Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοσα πολλά? Εκανες ανανεωση κ στα εδωσαν ή έτσι στην ψυχρα?

Μεσα στο myq εχει κατι ρυθμίσεις για επικοινωνία απο wind ή αλλες εταιρίες. Οταν εφτιαξα το λογαριασμό στο myq δεν ηταν τιποτα ρυθμισμένο εκει.Μου έρχονταν κανονικα μηνύματα με προσφορες καθε εβδομαδα(Τριτη ή Τετάρτη). Καποια στιγμη το πειραξα για να αποκλειστεί η επικοινωνία απο τριτες εταιρίες. Εκτοτε ούτε ενα μήνυμα για προσφορα...τα ίδια και στο f2g. Ξέρει κανείς τι παίζει?

τα καλά να λέγονται....

έχω 3 νούμερα (δικό μου+φίλων) και τα 120 λεπτά μπαίνουν κανονικότατα...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Περίεργο.Έτσι χωρίς τίποτα ,σου δώσανε 240" προς όλους και 5000" προς wind?

Κάποιος είχε ρωτήσει για το 4G.Και τόσο πολύ το χρειάζεσαι το 4G ,που το 3G δεν σε βολεύει ?Και να έχει η wind 4G,δεν θα συμφέρει από πλευρά τιμή.Εδώ με 5€ 1GB φτάνει για ένα μήνα.

Σε Αθήνα ,ακόμα έχουν πρόβλημα με το δίκτυο τους.Παρατηρώ το σήμα τους σε ορισμένα σημεία πέφτει.Ας φτιάξουν τα προβλήματα που έχουν και μετά να σας φέρουν 4G.

GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

Πάντως το 1GB στο 3G είναι υπεραρκετό για ένα μήνα. Και δεν είναι άσχημη η ταχύτητα που πιάνει... άσε που πλέον όλα τα smartphone υποστηρίζουν HSDPA (3,5G) και για σερφάρισμα στο κινητό είναι μια χαρά. Καλοδεχούμενο και το 4G πάντως αν και όταν έρθει!

Έκανα 2η ανανέωση των 10€ με την προσφορά του μπόνους χρόνου ομιλίας αφού πέρασε ο 1ος μήνας και τώρα όντως το υπόλοιπο μένει μέσα και δεν πάει στα μπόνους. Πάλι καλά!

Edited by Conception

Και 4G συσκευή να είχα,δεν το θέλω 4G.Δηλαδή για να δω ένα email,να μπω σε κάποιο site δεν θα δω μεγάλη διάφορα.Με 4G σιγά μην δώσουν 1GB με 5€ για ένα μήνα. ;)
GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

Τα μηνύματα που έχω απο την εταιρία δεν αφήνουν αμφιβολία για το τι συμβαίνει. Τους έκραξα στο Facebook αλλά δύο εβδομάδες τώρα κάνουν την πάπια.

Τον Μάιο είχα κάνει την τελευταία πληρωμένη ανανέωση και απο 2 Δεκεμβρίου δεν έχω δωρεάν χρόνο. Η πλάκα είναι οτι 1\12 μπήκαν τα 120' και 2\12 μου ήρθε μήνυμα οτι τα κατανάλωσα χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα τηλεφώνημα. Κάτι μου λέει οτι η γυναίκα σου θα λάβει τα μαντάτα σε μερικές μέρες.

Έστω ότι ισχύει το 6μηνο και μετά την παρέλευση σου κόβουν τα 120 λεπτά. Αν στη συνέχεια κάνεις ανανέωση επανέρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία της αίτησης σε ένα κατάστημα Wind;

Έστω ότι ισχύει το 6μηνο και μετά την παρέλευση σου κόβουν τα 120 λεπτά. Αν στη συνέχεια κάνεις ανανέωση επανέρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία της αίτησης σε ένα κατάστημα Wind;

Δεν το ξέρω. Ακόμα περιμένω την απάντηση τους.

Έχω την εντύπωση ότι τα 120 λεπτά σου έχουν δωθεί αλλά επειδή έχει μηδενιστεί το υπόλοιπο μετά τους 6 μήνες δεν μπορείς να κάνεις κλήση γιατί δεν έχεις έστω 0,01 ευρώ υπόλοιπο

Μόλις μου έκανε δώρο 240 προς όλους και 5000 προς wind-Q

Τοσα πολλά? Εκανες ανανεωση κ στα εδωσαν ή έτσι στην ψυχρα?

Μεσα στο myq εχει κατι ρυθμίσεις για επικοινωνία απο wind ή αλλες εταιρίες. Οταν εφτιαξα το λογαριασμό στο myq δεν ηταν τιποτα ρυθμισμένο εκει.Μου έρχονταν κανονικα μηνύματα με προσφορες καθε εβδομαδα(Τριτη ή Τετάρτη). Καποια στιγμη το πειραξα για να αποκλειστεί η επικοινωνία απο τριτες εταιρίες. Εκτοτε ούτε ενα μήνυμα για προσφορα...τα ίδια και στο f2g. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Κι εγώ δέχτηκα το ίδιο δώρο!:D

Μερικές πληροφορίες για το καρτοκινητό μου:

- Έχω να κάνω ανανέωση από τον Απρίλιο επειδή έχω μεγάλο υπόλοιπο και κάθε μήνα αγοράζω πακέτα αξίας 4€-7€.

- Είμαι συνδρομητής F2G2 εδώ και χρόνια.

- Το υπόλοιπό μου εξακολουθεί να λήγει σε μεγαλύτερο διάστημα των 6 μηνών (21/04/2015), ίσως επειδή αγοράζω πακέτα κάθε μήνα.

Ερώτηση: τον 5ο του 2015 λήγει το ποσό που έχω στην κάρτα. Αν βάλω σήμερα 10 € θα λήξουν τον 6ο του 2015;

Αν τον 5ο βάλω τα 10€ θα πάει η λήξη όλου του ποσού 6 μήνες μετά; δηλαδή στον 11ο;

Ερώτηση: τον 5ο του 2015 λήγει το ποσό που έχω στην κάρτα. Αν βάλω σήμερα 10 € θα λήξουν τον 6ο του 2015;

Αν τον 5ο βάλω τα 10€ θα πάει η λήξη όλου του ποσού 6 μήνες μετά; δηλαδή στον 11ο;

Πολύ σωστά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Έχω την εντύπωση ότι τα 120 λεπτά σου έχουν δωθεί αλλά επειδή έχει μηδενιστεί το υπόλοιπο μετά τους 6 μήνες δεν μπορείς να κάνεις κλήση γιατί δεν έχεις έστω 0,01 ευρώ υπόλοιπο

Μηδένισα το υπόλοιπο μου στα μέσα Οκτωβρίου. Απο τότε ανανεώθηκαν τα 120' μία φορά (για τον Νοέμβριο) και έκανα αρκετά τηλεφωνήματα.

Στις 26 Νοεμβρίου έλαβα το ραβασάκι:

H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ ΣAΣ EΛHΞE KAI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ ΘA AKYPΩΘEI ΣE 5 HMEPEΣ. ΓIA NA ΠAPATEINETE TH ΔIAPKEIA IΣXYOΣ, ANANEΩΣTE AMEΣA TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, τα 120' για τον Δεκέμβριο μου δόθηκαν αλλά τα πήραν πίσω την επόμενη μέρα (όταν πέρασαν οι 5 ημέρες που αναφέρει το μήνυμα).

Μόλις έσκασε μήνυμα από 54666, όπου διάβασα με έκπληξη πως είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία dragonfly και θα λαμβάνω sms με κοστος 2,07 ευρώ το μηνυμα, δώδεκα μηνύματα το μήνα (!) και για να διαγραφώ να στείλω sms στον αριθμό 54422 *με δική μου χρέωση εννοείται!

Φυσικά ΔΕΝ γράφτηκα ΠΟΤΕ συνδρομητής! Τι άλλο θα δουμε.. :wacko:

Scotty, beam us up.

Μόλις έσκασε μήνυμα από 54666, όπου διάβασα με έκπληξη πως είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία dragonfly και θα λαμβάνω sms με κοστος 2,07 ευρώ το μηνυμα, δώδεκα μηνύματα το μήνα (!) και για να διαγραφώ να στείλω sms στον αριθμό 54422 *με δική μου χρέωση εννοείται!

Mήπως κάποιος "φίλος σου" σε έβαλε απο τα popup διαφημιστικά που βγαίνουν στους browser των υπολογιστών;

Κι εγώ δέχτηκα το ίδιο δώρο!:D

Μερικές πληροφορίες για το καρτοκινητό μου:

- Έχω να κάνω ανανέωση από τον Απρίλιο επειδή έχω μεγάλο υπόλοιπο και κάθε μήνα αγοράζω πακέτα αξίας 4€-7€.

- Είμαι συνδρομητής F2G2 εδώ και χρόνια.

- Το υπόλοιπό μου εξακολουθεί να λήγει σε μεγαλύτερο διάστημα των 6 μηνών (21/04/2015), ίσως επειδή αγοράζω πακέτα κάθε μήνα.

Τι απίστευτο δώρο είναι αυτό.... !! Μακάρι να έρθει και σε μένα αν και έχω ήδη τσιμπήσει το Uno μου :)

Στείλε STOP σ' αυτόν ή στον κατάλληλο αριθμό ΑΜΕΣΩΣ για να γλυτώσεις το υπόλοιπο που έχεις.

Μετά, έχεις καιρό να σκεφτείς πως έγινε ...

Δηλαδή?????

Όταν πήγα στο κατάστημα μετά την online ανανέωση και τους είπα για την μπάλα

μου είπαν οτι δεν έχει έρθει κάτι για μένα και μου ζήτησαν το τηλ μου για να με καλέσουν

να παώ να την πάρω όταν θα έρθει.

Ακόμα περιμένω τηλεφώνημά τους.

μήπως αν στείλεις sms τοτε θα γραφτείς συνδρομητής???

και λένε απλά ψέματα για να ψαρώσεις??

πάρε wind και ρώτα

Εγώ έχω ζητήσει να μην μπορεί κανένα απο αυτά τα καριολια να μου στείλει sms

μήπως αν στείλεις sms τοτε θα γραφτείς συνδρομητής???

και λένε απλά ψέματα για να ψαρώσεις??

πάρε wind και ρώτα

Εγώ έχω ζητήσει να μην μπορεί κανένα απο αυτά τα καριολια να μου στείλει sms

+ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229850

Παιδιά, έστειλα αμέσως μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση πως δεν ειμαι πια στους καταλόγους τους. Αρα ήμουν και θα ξεκινούσε μια χαρά η υπηρεσία!

Ποτέ δε γράφτηκα, ποτέ όμως και δεν υπάρχει περίπτωση να με έγραψε άλλος. Απ' ό,τι διάβασα στο λινκ, πρέπει να σου έρθει κωδικός και να το στείλεις για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

Μέχρι τώρα ήταν οι δυο άλλοι που είχαν τέτοια θέματα. Από χτες ξεκίνησε και η wind :wacko:

edit

όπως έχει ήδη ειπωθεί: 1260 επιλογή 4 και ζητάς φραγή.

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Δεν καταλαβαίνω τι θελεις να πεις?

Πιστεύω να είδες ότι ξεκινάω με το "μήπως.."

Τα πάντα αλλαζουν δεν ξέρεις πως μπορει να έχει σκεφτεί ο κάθε ενας απο αυτούς.

Όπου πίσω απο αυτους στο βαθος.. μπορεί να είναι η καθε εταιρία που είσαι συνδρομητής και να σου ζητησουν απλα συγνωμη τελείες τελείες

Όποιος.... εχει τα μισά λενε.

Edited by drdedus

drdedus αυτή ακριβώς ήταν η πρώτη μου σκέψη! να στείλω και μ΄αυτό τον τρίπο, να γραφτώ άθελα μου συνδρομητής. Μετά αποφάσισα πως δε γινόταν να ρισκάρω και τελικά, ήρθε το απαντητικό, με έβγαλαν από τις καταστάσεις τους.

Πάντως σκέφτομαι, πως αν έκανε κάποιος "μικρός" όλη αυτή την απάτη, θα τον είχαν ήδη μπαγλαρώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Τους "μεγάλους" όμως.. εκεί είναι ..αλλιώς.

Scotty, beam us up.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova