al3x1k0 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 έδινε και προς Ελλάδα δωρεαν για κάποιο διάστημα. Προς Ηπα τωρα hangouts που δίνει δωρεάν, και για οποιον δεν βαριέται ίσως να μπορεί ακόμα να πάρει free Ηπα νούμερο. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το δεύτερο κομμάτι του μηνύματός σου; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το δεύτερο κομμάτι του μηνύματός σου; επειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το θέμα για νούμερο στις ΗΠΑ..... τελείως ενημερωτικά.... η callcentric δίνει δωρεάν νούμερο στις ΗΠΑ και με την εφαρμογή της απο το play store μπορείς να κανεις call back σε όποιο νούμερο κινητού η σταθερού θέλεις..... ψαξτο. αξίζει..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις αυτο που λεει ο @HEO γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα για ενα φίλο δεν δούλεψε. https://www.google.gr/search?q=google+voice+number+outside+us&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=nGrfVc2yCIb4UsLipYgO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε οποιο άτομο δώσουν αυτή την κάρτα σε αντικατάσταση θα πρέπει να ξέρει ότι η κάρτα είναι 4g. και 64k το 64k δεν το λέει επάνω το "τσεκαρα" με το 1231 της wind ο κωδικός της κάρτα θα πρέπει να είναι 893010100xxxxxxxxx http://i62.tinypic.com/2zjkwfm.jpg Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε οποιο άτομο δώσουν αυτή την κάρτα σε αντικατάσταση θα πρέπει να ξέρει ότι η κάρτα είναι 4g. και 64k το 64k δεν το λέει επάνω το "τσεκαρα" με το 1231 της wind ο κωδικός της κάρτα θα πρέπει να είναι 893010100xxxxxxxxx http://i62.tinypic.com/2zjkwfm.jpg Τέτοια μου έδωσαν και εμένα δωρεάν προχθές. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Η wind έχει σήμα... :( Καπνού....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Η wind έχει σήμα... :( Καπνού....:blink: Γιατί έτσι; Μπορεί να μην έχει το 3g της cosmote, αλλά όπου τη χρησιμοποιώ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Γιατί έτσι; Μπορεί να μην έχει το 3g της cosmote, αλλά όπου τη χρησιμοποιώ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Άσε τώρα μην αρχίσω! Και σου μιλάει κάποιος που είναι στην wind από το 1994 που ξεκίνησε και δεν την αλλάζω Ναι.αλλά το 3g της είναι ΧΆΛΙΑ! ! ! Και δεν μιλάω για Αθήνα μόνο αλλά από Πειραιά μέχρι Έδεσσα ότι σημείο έχω μείνει ειδικά μέσα σε κτίρια ΜΗΔΈΝ σήμα η οριακό που εναλλάσσεται με το 2g και σπάει νεύρα εάν θες να σερφαρεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε . Το έχουμε πει πολλάκις. Το σήμα της wind δε στρώνει με τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση με της cosmote και δεν έχει σκοπό σύντομα να το αλλάξει. Απλά είναι φθηνή και μας βολεύει όλους για αυτό μένουμε σε αυτήν.. Edited August 28, 2015 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Η wind έχει σήμα... :( Καπνού....:blink: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Κατάφερα χθες μετά από αρκετές προσπάθειες να αλλάξω την παλιά μου SIM (πραγματικά παλιά) με μία 4G: - Καλησπέρα, ενημερώθηκα από το CC της Wind ότι μπορώ να αλλάξω τη SIM μου με μια 4G χωρίς χρέωση. - Ναι, έχετε καρτοκινητό ή συμβόλαιο? - Καρτοκινητό - F2G ή Q? - F2G - Μισό λεπτό (φέρνει τη νέα κάρτα). Υπάρχει χρέωση 5 ευρώ επειδή είναι εκτός εγγύησης (η κάρτα πραγματικά είναι παλιά - όχι και τόσο - είμαι συνδρομητής αποκλειστικά της Wind από το 1998 αν θυμάμαι καλά και έχω αλλάξει SIM 2-3 φορές) - Δε με είχαν ενημερώσει για κάτι τέτοιο (και δεν είχα πάνω μου ούτε χαρτάκι από τσίχλα)! - (2η υπάλληλος στην 1η που με εξυπηρετούσε) Προχώρησέ το και μετά θα σου βγάλει το σύστημα ότι δεν έχει κόστος. - Όντως, δεν υπάρχει χρέωση Και ευχαριστώ πολύ την 2η υπάλληλο (όπως και έκανα εκεί) για την παρέμβασή της. Δεν ειναι για τα 5 ευρώ, αλλά καλύτερα να τα βάλω σε χρόνο ομιλίας...απλά για να ξέρετε τι να περιμένετε αν αλλάξετε την κάρτα. Προς το παρόν δεν έχω πακέτο data οπότε δεν μπορώ να πω εντυπώσεις σχετικά με την ταχύτητα, αλλά στο σπίτι μου δείχνει 3G+ και όχι 4G που πιάνει παρακάτω. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Η wind έχει σήμα... :( Καπνού....:blink: http://i57.tinypic.com/4g20oy.gif Δεν ειχα στα 9 χρονια που ειμαι στην wind ιδιαιτερα προβληματα στης περιοχες που εχω παει...εχω και cosmote και όλες έχουν κενα σημεια.. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Η wind έχει σήμα... :( Καπνού....:blink: Γιατί έτσι; Μπορεί να μην έχει το 3g της cosmote, αλλά όπου τη χρησιμοποιώ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.που τη χρησιμοποιεις? στο παλιο μου σπίτι, στην θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο, δεν επιανε! φετος στη θασο δεν επιανε σε πολλα σημεια.Στην κερκυρα με συνεδεε με αλβανικα δικτυα και ειχα ροαμινκ... ουτε καν καπνου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τα πακέτα turbo ισχύουν ακόμα? Γιατι στο σαιτ του f2g υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 παίδες ατερμονη συζήτηση το θέμα της λήψης..... εχω και τις τρεις, στα ίδια τηλέφωνα οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) που τη χρησιμοποιεις? στο παλιο μου σπίτι, στην θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο, δεν επιανε! φετος στη θασο δεν επιανε σε πολλα σημεια.Στην κερκυρα με συνεδεε με αλβανικα δικτυα και ειχα ροαμινκ... ουτε καν καπνου. Φυσικά και σε γύριζε σε αλβανικό δίκτυο γιατί έχεις στο τηλ σου στην επιλογή δικτύου στο αυτόματο... οταν ταξιδεύουμε σε περιοχές της ελλάδας που είναι κοντά σε γειτονικές χώρες βάζουμε παντα την επιλογή στο χειροκίνητο για να αποφύγουμε αυτό που περιγράφεις το roaming Edited August 28, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 φετος στη θασο δεν επιανε σε πολλα σημεια. Θάσο πρώτη επιλογή βονταφον μετά κοσμοτε. H wind είναι μόνο για τους τουρίστες :lol: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Θάσο πρώτη επιλογή βονταφον μετά κοσμοτε. H wind είναι μόνο για τους τουρίστες :lol: Ούτε για τουρίστες... νομό καβάλας είναι ακόμα με το αρχαίο δίκτυο... Θάσο 3g ούτε για πλάκα.... απαράδεκτο εν έτος 2015 :kill: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Άσε τώρα μην αρχίσω! Και σου μιλάει κάποιος που είναι στην wind από το 1994 που ξεκίνησε και δεν την αλλάζω Ναι.αλλά το 3g της είναι ΧΆΛΙΑ! ! ! Και δεν μιλάω για Αθήνα μόνο αλλά από Πειραιά μέχρι Έδεσσα ότι σημείο έχω μείνει ειδικά μέσα σε κτίρια ΜΗΔΈΝ σήμα η οριακό που εναλλάσσεται με το 2g και σπάει νεύρα εάν θες να σερφαρεις ! Ποτέ δεν είχα θέμα με τη wind. :worry: Ναι, η cosmote έχει καλύτερο σήμα (το καταλαβαίνεις και από τη θερμοκρασία της συσκευής), αλλά δε μπορώ να πω ότι έμεινα χωρίς σήμα. Α, μία και μόνο φορά σε μια καφετέρια "τρύπα", που δεν είχα 3g. που τη χρησιμοποιεις? στο παλιο μου σπίτι, στην θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο, δεν επιανε! φετος στη θασο δεν επιανε σε πολλα σημεια.Στην κερκυρα με συνεδεε με αλβανικα δικτυα και ειχα ροαμινκ... ουτε καν καπνου. Αθήνα, αποκλειστικά. παίδες ατερμονη συζήτηση το θέμα της λήψης..... εχω και τις τρεις, στα ίδια τηλέφωνα οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.... Το τελευταίο κομμάτι του post, έχει και τη μεγαλύτερη σημασία.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) που τη χρησιμοποιεις? στο παλιο μου σπίτι, στην θεσσαλονικη σε κεντρικο σημειο, δεν επιανε! φετος στη θασο δεν επιανε σε πολλα σημεια.Στην κερκυρα με συνεδεε με αλβανικα δικτυα και ειχα ροαμινκ... ουτε καν καπνου. Σπίτι μου κέντρο Αθηναίας πιανει 3g / 4g μόνο η wind η voda μόνο 2g και η cote μόνο εάν βγω στο μπαλκόνι. Λίγο παρακάτω πιάνει μόνο η cote και δυο τετράγωνα ευζωνικό δίκτυο μόνο η voda με χαμηλό σήμα. Στα εντός πόλεων δεν βλέπω διαφορές μην σου πω είναι εξίσου καλή η wind στις περισσότερες πόλεις. Στα εκτός έχει θέματα σε 3g/4g και σε κάποιες περιοχές στην επαρχία που όπως φαίνεται έχει αφήσει σχετικά λίγες περιοχές που παραπαίουν και εύχομαι σύντομα να τις κλείσει και αυτές αφού κοτσάρει σταθμούς βάσης σε σημεία που έχει η και vodafone με την συνεργασία που έχουν. Ποτέ δεν είχα θέμα με τη wind. :worry: Ναι, η cosmote έχει καλύτερο σήμα (το καταλαβαίνεις και από τη θερμοκρασία της συσκευής), αλλά δε μπορώ να πω ότι έμεινα χωρίς σήμα. Α, μία και μόνο φορά σε μια καφετέρια "τρύπα", που δεν είχα 3g. Το καλύτερο σήμα είναι σχετικό. Όταν ήμουν στον Έβρο για εγκατάσταση τηλεμετριών σε ΦΒ πάρκα μόνο η wing έπιανε παντού και με φουλ γκάζια. Η cote στο τριεθνής δεν έπιανε καν 3g σε πάρα πολλα σημεία. Υπάρχουν σημεία μόνο πχ Χαλκιδική, Σπάρτη που πιάνει μόνο σωστά η voda η οποία δεν έπιανε σωστά σε πολλές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδος. Παντού τρύπες έχουν όλες απλά η cote έχει βάλει σταθμούς λόγο της εκμετάλλευσης της περιουσίας του ΟΤΕ σε πολλά σημεία αφού τους κοστίζει ελάχιστα. Τώρα με το 4g στα 800Mhz θα αλλάξουν πολλά. Πχ η cote έχει επενδύσει πολλά σε υφιστάμενες υποδομές και δεν την συμφέρει να κάνει αλλαγές. Απεναντίας η wind επειδή είναι όλα φρέσκα είναι ευέλικτη στο να διαλέξει εξοπλισμό και να βάλει 800αρια παντού. Όπως και να έχει όταν και η wind βελτιώσει το δίκτυο θα κάνει το ίδιο με τις τιμές και τις προσφορές της αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς. Edited August 28, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το καλύτερο σήμα είναι σχετικό. Όταν ήμουν στον Έβρο για εγκατάσταση τηλεμετριών σε ΦΒ πάρκα μόνο η wing έπιανε παντού και με φουλ γκάζια. Η cote στο τριεθνής δεν έπιανε καν 3g σε πάρα πολλα σημεία. Υπάρχουν σημεία μόνο πχ Χαλκιδική, Σπάρτη που πιάνει μόνο σωστά η voda η οποία δεν έπιανε σωστά σε πολλές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδος. Παντού τρύπες έχουν όλες απλά η cote έχει βάλει σταθμούς λόγο της εκμετάλλευσης της περιουσίας του ΟΤΕ σε πολλά σημεία αφού τους κοστίζει ελάχιστα. Τώρα με το 4g στα 800Mhz θα αλλάξουν πολλά. Πχ η cote έχει επενδύσει πολλά σε υφιστάμενες υποδομές και δεν την συμφέρει να κάνει αλλαγές. Απεναντίας η wind επειδή είναι όλα φρέσκα είναι ευέλικτη στο να διαλέξει εξοπλισμό και να βάλει 800αρια παντού. Όπως και να έχει όταν και η wind βελτιώσει το δίκτυο θα κάνει το ίδιο με τις τιμές και τις προσφορές της αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς. Να σου πω. Έχω συσκευή με 2 κάρτες, με μια f2g και μια frog. Εκεί που η f2g έχει 3g με 2/3 μπάρες, η frog έχει 4/5. Επίσης και η συσκευή είναι δροσερή, σε αντίθεση με τη f2g, που είναι χλιαρή προς ζεστή. Καλά, η vodafone για 'μένα, έχει το χειρότερο σήμα. Αν κάνεις 2 βήματα από εκεί που έχεις 4g με 2 μπάρες, πέφτεις αμέσως σε HSPA και αυτό με 2 μπάρες. Αν κάνεις άλλα 2, πέφτεις σε Edge 2/3 μπάρες. Και μετά έχουν οι της vodafone να λένε για τη wind. Για την εκμετάλλευση της περιουσίας του ΟΤΕ, συμφωνώ. Γι' αυτό έχει και καλύτερο σήμα. Τουλάχιστον εκεί που κινούμαι. Αυτό της έλειπε, βασικά.... Όσο για τη wind, αν κάνει τις τιμές της όπως και οι άλλοι 2, νομίζω θα είναι αυτοκτονία... Έχει που έχει τους λιγότερους πελάτες, έχει άθλια εξυπηρέτηση στα καταστήματα, θα έχει έναν προϋπολογισμό να καλύψει... Αν αυξήσει τις τιμές της, μόνο καλό δε θα είναι, για όλα τα παραπάνω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τέτοια μου έδωσαν και εμένα δωρεάν προχθές. Τέτοια πήρα και εγώ αλλά την πλήρωσα... Στην Κέρκυρα αυτό. Η απόδειξη έγραφε για κάρτα άυλου χρόνου. :ninja: Κατάφερα χθες μετά από αρκετές προσπάθειες να αλλάξω την παλιά μου SIM (πραγματικά παλιά) με μία 4G: - Καλησπέρα, ενημερώθηκα από το CC της Wind ότι μπορώ να αλλάξω τη SIM μου με μια 4G χωρίς χρέωση. - Ναι, έχετε καρτοκινητό ή συμβόλαιο? - Καρτοκινητό - F2G ή Q? - F2G - Μισό λεπτό (φέρνει τη νέα κάρτα). Υπάρχει χρέωση 5 ευρώ επειδή είναι εκτός εγγύησης (η κάρτα πραγματικά είναι παλιά - όχι και τόσο - είμαι συνδρομητής αποκλειστικά της Wind από το 1998 αν θυμάμαι καλά και έχω αλλάξει SIM 2-3 φορές) - Δε με είχαν ενημερώσει για κάτι τέτοιο (και δεν είχα πάνω μου ούτε χαρτάκι από τσίχλα)! - (2η υπάλληλος στην 1η που με εξυπηρετούσε) Προχώρησέ το και μετά θα σου βγάλει το σύστημα ότι δεν έχει κόστος. - Όντως, δεν υπάρχει χρέωση Και ευχαριστώ πολύ την 2η υπάλληλο (όπως και έκανα εκεί) για την παρέμβασή της. Δεν ειναι για τα 5 ευρώ, αλλά καλύτερα να τα βάλω σε χρόνο ομιλίας...απλά για να ξέρετε τι να περιμένετε αν αλλάξετε την κάρτα. Προς το παρόν δεν έχω πακέτο data οπότε δεν μπορώ να πω εντυπώσεις σχετικά με την ταχύτητα, αλλά στο σπίτι μου δείχνει 3G+ και όχι 4G που πιάνει παρακάτω. Είχα και εγώ ωραία συζήτηση. Κέρκυρα αυτό. Στο πρώτο κατάστημα. Γειά σας. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μου για να μπορώ να πιάσω το σήμα 4G. -Κύριε πρέπει να επιλέξετε από τις ρυθμίσεις του κινητού σας. Μα εγώ ήξερα ότι πρέπει να αλλαχτεί η κάρτα. -Οχι πρέπει να επιλέξετε το δίκτυο 4G από τις ρυθμίσεις. Άντε λέω να τις κάνω την χάρη. Πάω στις ρυθμίσεις αλλά @@ :cry: Το βλέπεις τις λέω κοπελίτσα μου; δεν συνδέεται. Θέλει άλλη κάρτα. -όχι κάποιο λάθος κάνετε μου λέει. (ευτυχώς που δεν με έστειλε να πάω για σέρβις το κινητό.) Είχα αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Τελικά της έκανα την φοβερή πρόταση. Δώσε μου ρε κοπέλα μου μια καινούργια κάρτα και θα στην πληρώσω. :rolleyes: -Δεν έχουμε κύριε. Πρέπει να πάτε στο άλλο μας το κατάστημα το κεντρικό. (έχουν και δεύτερο μαγαζί τα ζουλάπια) :( Και δεν μπορούσες να μου το πεις από την αρχή αυτό και με παιδεύεις με ρυθμίσεις και δεν συμμαζεύεται; Εδώ μένει άφωνη η υπάλληλος και έχουμε συνέχεια στο άλλο μαγαζί. :O Γειά σας θέλω να αλλάξω την κάρτα μου για να έχω σήμα 4G. -Μου ζητάει το νούμερο, σκανάρει μια καινούργια καρτούλα και έτοιμοι. -5€ παρακαλώ Τους τα έδωσα. Η απόδειξη βέβαια έγραφε για άυλη κάρτα. Πλήρωσα 5€ αλλά θα τους θάβω με κάθε ευκαιρία.... Αυτό τους το χρωστάω πλέον. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εκείνη την ώρα γιατί δεν έλεγες ότι ξέρω ότι είναι δωρεάν και ελάτε να πάρουμε και την εξυπηρέτηση τηλέφωνο; Τη λογική θα τους θάβω από δω και πέρα, ενώ ήξερες ότι δικαιούσαι δωρεάν κάρτα δεν την καταλαβαίνω.... Δηλαδή πλήρωσες 5 ευρώ για ΝΑ τους θάβεις; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εκείνη την ώρα γιατί δεν έλεγες ότι ξέρω ότι είναι δωρεάν και ελάτε να πάρουμε και την εξυπηρέτηση τηλέφωνο; Τη λογική θα τους θάβω από δω και πέρα, ενώ ήξερες ότι δικαιούσαι δωρεάν κάρτα δεν την καταλαβαίνω.... Δηλαδή πλήρωσες 5 ευρώ για ΝΑ τους θάβεις; :blink: Αν είχα χρόνο θα το έκανα. Δεν είχα όμως χρόνο καθόλου συν ότι καθυστέρησα στο πρώτο σημείο που πήγα και έτσι πήρα την κάρτα στην αρπαχτή. Προτείνεις να αποσιωπήσω το γεγονός; Δηλαδή αν δεν γραφτεί αυτό σε ένα φόρουμ σαν εδώ τότε τι νόημα έχει; Να τους κάνω διαφήμιση μήπως γιατί ήταν εξυπηρετικότατοι; Είσαι μήπως από την ίδια περιοχή και γνωρίζεις κάποιο τρίτο κατάστημα που θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ; Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Τέτοια πήρα και εγώ αλλά την πλήρωσα... Στην Κέρκυρα αυτό. Η απόδειξη έγραφε για κάρτα άυλου χρόνου. :ninja: Είχα και εγώ ωραία συζήτηση. Κέρκυρα αυτό. Στο πρώτο κατάστημα. Γειά σας. Θέλω να αλλάξω την κάρτα μου για να μπορώ να πιάσω το σήμα 4G. -Κύριε πρέπει να επιλέξετε από τις ρυθμίσεις του κινητού σας. Μα εγώ ήξερα ότι πρέπει να αλλαχτεί η κάρτα. -Οχι πρέπει να επιλέξετε το δίκτυο 4G από τις ρυθμίσεις. Άντε λέω να τις κάνω την χάρη. Πάω στις ρυθμίσεις αλλά @@ :cry: Το βλέπεις τις λέω κοπελίτσα μου; δεν συνδέεται. Θέλει άλλη κάρτα. -όχι κάποιο λάθος κάνετε μου λέει. (ευτυχώς που δεν με έστειλε να πάω για σέρβις το κινητό.) Είχα αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Τελικά της έκανα την φοβερή πρόταση. Δώσε μου ρε κοπέλα μου μια καινούργια κάρτα και θα στην πληρώσω. :rolleyes: -Δεν έχουμε κύριε. Πρέπει να πάτε στο άλλο μας το κατάστημα το κεντρικό. (έχουν και δεύτερο μαγαζί τα ζουλάπια) :( Και δεν μπορούσες να μου το πεις από την αρχή αυτό και με παιδεύεις με ρυθμίσεις και δεν συμμαζεύεται; Εδώ μένει άφωνη η υπάλληλος και έχουμε συνέχεια στο άλλο μαγαζί. :O Γειά σας θέλω να αλλάξω την κάρτα μου για να έχω σήμα 4G. -Μου ζητάει το νούμερο, σκανάρει μια καινούργια καρτούλα και έτοιμοι. -5€ παρακαλώ Τους τα έδωσα. Η απόδειξη βέβαια έγραφε για άυλη κάρτα. Πλήρωσα 5€ αλλά θα τους θάβω με κάθε ευκαιρία.... Αυτό τους το χρωστάω πλέον. Ούτε εγώ την πλήρωσα και μην παίρνετε το 1260 έπεσα σε ένα μπουμπούκι που της έλεγα ότι γραφει στην σελίδα δωρεαν και αυτη μου ελεγε εάν ειναι στην εγγύηση η κάρτα ενώ στην σελίδα λέει για όλους. το 1231 Ανοιχτοί ακρόαση μέσα στο μαγαζί πριν γίνει αντικατάσταση και εάν σας έχουν πει για 5euro χωρίς χρέωση ειναι το 1231 και να δείχνετε το "παρακατω" Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Edited August 28, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts