Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρώτησα αν έχει έρθει μήνυμα για τα 1500 σε καποιον τον Αύγουστο και μου απάντησαν αρκετοί ότι τους ήρθε για τρίτη φορα "και" μέσα στον Αύγουστο.

Θέλω να ξαναρωτησω αν έχει έρθει το σχετικό sms μέσα στον Αύγουστο αλλα για πρώτη φορά να δούμε αν υπάρχει περίπτωση να έρθει και σε εμάς.

ειναι συμβολαιο αλλα με μηδενικο παγιο δηλαδη ΔΕΝ πληρωνεις παραμονο οταν κανεις κλησεις!Ειναι η καλυτερη λυση!!!

Αυτο το ειχε πολυ παλια και η Voda, καποια στιγμη πηγα να το ζητησω και μου ειπαν οτι το καταργησαν και δεν μου το εδειναν με τιποτα.

Δεν ηξερα οτι το εχει η Cosmote.

Θα το κοιταξω γιατι πιστευω οτι ειναι το μονο που συμφερει.

Η μεταφορα απο whats up καρτα της cosmote σε αυτο , ξερεις αν εχει καποιο κοστος?

Edited by orestis28

Όχι καθόλου είναι δωρεαν με φορητότητα από καταστήματα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Θέλω να ξαναρωτησω αν έχει έρθει το σχετικό sms μέσα στον Αύγουστο αλλα για πρώτη φορά να δούμε αν υπάρχει περίπτωση να έρθει και σε εμάς.

Ήρθε σε εμένα στις 5 Αυγούστου.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Διπλάσιο Online Bonus σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου!

Το F2G Lucky Day αλλάζει και γίνεται Lucky Summer & σου δίνει ακόμα περισσότερη επικοινωνία για όλη την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών σου. Από 3/8 έως και 1/9 αγόρασε μέσω online ένα από τα βασικά F2G πακέτα των 5€, των 2€, των 15€ αλλά και το πακέτο Blender και κέρδισε διπλάσιο online Bonus!

Διευκρινίσεις

Η προσφορά είναι σε ισχύ από τις 3/8 (15:00pm) έως και τις 1/9 (10:00am).

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS ισχύουν για 15 ημέρες από την αγορά του πακέτου:worry::worry::worry::worry:

Ερώτηση:

Ποιό είναι πιο συμφέρον;

Wind: http://fs2.directupload.net/images/150809/abe9do5a.jpg ............................................................................... Voda: http://fs2.directupload.net/images/150809/vxxom678.jpg

http://fs1.directupload.net/images/150809/yn5wjjof.jpg

Edited by jimmiss

Όχι καθόλου είναι δωρεαν με φορητότητα από καταστήματα.

Αλλάζεις και sim εάν είναι what's up...???

Αλλάζεις και sim εάν είναι what's up...???

Sim αλλάζεις σε κάθε φορητότητα, και παίρνεις κάρτα από τον πάροχο που πας. Δηλαδή, αν είσαι vodafone και πας σε what's up, θα πάρεις κάρτα what's up. Αν από what's up, κάνεις φορητότητα προς vodafone, θα πάρεις κάρτα vodafone.

Huawei Nova 5T

Με 10 ευρω ανανεωση σε καταστημα: συνολο

1,800 λεπτα προς ολους

2,5GB Internet

1500 λεπτα magic numbers

80SMS προς ολους

120 λεπτα προς σταθερα ή wind...

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μερικοι θελουν να φυγουν... Μιλαμε για παροχες δυνατου συμβολαιου με μολις 10 ευρω το μηνα ρε παιδια θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω!!!! Αν το σημα στα μερη που το θες ειναι χαλια οκ πασο γιατι εγω ειμαι Αθηνα κεντρο και εχω φουλ 4G ομως στην Ημαθια που πηγα για μια δουλια δεν επιανε και νιωθω το προβλημα αλλα ρε παιδια μονο γκομενα να .... δε μας δινει το f2g!!!!

Δεν τα δινει σε ολο τον κοσμο ομως αυτα... Αυτο ειναι το θεμα...

Και οταν καταργει υπαρχουσες προσφορες που εχεις πχ f2g2, και δε σου δινει τιποτα, ενω αλλοι παιρνουν 1500'/8ευρω, εκει ειναι που στη δινει τελειως...

Ερώτηση:

Ποιό είναι πιο συμφέρον;

Wind: http://fs2.directupload.net/images/150809/abe9do5a.jpg ............................................................................... Voda: http://fs2.directupload.net/images/150809/vxxom678.jpg

http://fs1.directupload.net/images/150809/yn5wjjof.jpg

αναλογα που μιλας πιο πολυ;

αναλογα που μιλας πιο πολυ;

Με 5€:

1) 200΄ προς όλους και τα 2 (και Wind και CU) για 30 μέρες

2) 200΄ προς ιδία εταρεία μόνο που:

α) στη Voda για 30 μέρες β) στη Wind για 15 μέρες

Στη Wind και 200sms για 15 μέρες!!

Άρα έχει σημασία η διάρκεια, καθώς για τις τελευταίες 15 μέρες του πακέτου (στη μισή διάρκεια αυτού που αγοράζεις με 5€) στη Wind έχεις μόνο ό,τι περίσσεψε από τη χρήση σου στα 200΄ προς όλους, ενώ στη Voda έχεις (και αυτές τις τελευταίες 15 μέρες ισχύος του πακέτου) και ό,τι περίσσεψε από τα 200΄προς ιδία εταιρία...

Επίσης αν κινήσε σε πολλές περιοχές το σήμα της Wind, δεν μπορεί, θα σου ρίξει κάποιες κλήσεις (άρα 1-3΄΄ --> μείον 3΄από το πακέτο).

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με 10 ευρω ανανεωση σε καταστημα: συνολο

1,800 λεπτα προς ολους

2,5GB Internet

1500 λεπτα magic numbers

80SMS προς ολους

120 λεπτα προς σταθερα ή wind...

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μερικοι θελουν να φυγουν... Μιλαμε για παροχες δυνατου συμβολαιου με μολις 10 ευρω το μηνα ρε παιδια θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω!!!! Αν το σημα στα μερη που το θες ειναι χαλια οκ πασο γιατι εγω ειμαι Αθηνα κεντρο και εχω φουλ 4G ομως στην Ημαθια που πηγα για μια δουλια δεν επιανε και νιωθω το προβλημα αλλα ρε παιδια μονο γκομενα να .... δε μας δινει το f2g!!!!

..............................

"Λάου-λάου: Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" λένε στο χωριό μου!!

Και η συνήθεια, βέβαια, μεγάλο πράμα: Να συνηθίσουμε σε οποιοδήποτε

και , αφού τεστάρουν ότι "πιάνει",

βουρ στον πατσά!

Edited by jimmiss

Με 5€:

1) 200΄ προς όλους και τα 2 (και Wind και CU) για 30 μέρες

2) 200΄ προς ιδία εταρεία μόνο που:

α) στη Voda για 30 μέρες β) στη Wind για 15 μέρες

Στη Wind και 200sms για 15 μέρες!!

Άρα έχει σημασία η διάρκεια, καθώς για τις τελευταίες 15 μέρες του πακέτου (στη μισή διάρκεια αυτού που αγοράζεις με 5€) στη Wind έχεις μόνο ό,τι περίσσεψε από τη χρήση σου στα 200΄ προς όλους, ενώ στη Voda έχεις (και αυτές τις τελευταίες 15 μέρες ισχύος του πακέτου) και ό,τι περίσσεψε από τα 200΄προς ιδία εταιρία...

Επίσης αν κινήσε σε πολλές περιοχές το σήμα της Wind, δεν μπορεί, θα σου ρίξει κάποιες κλήσεις (άρα 1-3΄΄ --> μείον 3΄από το πακέτο).

Ξεχνάς όμως τα log & win δωρα που είναι εως 80 λεπτά προς όλους και ισχύουν και μετά τον μήνα.

Επισης ποτέ με την wind δεν είχα προβλημα στις κλήσεις ενώ εχω με την βοντα.

Και πάλι άκρη δεν βγαινει καθως δεν συγκρίνεις τα ίδια πακέτα,το ότι στο συνολο σου βγαίνουν τα ιδια λεπτα δεν αρκεί.Ποσα λεπτά προς όλους δίνει το πακέτο της βοντα στα 5€?(Eχω cu οποτε δεν ξερω αν εχει τα ιδια πακέτα)

Κοινως είναι ότι σε βολευει καλύτερα.Εμενα με τα 1500λ+1500ΜΒ με 8€ με βολευει αφάνταστα.Εσένα σε βολευει κάτι αλλο.

Edited by bill33

Σίγουρα ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και δεν μπορούμε να γενικεύουμε για όλους.

Οι δικές μου ανάγκες θα ήθελαν το 3. παρακάτω (χωρίς τη μείωση διάρκειας κι χωρίς προϋποθέσεις [πχ πιο πριν να έχεις βάλει άλλο πακέτο ακριβότερο])

Και πάντα με τον κανόνα:

1. Ίδια χρήματα-Αύξηση προσφοράς-Μείωση διάρκειας

2. Αύξηση χρημάτων-Αύξηση προσφοράς -Ίδια διάρκεια (μπορεί και μείωση)

....3. Μείωση χρημάτων - Ίδια προσφορά - Μείωση διάρκειας

ή και 4. Μείωση χρημάτων -Μείωση προσφοράς-Μείωση διάρκειας......

Τα κέρδη ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνουν κέρδη για τις εταιρίες.....

Σίγουρα , δεν είμαι εγώ που θα "πω" στην κάθε εταιρία πως θα διαμορφώσει τα "πακέτα" της, άρα και τα κέρδη της.

Μαζί με όσους έχουν άλλες ανάγκες ή συνήθειες (???διαμορφώνονται??) κι εγώ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

Σίγουρα , δεν είμαι εγώ που θα "πω" στην κάθε εταιρία πως θα διαμορφώσει τα "πακέτα" της, άρα και τα κέρδη της.

Μαζί με όσους έχουν άλλες ανάγκες ή συνήθειες (???διαμορφώνονται??) κι εγώ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

Στην "κανονική" οικονομία εσύ κι εγώ λέμε στην εταιρεία πώς θα διαμορφώσει τα πακέτα της. Αλλά, στην Ελλάδα, πάμε με το πλήθος, ακόμα κι αν αυτό δε μας συμφέρει, επειδή ακριβώς το κάνει το πλήθος, βλέπε what's up...

Huawei Nova 5T

Jimmiss να με συνηθισουν σε τετοιες παροχες δεν εχω προβλημα. Δεν ειμαι της θεωριας ειμαι των μαθηματικων.

Ξεχνάς όμως τα log & win δωρα που είναι εως 80 λεπτά προς όλους και ισχύουν και μετά τον μήνα.

Επισης ποτέ με την wind δεν είχα προβλημα στις κλήσεις ενώ εχω με την βοντα.

Και πάλι άκρη δεν βγαινει καθως δεν συγκρίνεις τα ίδια πακέτα,το ότι στο συνολο σου βγαίνουν τα ιδια λεπτα δεν αρκεί.Ποσα λεπτά προς όλους δίνει το πακέτο της βοντα στα 5€?(Eχω cu οποτε δεν ξερω αν εχει τα ιδια πακέτα)

Με 5€ στο CU με ονομασία Talk to Vodafone 300 (άρα δύσκολο να αλλάξει τη διάρκεια σε μέρος του πακέτου "300"!, όπως στο Lucky Summer η Wind F2go με τα 200΄προς Wind) δίνει 200΄ προς όλους. Κι εγώ δεν το είχα προσέξει ποτέ γιατί ονομαζόταν "300", κοίταγα τι δίνει (200΄ προς Voda και 100΄προς όλους) και έλεγα ΑΣΕ η Wind F2go δίνει 200΄προς όλους. Όντως, το promo της Voda CU δεν είναι καλό για αυτό το πακέτο (είναι κρυμμένο ότι με online ενεργοποίησή του δίνει άλλα 100΄ προς όλους {μέχρι να καταργηθούν κι αυτά εννοείται ή κάτι να τους αλλάξουν πχ διάρκεια όπως στο Lucky Summer της Wind})

Τα log&win της Wind F2go ενργοποιούνται όταν βάζεις κάρτα 5€ και πάνω. Εκτός από 80' όλους (όντως ανάλογα πότε ενεργοποιείς καθένα από τα 4 20λεπτα μπορεί και να κρατήσουν πάνω από 30 μέρες), αντί για αυτό μπορείς να έχεις 400ΜΒ (ή και 1200ΜΒ όπως κάναν το Πάσχα).

Στο CU με "κάρτα" 10€ online έχεις 750ΜΒ για 30 μέρες.

Τα ΜΒ της Wind εδώ που είμαι είναι άχρηστα.

Edited by jimmiss

Sim αλλάζεις σε κάθε φορητότητα, και παίρνεις κάρτα από τον πάροχο που πας. Δηλαδή, αν είσαι vodafone και πας σε what's up, θα πάρεις κάρτα what's up. Αν από what's up, κάνεις φορητότητα προς vodafone, θα πάρεις κάρτα vodafone.

Εάν από whats up το κάνεις cosmote χωρίς πάγιο αλλάζεις sim? Γνωρίζεις ???

Με 5€ στο CU με ονομασία Talk to Vodafone 300 (άρα δύσκολο να αλλάξει τη διάρκεια σε μέρος του πακέτου "300"!, όπως στο Lucky Summer η Wind F2go με τα 200΄προς Wind) δίνει 200΄ προς όλους. Κι εγώ δεν το είχα προσέξει ποτέ γιατί ονομαζόταν "300", κοίταγα τι δίνει (200΄ προς Voda και 100΄προς όλους) και έλεγα ΑΣΕ η Wind F2go δίνει 200΄προς όλους. Όντως, το promo της Voda CU δεν είναι καλό για αυτό το πακέτο (είναι κρυμμένο ότι με online ενεργοποίησή του δίνει άλλα 100΄ προς όλους {μέχρι να καταργηθούν κι αυτά εννοείται ή κάτι να τους αλλάξουν πχ διάρκεια όπως στο Lucky Summer της Wind})

Τα log&win της Wind F2go ενργοποιούνται όταν βάζεις κάρτα 5€ και πάνω. Εκτός από 80' όλους (όντως ανάλογα πότε ενεργοποιείς καθένα από τα 4 20λεπτα μπορεί και να κρατήσουν πάνω από 30 μέρες), αντί για αυτό μπορείς να έχεις 400ΜΒ (ή και 1200ΜΒ όπως κάναν το Πάσχα).

Στο CU με "κάρτα" 10€ online έχεις 750ΜΒ για 30 μέρες.

Τα ΜΒ της Wind εδώ που είμαι είναι άχρηστα.

Η wind με oνλινε ανανεωση 10€ δινει 1gb.Βεβαια αν δεν εχεις σήμα και απεριοριστα να σου δινουν είναι δωρο αδωρο!:lol:

Εάν από whats up το κάνεις cosmote χωρίς πάγιο αλλάζεις sim? Γνωρίζεις ???

Αυτό δεν το γνωρίζω. Μόνο στη φορητότητα ξέρω ότι αλλάζει..

Huawei Nova 5T

Η wind με oνλινε ανανεωση 10€ δινει 1gb.Βεβαια αν δεν εχεις σήμα και απεριοριστα να σου δινουν είναι δωρο αδωρο!:lol:

Το σήμα εδώ είναι για κλάμματα,

δεν μπορώ να κάνω τίποτα:

http://www.speedtest.net/result/4569081064.png

Ενεργοποιησα σήμερα το 1500αρι σε 2 απο τα 3 νούμερα που το είχα διαθέσιμο με σχετικό μήνυμα και αμέσως μετά μου ήρθε μήνυμα οτι ξεκλειδωθηκαν τα 2ευρα πακέτα. βασικά είναι λιγο λολ αφού θα χω τόσο χρονο/δεδομένα....αλλά έτσι γίνεται; μετράει σαν να ενεργοποιουσαμε κάποιο 5ευρω πακέτο και τα ξεκλειδωνει κι αυτό;
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Ενεργοποιησα σήμερα το 1500αρι σε 2 απο τα 3 νούμερα που το είχα διαθέσιμο με σχετικό μήνυμα και αμέσως μετά μου ήρθε μήνυμα οτι ξεκλειδωθηκαν τα 2ευρα πακέτα. βασικά είναι λιγο λολ αφού θα χω τόσο χρονο/δεδομένα....αλλά έτσι γίνεται; μετράει σαν να ενεργοποιουσαμε κάποιο 5ευρω πακέτο και τα ξεκλειδωνει κι αυτό;

Φαντάζομαι, όπως ήδη γίνεται με το blender των 5€

και θα γίνεται από 9/9/2015 που θα πάει στα 8€

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381

Επιπλέον, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ανακοινώνονται οι παρακάτω τιμολογιακές τροποποιήσεις - αυξήσεις με αντίστοιχη αύξηση στον παρεχόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας και ΜΒ, στo online πακέτο «Blender» από 5€ σε 8€ για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G.

Πιο συγκεκριμένα, τo online πακέτο «Blender» που μέχρι σήμερα είχε αξία 5€ και προσέφερε έως 200’ προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα, έως 100 SMS προς όλους ή έως 500 ΜΒ mobile internet, πλέον θα χρεώνεται με 8€ και η ποσότητα λεπτών ομιλίας προς όλους που προσφέρει καθώς και τα ΜΒ, αυξάνονται σε έως 400’ προς όλους και έως 1GB αντίστοιχα, ενώ τα ο αριθμός των SMS παραμένει ως έχει σήμερα.

Η ενεργοποίηση του Πακέτου Blender εξακολουθεί να γίνεται αποκλειστικά online και όταν χρησιμοποιείται ένα από τα τρία (λεπτά ομιλίας, SMS, MB), μειώνεται και το διαθέσιμο υπόλοιπο των άλλων δύο . Τo πακέτο ενεργοποιείται έως 4 φορές ανά 30 ημέρες και ο δωρεάν χρόνος ομιλίας καταναλώνεται, αρχικά, με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο & τα δωρεάν ΜΒ ανά 1ΚΒ.

Τα δωρεάν λεπτά, SMS, MB ισχύουν για 30 ημέρες από την αγορά του Πακέτου και δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής.

Lol!!

Edited by jimmiss

Κανονικά μετράει και ξεκλειδώνει τα more πακέτα με 2 ευρώ. Δεν είναι και τόσο λολ, γιατί μπορεί να χρειάζεσαι SMS (το φοιτητικό δεν έχει καθόλου), οπότε ενεργοποιείς τα 50 μηνύματα με 2 ευρώ. Εχεις βέβαια και τα 80 μηνύματα από τα log n win δώρα, αλλά μπορεί να μη σου φτάνουν, οπότε, με άλλα 2 ευρώ, θα έχεις συνολικά 130 SMS προς όλους. Επίσης, μπορεί να μη σου φτάσουν τα MB, αφού αν βλέπεις βίντεο, ακούς τραγούδια κλπ, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταναλώσεις το 1,5 (ή ακόμη και τα 2,5, μαζί με το bonus της online ανανέωσης) GB.

Ποιος στέλνει τα κλασσικα sms στις μέρες μας; τα 80 είναι υπεραρκετα νομιζω και κυρίως τζαμπα.

Και τα 2.5gb επίσης παρα πολλά είναι, εκτός αν κάποιος δεν έχει σπίτι του ίντερνετ ξέρω γω...και φυσικά μιλάμε για το δίκτυο της wind, για να φας 2.5gb θέλει λίγη προσπαθεια, ακόμα και για 4g κινητά!

Στην τελική...αντί για κάνα δυο 2ευρα βάλε αλλά 2 και ενεργοποίησε δεύτερη φορά το πακέτο (αν θυμαμαι καλα γίνεται) κι αντί να στέλνεις sms παίρνε τηλέφωνο για 5 δεύτερα οποιον θες...και θα χεις κι άλλο 1.5gb δεδομένα! :p

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Στα περισσότερα συμφωνούμε. Στο μόνο που διαφωνώ, είναι οι ταχύτητες. Καισαριανή και Χαλκίδα που μένω εγώ (σπίτι και εξοχικό), οι ταχύτητες είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Αντίθετα, στην Καισαριανή, οι ταχύτητες της Cosmote, είναι οι μισές, ενώ η Vodafone δεν έχει ούτε μία γραμμή σήμα για ομιλία.

Παντως η Wind με το 3μηνο μας εκαψε.Εγω εχω ενα Q που βαζω 5 ευρω μεσα και τα τρωω σε sms και κλησεις χωρις πακετα(δεν μιλαω και πολυ) και ενα WU που το εχω μια στο τοσο καρτα και αφηνω κτ ψιλα για sms σε κανα μερος που δεν πιανει η Wind. Το χειροτερο ειναι το σημα.Στο χωριο μου παλευω με Gprs οπου μπορω με χιλια ζορια να παιρνω μηνυματα στο facebook messenger και 0.facebook με αργη φορτωση του περιεχομενου.Συντομα μια απο τις 2 θα την βαλω σε εφεδρεια.Ευτυχως σε σπιτι και εξοχικο εχει 3G σε αρκετα καλο επιπεδο και οριακα στο εξοχικο,ειναι αρκετο για να τη κρατησω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova