Jump to content

sigamh1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sigamh1

  1. Δε βαριέσαι, ας παίξουμε! Καλές διακοπές!:happy:
  2. Μου το έκανε και στο δικό μου f2g τη Κυριακή του Πάσχα ενώ είχα περισσότερο από το μισό πακέτα διαθέσιμο μέχρι τις 17/5. Ο υπάλληλος στο 1260 όμως δεν έκανε κάποια κίνηση/αίτημα για έλεγχο κλπ πέρα από το να με ενημερώσει ότι αυτό βλέπει και αυτός στο σύστημά τους, δλδ ότι (δια μαγείας) έφαγα το πακέτο μου μέσα σε μια νύχτα. Τί μπορώ να κάνω για να κάνουν και σε μένα έλεγχο;
  3. Η ρημάδα η μπαταρία φυσικά, καθώς και η απουσία κάρτας μνήμης...:mad:
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση, όχι ότι έχω παράπονο με το 1gb+magic numbers+log 'n win :D
  5. Kαλημέρα, μπορεί κάποιος να ενημερώσει για το αν τα δωρεάν 300' προς όλους μέσω ανανέωσης (10+ euro) με paypal ισχύουν ακόμη ή ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα; Σήμερα γύρισα σε f2g το βασικό μου νούμερο και έκανα ανανέωση μέσω πιστωτικής, πήρα το 1gb αλλά αν δίνει έξτρα bonus 300' μέσω paypal να προτιμήσω αυτό το τρόπο την επόμενη φορά... thx!
  6. Άντε ας ρίξω κ γώ μια συμμετοχή :D Good luck myphoners
  7. Lumia 1020. Στα αρνητικά η μπαταρία, η εσωτερική μνήμη (32ψωροgb) και το πλάτος του που όντας πάνω από 65mm καθιστά δύσκολη τη χρήση με το ένα χέρι. Στα θετικά το λειτουργικό (επιτέλους θάνατος στα ψευδο3d -κιτς- εφέ) και κυρίως το start screen (άμεση πρόσβαση σε 80+ shortcuts/apps χωρίς ούτε ένα χαζό και περιττό swipe δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω-διαγωνίως και φτου κ από την αρχή) και το φανταστικό ζουμ σε 720p βίντεο. Ευχαριστημένος; Όχι ιδιαίτερα αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό μονόδρομος... :(
  8. Κάτοχος 1020 χωρίς να τραβάω raw... Τα 32 gb είναι πρόβλημα! Για να πώ ότι δεν χρειάζομαι sd θα έπρεπε το τηλέφωνό μου να είχε τουλάχιστον την διπλάσια χωρητικότητα ώστε να νιώθω άνετα και να μην κάθομαι κάθε τρεις κ λίγο να σβήνω εφαρμογές/φωτό/βίντεο.
  9. Παιδιά, σας νιώθω..! Ακόμη συνεχίζω να ανοίγω το Κ750 και το GD67, όποτε πέσουν στα χέρια μου ακόμη και αν μετά από μερικά λεπτά τα ξαναβάζω για ύπνο μηνών... :lol: Για κάποιο λόγο τα παλιότερα δεν με ελκύουν τόσο, αλλά αυτά τα δύο τα λατρεύω.
×
×
  • Create New...