idi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Νομιζω με 10 ευρω παιρνεις νουμερο και καρτα ανανεωσης ιδιου ποσου στο site f2g. Αν θυμαμαι καλα Edit τωρα ειδα οτι απαντηθηκε αλλα να συμπληρωσω οτι πλεον μπορεις πολυ ευκολα να παρεις δωρεαν νουμερο καρτοκινητου, οπου σταθεις κ οπου βρεθεις καποιος θα μοιραζει... Edited March 10, 2015 by idi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Εγώ πάντως αν βρω 4G μέχρι που ανοίγω σαμπάνια επιτόπου! Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω πραγματικά .......... ;) Ωραίο μήνυμα . Εγραψες . Καλημέρα ;) Edited March 10, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 βασικά στο site γράφει 120' ή 500MB αλλά πολλοί έχουν πει ότι με ένα σταθερό, έχουν πάρει και τα 2! Σταθερή & Internet με F2G/Mobile Broadband Είμαι ενας από αυτούς;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Την κάρτα την θέλω μόνο για να με καλούν δεν θα παίρνω εγώ τηλέφωνο και η συγκεκριμένη συσκευή δεν υποστηρίζει ουσιαστικά ίντερνετ για αυτό σκέφτομαι να είναι όσο πιο φθηνά γίνεται. Ευχαριστώ πολύ ;) Πηγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε ενα πακέτο σύνδεσης, είναι δωρεαν. βεβαια για να ενεργοποιηθεί θα χρειαστεί λογικά κάποια χρήματα Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Την κάρτα την θέλω μόνο για να με καλούν δεν θα παίρνω εγώ τηλέφωνο και η συγκεκριμένη συσκευή δεν υποστηρίζει ουσιαστικά ίντερνετ για αυτό σκέφτομαι να είναι όσο πιο φθηνά γίνεται. Ευχαριστώ πολύ ;) Σε αυτή την περίπτωση πάρε καλύτερα Q. Με 5 ευρώ βάζεις ένα πακετάκι των 100 λεπτών προς όλους με κόστος 3 ευρώ από το myq.gr (η 60 λεπτά με κλήση στο 1225) και σου μένουν και κάτι ψιλά. Γενικά έχει καλύτερα πακέτα για πολύ μικρή χρήση, συν τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο, με η χωρίς πακέτα. :) Edited March 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σε αυτή την περίπτωση πάρε καλύτερα Q. Με 5 ευρώ βάζεις ένα πακετάκι των 100 λεπτών προς όλους με κόστος 3 ευρώ από το myq.gr (η 60 λεπτά με κλήση στο 1225) και σου μένουν και κάτι ψιλά. Γενικά έχει καλύτερα πακέτα για πολύ μικρή χρήση, συν τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο, με η χωρίς πακέτα. :) Θα μπορούν να με καλούν απο wind όμως; Συνδέσεις-κάρτες (με τον χρόνο τους προς wind εννοώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Θα μπορούν να με καλούν απο wind όμως; Συνδέσεις-κάρτες (με τον χρόνο τους προς wind εννοώ). ναι θα μπορουνε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τότε γιατί υπάρχει το free to go? H κάρτα Q είναι πολύ καλύτερη σε παροχές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τότε γιατί υπάρχει το free to go? H κάρτα Q είναι πολύ καλύτερη σε παροχές! ο καθενας βολευεται αναλογα με τις αναγκες του. σχετικα ειναι ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για κλησεις προς ολους οπου το f2g δεν εχει αντιπαλο ειδικα για τους παλιους που παιρνουμε 300 προς ολους δωρο με καθε ανανεωση 10 ευρω + 1gb με ανανεωση online η σε καταστημα. Ουτε καν μπορει καποιος να πλησιασει τις προσφορες αυτες... Log n win, περιστασιακα δωρα απο το πουθενα, online bonuses, τα 120' απο το double play .... Τι να λεμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για κλησεις προς ολους οπου το f2g δεν εχει αντιπαλο ειδικα για τους παλιους που παιρνουμε 300 προς ολους δωρο με καθε ανανεωση 10 ευρω + 1gb με ανανεωση online η σε καταστημα. Ουτε καν μπορει καποιος να πλησιασει τις προσφορες αυτες... Log n win, περιστασιακα δωρα απο το πουθενα, online bonuses, τα 120' απο το double play .... Τι να λεμε ... Επειδη προσφατα ημουν σε δίλλημα q η f2go συμφωνω απολυτα μαζι σου! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Επειδη προσφατα ημουν σε δίλλημα q η f2go συμφωνω απολυτα μαζι σου! αν μιλας λιγο συμφερει η q με την χρεωση ανα δευτερολεπτο αλλιως το f2g ειναι μονοδρομος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι πολλές από τις κάρτες που δίνουν τα καταστήματα για αντικατάσταση της παλιάς sim με νέα 4g δεν είναι 4g. Οι κάρτες είναι πραγματικά ίδιες και μπερδεύονται. Την άλλαξα την Παρασκευή στο κεντρικό της Κηφισίας και όλο το ΣΚ δεν έπιανα πουθενά 4g. Πάω σήμερα, ξανά τσέκαραν τον αριθμό μου και είδαν ότι μου είχαν δώσει μη υποστηριζόμενη κάρτα. Μου την ξαναάλλαξαν και όλα καλά. Δεν χρειάζεται να έρθει μήνυμα καλωσορίσματος στο 4g, με το που βάζεις την σωστή κάρτα παίζει απευθείας (αν είσαι σε περιοχή με 4g προφανώς). Και εμένα την πρώτη φορά που έκανα αλλαγή της sim , δεν έβλεπα επιλογή LTE στα Δίκτυα κινητής (σε samsung galaxy s4). Πήρα τηλέφωνο στο 1231 και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει 4G η κάρτα που μου έδωσαν. Πήγα λοιπόν σήμερα και ξανα-άλλαξα. Πάλι δεν βλέπω επιλογή LTE στις ρυθμίσεις δικτύων. Πήρα ξανα στο 1231 πιστεύοντας ότι πάλι μου έδωσαν λάθος sim αλλά μου είπαν ότι υποστηρίζει κανονικά 4G η νέα sim και οτι υπάρχει θέμα σε κάποια samsung κινητα με το 4G. Μου είπαν επίσης οτι ειναι σε επικοινωνία η wind με την samsung hellas και θα βγάλουν update που να διορθώνει το πρόβλημα με το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για κλησεις προς ολους οπου το f2g δεν εχει αντιπαλο ειδικα για τους παλιους που παιρνουμε 300 προς ολους δωρο με καθε ανανεωση 10 ευρω + 1gb με ανανεωση online η σε καταστημα. Ουτε καν μπορει καποιος να πλησιασει τις προσφορες αυτες... Log n win, περιστασιακα δωρα απο το πουθενα, online bonuses, τα 120' απο το double play .... Τι να λεμε ... MAGIC NUMBERS :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Τότε γιατί υπάρχει το free to go? H κάρτα Q είναι πολύ καλύτερη σε παροχές! Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πακέτα καρτοκινητών. Για κάποιους που κάνουν μικρής διάρκειας κλήσεις η Q είναι καλύτερη, ειδικά λόγω της χρέωσης ανά δευτερόλεπτο. Για άλλους που μιλάνε περισσότερο, το f2g δε συγκρίνεται, ειδικά με τα εξτρά πακέτα more και τα απίστευτα μπόνους που δίνει (log'n win, magic numbers κλπ). Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες το ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για τον εαυτό του. Για σένα, επειδή είπες ότι δεν θα το χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου, καλύτερη είναι σαφώς η Q. Αν όμως με τον καιρό οι ανάγκες σου αυξηθούν και δεις ότι δεν σε καλύπτει, μπορείς να πας σε f2g, η σε οτιδήποτε άλλο. Edited March 10, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Άλλαξα κι εγώ σήμερα..Παρά τις ανησυχίες μου,για άρνηση,ζήτηση χρημάτων κτλπ σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!Σε 1' έφυγα με τη νέα multisim και 4G σύνδεση στο κινητό μου! :up: http://www.speedtest.net/my-result/a/1194544390 Edited March 10, 2015 by ReaperX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κατάστημα Κατω Τούμπα Θεσσαλονίκης, δεν εχουν έρθει. Ούτε καν ειχαν καποια ενημέρωση. Και για να σας προλάβω, πήγα για νεα κάρτα καθώς καθε εβδομάδα ειμαι στη πρωτεύουσα για 1-2 ημερες. :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Άλλαξα κι εγώ σήμερα..Παρά τις ανησυχίες μου,για άρνηση,ζήτηση χρημάτων κτλπ σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!Σε 1' έφυγα με τη νέα multisim και 4G σύνδεση στο κινητό μου! :up: http://www.speedtest.net/my-result/a/1194544390 Άντε μεγειές, οι ταχύτητες είναι όντως εκπληκτικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά σχετικά με τη λήξη του 1GB στις 20:00, να σας ενημερώσω ότι δε πρόκειται για κάτι καινούριο... Επειδή, τυγχάνει να βαριέμαι να σβήνω SMS, έψαξα και βρήκα SMS από Οκτώμβρη του 2014 που ήρθε στις 20:00 και έλεγε ότι τα MB μόλις έληξαν. Αυτό το SMS αφορά το 1GB bonus ανανέωσης πάντα. Για τα πακέτα internet και το internet του φοιτητικού δε ξέρω τι ισχύει. Την έχω πατήσει και εγώ με daily χρέωση, και όταν παραπονέθηκα μου επέστρεψαν τη χρέωση (μετά από 2-3 μέρες). Προσωπικά το θεωρώ τελείως ηλίθιο να λήγει κάτι διαφορετική ώρα, και ελπίζω να το αλλάξουν. Επίσης είναι ηλίθιο άλλα να λέει το MyF2G και άλλα το SMS... :blink: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Άλλαξα κι εγώ σήμερα..Παρά τις ανησυχίες μου,για άρνηση,ζήτηση χρημάτων κτλπ σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!Σε 1' έφυγα με τη νέα multisim και 4G σύνδεση στο κινητό μου! :up: http://www.speedtest.net/my-result/a/1194544390 Μιλάμε για το 4G της Wind... Με Η+ πιάνω "παρόμοιες" ταχύτητες http://www.speedtest.net/my-result/a/1192766603 στην Καστοριά! Αν και θα κάνουμε να δούμε 4G... 4 αιώνες! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Και εμένα την πρώτη φορά που έκανα αλλαγή της sim , δεν έβλεπα επιλογή LTE στα Δίκτυα κινητής (σε samsung galaxy s4). Πήρα τηλέφωνο στο 1231 και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει 4G η κάρτα που μου έδωσαν. Πήγα λοιπόν σήμερα και ξανα-άλλαξα. Πάλι δεν βλέπω επιλογή LTE στις ρυθμίσεις δικτύων. Πήρα ξανα στο 1231 πιστεύοντας ότι πάλι μου έδωσαν λάθος sim αλλά μου είπαν ότι υποστηρίζει κανονικά 4G η νέα sim και οτι υπάρχει θέμα σε κάποια samsung κινητα με το 4G. Μου είπαν επίσης οτι ειναι σε επικοινωνία η wind με την samsung hellas και θα βγάλουν update που να διορθώνει το πρόβλημα με το 4G. Επιβεβαιωση και απο μενα για το update. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Είμαι ενας από αυτούς;) Εχεις παρει 120' και 500 mb στο f2g με ενα σταθερο,σε τι προγραμμα εισαι ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εχεις παρει 120' και 500 mb στο f2g με ενα σταθερο,σε τι προγραμμα εισαι ομως? Δεν ξέρω το πρόγραμμα που έχει αυτός που ρωτάς, αλά εγώ έχω σταθερή και vdsl, που ανανέωσα πρόσφατα, και παίρνω αυτά τα bonus, Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μιλάμε για το 4G της Wind... Με Η+ πιάνω "παρόμοιες" ταχύτητες http://www.speedtest.net/my-result/a/1192766603 στην Καστοριά! Αν και θα κάνουμε να δούμε 4G... 4 αιώνες! Οπότε στην Καστοριά ή στην Φλώρινα (αν ξέρεις) , το 3G της Wind είναι πολύ καλό , συμπεραίνω εγώ . Πάντως στις μακρινές Καστοριά και Φλώρινα , υπάρχει 4G από την COSMOTE , με βάση τον χάρτη 4G κάλυψης του επίσημου site της . Πώς είναι η 4G κάλυψη της COSMOTE σε αυτές τις 2 πόλεις ? Έχεις καμία εικόνα εσύ ή από κάποιον γνωστό σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οπότε στην Καστοριά ή στην Φλώρινα (αν ξέρεις) , το 3G της Wind είναι πολύ καλό , συμπεραίνω εγώ . Πάντως στις μακρινές Καστοριά και Φλώρινα , υπάρχει 4G από την COSMOTE , με βάση τον χάρτη 4G κάλυψης του επίσημου site της . Πώς είναι η 4G κάλυψη της COSMOTE σε αυτές τις 2 πόλεις ? Έχεις καμία εικόνα εσύ ή από κάποιον γνωστό σου ? Δεν έχω εικόνα για το 4G της Cosmote στην Καστοριά. Πάντως όσον αφορά την Καστοριά σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Wind Ελλάς, κ. Νάσου Ζαρκαλή "η εταιρία ανανέωσε το φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων, ξεκίνησε το Network sharing με την Vodafone με πιλοτικά προγράμματα σε Καστοριά και Κορινθιακό κόλπο" στο οποίο και θεωρητικά οφείλεται το πολύ καλό σήμα Η+ στην πόλη. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts