Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα τα smartphone έχουν έναν μετρητή. Πολύ εύκολα μπορείς να δεις πόσα ΜΒ κατέβασες και να το συγκρίνεις με το πόσα ΜΒ χρεώθηκες.

Η χρέωση προφανώς γίνεται με τα data που κατεβάζει κανείς , δηλαδή δεν γίνεται με την ώρα. Οπότε η πρόταση "τόσο γρήγορα" στερείτε νοήματος.

Οχι μόνο με το κατέβασμα αλλά και με το ανέβασμα,δηλαδή με το σύνολο των δεδομένων που διακινήθηκαν.

Παιδιά ερώτηση γιατι μου έπεσαν τα μαλλιά. Πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω αίτηση φορητότητας απο COSMOTE σε f2g και μου ζήτησαν 25€ την κάθε γραμμή. Δηλαδή 50 και για τα δυο που ήθελα να μεταφέρω. Ισχύει αυτο;; Φυσικά δεν το εκανα. Κάποιο τηλέφωνο να το πάνω τηλεφωνικά υπάρχει;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά ερώτηση γιατι μου έπεσαν τα μαλλιά. Πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω αίτηση φορητότητας απο COSMOTE σε f2g και μου ζήτησαν 25€ την κάθε γραμμή. Δηλαδή 50 και για τα δυο που ήθελα να μεταφέρω. Ισχύει αυτο;; Φυσικά δεν το εκανα. Κάποιο τηλέφωνο να το πάνω τηλεφωνικά υπάρχει;;

https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/

Διαλέγεις ότι θες και στο τέλος (κάτω-κάτω)σε ρωτάει αν θες νέο αριθμό η να κρατήσεις τον δικό σου.

Ρίξε μια ματιά.

Αυτό που λέει ο Darkpurple κάνε. Το έκανα κι εγώ πριν μερικούς μήνες, όταν πήγα τον "πράσινο" αριθμό της αδερφής μου σε F2G.

Η φορητότητα έγινε σε 10 μέρες. Απλά αναγκαστικά, επιλέγεις μια κάρτα ανανέωσης από 10€, όταν κάνεις την αίτηση για φορητότητα και σου έρχεται σπίτι μια κάρτα "ξυστό", μαζί με τη νέα 4G SIM. Την κάρτα ανανέωσης τη βάζεις όποτε θέλεις, από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη WIND, αρκεί να μην περάσει η ημερομηνία που λέει πάνω. Ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα έβαζες κάρτα, οπότε με την online φορητότητα, δεν πληρώνεις τίποτα περιττό (ούτε τη νέα SIM). :)

Ρε παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς σε οποιονδήποτε πάροχο στον κόσμο, να τελειώνουν τα MB τόσο γρήγορα όσο στη WIND;; :mad:

Χτες στις 11 το πρωί έβαλα 10€ κάρτα, πήρα 1GB δώρο και μέχρι τις 11 το βράδυ, είχα ήδη φάει 300MB!!! Χωρίς να έχω δει βίντεο ή να κατεβάσω τίποτα, χωρίς να έχω κάνει speedtests, χωρίς κάποια εφαρμογή να έκανε ενημέρωση, με απλό σερφαρισμα μόνο (FB και Instagram επίσης)!

Έχω την εντύπωση πως ειδικά αυτό το δώρο με την ανανέωση, τελειώνει πιο γρήγορα απ' όλα τα πακέτα της WIND. Μούφα... :down:

Με 4G ανετα τα τρωει.Fb κλεισε την αυτοματη αναπαραγωγη βιντεο για να μη χρεωνεσαι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν έχω κάνει ανάλυση αλλά κάτι παίζεται με τα δεδομένα

Μέσα σε λίγες μέρες πάει το μισό γιγα

Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Αν δεν έκανες tethering δες από τα δεδομένα του κινητού σου ποιά (-ες) εφαρμογές κατανάλωσαν τα περισσότερα.

Και παρακολούθατα όσο έχεις ακόμα άλλο μισό Giga.

Αλλαξες τηλ ROM ή κάτι τέτοιο ;

Αυτό που λέει ο Darkpurple κάνε. Το έκανα κι εγώ πριν μερικούς μήνες, όταν πήγα τον "πράσινο" αριθμό της αδερφής μου σε F2G.

Η φορητότητα έγινε σε 10 μέρες. Απλά αναγκαστικά, επιλέγεις μια κάρτα ανανέωσης από 10€, όταν κάνεις την αίτηση για φορητότητα και σου έρχεται σπίτι μια κάρτα "ξυστό", μαζί με τη νέα 4G SIM. Την κάρτα ανανέωσης τη βάζεις όποτε θέλεις, από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη WIND, αρκεί να μην περάσει η ημερομηνία που λέει πάνω. Ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα έβαζες κάρτα, οπότε με την online φορητότητα, δεν πληρώνεις τίποτα περιττό (ούτε τη νέα SIM). :)

Στις 24 λήγει το συμβόλαιο μου. Και δεν θελω να με χρεώσουν οι πράσινοι γιατι είμαι και στο 65. Απο τηλέφωνο μήπως γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία;;

Αλλαξες τηλ ROM ή κάτι τέτοιο ;

ναι έβαλα galen

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

δες ποιες εφαρμογες καταναλωσαν τα mb.

παντως το φβ ειναι ρουφήχτρα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

δες ποιες εφαρμογες καταναλωσαν τα mb.

παντως το φβ ειναι ρουφήχτρα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

με τα GB που σου δίνει το F2G δεν καταλαβαίνεις τίποτα :)

Το τελευταίο μήνα - δίμηνο χάνω συνέχεια κλήσεις.

Μου έρχεται (κλασικά) το μήνυμα (πολλές φορές και μετά από μέρες - γνωστό bug).

Συμβαίνει γενικώς και σε άλλους, ή τα έπαιξε το κινητό μου?

make love not work

Το τελευταίο μήνα - δίμηνο χάνω συνέχεια κλήσεις.

Μου έρχεται (κλασικά) το μήνυμα (πολλές φορές και μετά από μέρες - γνωστό bug).

Συμβαίνει γενικώς και σε άλλους, ή τα έπαιξε το κινητό μου?

Και μένα αλλά όχι πιο πολύ από παλαιότερα.τα ίδια χάλια όπως πριν :)

Sent via Zopo Speed Plus 7

Καλημέρα.

Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα.

Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου;

Ευχαριστώ πολύ!

Νομίζω για δυο 2ωρα μόνο.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ!

Για ένα 24ωρο είναι, δε λέει τίποτα για δύο.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ!

Για 24 ώρες μόνο είναι διαθέσιμα τα turbo πακέτα αλλά μπορείς να ενεργοποιήσεις 2 μαζεμένα πχ. ένα ομιλία και ένα ίντερνετ και να πάρεις κανονικά τα διπλά λεπτά/ΜΒ.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Αγόρασα κάρτα από το περίπτερο και την πέρασα μέσω της εφαρμογής του f2g αλλά δεν μου έδωσε το 1gb δώρο.

Το κόψανε ή πρέπει να ανανεώνω μέσω PayPal ή σε κατάστημα για να το πάρω;

Στάλθηκε από κινητό.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova