Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 20 του μηνός είχα ενεργοποίηση μέ 3€ την προσφορά που μου έδινε 100λεπτα και 1 giga μπορώ να το ενεργοποίηση καί δεύτερη φορά???

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον οχι γιατι ελεγε οτι ισχυει ως της 22

Μαλλον οχι γιατι ελεγε οτι ισχυει ως της 22

Κρίμα.

Ευχαριστώ φίλε μου!!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρεπει να ενανεωσεις διαδοχικα τρεις μηνες απο πεντε ευρω για να ενεργοποιησεις και τα τρια νουμερα

Με μπέρδεψες. Αν βάλω δηλαδη τωρα 5 ευρώ θα μου ανοίξει ή οχι;;

Με μπέρδεψες. Αν βάλω δηλαδη τωρα 5 ευρώ θα μου ανοίξει ή οχι;;

Κανονικα πρεπει να ανοιξει αλλα δοκιμασε το αυριο γιατι σημερα κλεινεις μηνα

Κανονικα πρεπει να ανοιξει αλλα δοκιμασε το αυριο γιατι σημερα κλεινεις μηνα

Εχθές δεν ειχα επιλογή να αλλάξω ούτε τον πρώτο αριθμό. Σήμερα την εχω. Αλλά οχι να βάλω καινούργιο. Επίσης πριν τρεις μέρες ειχα βάλει 10 ευρώ και πριν δυο εβδομάδες αλλά 15 απο λάθος. Πάλι πρεπει μα βάλω 5 για να ανοίξει;; Αυτο μου φαίνεται περίεργο.

Εχθές δεν ειχα επιλογή να αλλάξω ούτε τον πρώτο αριθμό. Σήμερα την εχω. Αλλά οχι να βάλω καινούργιο. Επίσης πριν τρεις μέρες ειχα βάλει 10 ευρώ και πριν δυο εβδομάδες αλλά 15 απο λάθος. Πάλι πρεπει μα βάλω 5 για να ανοίξει;; Αυτο μου φαίνεται περίεργο.

Θα σου πω τι εκανα εγω, εβαλα τρεις μηνες διαδοχικα απο πεντε ευρω και καθε μηνα μου ανοιξε κι απο ενα νουμερο αλλα το εκανα μια μερα μετα την ληξη του μηνα οποτε δοκιμασετο αυριο παλι.

Θα σου πω τι εκανα εγω, εβαλα τρεις μηνες διαδοχικα απο πεντε ευρω και καθε μηνα μου ανοιξε κι απο ενα νουμερο αλλα το εκανα μια μερα μετα την ληξη του μηνα οποτε δοκιμασετο αυριο παλι.

Ευχαριστω πολυ.

Να ρωτήσω κάτι. Αν πάρεις ένα νέο νούμερο f2g από κατάστημα σου ζητάνε 10€. Αυτά τα χρήματα είναι εφάπαξ πληρωμή ή μπαίνουν ως υπόλοιπο;

Sent from my XT1562

H απάντηση της WIND.

Αξιότιμε Κύριε

Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό 37-3552091392, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την βεβαίωση ταυτοπροσωπίας θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα WIND για να συμπληρώσετε Φόρμα Επικοινωνίας με το ενυπόγραφο αίτημά σας συνοδευόμενο από την φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Στο αίτημά θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της σύνδεσης καθώς και το λόγο που το επιθυμείτε, η διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε να σας αποσταλεί το αντίγραφο και κάποιο τηλέφωνο – κινητό ή σταθερό - επικοινωνίας μαζί σας. Το κατάστημα θα πρέπει το πρωτότυπο αίτημά να το αποστείλει μέσω αλληλογραφίας για να γίνει δεκτό από το αρμόδιο τμήμα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε το ενυπόγραφο αίτημά σας με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής σε πρωτότυπο, συνοδευόμενο από φωτοτυπία της ταυτότητας & αναγράφοντας το λόγο προς τη διεύθυνση: WIND HELLAS, ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 66, 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ.

Αλλά δεν κατάλαβα λίγο τον τρόπο. Κάποιος μπορεί να μου κάνει επεξήγηση;

http://s32.postimg.org/jn2tf0ztx/IMG_20160505_031012.jpg

Το ειχε γραψει καποιο παιδι πριν λιγο καιρο και το ειδα και εγινε και σε δικο μου ατομο... ειχε 1017 mb που ειχαν μεινει απο ανανεωση. Προχθες 2/4 του βαζω log n win 150mb νσ μην μεινει χωρις mb και φαει καμια χρεωση daily internet τα 1017 mb εληηγαν χτες 4/5 οπως και τα προς ολους λεπτα που εχει απο την παλια προσφορα με τα 300 free2all.. τα 150 mb απο το log n win ληγουν 9/5 ανοιγω πριν λιγο για τα του βαλω πακετο ομιλιας κοιταζω τα mb απο το log n win πουθενα τον καλω και του λεω ρε τα εφαγες τα mb μου λεει το ειχα κλειστο ολοι ημερα ...{και γενικα δεν τρωει mb το ατομο οπως ειδατε απο τα 1024 τις ανανεωσης ειχαν μεινει 1017}. που πηγαν τα mb απο το log n win οεο ...? αφου δεν τα εφαγε ουτε ηταν να ληξουν ....νεο κολπο τις wind αυτο...? Τις ανανεωσης ηταν να ληξουν οχι τα 150 του log n win ξερω οτι τα mb τα λεπτα κ.τ.λ απο τα log n win δωρα τρωγονται πρωτα ελα ομως που δεν τα εφαγε γιατι ειχε κλειστο το κινητο δεν το γραψω για να μου πειτε να παρω το 8005000200 να εχετε το νου σας το γραψω σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να χαθουν τα mb απο το logn winι απο την στηγμη που δεν τα εφαγε ουτε εληγαν 4/5 οπως τα ΜB τις ανανεωσης 4/5 ομως χαθηκαν ολα παρεα... τα συμπερασματα δικα σας....... κατι το daily internet ενω εχεις mb κατι αυτο κατι δεν μου αρεσει εμενα και ειμαι και 10 χρονια στην wind πολλα περιεργα συμβαινουν ..νομιζεις wind οτι δεν τα βλεπουμε ..

http://s32.postimg.org/bdw6jvqed/IMG_20160505_031114.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Σήμερα μου έφαγε 3 ευρώ ενώ έχω 1500' προς όλους και 1500mb, και δεν έκανα κλήση προς εξωτερικό...

H YΠOΘEΣH ΣAΣ KATAΓPAΦHKE ME KΩΔIKO: 37-XXXXXXXXX KAI EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΣTO APMOΔIO TMHMA.

Σήμερα μου έφαγε 3 ευρώ ενώ έχω 1500' προς όλους και 1500mb, και δεν έκανα κλήση προς εξωτερικό...

H YΠOΘEΣH ΣAΣ KATAΓPAΦHKE ME KΩΔIKO: 37-XXXXXXXXX KAI EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΣTO APMOΔIO TMHMA.

Και σε γνωστή μου ενώ είχε το blender της μηδένισε το πακέτο και τα €. Δόθηκε για έλεγχο και αναμένει.

TCL 40 NXTPAPER

Και σε γνωστή μου ενώ είχε το blender της μηδένισε το πακέτο και τα €. Δόθηκε για έλεγχο και αναμένει.

Μου το έκανε και στο δικό μου f2g τη Κυριακή του Πάσχα ενώ είχα περισσότερο από το μισό πακέτα διαθέσιμο μέχρι τις 17/5. Ο υπάλληλος στο 1260 όμως δεν έκανε κάποια κίνηση/αίτημα για έλεγχο κλπ πέρα από το να με ενημερώσει ότι αυτό βλέπει και αυτός στο σύστημά τους, δλδ ότι (δια μαγείας) έφαγα το πακέτο μου μέσα σε μια νύχτα. Τί μπορώ να κάνω για να κάνουν και σε μένα έλεγχο;

GF768, 3210, 3310, GD67, T630, K750, GX29, K510, W200, 5800, 5230, N97, X5pro, C7, 808, LG G, Lumia 820, 1020, 640, J7(2016)

εικοσι λεπτα αναμονη στην εξυπηρετηση. κουραστηκα και το εκλεισε. δε ξαναδινω 25 λεπτα.

εικοσι λεπτα αναμονη στην εξυπηρετηση. κουραστηκα και το εκλεισε. δε ξαναδινω 25 λεπτα.

8005000200 χωρις χρεωση

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

αν εχεις fb, επικοινωνησε εκει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Απο Δευτέρα όμως γιατί η Wind Σαββατοκύριακο το κλείνει το μαγαζί (Facebook)

Υπάρχει τρόπος να δω αν εχω roaming στο f2g? Δε θυμάμαι ποτέ να το ενεργοποίησα.

Δεν χρειάζεται ενεργοποίηση.

Υπάρχει τρόπος να δω αν εχω roaming στο f2g? Δε θυμάμαι ποτέ να το ενεργοποίησα.

Τσέκαρε και αυτό το πακέτο φίλε https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/kartokiniti/

Εάν πάω σήμερα, τώρα και βάλω 10 ευρώ θα πάρω τα 2 γιγα;

Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ότι γράφει στο κατάστημα που θα πας

Εκτός αν εννοείς για μεταβίβαση αλλά τότε κανείς εξουσιοδότηση δεν κάνεις υπευθηνη δήλωση

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova