Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1666

απο 10 ευρώ γράφουν στην ιστοσελίδα τους για τον δωρεάν χρόνο ομιλίας.

επισης, η προσφορά του μισού παγίου για τα προγράμματα προπληρωμένης χρήσης ADSM http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1443 που αναφερει οτι ισχυει έως 30/06 θα λήξει ή συνηθως την ανανεώνουν?

10 ευρω ελαχιστη ανανεωση για να παρεις τα 50 λεπτα και μηνυματα με διαρκεια χρησης τις 24 ωρες. με ανανεωση μεγαλυτερης αξιας η διαρκεια χρησης μεγαλωνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδα πριν λιγο μια διαφημιση για το F2G, που ελεγε οτι κερδιζεις χρονο ομιλιας αναλογα με ποσο εισερχομενες εχεις ή κατι τετοιο. Δυστυχως την προλαβα στο τελος και δεν ειδα λεπτομερειες.

Ξερεις κανεις τιποτα?

Αν χασεις σιμ καρτοκινητου η οποια δεν εχει δηλωμενα στοιχεια χρηστη, πως μπορεις να μπλοκαρεις την σιμ που εχασες και να δημιουργησεις καινουρια με τον ιδιο αριθμο εκ νεου?

Δεν εχω παθει κατι αναλογο, απλως αυτο αναρωτηθει προ λιγων ημερων οταν σκεφτηκα whatif...

Ειδα πριν λιγο μια διαφημιση για το F2G, που ελεγε οτι κερδιζεις χρονο ομιλιας αναλογα με ποσο εισερχομενες εχεις ή κατι τετοιο. Δυστυχως την προλαβα στο τελος και δεν ειδα λεπτομερειες.

Ξερεις κανεις τιποτα?

Ναι και εγω το ειδα. Ε λογικα ψιχουλα θα κερδιζεις οπως κα ιστο bonus εισερχομενων κλησεων της cosmokartas.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ξερεις κανεις τιποτα?

Ναι και εγω το ειδα. Ε λογικα ψιχουλα θα κερδιζεις οπως κα ιστο bonus εισερχομενων κλησεων της cosmokartas.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246842

Αν χασεις σιμ καρτοκινητου η οποια δεν εχει δηλωμενα στοιχεια χρηστη, πως μπορεις να μπλοκαρεις την σιμ που εχασες και να δημιουργησεις καινουρια με τον ιδιο αριθμο εκ νεου?

Δεν εχω παθει κατι αναλογο, απλως αυτο αναρωτηθει προ λιγων ημερων οταν σκεφτηκα whatif...

Πας σε ένα κατάστημα και σε ρωτάνε διάφορα πράγματα.

Για παράδειγμα πότε έκανες τελευταία φορά ανανέωση χρόνου ομιλίας, πότε το ενεργοποίησες, κάποιο νούμερο που έχεις κάνει non stop κτλ.

Α και πληρώνεις και 17€!

مفاجأة

Πας σε ένα κατάστημα και σε ρωτάνε διάφορα πράγματα.

Για παράδειγμα πότε έκανες τελευταία φορά ανανέωση χρόνου ομιλίας, πότε το ενεργοποίησες, κάποιο νούμερο που έχεις κάνει non stop κτλ.

Α και πληρώνεις και 17€!

17? Πολλα αλλα αμα ο αριθμος ειναι σημαντικος τα πληρωνεις φανταζομαι. θενξ.:)

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

17? Πολλα αλλα αμα ο αριθμος ειναι σημαντικος τα πληρωνεις φανταζομαι. θενξ.:)

Συγκεκριμένα η αντικατάσταση κάρτας στοιχίζει 17,59€.:)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246842

Thanks, δεν το ειχα παρει χαμπαρι!

Thanks, δεν το ειχα παρει χαμπαρι!

Η προσφορα του wind f2g με 0.10 λεπτα την κληση συνεχιζεται μεχρι 31/8 λογω του οτι η frog συνεχιζει την προσφορα μεχρι τοτε.Ελπιζω ομως να γινει μονιμο διοτι συμφερει πολυ.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Η προσφορα του wind f2g με 0.10 λεπτα την κληση συνεχιζεται μεχρι 31/8 λογω του οτι η frog συνεχιζει την προσφορα μεχρι τοτε.Ελπιζω ομως να γινει μονιμο διοτι συμφερει πολυ.

Ότι το frog συνεχίζει τη προσφορά το μάθαμε σίγουρα ότι συνεχίζει και η wind στο free2go ακόμα αν δε το δοκιμάσουμε δε το ξέρουμε... Μακάρι να γίνει μονιμο αν και απορω που το συνεχιζουν ενώ δεν ακολουθησε κανένας αλλος και κυρίως η q πάντως πλέον μιλάω στο κινητό μου και το απολαμβάνω!

Πάντως παράταση πήρε η προσφορά για τα 50 λεπτά και 50 sms προς όλους με κάθε κάρτα ανανέωσης και πλέον άλλαξαν τα όρια του χρόνου χρήσης όπως αναγράφεται και στο site

για ανανεώσεις 10-14,99€ αντί για 1 ημέρα θα έχουμε 3 πλέον για να τα ξοδέψουμε

για ανανεώσεις 15-29,99€ αντί για 7 ημέρες θα έχουμε πλέον 10 ημέρες

για ανανεώσεις 30 & άνω το όριο παραμένει στις 30 ημέρες.

Ωραία και αυτή η αλλαγή αν και πλέον με τα 0,10€ το λεπτό έχω πάψει να τη χρησιμοποιώ όπως τους πρώτους μήνες που έβαζα 30άρια αφού με 5€ μιλάω 50 λεπτά χαλαρά! Αλλά αυτό το 24 ώρο που έγινε 3ημερο καλή φάση. Ευχάριστη έκπληξη από τη wind που δες μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες τροποποιήσεις... μήπως έθεσε σε ισχύ το χρέωση ανά 3 λεπτά τώρα;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ότι το frog συνεχίζει τη προσφορά το μάθαμε σίγουρα ότι συνεχίζει και η wind στο free2go ακόμα αν δε το δοκιμάσουμε δε το ξέρουμε... Μακάρι να γίνει μονιμο αν και απορω που το συνεχιζουν ενώ δεν ακολουθησε κανένας αλλος και κυρίως η q

Το αστείο με την Q είναι ότι χρεώνει κι αυτή 0.1€/λεπτό αλλά μόνο για κλήσεις σε κινητά και σταθερά ΗΠΑ! :lol:

παιδια εχω ενα f2g που ληγει σημερα και ειπα να το ενεργοποιησω για να δωσω τον αριθμο. μου λεει ανενεργη sim οποτε το παω στην wind και μου δινουν ενα αλλο;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδια εχω ενα f2g που ληγει σημερα και ειπα να το ενεργοποιησω για να δωσω τον αριθμο. μου λεει ανενεργη sim οποτε το παω στην wind και μου δινουν ενα αλλο;

Ακριβώς. Με άλλο αριθμό όμως γιατί αλλιώς θα πρέπει να δώσεις 17€.

υπαρχει καπου επισημη ενημερωση?το λεει καπου στο σαιτ της εταιριας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καπου επισημη ενημερωση?το λεει καπου στο σαιτ της εταιριας?

έχουν ενημερωθεί ήδη από χθες οι χρήστες του frog με γραπτό μήνυμα για τη παράταση της προσφοράς, το site συνηθως ενημερώνετε 2-3 μέρες μετά όπως και στη προηγούμενη παράταση. Δες το topic του frog για περισσότερα

George Bernard Shaw

πρέπει να το πάς σήμερα

Εγώ είχα 3 τέτια πακέτα από το περιοδικό sporty JR και πριν λίγες μέρες δεν παίζανε,

τα πήγα και μου δώσανε UPGRADE όπως έχουν εντολή,

έστειλα BONUS Έβαλα και 50 ευρώ και πήρα 107,5 + 50 λεπτά ομιλίας και 50 SMS δεν με χάλασε καθόλου...

έχουν ενημερωθεί ήδη από χθες οι χρήστες του frog με γραπτό μήνυμα για τη παράταση της προσφοράς, το site συνηθως ενημερώνετε 2-3 μέρες μετά όπως και στη προηγούμενη παράταση. Δες το topic του frog για περισσότερα

ενταξει για το φρογκ. για την wind λεω αν υπαρχει καπου επισημη ενημερωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η χρέωση με τα 0,10 ευρώ/λεπτό δεν είναι προς όλους;:worry:Αν,ναι τότε γιατί στην ιστοσελίδα της Wind λέει το εξής:

0,21€/λεπτό + 0,04€/SMS προς όλα τα δίκτυα

0,10€/λεπτό + 0,02€/SMS προς το ίδιο πρόγραμμα

;:confused:

Η χρέωση με τα 0,10 ευρώ/λεπτό δεν είναι προς όλους;:worry:Αν,ναι τότε γιατί στην ιστοσελίδα της Wind λέει το εξής:

πολυ σωστη παρατηρηση. δεν το ειχα δει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να μη το μάθουν πολλοί... τα κάνει αυτά η wind αν πας στην ακριβώς επόμενη σέλιδα με τις αναλυτικές χρεώσεις ανά πακέτο http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 λέει καθαρά ότι στο free2go δυο ή χρέωση είναι ίδια και για όλους. Τώρα γιατι τοσο καιρό στη προηγούμενη σελίδα δε το γράφει είναι προφανώς έτσι για να το μυριστούν οι ψαγμένοι μόνο. Επίσης στην αλλαγή των χρεώσεων αν και προσφορά του frog ποτέ δεν έγραψε από κάτω μέχρι πότε ισχυει όπως έκανε πάντα στις προσφορές (πχ έως 30/6) το έχει αφήσει ανοιχτό και αυτό πρώτη φορά το είδα παλιότερα σε προσφορές της q η frog στη δέσμευση έβαζε αστερισκο κι ελεγε μέχρι πότε ισχύει

George Bernard Shaw

για να μη το μάθουν πολλοί... τα κάνει αυτά η wind αν πας στην ακριβώς επόμενη σέλιδα με τις αναλυτικές χρεώσεις ανά πακέτο http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1 λέει καθαρά ότι στο free2go δυο ή χρέωση είναι ίδια και για όλους. Τώρα γιατι τοσο καιρό στη προηγούμενη σελίδα δε το γράφει είναι προφανώς έτσι για να το μυριστούν οι ψαγμένοι μόνο. Επίσης στην αλλαγή των χρεώσεων αν και προσφορά του frog ποτέ δεν έγραψε από κάτω μέχρι πότε ισχυει όπως έκανε πάντα στις προσφορές (πχ έως 30/6) το έχει αφήσει ανοιχτό και αυτό πρώτη φορά το είδα παλιότερα σε προσφορές της q η frog στη δέσμευση έβαζε αστερισκο κι ελεγε μέχρι πότε ισχύει

σε ποιο σημειο το λεει ακριβως στην σελιδα που παραθετεις γιατι δεν το βλεπω καπου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί όμως να κρύβει τις χρεώσεις;:confused:Υποτίθεται ότι κάποιος θέλει να πάει στο F2G για τις φθηνές του χρεώσεις (ακόμα και οι άσχετοι ξέρουν την "Δέσμευση Τιμής".Άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο) και αυτοι τις κρύβουν ώστε όποιος θέλει να βρει μια φθηνή καρτοκινητή να στρέφεται στο Frog;:confused:Έλεος..

Γιατί όμως να κρύβει τις χρεώσεις;:confused:Υποτίθεται ότι κάποιος θέλει να πάει στο F2G για τις φθηνές του χρεώσεις (ακόμα και οι άσχετοι ξέρουν την "Δέσμευση Τιμής".Άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο) και αυτοι τις κρύβουν ώστε όποιος θέλει να βρει μια φθηνή καρτοκινητή να στρέφεται στο Frog;:confused:Έλεος..

βρηκες στην παραπανω σελιδα αυτο που λεει ο φιλος?εγω δεν το βλεπω καπου

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρηκες στην παραπανω σελιδα αυτο που λεει ο φιλος?εγω δεν το βλεπω καπου

Αν εννοείς τις χρεώσεις,ναι.Αν κοιτάξεις στον πίνακα λέει:

F2G2:

Εθνικές κλήσεις προς κινητά Wind F2G:0,017€/λεπτό.

Εθνικές κλήσεις εκτός κινητά Wind F2G:0,017€/λεπτό.

Οπότε, αν κάνεις 0,017 x 60= 0,10.

Επίσης προς στο τέλος της σελίδας λέει και το εξής:

Οι λοιπές χρεώσεις πέραν των αναγραφομένων είναι σύμφωνα με τις χρεώσεις του οικονομικού πακέτου WIND F2G. Οι χρεώσεις μετά τον ελάχιστο χρόνο χρέωσης κλήσεων είναι ανά δευτερόλεπτο.

Οπότε,συνεχίζει κανονικά η χρέωση 0,10€/λεπτό προς όλους και στο F2G2.:D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova