kmpatra Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ακόμα 6μηνο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όλα τα smartphone έχουν έναν μετρητή. Πολύ εύκολα μπορείς να δεις πόσα ΜΒ κατέβασες και να το συγκρίνεις με το πόσα ΜΒ χρεώθηκες. Η χρέωση προφανώς γίνεται με τα data που κατεβάζει κανείς , δηλαδή δεν γίνεται με την ώρα. Οπότε η πρόταση "τόσο γρήγορα" στερείτε νοήματος. Οχι μόνο με το κατέβασμα αλλά και με το ανέβασμα,δηλαδή με το σύνολο των δεδομένων που διακινήθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά ερώτηση γιατι μου έπεσαν τα μαλλιά. Πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω αίτηση φορητότητας απο COSMOTE σε f2g και μου ζήτησαν 25€ την κάθε γραμμή. Δηλαδή 50 και για τα δυο που ήθελα να μεταφέρω. Ισχύει αυτο;; Φυσικά δεν το εκανα. Κάποιο τηλέφωνο να το πάνω τηλεφωνικά υπάρχει;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά ερώτηση γιατι μου έπεσαν τα μαλλιά. Πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω αίτηση φορητότητας απο COSMOTE σε f2g και μου ζήτησαν 25€ την κάθε γραμμή. Δηλαδή 50 και για τα δυο που ήθελα να μεταφέρω. Ισχύει αυτο;; Φυσικά δεν το εκανα. Κάποιο τηλέφωνο να το πάνω τηλεφωνικά υπάρχει;; Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ Διαλέγεις ότι θες και στο τέλος (κάτω-κάτω)σε ρωτάει αν θες νέο αριθμό η να κρατήσεις τον δικό σου. Ρίξε μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά ερώτηση γιατι μου έπεσαν τα μαλλιά. Πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω αίτηση φορητότητας απο COSMOTE σε f2g και μου ζήτησαν 25€ την κάθε γραμμή. Δηλαδή 50 και για τα δυο που ήθελα να μεταφέρω. Ισχύει αυτο;; Φυσικά δεν το εκανα. Κάποιο τηλέφωνο να το πάνω τηλεφωνικά υπάρχει;; Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό που λέει ο Darkpurple κάνε. Το έκανα κι εγώ πριν μερικούς μήνες, όταν πήγα τον "πράσινο" αριθμό της αδερφής μου σε F2G. Η φορητότητα έγινε σε 10 μέρες. Απλά αναγκαστικά, επιλέγεις μια κάρτα ανανέωσης από 10€, όταν κάνεις την αίτηση για φορητότητα και σου έρχεται σπίτι μια κάρτα "ξυστό", μαζί με τη νέα 4G SIM. Την κάρτα ανανέωσης τη βάζεις όποτε θέλεις, από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη WIND, αρκεί να μην περάσει η ημερομηνία που λέει πάνω. Ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα έβαζες κάρτα, οπότε με την online φορητότητα, δεν πληρώνεις τίποτα περιττό (ούτε τη νέα SIM). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ρε παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς σε οποιονδήποτε πάροχο στον κόσμο, να τελειώνουν τα MB τόσο γρήγορα όσο στη WIND;; :mad: Χτες στις 11 το πρωί έβαλα 10€ κάρτα, πήρα 1GB δώρο και μέχρι τις 11 το βράδυ, είχα ήδη φάει 300MB!!! Χωρίς να έχω δει βίντεο ή να κατεβάσω τίποτα, χωρίς να έχω κάνει speedtests, χωρίς κάποια εφαρμογή να έκανε ενημέρωση, με απλό σερφαρισμα μόνο (FB και Instagram επίσης)! Έχω την εντύπωση πως ειδικά αυτό το δώρο με την ανανέωση, τελειώνει πιο γρήγορα απ' όλα τα πακέτα της WIND. Μούφα... :down: Με 4G ανετα τα τρωει.Fb κλεισε την αυτοματη αναπαραγωγη βιντεο για να μη χρεωνεσαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν έχω κάνει ανάλυση αλλά κάτι παίζεται με τα δεδομένα Μέσα σε λίγες μέρες πάει το μισό γιγα Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν έχω κάνει ανάλυση αλλά κάτι παίζεται με τα δεδομένα Μέσα σε λίγες μέρες πάει το μισό γιγα Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα Αν δεν έκανες tethering δες από τα δεδομένα του κινητού σου ποιά (-ες) εφαρμογές κατανάλωσαν τα περισσότερα. Και παρακολούθατα όσο έχεις ακόμα άλλο μισό Giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν έχω κάνει ανάλυση αλλά κάτι παίζεται με τα δεδομένα Μέσα σε λίγες μέρες πάει το μισό γιγα Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα Αλλαξες τηλ ROM ή κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αυτό που λέει ο Darkpurple κάνε. Το έκανα κι εγώ πριν μερικούς μήνες, όταν πήγα τον "πράσινο" αριθμό της αδερφής μου σε F2G. Η φορητότητα έγινε σε 10 μέρες. Απλά αναγκαστικά, επιλέγεις μια κάρτα ανανέωσης από 10€, όταν κάνεις την αίτηση για φορητότητα και σου έρχεται σπίτι μια κάρτα "ξυστό", μαζί με τη νέα 4G SIM. Την κάρτα ανανέωσης τη βάζεις όποτε θέλεις, από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη WIND, αρκεί να μην περάσει η ημερομηνία που λέει πάνω. Ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα έβαζες κάρτα, οπότε με την online φορητότητα, δεν πληρώνεις τίποτα περιττό (ούτε τη νέα SIM). :) Στις 24 λήγει το συμβόλαιο μου. Και δεν θελω να με χρεώσουν οι πράσινοι γιατι είμαι και στο 65. Απο τηλέφωνο μήπως γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αλλαξες τηλ ROM ή κάτι τέτοιο ; ναι έβαλα galen Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 δες ποιες εφαρμογες καταναλωσαν τα mb. παντως το φβ ειναι ρουφήχτρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 δες ποιες εφαρμογες καταναλωσαν τα mb. παντως το φβ ειναι ρουφήχτρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk με τα GB που σου δίνει το F2G δεν καταλαβαίνεις τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το τελευταίο μήνα - δίμηνο χάνω συνέχεια κλήσεις. Μου έρχεται (κλασικά) το μήνυμα (πολλές φορές και μετά από μέρες - γνωστό bug). Συμβαίνει γενικώς και σε άλλους, ή τα έπαιξε το κινητό μου? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το τελευταίο μήνα - δίμηνο χάνω συνέχεια κλήσεις. Μου έρχεται (κλασικά) το μήνυμα (πολλές φορές και μετά από μέρες - γνωστό bug). Συμβαίνει γενικώς και σε άλλους, ή τα έπαιξε το κινητό μου? Και μένα αλλά όχι πιο πολύ από παλαιότερα.τα ίδια χάλια όπως πριν :) Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα. Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα. Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου; Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω για δυο 2ωρα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δυο 24ωρα μάλλον εννοείς έτσι; Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω για δυο 2ωρα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δυο 24ωρα μάλλον εννοείς έτσι; Ευχαριστώ πολύ! Ναι 24ωρα. Το Τ9 με έφαγε :innocent: :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα. Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου; Ευχαριστώ πολύ! Για ένα 24ωρο είναι, δε λέει τίποτα για δύο. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα. Τα turbo πακέτα για πόσες μέρες είναι ανοιχτά μετα την ενεργοποίηση βασικού πακέτου; Ευχαριστώ πολύ! Για 24 ώρες μόνο είναι διαθέσιμα τα turbo πακέτα αλλά μπορείς να ενεργοποιήσεις 2 μαζεμένα πχ. ένα ομιλία και ένα ίντερνετ και να πάρεις κανονικά τα διπλά λεπτά/ΜΒ. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Συγνώμη για το λάθος.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ευχαριστώ πολυ παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αγόρασα κάρτα από το περίπτερο και την πέρασα μέσω της εφαρμογής του f2g αλλά δεν μου έδωσε το 1gb δώρο. Το κόψανε ή πρέπει να ανανεώνω μέσω PayPal ή σε κατάστημα για να το πάρω; Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το δεύτερο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts