Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα και εγώ αλλά έχοντας το "φοιτητικό" προτιμώ να βάλω 8 ευρώ για 1000' προς όλους και 1GB.

Με 8 ευρώ πλέον δίνει 1500 λεπτά και 1.5 γιγα! !

Συστημική κλεψιά είναι πιο πίσω λέω ότι πήραν από την μάνα μου 50 λεπτά τους περνω τηλ και τους λέω ότι έφαγε 1 euro { να δω εάν το βάλουν πείραμα ! } έρχεται ένα μήνυμα και επιστέφουν 50 πως ξέρανε ότι έφαγε 50 λεπτα και όχι το 1 euro που τους είπα εγώ... για σκεφτείτε ξέρανε ποσα φάγανε και ποσα πρέπει να επιστέψουν....

Πολυ απλα κοιτανε ποιες ηταν οι τελευταιες χρεωσεις στο λογαριασμο. Τοσο δυσκολο σου φαινεται να γινεται κατι τετοιο; :lol:

Συστημική κλεψιά είναι πιο πίσω λέω ότι πήραν από την μάνα μου 50 λεπτά τους περνω τηλ και τους λέω ότι έφαγε 1 euro { να δω εάν το βάλουν πείραμα ! } έρχεται ένα μήνυμα και επιστέφουν 50 πως ξέρανε ότι έφαγε 50 λεπτα και όχι το 1 euro που τους είπα εγώ... για σκεφτείτε ξέρανε ποσα φάγανε και ποσα πρέπει να επιστέψουν....

..[/b]

είναι αυτό που λένε στην πουτ@να, ποτ@νιές δε γίνονται...

Πολυ απλα κοιτανε ποιες ηταν οι τελευταιες χρεωσεις στο λογαριασμο. Τοσο δυσκολο σου φαινεται να γινεται κατι τετοιο; :lol:

ιντιντ!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ιντιντ!

Φυσικό δεν είναι;Μπορεί εγω να ισχυριστω ότι μου έκλεψαν 100€ θα μου τα επιστρέψουν χωρίς να δουν όντως αν είναι έτσι;

:lol:

Με 8 ευρώ πλέον δίνει 1500 λεπτά και 1.5 γιγα! !

Έχεις δίκιο, αλλά, μετά από τόσο καιρό, με τα 1000/1024, έχει μείνει στη μνήμη ...

Σε σένα το λέω,σε βλέπω πολύ οξυθυμο.ηρέμησε λίγο.

Και εγώ σε βλέπω ειρωνικο στην γνώμη μου bill χαβαλέ κάνω δεν ήταν για να στην πω

δεν μου φαίνεται απίθανο αλλα σε χρεώση που σου έκαναν αυτή! και όχι εσύ εγώ που κάναμε κάποια κινηση στο λογαριασμο μας

ιντιντ!

εγώ βλέπω ότι γίνονται πολλά "παραπονα" για περίεργες χρεώσεις ποτε 50 λεπτά ποτε 1 euro daily internet και όλα τα απίθανα και στης άλλες γίνετε αλλα η wind σπάει ολα τα ρεκόρ και όταν είσαι χρονια πελάτης μπαίνεις σε σκέψεις όσο για την π@@@@@α στο τελος ξερεις τι περνει ! ! !

δεν είναι καλά αυτά που κάνει η wind καθόλου καλά η περισσότερη την έχουμε για οικονομία και όχι να μας κλέβουν !!! Οικονομικά βέβαιος βέβαιος:lol::lol::lol:

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Εγώ ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από την εφαρμογή ή από το site σε ένα αναλυτικό αρχείο κλήσεων και χρεώσεων του αριθμού μας. Να βλέπουμε δηλαδή πότε βάλαμε χρήματα, πότε αγοράσαμε πακέτα, πότε χρεωθήκαμε εκτός πακέτων κλπ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο F2G ή την Wind αλλά σε όλα τα πακέτα των εταιρειών. Έχουμε δηλαδή smartphones και δίνουν αβέρτα "δωρεάν" ΜΒ και θα πρέπει να ψαχνόμαστε με τον κάθε άσχετο στο customer service ή να βασανίζουμε το μυαλουδάκι μας να βρούμε που μπορεί να χρεωθήκαμε. Στο φινάλε και αυτοί οι ίδιοι κέρδος θα έχουν αφού θα γλιτώσουν τόσο χρόνο

Εγώ ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από την εφαρμογή ή από το site σε ένα αναλυτικό αρχείο κλήσεων και χρεώσεων του αριθμού μας. Να βλέπουμε δηλαδή πότε βάλαμε χρήματα, πότε αγοράσαμε πακέτα, πότε χρεωθήκαμε εκτός πακέτων κλπ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο F2G ή την Wind αλλά σε όλα τα πακέτα των εταιρειών. Έχουμε δηλαδή smartphones και δίνουν αβέρτα "δωρεάν" ΜΒ και θα πρέπει να ψαχνόμαστε με τον κάθε άσχετο στο customer service ή να βασανίζουμε το μυαλουδάκι μας να βρούμε που μπορεί να χρεωθήκαμε. Στο φινάλε και αυτοί οι ίδιοι κέρδος θα έχουν αφού θα γλιτώσουν τόσο χρόνο

Σωστά σε όλα αυτά που λες πως όμως αν το έκαναν αυτό θα περνάμε τηλ για τα οποια προβλημστα που προκύπτουν και αυτή θα έχαναν 25λεπτά χρέωση έξυ πελατών ...έχουν κάποιες εναλλακτικές για να μιλήσουμε μαζί τους αλλα οoοχι όλο το 24ωρο

Edited by oxxy

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! 500MB ΜΕ 2€ Κ ΔΙΆΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ...... ΣΤΕΙΛΕ 500ΜΒ ΣΤΟ 12410 ΕΩΣ 25/5. Ότι πρέπει! Πραγματικά με τόσες προσφορές έχω το λιγότερο 1-1,5 gb το μήνα :)

Καλησπέρα, πούλησα τη OnePlus One συσκευή μου και μέχρι να δω τι θα πάρω, χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο, ένα tablet, το Samsung Tab 3 8.0 3G, με bluetooth hansfree φυσικά. Όμως όταν πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή του F2G, μου λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή. Τι παράξενο είναι αυτό τώρα. Έχω αλλάξει αρκετά smartphones, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη συμβατότητα της εφαρμογής για android του F2G. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο και εάν ναι βρήκε κάποια λύση; Βέβαια, χρησιμοποιώ τον browser, αλλά δεν βολεύει όσο η εφαρμογή.

Δοκίμασε σε ένα τηλέφωνο που το τρέχει με τον es file explorer να πάρεις αντίγραφο της εφαρμογής σε apk αρχείο και να το περάσεις στο tablet.

Καλησπέρα, πούλησα τη OnePlus One συσκευή μου και μέχρι να δω τι θα πάρω, χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο, ένα tablet, το Samsung Tab 3 8.0 3G, με bluetooth hansfree φυσικά. Όμως όταν πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή του F2G, μου λέει ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή. Τι παράξενο είναι αυτό τώρα. Έχω αλλάξει αρκετά smartphones, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη συμβατότητα της εφαρμογής για android του F2G. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο και εάν ναι βρήκε κάποια λύση; Βέβαια, χρησιμοποιώ τον browser, αλλά δεν βολεύει όσο η εφαρμογή.

κατεβασέ το από εδώ και πέρασε το στο τάμπλετ

http://android.downloadatoz.com/apps/co.trebbble.android.wind.f2g,540560/download.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο προσφοράς χωρίς να του έχει έρθει μήνυμα;

Να ξέρουμε αν αξίζει να δοκιμάζουμε κάθε φορά ή όχι.

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο προσφοράς χωρίς να του έχει έρθει μήνυμα;

Να ξέρουμε αν αξίζει να δοκιμάζουμε κάθε φορά ή όχι.

Εγώ κάποιες φορες που δοκίμασα έφαγα πόρτα ... δεν χάνεις τιποτα να δοκιμάσεις...

τι πατάτα είναι πάλι αυτή παλιό f2g με 300 και τα λεφτά στην κάρτα

http://i61.tinypic.com/25833hf.jpg

νέο f2g ενεργοποιημένο το 2013

http://i57.tinypic.com/x3brcm.jpg

γιατί τόση διαφορα στα λεφτα με ανανέωση μέσω paypal και γιατί δεν ειναι ίδια βασικά :whistle:

Γιατί η μέγιστη ανανέωση είναι 50 ευρώ τον μήνα . Αν έχεις κάνει ανανεώσεις τις τελευταιες 30 ημέρες, το διαθέσιμο ποσό μειώνεται.

Μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς. Ενεργοποίησα πριν από 20 ημέρες μια νέα σύνδεση f2g για τη μάνα μου, έβαλα 5 ευρώ κάρτα και δήλωσα το πρώτο magic number. Η μητέρα μου όμως θα βάζει κάρτα μια στο τόσο (πιθανόν μια φορά το 6μηνο) καθώς το κινητό το έχει κυρίως για να την παίρνουν. Θα έχω τη δυνατότητα να δηλώσω 2ο και 3ο magic number αν βάλω κάρτα πχ σε 5 και 10 μήνες από σήμερα; Ή πρέπει να βάλω δύο 5ευρα ένα τώρα και ένα σε 1 μήνα για να μη χάσω το δικαίωμα στα magic numbers?

Θα έχω τη δυνατότητα να δηλώσω 2ο και 3ο magic number αν βάλω κάρτα πχ σε 5 και 10 μήνες από σήμερα; Ή πρέπει να βάλω δύο 5ευρα ένα τώρα και ένα σε 1 μήνα για να μη χάσω το δικαίωμα στα magic numbers?
Το τελευταίο. Επίσης νομίζω ότι τα 1500 λεπτά προς magic numbers θα τα έχει κάθε μήνα μόνο αν κάνει μια 5άρα ανανέωση/μήνα. Αλλιώς no money no honey...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το τελευταίο. Επίσης νομίζω ότι τα 1500 λεπτά προς magic numbers θα τα έχει κάθε μήνα μόνο αν κάνει μια 5άρα ανανέωση/μήνα. Αλλιώς no money no honey...

Έτσι ακριβώς είναι θέλει ανανέωση κάθε μηνα το λιγότερο 5 euro για να είναι διαθέσιμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω αυτό με το 5ευρω κάθε μήνα για να έχεις τα 1500' απλά ρώτησα για να κατοχυρωθει το δικαίωμα να έχει όποιο μήνα βάλει κάρτα. Υπάρχει πάντως μεγάλη ασάφεια όσον αφορά τα magic numbers. Αν πχ βάλει ξανά κάρτα σε 6 μήνες τι ακριβώς θα δικαιούται εκείνες τις 30 μέρες; Θα έχει 1500' προς έναν μόνο αριθμό (αυτόν που έχει δηλώσει από την αρχή) ή θα έχει χαθεί και αυτός;

Η wind ξαναχτυπησε! Μου ενεργοποιησε την επετειακη "προσφορα" του διπλασιασμου αυθαιρετα και χωρις sms ενημερωσης.Σας συμβουλευω να κοιτατε τακτικα τα υπολοιπα σας. Μπραβο wind συνεχισε ετσι και θα πας απο εκει που'ρθες... Edited by ggpp

Η wind ξαναχτυπησε! Μου ενεργοποιησε την επετειακη "προσφορα" του διπλασιασμου αυθαιρετα και χωρις sms ενημερωσης.Σας συμβουλευω να κοιτατε τακτικα τα υπολοιπα σας. Μπραβο wind συνεχισε ετσι και θα πας απο εκει που'ρθες...

μη χαλιεσε. ισα ισα να χαιρεσε. κανε παραπονο και στο τελος απλα θα σου μεινουν τα 17,86 για να τα κανεις οτι θελεις.

η wind τις πληρωνει τις μαγκιες της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω αυτό με το 5ευρω κάθε μήνα για να έχεις τα 1500' απλά ρώτησα για να κατοχυρωθει το δικαίωμα να έχει όποιο μήνα βάλει κάρτα. Υπάρχει πάντως μεγάλη ασάφεια όσον αφορά τα magic numbers. Αν πχ βάλει ξανά κάρτα σε 6 μήνες τι ακριβώς θα δικαιούται εκείνες τις 30 μέρες; Θα έχει 1500' προς έναν μόνο αριθμό (αυτόν που έχει δηλώσει από την αρχή) ή θα έχει χαθεί και αυτός;

Τα Magic Numbers ξεκλειδώνουν διαδοχικά ανά 30ημέρες, εφόσον πληρείται και η προϋπόθεση ανανέωσης 5€ ανά μήνα ή ανά χρονική περίοδο εφόσον η ενεργοποίηση δεν πραγματοποιηθεί σε διαδοχικούς μήνες. Δηλ.σε περιπτώσεις που η ενεργοποίηση των Magic Numbers δεν γίνει διαδοχικά μέσα σε τρείς μήνες, τότε για την ενεργοποίηση του δεύτερου Μagic Number προαπαιτεί ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€* τις τελευταίες 60 ημέρες και του τρίτου 15€* τις τελευταίες 90 ημέρες. Για παράδειγμα, αν ενεργοποιήσεις το πρώτο Μagic Number και τους επόμενους 2 μήνες δεν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, για να ενεργοποιήσει ς το δεύτερο Μagic Number θα πρέπει να ανανεώσεις με ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Εάν ανανεώσεις με 5€ θα έχεις στη διάθεση του τα 1500’ προς το πρώτο Μagic Number και δεν θα μπορείς να δηλώσεις το δεύτερο , γιατί δεν θα έχεις συμπληρώσει το προαπαιτούμενο ελάχιστο ποσό ανανέωσης των 10€ τις τελευταίες 60 ημέρες. * Το ελάχιστο ποσό αξίας ανανέωσης από μόνο 5€, 10€, 15€ αποτελεί προωθητική προσφορά και ισχύει έως 30.6.2015

Με λίγα λόγια πρέπει κάθε μήνα πρέπει να βάζεις 5+5+5(ή συνδυασμός αυτόν...διάβασε το παραπάνω κείμενο) έως 30.6.2015.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Η wind ξαναχτυπησε! Μου ενεργοποιησε την επετειακη "προσφορα" του διπλασιασμου αυθαιρετα και χωρις sms ενημερωσης.Σας συμβουλευω να κοιτατε τακτικα τα υπολοιπα σας. Μπραβο wind συνεχισε ετσι και θα πας απο εκει που'ρθες...

την προσφορά την ενεργοποιουνε μόνο στα νούμερα που έχουν τα δωρεάν 300 λεπτά με 10 ευρώ ανανέωση.....

αυτοί πρέπει να προσέχουν.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova