Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 2016 δεν έβγαλε καμιά σούπερ προσφορά ή πρόγραμμα ή wind. Σε 15 μήνες από σήμερα η καρτοκινητή γίνεται 20 ετών.

Τον Μάιο το 2017 το F2G γιορτάζει τα 20 τού χρόνια.

Ας ενώσουμε της φωνές μας, και ας ζητήσουμε όλοι μαζί κάτι πολύ δυνατό από την εταιρία, για τον εορτασμό της επερχόμενης "γιορτής"...

Άκουώ ιδέες....

Τιμολογιακά δεν έχει μείνει κάτι άλλο να ζητήσουμε... Ίσως να επαναφέρει το Φοιτητικό Πακέτο των 5€...

Από κει και πέρα, τα βασικά!! 1) Να κάνουν επιτέλους μια σωστή εκπαίδευση στους υπαλλήλους των καταστημάτων WIND, που ο καθένας τους λέει ό,τι γουστάρει και γενικά πέρα βρέχει, 2) να φτιάξει το δίκτυο στις περιοχές που εδώ και χρόνια είναι άθλιο και 3) να μην κάνει απατεωνιές με το Daily Mobile Internet!! :mad: :lol:

Δηλαδή, αν βγάλεις την κάρτα απ' το smartphone, τη βάλεις σε μια απλή συσκευή, το smartphone δε θα λειτουργεί χωρίς κάρτα, μέσω WiFi; :confused:

Εσυ είπες οτι το κανεις ηδη, ετσι; για πες μας λοιπον....αν βγαλεις απο το smartphone σου τη sim δουλεύουν τα viber & whatsapp??

Γιατί αν ναι, θα σαι ο μονος παγκοσμιως, σε όλον τον υπολοιπο πληθυσμο που τα χρησιμοποιει αρνούνται πεισματικά να δουλέψουν χωρίς sim ‼‼ :D

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Άλλη μια ερώτηση σχετικά με τη λήξη ισχύος του υπολοίπου.

Έχω μια κάρτα ειδικής προσφοράς που λήγει το υπόλοιπο στις 13/2.

Εάν ενεργοποιήσω φτηνό πακέτο (5€ αντί για 8€) θα παραταθεί η ισχύς ή πρέπει να αγοράσω χρόνο για παράταση;

Ξαναθυμίζω την ερώτηση

πρέπει να πληρώσεις .

Με αγορά πακέτου δεν ανανεώνεται το υπόλοιπο των ευρώ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Και μια ερώτηση ακόμη. Με 5€ παίρνω παράταση 6 μηνών ή χρειάζονται 10€;

Edited by makap

Είχες δηλαδή ενεργό πακέτο δεδομένων και σε χρέωσαν και με daily ijternet; Αυτό πρώτη φορά το συναντάμε, αν δεν κάνω λάθος και είναι πολύ ακραίο, καθαρή «κλεψιά». Εγώ αν και δεν χρησιμοποιώ πολύ το Internet στο smartphone, έχω συνέχεια πακέτο δεδομένων για να αποφύγω αυτού του είδους τη χρέωση 1 ευρώ. Πριν από δύο χρόνια περίπου, είχα και εγώ για τέσσερεις συνεχόμενες ημέρες χρέωση daily Internet. Σε πρώτη φάση, είχα ζητήσει την πλήρη απενεργοποίηση των δεδομένων, αλλά ήθελα να εκμεταλλεύομαι το 1GB της προσφοράς των 10 ευρώ και μου ήταν δύσκολο αλλά και σχετικά χρεώσιμο το να παίρνω κάθε λίγο τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση κάθε μήνα. Έτσι έχοντας και την ειδική προσφορά του 1,5GB και 1500 λεπτών, δεν μένω καθόλου χωρίς Internet, αλλά με αυτό που έγραψες, άρχισα να ανησυχώ!!!

Αυτο ακριβως φιλε μου. <<καθαρη κλεψια>> και μετα απο χεσιμο που τους εκανα στο fb το επεστρεψαν αμέσως. Απο τοτε δεν μου ξανάγινε.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Και μια ερώτηση ακόμη. Με 5€ παίρνω παράταση 6 μηνών ή χρειάζονται 10€;

Αρκούν και 5€.

Αυτο ακριβως φιλε μου. <<καθαρη κλεψια>> και μετα απο χεσιμο που τους εκανα στο fb το επεστρεψαν αμέσως. Απο τοτε δεν μου ξανάγινε.

Αυτο εγινε και σε μενα στης 2 γεναρη εληγε το πακετο 1500 προς ολους +1.5GB 00:01 ωρα . -1euro χωρις να εχω μπει ιinternet καθολου στης 2 γεναρη και εξαλου ειχα ενεργο πακετο ... 3 γεναρη 12 ωρα το πρωι sms χτες χρεωθηκες 1euro daily internet... πηρα τηλ ακουσαν τα καντυλια τους και οτι δεν πρεπει να συμβενει απο την στηγμη που ειχα ενεργο πακετο...στης 2 γεναρη και τελικα μου το πιστωσαν !!! Το περιεργο ειναι οτι ειμαι κοντα στα 10 χρονια στην wind με το ιδιο νουμερο και κατι τετοιο σε μενα δεν ειχε ποτε ξαναγινει!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Υπαρχει καποια εντολη να στειλω με sms για να ακυρωσω εντελως τα ιντερνετ στο κινητο σε wind φοιτητικο? Λογικα αν το κανω αυτο δεν θα υπαρχει περιπτωση να με χρεωσει για ιντερνετ?

λογικά χωρίς σωστό apn το τηλέφωνο δεν μπαίνει στο ίντερνετ.....

βέβαια εδώ υπάρχουν κάποιοι που λενε οτι με λάθος apn τα τηλέφωνα τους συνδέονται στο ίντερνετ.....

θα ειναι πολυ "έξυπνα" τα τηλέφωνα τους και οχι χαζά σαν τα δικα μου..... :cool:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσυ είπες οτι το κανεις ηδη, ετσι; για πες μας λοιπον....αν βγαλεις απο το smartphone σου τη sim δουλεύουν τα viber & whatsapp??

Γιατί αν ναι, θα σαι ο μονος παγκοσμιως, σε όλον τον υπολοιπο πληθυσμο που τα χρησιμοποιει αρνούνται πεισματικά να δουλέψουν χωρίς sim ‼‼ :D

δουλεύουν νιber και WhatsApp χωρίς κάρτα σιμ μονο με WiFi , τωρα μόλις το δοκίμασα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

παιδια η λυση ειναι μια καταγγελια στην wind ολα τα αλλα ειναι βλακειες Edited by XP130TD

Παιδιά καλημέρα, μία ερώτηση, για όσους έχουν φοιτητικό: Όταν καλώ το 1269 για ενημέρωση υπολοίπου, δε μου λέει πλέον ότι απολαμβάνω την καλύτερη προσφορά της αγοράς, αλλά μου λέει να καλώ το 1265 για ενεργοποίηση πακέτων και να ενεργοποιήσω online τα magic numbers μου. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο το ίδιο ή να φοβηθώ? Άλλαξε απλά το ηχογραφημένο μήνυμα του 1269, ή λέτε να μου έκοψαν την προσφορά? Ευχαριστώ!

Παιδια εχω 3 F2G και Q δικο μου.Οταν τα κλεινω τα δεδομενα δεν χρεωνομαι ποτε.Ουτε ενα σεντ.Εσεις δεν ξερω πως χρεωνεστε.

2 φορές με έχει χρεώσει. Την πρώτη μπορεί και να ήταν από δικό μου λάθος, αλλά τη 2η ήταν σίγουρα χρέωση από μέρους τους. Και η πλάκα ήταν ότι είχα 800MB. :lol: Με το ανάλογο postάρισμα στο facebook, το ευρώ επιστράφηκε. :)

Υπαρχει καποια εντολη να στειλω με sms για να ακυρωσω εντελως τα ιντερνετ στο κινητο σε wind φοιτητικο? Λογικα αν το κανω αυτο δεν θα υπαρχει περιπτωση να με χρεωσει για ιντερνετ?

Δε γνωρίζω... Προσωπικά, θα έπαιρνα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και θα έκανα την ακύρωση. Εννοείται ότι κρατάς και το όνομα του υπαλλήλου.

WhatsApp δε χρησιμοποιώ. Αλλά Viber ναι. Και λειτουργεί άψογα χωρίς sim, τόσο σε συσκευή με Android AOSP, όσο και σε συσκευή με WP 8.1. Και σε BBOS 10 (BlackBerry) λειτουργεί χωρίς sim.

Huawei Nova 5T

Νομίζω με κλήση στο 1231 δωρεαν γίνεται η διακοπή

Παιδιά καλημέρα, μία ερώτηση, για όσους έχουν φοιτητικό: Όταν καλώ το 1269 για ενημέρωση υπολοίπου, δε μου λέει πλέον ότι απολαμβάνω την καλύτερη προσφορά της αγοράς, αλλά μου λέει να καλώ το 1265 για ενεργοποίηση πακέτων και να ενεργοποιήσω online τα magic numbers μου. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο το ίδιο ή να φοβηθώ? Άλλαξε απλά το ηχογραφημένο μήνυμα του 1269, ή λέτε να μου έκοψαν την προσφορά? Ευχαριστώ!

Και στο δικό μου το ίδιο κάνει. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει...

Και σε εμενα το ιδιο...εστειλα 1000 στο 1264 για ενεργοπ.κ μου λεει το πακετο δεν ειναι διαθεσιμο για ενεργπ.αφορα μονο τουσ κατοχουσ ειδικου πακετου.

Βεβαια τα δικο μου ειναα παλιο f2g με τα 300 λεπτα με ανανεν.10€ που για κανα χρονο μου εδινε την δυναφοτητα να ενεργ.τα 1500+1,5 με τα 8€

Στο αλλο f2g που απο την αρχη ηταν φοιτιτικο δεν αλλαξε κατι.

One Plus 6

@aristarxos1978

Στο άλλο σου νούμερο, που είναι εξ'αρχής φοιτητικό, αν καλέσεις το 1269, εξακολουθείς να ακούς το μήνυμα ότι απολαμβάνεις την καλύτερη προσφορά της αγοράς? Το έχεις δοκιμάσει σήμερα?

Ναι!!! Κανονικοτατα στο αλλό νουνμερο δεν αλλαξε κατι.!!μου λεει ακομα οτι απολαμβανω την προσφορα...
One Plus 6

Και στο δικό μου το ίδιο κάνει. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει...

Μπείτε f2g.gr στον λογαριασμό σας από το κινητό μέσω της εφαρμογής f2g. Αν δείτε αναδυόμενο από κάτω ότι "απολαμβάνετε την καλύτερη προσφορα μπλα μπλα μπλα" δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Δε μου βγάζει τέτοιο παράθυρο. Ωστόσο, έστειλα 1000 στο 1264 και μου έδωσε κανονικά το πακέτο (το οποίο δε χρειαζόμουν τώρα, έστειλα το μήνυμα για δοκιμή, πιστεύοντας ότι δε θα μου το έδινε). Πάντως, το γεγονός ότι δεν ακούω πλέον την προσφορά στο 1269, ενώ άλλοι εξακολουθούν να το ακούνε, με φοβίζει αρκετά. Θα δούμε.

Το αναδυομενο παραθυρο λεει πλεον αλλο μην.οτι απολαμβανω 300λ με αναν. 10€.

Μαλλον κοπηκε η ειδικη προσφ.σε οσους την ειχαν δωσει απο μονοι τους ξαφνικα.

One Plus 6

Μπείτε f2g.gr στον λογαριασμό σας από το κινητό μέσω της εφαρμογής f2g. Αν δείτε αναδυόμενο από κάτω ότι "απολαμβάνετε την καλύτερη προσφορα μπλα μπλα μπλα" δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Δε μου βγάζει τίποτα, ούτε στην εφαρμογή ούτε στη σελίδα.

Το θέμα είναι πως το δικό μου είναι κανονικό φοιτητικό που απέκτησα δίνοντας φοιτητική ταυτότητα κλπ, όχι από αυτά που δίνανε στο δρόμο ή που ήρθε η προσφορά πρόσφατα σε κάποια απλά f2g.

Το αναδυομενο παραθυρο λεει πλεον αλλο μην.οτι απολαμβανω 300λ με αναν. 10€.

Μαλλον κοπηκε η ειδικη προσφ.σε οσους την ειχαν δωσει απο μονοι τους ξαφνικα.

Εγώ έχω την ειδική προσφορά και μολις άκουσα στο 1269 οτι απολαμβάνω την καλύτερη προσφορά με 8€...

TCL 40 NXTPAPER

Eγώ δεν έχω παρά 0,06€ υπόλοιπο, αλλά είπα να στείλω 1000 στο 1264 σκεπτόμενος πως αν μου απαντήσει ότι δεν επαρκεί είμαι οκ. Αντί αυτού ήρθε ένα ωραίο μήνυμα που γράφει : "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ F2G.". :(

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova