Lyngas1 Δημ. Πέμπτη στις 06:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:37 πμ (edited) 3 minutes ago, Fns1 said: Υπομονή και επιμονή μην το αφήσεις μόνο.Εμεις για να το πάρουμε παλιά ταλαιπωρήθηκαμε πολύ.Θα το πάρεις όμως αρκεί να μην το παράτησεις. Οχι αδερφε, δεν το αφηνω με τιποτα .. ειμαι πελατης τους και στα 2 σταθερο & κινητο 20+ χρονια .. νομιζω το δικαιουμαι . Edited Πέμπτη στις 06:38 πμ by Lyngas1 5 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Πέμπτη στις 08:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:17 πμ 1 ώρα πριν, Lyngas1 said: Οχι αδερφε, δεν το αφηνω με τιποτα .. ειμαι πελατης τους και στα 2 σταθερο & κινητο 20+ χρονια .. νομιζω το δικαιουμαι . Φίλε ΜΟΥ ΔΕΝ θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά 5 Buy More 2.0 έχω. Τα δύο τα έκανα σε κατάστημα Νόβα. Το sms επιβεβαιώσεις ήρθε ΠΡΊΝ βγω από το κατάστημα Νόβα 🧐🧐🧐🧐🧐 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 08:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:54 πμ 37 minutes ago, damianos said: Φίλε ΜΟΥ ΔΕΝ θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά 5 Buy More 2.0 έχω. Τα δύο τα έκανα σε κατάστημα Νόβα. Το sms επιβεβαιώσεις ήρθε ΠΡΊΝ βγω από το κατάστημα Νόβα 🧐🧐🧐🧐🧐 Ντάξει, δεν χρειάζεται να στεναχωρηθεί, απλά να επιμείνει! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Νέα πακέτα ίντερνετ Sumner Data Offer 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Στην q 12.5 το πρωτο, 11.60 το 2ο. Εφαγε χωμα το f2g απο τον ανταγωνισμό 🤪 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:11 μμ 58 minutes ago, damianos said: Νέα πακέτα ίντερνετ Sumner Data Offer Δυστυχώς πάλι αυξήσεις! Άκρίβυνε 1€ το 250! Θέλει ανανέωση με 16€ πια, σε σχέση με τα 15€ μέχρι πριν λίγες μέρες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ 6 ώρες πριν, Lyngas1 said: Οχι αδερφε, δεν το αφηνω με τιποτα .. ειμαι πελατης τους και στα 2 σταθερο & κινητο 20+ χρονια .. νομιζω το δικαιουμαι . Το δικαιούσε αλλά όταν έκανες τη γραμμή 500, Εκείνη την ώρα έπρεπε και το buymore. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Πέμπτη στις 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:58 μμ 1 ώρα πριν, hercoulis said: Το δικαιούσε αλλά όταν έκανες τη γραμμή 500, Εκείνη την ώρα έπρεπε και το buymore. Εννοώ ότι κάτι ΓΊΝΕΤΑΙ λάθος στην διαδικασία.... Από το chat έγινε επιτόπου, από το κατάστημα Νόβα έγινε επιτόπου... Άρα οι δύο ημέρες αναμονή ΔΕΝ ξέρω από πού προκύπτουν.... έπεσε σε άσχετους βασικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Πέμπτη στις 03:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:31 μμ Μην τον απογοητεύουμε τον φιλο με τον buy more.Θα επιμείνει και θα το πάρει. Είτε τηλεφωνικά είτε από chat είτε από κατάστημα.Αρκει να επιμείνει. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Πέμπτη στις 08:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:41 μμ 14 ώρες πριν, Lyngas1 said: Καλημέρα παιδιά, μικρό update. Πήγα έκανα ενεργοποίηση του νέου πακέτου σταθερής στα 500mbps και παράλληλα έκανα μεταφορά το κινητό από Cosmote σε nova. Εδώ να πω ότι για το buy more ήταν όλοι πάνω στο pc πάνω από μισή ώρα γιατί δεν ήξερε ούτε ο πιτσιρικάς να το κάνει ούτε οι άλλοι. Μετά μου λέει έγινε η αίτηση και σε 2 μέρες θα ενεργοποιηθεί. Αυτό έγινε τη Δευτέρα. Άρα θα ήταν ενεργό το αργότερο μέχρι χθές το απόγευμα. Δεν είναι. Παίρνω το 13800 πριν λίγο. Μου λέει δεν βλέπω να έχει αποδοθεί η υπηρεσία και έκανε αίτημα.μου λέει πάλι ότι θα ενημερωθώ εντός 2 εργάσιμων ημερών. Επίσης επειδή είχα περιέργεια αν έγινε αρχικά η αίτηση για το Buy More στο κατάστημα από τον πωλητή ξαναπηρα 13800 και μου λένε ότι δεν μπορούν να το δουν από κει αν έχει γίνει το αρχικό αίτημα για buy more αλλά είδε ότι πριν λίγο έκανε αίτημα ή συνάδερφος του για να αποδοθεί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κάνε γραπτό αίτημα μέσω της ιστοσελίδας της νοβα (αίτημα επίλυσης διαφοράς). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:49 μμ On 28/5/2026 at 11:17 ΠΜ, damianos said: Φίλε ΜΟΥ ΔΕΝ θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά 5 Buy More 2.0 έχω. Τα δύο τα έκανα σε κατάστημα Νόβα. Το sms επιβεβαιώσεις ήρθε ΠΡΊΝ βγω από το κατάστημα Νόβα 🧐🧐🧐🧐🧐 Ελα ρε φιλε .. ! καλα το σκεφτηκα οτι επεσα σε μ@λκ !! να δω τ ι θα κανω τωρα .. On 28/5/2026 at 3:58 ΜΜ, hercoulis said: Το δικαιούσε αλλά όταν έκανες τη γραμμή 500, Εκείνη την ώρα έπρεπε και το buymore. Μα το εκανε μου ειπε .. ! περιμενα εκει 1 ωρα .. ! On 28/5/2026 at 5:58 ΜΜ, damianos said: Εννοώ ότι κάτι ΓΊΝΕΤΑΙ λάθος στην διαδικασία.... Από το chat έγινε επιτόπου, από το κατάστημα Νόβα έγινε επιτόπου... Άρα οι δύο ημέρες αναμονή ΔΕΝ ξέρω από πού προκύπτουν.... έπεσε σε άσχετους βασικά Φιλε επεσα σε ασχετους .. ! ειχαν πεσει ολοι πανω στο pc και το ψαχνανε 1 ωρα !! Τους παιρνω παλι τηλ τωρα. Η αιτηση εχει γινει απο τη δευτερα 25/05. 5 μερες δηλαδη . Παιδια αυτοι με κανουν μπαλακι. Μου λεει μια που βγηκε θα σας καλεσει συναδελφος. Μετα επιμενω, με συνδέει με το τμημα της σταθερης και αυτο μου λεει θα με καλεσει αλλος συναδελφος. Εχω φρικαρει. 2 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Χθες στς 06:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:39 μμ 49 minutes ago, Lyngas1 said: Ελα ρε φιλε .. ! καλα το σκεφτηκα οτι επεσα σε μ@λκ !! να δω τ ι θα κανω τωρα .. Μα το εκανε μου ειπε .. ! περιμενα εκει 1 ωρα .. ! Φιλε επεσα σε ασχετους .. ! ειχαν πεσει ολοι πανω στο pc και το ψαχνανε 1 ωρα !! Τους παιρνω παλι τηλ τωρα. Η αιτηση εχει γινει απο τη δευτερα 25/05. 5 μερες δηλαδη . Παιδια αυτοι με κανουν μπαλακι. Μου λεει μια που βγηκε θα σας καλεσει συναδελφος. Μετα επιμενω, με συνδέει με το τμημα της σταθερης και αυτο μου λεει θα με καλεσει αλλος συναδελφος. Εχω φρικαρει. Έστειλες τσατ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:41 μμ 1 minute ago, evang.t said: Έστειλες τσατ; Οχι.. τηλεφωνο τους παιρνω και με κανουν μπαλακι απ τον ενα στον αλλο .. 2 1 1 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:42 μμ (edited) 1 minute ago, Lyngas1 said: Οχι.. τηλεφωνο τους παιρνω και με κανουν μπαλακι απ τον ενα στον αλλο .. Μπες τσατ δίνοντας τον αριθμό σταθερού και θα σε συνδέσουν αυτόματα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σταθερής. Edited Χθες στς 06:43 μμ by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:44 μμ θα τους στειλω εδω 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Χθες στς 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:48 μμ 3 minutes ago, Lyngas1 said: θα τους στειλω εδω Αν χρειαστεί θα στείλεις και εδώ.Υπομονη τα έχουμε περάσει όλοι αυτά: https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:52 μμ 1 minute ago, Fns1 said: Αν χρειαστεί θα στείλεις και εδώ.Υπομονη τα έχουμε περάσει όλοι αυτά: https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos Ωραιος. Ευχαριστω αδερφε. Νομιζω το μαλακιστηρι ο πιτσιρικας την εκανε γιατι δεν ηξερε την τυφλα του.. ηταν ολοι πανω στην οθονη του pc για ποση ωρα .. αρα κατι λαθος κανανε και τωρα δεν ψαχνει κανεις, .. με κανουν μπαλακι . 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Χθες στς 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:58 μμ 14 minutes ago, Lyngas1 said: Οχι.. τηλεφωνο τους παιρνω και με κανουν μπαλακι απ τον ενα στον αλλο .. Μήπως είναι η ώρα να αρχίσεις τα " γαλλικα". Γιατί μόνο έτσι καταλαβαινουν. 2 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. Χθες στς 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:19 μμ 19 minutes ago, mips said: Μήπως είναι η ώρα να αρχίσεις τα " γαλλικα". Γιατί μόνο έτσι καταλαβαινουν. Φιλε Μαλλον .. εδω κοιτα τι εγινε στο τσατ .. δεν απαντησε κανεις .. 5 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Τώρα ή είναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση (έλλειψη γνώσεων), ή είναι ο ιδανικός και ακολουθεί την τακτική "αποτρέπουμε τις δωρεάν υπηρεσίες". 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, VIPdriver said: Τώρα ή είναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση (έλλειψη γνώσεων), ή είναι ο ιδανικός και ακολουθεί την τακτική "αποτρέπουμε τις δωρεάν υπηρεσίες". Ποντάρω στην πρώτη επιλογή. Η ιστορία έχει δείξει ότι δυστυχώς έχει αρκετούς από αυτούς η nova. Edited 23 ώρες πριν by mips 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: Τώρα ή είναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση (έλλειψη γνώσεων), ή είναι ο ιδανικός και ακολουθεί την τακτική "αποτρέπουμε τις δωρεάν υπηρεσίες". Φιλε δεν ξερω τι να σκεφτω .. ειλικρινα .. τελειως χυμα φαση .. ανεύθυνοι και άσχετοι .. για να είμαι επιεικής 2 minutes ago, mips said: Ποντάρω στην πρώτη επιλογή. Η ιστορία έχει δείξει ότι έχει αρκετούς από αυτούς η nova. Ασχετος. Και μαλλον κατι βλακεια εκανε και απλα δεν τρεχει καθολου η αιτηση. να δω πως θα το ξεκολλήσω .. και αυτοι στα τηλ σφυρανε αδιαφορα και με κανουν μπαλακι Edited 23 ώρες πριν by Lyngas1 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Θα το πάρεις. Είμαι βέβαιος. Στη θέση σου θα δοκίμαζα και messenger Ζητα ρητά: θέλω να ενεργοποιηθεί το Buy More με τα 15Gb και τα 1000 λεπτά ομιλίας που δικαιούμαι 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 minutes ago, evang.t said: Θα το πάρεις. Είμαι βέβαιος. Στη θέση σου θα δοκίμαζα και messenger Ζητα ρητά: θέλω να ενεργοποιηθεί το Buy More με τα 15Gb και τα 1000 λεπτά ομιλίας που δικαιούμαι 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Επειδή είσαι στην Αθήνα βλέπω, δεν προσπαθείς σε κάποιο άλλο κατάστημα? 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts