής σου χρεώνει ένα sms, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ότι σου δείχνει η εφαρμογή αυτο ειναι μην το ψάχνεις τόσο πολύ. Το handcent αν θυμαμαι εχει υποστηριξη για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά οποτε ισως ειναι σωστα ρυθμισμενο και φεύγει 1 μηνυμα.

Ότι σου δείχνει η εφαρμογή αυτο ειναι μην το ψάχνεις τόσο πολύ. Το handcent αν θυμαμαι εχει υποστηριξη για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά οποτε ισως ειναι σωστα ρυθμισμενο και φεύγει 1 μηνυμα.

To ίδιο και το Textra.

Παύλος Παυλίδης 

Εχουν αρχισει να στελνουν μηνύματα απο το 19199 για το διαγωνισμό windtrivia.gr

Καθε εξερχομενο sms προς τον αριθμό αυτο για συμμετοχή χρεώνεται 1 ευρω. Για να μην σας στέλνουν μηνύματα σχετικά με το διαγωνισμό στελνετε ΣΤΟΠ στο 19550 χωρίς χρέωση.

Τα 3 γιγα με 2 ευρώ για ΣΚ και τα βραδινά 10 γιγα (22.00-08.00) με 5 ευρώ. Αλλη "καλοκαιρινή" δεν υπάρχει μέχρι τώρα.

αιτημα στο 1260 απο 28/6 για αλλαγη μπονους ανανεωσης καταστηματος λογω λαθους της υπαλληλου και ακομα το επεξεργαζονται. 7 εργασιμες. το εκλεισαν και πηγαν διακοπες σιγουρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και "αντίο, προσφορές"! :lol:

Eτσι έλεγα και εγώ που την είχα πατήσει με τα 5ψηφια και ζήτησα φραγή και όντως για αρκετό καιρό δεν μου έρχονταν προσφορές αλλά τελικά διανύω τον 2ο μήνα που χρειάστηκα μόνο τα magic numbers και έβαλα τη 2η 5€ κάρτα και άρχισαν να μου έρχονται "αποκλειστικές" προσφορές απο το 12410.

Μου έστειλαν αρχικά προσφορά 500' προς όλους και 50sms προς όλους με 4.4€ την οποία και ενεργοποίησα μιας και είχα το υπόλοιπο απο τα 5€ και μετά απο λίγες ημέρες μου έστειλαν 200 προς όλους και 1gb internet με 3.02€ και τέλος χθες μου ήρθε νέα προσφορά 2gb με 3€ για 15 ημέρες

Φραγη 5ψηφιων αφορα τα χρεώσιμα εισερχόμενα απο τις σειρές 54χχχ και 19χχχ. Το 12410 ειναι προσφορες της wind καμμία σχέση.

Eτσι έλεγα και εγώ που την είχα πατήσει με τα 5ψηφια και ζήτησα φραγή και όντως για αρκετό καιρό δεν μου έρχονταν προσφορές αλλά τελικά διανύω τον 2ο μήνα που χρειάστηκα μόνο τα magic numbers και έβαλα τη 2η 5€ κάρτα και άρχισαν να μου έρχονται "αποκλειστικές" προσφορές απο το 12410.

Μου έστειλαν αρχικά προσφορά 500' προς όλους και 50sms προς όλους με 4.4€ την οποία και ενεργοποίησα μιας και είχα το υπόλοιπο απο τα 5€ και μετά απο λίγες ημέρες μου έστειλαν 200 προς όλους και 1gb internet με 3.02€ και τέλος χθες μου ήρθε νέα προσφορά 2gb με 3€ για 15 ημέρες

Δηλαδή, το reset του stop των 5ψηφιων είναι 2 5€..

Huawei Nova 5T

δεν υπαρχει αυτο που λες κοιτα τι εγραψα πριν,μην γραφουμε οτι ναναι. Αλλο τα 5ψηφια για προσφορες και αλλο τα χρεωσιμα 5ψηφια απο ΥΠΠ.

...τα βραδινά 10 γιγα (22.00-08.00) με 5 ευρώ. Αλλη "καλοκαιρινή" δεν υπάρχει μέχρι τώρα.

Λέτε να γίνει 20GB για 60 ημέρες με 5 ευρώ όπως στην κόκκινη?

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Καλημέρα σας! Κάπου είχα δει πως υπάρχει online chat εξυπηρέτησης και για f2g . Που είναι Αυτό ακριβώς? Μπαίνω στο site και δεν βλέπω τίποτα. :-/

Καλημέρα σας! Κάπου είχα δει πως υπάρχει online chat εξυπηρέτησης και για f2g . Που είναι Αυτό ακριβώς? Μπαίνω στο site και δεν βλέπω τίποτα. :-/

Κάτω δεξιά αε ένα κόκκινο πλαίσιο είναι.

Παύλος Παυλίδης 

Για να το δεις πρέπει να κάνεις login πρωτα και να απενεργοποιήσεις και το adblocker αν δεν το βλέπεις

Επίσης λειτουργεί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Παύλος Παυλίδης 

3GB MONO ME 3€ TO MHNA ΓIA INTERNET AΠO TO KINHTO ΣOY ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ! ΣTEIΛE 12 ΣTO 1285 EΩΣ KAI 23/07 KAI ΔOKIMAΣE THN EMΠEIPIA ENOΣ ΔIKTYOY ΠOY ΔEN ΣTAMATAEI NA MEΓAΛΩNEI ΓIA EΣENA OΠOY KI AN ΠAΣ!

Εμένα μου ήρθε σε καρτοσύνδεση, δεν ξέρω και που ακριβώς να το βάλω το μήνυμα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova