Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για χρηση των ΜΒ εντος ΕΕ ισχυει αυτο που διαβαζω στο σαιτ οτι καταναλωνονται τα δεδομενα απο τα πακετα + 6,20€ ανα 100 ΜΒ ;;; Ακριβα δεν ειναι παλι ετσι;

σημερα διαπιστωσα πως εχω μηδενικο υπολοιπο και αυτο γιατι με χρεωναν καθημερινο ιντερνετ.

σε επικοινωνια μολις τωρα με μια που προφανως δεν ειχε ορεξη να μιλησει,ποιος ξερει,δεν ηταν στο τερμα το aircondition????

ρωτησε αν εχω απενεροποιημενα τα δεδομενα και οταν την ειπα ναι μου ειπε πως γιαυτο χρεωθηκα.

μα την λεω χρησιμοποιω μονο wifi και δεν εχω καν τις ρυθμισεις στο κινητο μου και μου λεει πως γιαυτο χρεωθηκα.

μα ποσο ****** ειναι καποιοι?

αλλα τι να πεις,οταν εδω χρεωνεσαι με σχεδον 50 λεπτα το λεπτο και με νουμερο εγωτερικου εχω χρεωση 9 σεντσ το λεπτο και τα μηνυματα...εγω φταιω που το κρατησα τοσα χρονια.

ας το χωσουν στην μυτη τους τωρα.

οταν μια εταιρεια πατωνει καλα παθαινει.

αλληλουχίες πραγματων ειναι ολα.

Χαχαχαχα ωραίες ...δεν χρειάζεσαι φιλε μου a\c παίρνεις cc τρως ενα κρυο και μεχρι Χριστουγγενα καλυμμένος....ειναι απίστευτο το τι δικαιολογίες λενε οπως και στο fb Επίσης για αυτό το θέμα

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Καλησπέρα, μόλις σήμερα με χρέωσαν 0,19€/sms.

Έχετε ενημερωθεί για τις νέες ληστρικές χρεώσεις;

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427

Αύξηση περίπου 60%.

Καιρός να φεύγουμε...

Που να έχεις κ κινητό LENOVO που για 150 χαρακτήρες η γραμματοσειρά μετράει για 3 sms. Σου κοστίζει 60 cents το sms.:blink:

Που να έχεις κ κινητό LENOVO που για 150 χαρακτήρες η γραμματοσειρά μετράει για 3 sms. Σου κοστίζει 60 cents το sms.:blink:

Βάλε το chomp sms να βρεις την υγειά σου και να μείνουν τα σεντ στη τσέπη

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 Lenovo έχω. Βάλε το Greek Keyboard, να μην πληρώνεις. Άκου 3 sms...

Huawei Nova 5T

Του έγραψα το chomp γιατί είναι τέλειο για δικαρτα και απροβλημάτιστα ελληνικά 160 χαρακτήρων

Του έγραψα το chomp γιατί είναι τέλειο για δικαρτα και απροβλημάτιστα ελληνικά 160 χαρακτήρων

Α, δεν το έγραψα, για να σε ακυρώσω. Σαν επιπλέον επιλογή.

Huawei Nova 5T

Να ρωτήσω κάτι για το chomp πως δείχνει ένδειξη για αριθμό χαρακτήρων που απομένουν και που έχουν ήδη γραφτεί?

Σου δείχνει από όσο θυμάμαι γιατί άλλαξα κινητό πάνω δεξιά πόσοι χαρακτήρες απομένουν

Τελικά δεν έγινε όπως το αναμέναμε.....

Εντάξει 5giga για 15 μέρες και τα άλλα μετά

Προσοχή σε αυτό όμως...

τι περίεργες αλχημείες είναι αυτές τελευταία....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6734407#post6734407

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6696233#post6696233

Μακάρι να γίνει έτσι:

Όπως τα Χριστούγεννα..

http://i65.tinypic.com/rmu51x.jpg

Θα "φάει λάχανο" την C-Ote , ακόμα και με τα 10GB (από 5GB κανονικά) στα 30€ που έδινε πέρσι το καλοκαίρι..:D

Alla colpa ala Wind (όπως το 25ημερο "φοιτητικό"):

http://i67.tinypic.com/t7irec.jpg

Φανταστείτε να έχει προτεραιότητα καταναλώσης το "κανονικό" 5GB......:lol:

Θυμιστε μου από σούπερ μάρκετ, περίπτερο με δεκάρα κάρτα δίνει το ένα γιγα δώρο;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θυμιστε μου από σούπερ μάρκετ, περίπτερο με δεκάρα κάρτα δίνει το ένα γιγα δώρο;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oχι,μόνο απο κατάστημα wind ή online ανανέωση μέσω κάρτας ή paypal.

Καλησπέρα, σκέφτομαι εδώ και μέρες να γυρίσω τον αριθμό μου σε κάρτα f2g. Εδώ και 36 μήνες περίπου είμαι συνδρομητής στο Wind W πληρώνοντας 31 ευρώ, και 2 18μηνο πλησιάζει στο τέλος του. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω αλλά έχω βαρεθεί να πληρώνω κάθε μήνα 30άρια συν ότι μιλώντας με την εξυπηρέτηση για ανανέωση μου είπαν ότι δεν κατεβαίνουν ούτε ευρώ από τα 31 που πληρώνω τώρα.

Ήθελα να ρωτήσω, το bonus με τα 300' προς όλους με ανανέωση 10 ευρώ ισχύει ακόμα ή έχει λήξει;

Καλησπέρα, σκέφτομαι εδώ και μέρες να γυρίσω τον αριθμό μου σε κάρτα f2g. Εδώ και 36 μήνες περίπου είμαι συνδρομητής στο Wind W πληρώνοντας 31 ευρώ, και 2 18μηνο πλησιάζει στο τέλος του. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω αλλά έχω βαρεθεί να πληρώνω κάθε μήνα 30άρια συν ότι μιλώντας με την εξυπηρέτηση για ανανέωση μου είπαν ότι δεν κατεβαίνουν ούτε ευρώ από τα 31 που πληρώνω τώρα.

Ήθελα να ρωτήσω, το bonus με τα 300' προς όλους με ανανέωση 10 ευρώ ισχύει ακόμα ή έχει λήξει;

Δεν ισχύει φίλε έχει καταργηθεί για νέους πελάτες. Υπάρχει το πακέτο super talk από την εφαρμογή my f2g που σου δίνει 300 προς όλους + 200 προς wind/q με 5 ευρώ/μήνα.

Παιδιά μια ερώτηση. Ήρθε ενα μήνυμα απο το 19199 που λεει πτι επιλέχθηκα για μια κλήρωση για 5000 μετρητά κλπ κλπ και να στείλω ενα σμς να απαντήσω.

Τι παίζει; Ειναι όντως η θα στείλω και θα έχουμε αλλα μετα; Χααχ

Ήρθε και σε εμένα στην Q την προηγούμενη εβδομάδα. Ή συμμετοχή στην κλήρωση είναι 1 ευρώ, το κακό είναι ότι σε πείσουν μετά όλοι την ώρα με ανάλογα μηνύματα

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρθε και σε εμένα στην Q την προηγούμενη εβδομάδα. Ή συμμετοχή στην κλήρωση είναι 1 ευρώ, το κακό είναι ότι σε πείσουν μετά όλοι την ώρα με ανάλογα μηνύματα

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

α καλα, τους αγνοω κανονικα τοτε

ευχαριστω.

Παιδιά μια ερώτηση. Ήρθε ενα μήνυμα απο το 19199 που λεει πτι επιλέχθηκα για μια κλήρωση για 5000 μετρητά κλπ κλπ και να στείλω ενα σμς να απαντήσω.

Τι παίζει; Ειναι όντως η θα στείλω και θα έχουμε αλλα μετα; Χααχ

Το ίδιο έχει γίνει και σε μένα σε κινητό samsung και όταν πάω να το σβήσω, με έναν περίεργο τρόπο μου γράφει "μήνυμα εστάλει"!!!!

Έ

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω στείλει μήνυμα στη wind και μόνο που δεν τους έχω βρίσει!!!!! Σε τρεις μέρες με έχουν χρεώσει 3€ με τον ίδιο τρόπο!!!!

https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=sms+19199+stop&gfe_rd=cr&ei=VlSDV6TnMsGg8wed0paQAg&gws_rd=ssl

είναι απο το wind trivia στο 2ο αποτέλεσμα γραφουν και τον τρόπο να το απενεργοποιήσεις στέλνοντας στοπ σε άλλο αριθμό όχι στο 19199 υπάρχει και δωρεάν αριθμός για εξυπηρέτηση.

Έκανα την Δευτέρα 4/7 online αίτημα για το wind mobile broadband με κάρτα.Μου λέει στο τηλέφωνο παρασκευή 8/7 θα παραλαβετε.......περνάει η παρασκευή τίποτα.Πέρνω σήμερα Δευτέρα 11/7 στη speedex μου λένε δεν υπάρχει δέμα στο όνομά σας.....πέρνω wind μου λέει αφήστε στοιχεία και θα σας καλέσει κάποιος να σας δώσει αριθμό δέματος,αν υπάρχει,να δείτε τι γίνεται........ΕΛΕΟΣ!Πάλι θα τα τσεπώσει η cosmote internet on the go.........

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Διαγράφτηκαν τα τελευταία μηνύματα. Ο jimmiss παρουσίασε μία είδηση για bonus της wind τον Αύγουστο, και αφού η συζήτηση εξελίχθηκε με το δεδομένο ότι ισχύει, στη συνέχεια είπε ότι πρόκειται για δική του πρόβλεψη. Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε τι γράφουμε.

Από πάνω μου υπάρχει μια ενημέρωση για διαγραφές ποστ και τον λόγο που έγιναν αυτές. Η συγκεκριμένη ενημέρωση, όπως ανάλογες γίνονται σε όλο το forum όποτε χρειάζεται, δεν έγινε για να ανοιχτεί συζήτηση γύρω από αυτή. Κατά συνέπεια διαγράφηκαν ανάλογα ποστ τα οποία ήταν το λιγότερο off topic. Θα παρακαλέσω να μην επαναληφθούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν το ήξερα και λέω να το μοιραστώ μαζί σας.

Είχα υπόλοιπο € 4.46 και τελείωναν τα λεπτά ομιλίας μου, και πήγα και ενεργοποίησα ενα πακέτο More (100 προς όλους και 50 προς wind)

Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση οτι αυτά ξεκλειδώνουν με την ενεργοποίηση ενός 5ευρου πακέτου και έχεις δικαίωμα για 1 ενεργοποίηση ενος πακέτου more, αλλά έκανα λάθος, μιας και με το υπόλοιπο € 2,44 μπόρεσα και ενεργοποίησα και 2ο πακέτο more (100 προς όλους και 50 προς wind)

Και απορώ πως το επιτρέπουν αυτό μιας και με € 4.04 έχω ακριβώς τις ίδες παροχές με το πακέτο των € 5,04!!!!

I am the FireStarter

Πότε λήγουν όμως τα more και τα μπόνους προς wind? Σε 15 ή 30 μέρες?

Πότε λήγουν όμως τα more και τα μπόνους προς wind? Σε 15 ή 30 μέρες?

Τα λεπτά απο τα More σε 30 και τα μπόνους προς wind σε 15, όπως και στα υπόλοιπα πακέτα

I am the FireStarter

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova