cu2goup Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου (edited) 17 minutes ago, therock said: Ναι σε τι? Αν πχ παρεις ενα προγραμμα με 13,30 και μετα αγορασεις ενα αλλο διαφορετικο αλλα παλι με 13,30 γινεται rollover? Πρέπει να αγοράσεις το ίδιο πακέτο όχι διαφορετικό στην ίδια τιμη... Οκ Edited 22 Ιουνίου by cu2goup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Καλησπερα παιδια, ολα καλα με το BUY MORE να ειστε καλα ! Να και κατι να γελασουμε .. χθες και σημερα ειχε βλαβη στη ΝΟΒΑ στην περιοχη μου αθηνα, και αυτοι το κανουν οπως η Γιαγια μου καποτε πιτσιρικας που εκλαιγα μου ελεγε ελα παιδακι μου μην κλαις , να, παρε ενα κατοσταρικο .. χαρα εγω, τελος το κλαμα .. μετα κανα 2-3 ωρες .. μου λεει ελα παδακι μου φερε το κατοσταρικο ..😄😊 8 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Τι έκαναν οι Θεούληδες... 2 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) 29 minutes ago, Lyngas1 said: Καλησπερα παιδια, ολα καλα με το BUY MORE να ειστε καλα ! Να και κατι να γελασουμε .. χθες και σημερα ειχε βλαβη στη ΝΟΒΑ στην περιοχη μου αθηνα, και αυτοι το κανουν οπως η Γιαγια μου καποτε πιτσιρικας που εκλαιγα μου ελεγε ελα παιδακι μου μην κλαις , να, παρε ενα κατοσταρικο .. χαρα εγω, τελος το κλαμα .. μετα κανα 2-3 ωρες .. μου λεει ελα παδακι μου φερε το κατοσταρικο ..😄😊 Κάποτε ήτανε λαρτζ δίνανε για 15 μέρες ,Τώρα πλέον ελέγχουν πότε γίνεται αποκατάσταση βλάβης και τα παίρνουν πίσω.Ειχε ακουστεί ότι γινόταν κατάχρηση πχ κάποιος έβγαζε το ρούτερ η κάτι τέτοιο τέλοςπαντων για να εκμεταλλευτεί τις παροχές στο κινητό για 15 μέρες. Edited 23 Ιουνίου by Fns1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Αυτο που το παίρνουν πίσω είναι τεράστια τσιγκουνιά. Οι αλλες 2 απλα δίνουν. Ειδικά η βονταφον, 2 φορές που έβαλα λάθος πακέτο, μου επέστρεψε τα λεφτα και αφησε το πακετο να τρεχει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 29 minutes ago, Fns1 said: Κάποτε ήτανε λαρτζ δίνανε για 15 μέρες ,Τώρα πλέον ελέγχουν πότε γίνεται αποκατάσταση βλάβης και τα παίρνουν πίσω.Ειχε ακουστεί ότι γινόταν κατάχρηση πχ κάποιος έβγαζε το ρούτερ η κάτι τέτοιο τέλοςπαντων για να εκμεταλλευτεί τις παροχές στο κινητό για 15 μέρες. Θα μπορούσαν να τα δίνουν με ισχύ 2-3 μέρες. Ειναι χαζό αυτό που κάνουν και βγάζουν κακό όνομα χωρίς λόγο. ΥΓ. Είναι να απορεί κανείς (ή και να γελάει) με τα καμώματα της ΝΟVA... (που θα έλεγε και κάποιος παλιός εκφωνητής) 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 1 hour ago, Lyngas1 said: Καλησπερα παιδια, ολα καλα με το BUY MORE να ειστε καλα ! Να και κατι να γελασουμε .. χθες και σημερα ειχε βλαβη στη ΝΟΒΑ στην περιοχη μου αθηνα, και αυτοι το κανουν οπως η Γιαγια μου καποτε πιτσιρικας που εκλαιγα μου ελεγε ελα παιδακι μου μην κλαις , να, παρε ενα κατοσταρικο .. χαρα εγω, τελος το κλαμα .. μετα κανα 2-3 ωρες .. μου λεει ελα παδακι μου φερε το κατοσταρικο ..😄😊 Όταν κάποιοι παίζουν με τα router κ τα βγάζουν εκτός επειδή δεν θέλουν να βάλουν κάρτα, αυτά αποφασίζει μετά η εταιρία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου (edited) 27 minutes ago, VIPdriver said: Οι αλλες 2 απλα δίνουν. Ειδικά η βονταφον, 2 φορές που έβαλα λάθος πακέτο, μου επέστρεψε τα λεφτα και αφησε το πακετο να τρεχει. Αυτό το κάνουν επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν το πακέτο πίσω. Σε Cosmote και Vodafone είναι εύκολο, αρκεί μη το κάνεις επίτηδες, διαφορετικά θα σε πάρουν πρεφα.. Edited 23 Ιουνίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 7 ώρες πριν, elkons said: Αυτό το κάνουν επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν το πακέτο πίσω. Σε Cosmote και Vodafone είναι εύκολο, αρκεί μη το κάνεις επίτηδες, διαφορετικά θα σε πάρουν πρεφα.. Πίστεψε με υπάρχουν πολλοί στην Cosmote που το κάνουν και παίρνουν για μήνες ολόκληρους τα τις δωρεάν παροχές. Όταν δούλευα στην τεχνική υποστήριξη υπήρχαν άτομα που έπαιρναν επί 1 χρόνο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 8 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Όταν κάποιοι παίζουν με τα router κ τα βγάζουν εκτός επειδή δεν θέλουν να βάλουν κάρτα, αυτά αποφασίζει μετά η εταιρία. Και προσθέτω σε αυτό ότι επαιρναν Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι για δήθεν βλάβη στο σταθερό, δηλωναν 5 κινητά και είχε όλο το σόι δωρεάν δεδομένα για 15 μέρες στις διακοπές. Γι αυτό πλέον γίνεται έτσι. 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Αυτο που το παίρνουν πίσω είναι τεράστια τσιγκουνιά. Οι αλλες 2 απλα δίνουν. Ειδικά η βονταφον, 2 φορές που έβαλα λάθος πακέτο, μου επέστρεψε τα λεφτα και αφησε το πακετο να τρεχει. η ρεζέρβα επικοινωνίας της Vodafone ισχύει έως ότου επιλυθεί η βλάβη 1 hour ago, AlexM2 said: Πίστεψε με υπάρχουν πολλοί στην Cosmote που το κάνουν και παίρνουν για μήνες ολόκληρους τα τις δωρεάν παροχές. Όταν δούλευα στην τεχνική υποστήριξη υπήρχαν άτομα που έπαιρναν επί 1 χρόνο Πες τα, έτσι ακριβώς είναι. Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη κουβέντα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) Όποιος το κάνει θα μας πει εάν παίρνει παράταση 6 ΜΗΝΕΣ το υπόλοιπο!!!🤔🤔🤔🤔🧐🧐🧐🧐 Διευκρινίσεις Τι πρέπει να ξέρεις: ● Οι δωρεάν παροχές της FREE2GO προσφοράς, 20GB κ Απεριόριστα λεπτά ομιλίας, έχουν διάρκεια 30 ημέρες. ● Η προσφορά αποδίδεται αυτόματα κάθε μήνα, για 6 μήνες, μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς τα παρακάτω βήματα: 1. Εγγραφή στη Novibet με το FREE2GO καρτοκινητό σου 2. Ταυτοποίηση του λογαριασμού 3. Κατάθεση 10€ κ άνω ● Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω, η απόδοση της προσφοράς γίνεται αυτόματα και θα λάβεις SMS ενημέρωση για επιτυχημένη ενεργοποίηση των δωρεάν παροχών. ● Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας αφορούν εθνικές κλήσεις. ● Τα GB ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. ● Για να συμμετέχεις στην προσφορά θα πρέπει να διαθέτεις αριθμό FREE2GO. Η προσφορά μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά σε κάθε αριθμό. ● Η ενέργεια απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους πελάτες Novibet, ηλικίας άνω των 21 ετών βάσει των όρων της. ● H συμμετοχή στην προσφορά συνεπάγεται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη NOVA κ τη Novibet σύμφωνα με τις αντίστοιχες πολιτικές κ ενημερώσεις απορρήτου τους. Edited 24 Ιουνίου by damianos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Με 140€ δίνουν απεριόριστα γίγα. @VIPdriver μήπως σε διάβασαν? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, damianos said: ● Τα GB ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Το βλέπω μία, δύο , τρεις , ε άντε γμθτε εκεί στη NOVA που δεν μπορείτε να δώσετε ούτε μισό GB για χρήση σε ΕΕ λες και είμαστε στο 2000 και έχουμε TELESTET. Και από πακέτα για χρήση στο εξωτερικό το ένα είναι πιο σάπιο και από το άλλο. 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 6 ώρες πριν, damianos said: Όποιος το κάνει θα μας πει εάν παίρνει παράταση 6 ΜΗΝΕΣ το υπόλοιπο!!!🤔🤔🤔🤔🧐🧐🧐🧐 Διευκρινίσεις Τι πρέπει να ξέρεις: ● Οι δωρεάν παροχές της FREE2GO προσφοράς, 20GB κ Απεριόριστα λεπτά ομιλίας, έχουν διάρκεια 30 ημέρες. ● Η προσφορά αποδίδεται αυτόματα κάθε μήνα, για 6 μήνες, μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς τα παρακάτω βήματα: 1. Εγγραφή στη Novibet με το FREE2GO καρτοκινητό σου 2. Ταυτοποίηση του λογαριασμού 3. Κατάθεση 10€ κ άνω ● Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω, η απόδοση της προσφοράς γίνεται αυτόματα και θα λάβεις SMS ενημέρωση για επιτυχημένη ενεργοποίηση των δωρεάν παροχών. ● Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας αφορούν εθνικές κλήσεις. ● Τα GB ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. ● Για να συμμετέχεις στην προσφορά θα πρέπει να διαθέτεις αριθμό FREE2GO. Η προσφορά μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά σε κάθε αριθμό. ● Η ενέργεια απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους πελάτες Novibet, ηλικίας άνω των 21 ετών βάσει των όρων της. ● H συμμετοχή στην προσφορά συνεπάγεται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη NOVA κ τη Novibet σύμφωνα με τις αντίστοιχες πολιτικές κ ενημερώσεις απορρήτου τους. Ντροπή τους νσ προωθούν κατι τόσο εθιστικό όπως τον τζογο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 7 minutes ago, VIPdriver said: Ντροπή τους νσ προωθούν κατι τόσο εθιστικό όπως τον τζογο Ναι είναι ηλίθιος ο άλλος και φταίνε αυτοί που δίνουν δώρα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 17 minutes ago, VIPdriver said: Ντροπή τους νσ προωθούν κατι τόσο εθιστικό όπως τον τζογο Στο βωμό του κέρδους όλα επιτρέπονται 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 16 minutes ago, Konsta_ntina said: Ναι είναι ηλίθιος ο άλλος και φταίνε αυτοί που δίνουν δώρα. Ο τζόγος ειναι κατι εθιστικο που εχει καταστρεψει κοσμο. Δεν θα επρεπε να το προωθει με κανεναν τροπο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Μεγάλη συζήτηση θα το αρπάξω το δωράκι και με το πέρας του εξαμήνου θα πάρω πίσω το δεκαρικο Έχει κανένας εικόνα μέχρι ποτε είναι η προσφορά;; 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) 41 minutes ago, HEO said: Μεγάλη συζήτηση θα το αρπάξω το δωράκι και με το πέρας του εξαμήνου θα πάρω πίσω το δεκαρικο Έχει κανένας εικόνα μέχρι ποτε είναι η προσφορά;; Πως θα το πάρεις πίσω το 10αρικο; Νομίζω στο novibet app το καταθέτεις... Καλά σίγουρα θα διαρκέσει η προσφορά και θα γινεται συχνά. Αυτό είναι το νόημα. Αφού σε βάλανε να βάλεις 10€ λες ε θα τα παίξω και καποιοι θα μαθουν να παίζουν. Δεν ειναι απαραίτητο ότι θα καταστραφούν άλλά και ένα 50αρικο το μήνα να παίζουν, κερδος ειναι για την στοιχηματική εταιρεία 53 minutes ago, VIPdriver said: Ο τζόγος ειναι κατι εθιστικο που εχει καταστρεψει κοσμο. Δεν θα επρεπε να το προωθει με κανεναν τροπο. Συμφωνώ μαζί σου αλλά προς το παρόν μας εχουν ζαλίσει τα ούμπαλα από παντού με διαφημίσεις για τις στοιχηματικες εφαρμογές. Edited 24 Ιουνίου by opmgls 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, HEO said: Μεγάλη συζήτηση θα το αρπάξω το δωράκι και με το πέρας του εξαμήνου θα πάρω πίσω το δεκαρικο Έχει κανένας εικόνα μέχρι ποτε είναι η προσφορά;; Δεν χρειάζεται νομίζω να περάσει το εξάμηνο. Απ ότι το έψαξα και μπορείς να σηκώσεις τα λεφτά όποτε θέλεις, αλλά σου κρατάνε ένα μικρό ποσοστό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Μεγάλη η κουβέντα όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.Προσωπικα ο τζόγος μου είναι παντελώς αδιάφορος.Ακομα και το 10αρικο μπορεί να μην το έπαιζα και ποτέ πιθανό, να παίζει ρόλο ότι δεν βλέπω κάν ποδόσφαιρο. Anyway το θέμα είναι άλλο ότι είχα γραφτεί παλιότερα για να πάρω δωρεάν cosmote tv για ένα μήνα και έχει κρατήσει τα στοιχεία μου το σύστημα και δυστυχώς δεν μπορώ να την πάρω την προσφορά με πετάει έξω αλλιώς θα έπαιρνα μόνο και μόνο για δοκιμή για την παράταση υπόλοιπου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Fns1 said: Μεγάλη η κουβέντα όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.Προσωπικα ο τζόγος μου είναι παντελώς αδιάφορος.Ακομα και το 10αρικο μπορεί να μην το έπαιζα και ποτέ πιθανό, να παίζει ρόλο ότι δεν βλέπω κάν ποδόσφαιρο. Anyway το θέμα είναι άλλο ότι είχα γραφτεί παλιότερα για να πάρω δωρεάν cosmote tv για ένα μήνα και έχει κρατήσει τα στοιχεία μου το σύστημα και δυστυχώς δεν μπορώ να την πάρω την προσφορά με πετάει έξω αλλιώς θα έπαιρνα μόνο και μόνο για δοκιμή για την παράταση υπόλοιπου. Άμα βάλεις άλλο email και νούμερο κινητού μήπως δεν σε αναγνωρίσει... Just now, opmgls said: Άμα βάλεις άλλο email και νούμερο κινητού μήπως δεν σε αναγνωρίσει... Τωρα θυμήθηκα ζητάει ταυτότητα επειδή είναι για ενήλικους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 3 minutes ago, opmgls said: Τωρα θυμήθηκα ζητάει ταυτότητα επειδή είναι για ενήλικους. μπορεις να αλλαξεις και ταυτοτητα :) 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 1 minute ago, HEO said: μπορεις να αλλαξεις και ταυτοτητα 🙂 ΟΚ, άρα στην ουσία να εγγραφεί κάποιος άλλος/η. Επίσης, επειδή δεν ξέρω, μήπως ζητανε βεβαιωση κυριότητας αριθμού κινητού; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 1 minute ago, opmgls said: ΟΚ, άρα στην ουσία να εγγραφεί κάποιος άλλος/η. ναι, υποθετω ειναι ευκολο να το κοροδεψεις το συστημα ακομα και να γραψεις την γιαγια σου για παραδειγμα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει ολος αυτος ο τσερτζελες για το δωρο 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts