Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Απο παλαιότερες αναφορές θυμάμαι οτι τα παίρνει .

Εγώ πάλι θυμάμαι κάποιον να λέει ότι το buy more με τα δεδομένα το δίνουν μόνο σε νέα f2g και το q όπως και τα παλιά f2g παίρνουν μόνο τα λεπτά ομιλίας.

Καλησπέρα,  Update για τη μεταφορά απο το Whatsup σε F2G BUY MORE & 500 MB στα 27.12

Ολα καλα !! πηγα πρωτα στη cosmote,  και αφου περασαν 5-6 μερες πηγα σημερα σε καταστημα και εκανα το νεο συμβολαιο για την 500αρα, και το Buy More.
Θα ερθει τη δευτερα τεχνικος για την αναβαθμιση στο fiber και μετα θα παω στο καταστημα να πληρωσω 15 ευρω και να ενεργοποιησω το F2G με το Buy More. 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!   😊

Screenshot_2026-05-22-15-13-57-575_com.google.android.apps.messaging.jpg

Screenshot_2026-05-22-15-14-08-043_com.google.android.apps.messaging.jpg

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

Μια που συζητάμε για το buy more,
για να το παίρνεις κάθε μήνα πρέπει κάθε δίμηνο να βάζεις 14€. Αυτά αν δεν εχεις ανάγκη από παραπάνω λεπτά και δεδομένα (από αυτα΄που ήδη δίνει το buy more) μαζεύονται. Τι μπορείς να τα κάνεις αυτά. Στο CU και frog/whatsup υπάρχουν κάποιοι τρόποι να αγοράσεις άλλες υπηρεσίες efood κλπ. Στο f2g τι έχει; 

1 ώρα πριν, opmgls said:

Μια που συζητάμε για το buy more,
για να το παίρνεις κάθε μήνα πρέπει κάθε δίμηνο να βάζεις 14€. Αυτά αν δεν εχεις ανάγκη από παραπάνω λεπτά και δεδομένα (από αυτα΄που ήδη δίνει το buy more) μαζεύονται. Τι μπορείς να τα κάνεις αυτά. Στο CU και frog/whatsup υπάρχουν κάποιοι τρόποι να αγοράσεις άλλες υπηρεσίες efood κλπ. Στο f2g τι έχει; 

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις 14€ κάθε 2 μήνες μπορεί να αγοράζεις 15 ευρώ ανά 5 μήνες.Στο τέλος του 1ο διμήνου αγοράζεις με 4,5 ευρώ 3γιγα παίρνεις παράταση για 1 ακόμη μήνα και κ.ο.κ μέχρι να φαγωθεί το πόσο.Συνολικα 3 παρατάσεις μήνα και 2 από την αρχική ανανέωση σύνολο 5.😉

On 21/5/2026 at 3:58 ΜΜ, HEO said:

σωστα, θα δοκιμασω

Πήγα και έφαγα πόρτα, ήθελαν λεφτά

Βέβαια ο φίλος έγραψε ότι το έκανε χωρίς κάρτα που σημαίνει ότι αν θέλει ο υπάλληλος γίνεται 

Τέλος πάντων θα κάνω μια βόλτα στο βάτραχι

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Καλησπέρα,  Update για τη μεταφορά απο το Whatsup σε F2G BUY MORE & 500 MB στα 27.12

Ολα καλα !! πηγα πρωτα στη cosmote,  και αφου περασαν 5-6 μερες πηγα σημερα σε καταστημα και εκανα το νεο συμβολαιο για την 500αρα, και το Buy More.
Θα ερθει τη δευτερα τεχνικος για την αναβαθμιση στο fiber και μετα θα παω στο καταστημα να πληρωσω 15 ευρω και να ενεργοποιησω το F2G με το Buy More. 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!   😊

Screenshot_2026-05-22-15-13-57-575_com.google.android.apps.messaging.jpg

Screenshot_2026-05-22-15-14-08-043_com.google.android.apps.messaging.jpg

Δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Το ενεργοποιείς με μια χρεωσιμη κλήση. Και βάζεις το buy more από το chat. Έτσι κερδίζεις 2 μηνες

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

11 minutes ago, Fns1 said:

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις 14€ κάθε 2 μήνες μπορεί να αγοράζεις 15 ευρώ ανά 5 μήνες.Στο τέλος του 1ο διμήνου αγοράζεις με 4,5 ευρώ 3γιγα παίρνεις παράταση για 1 ακόμη μήνα και κ.ο.κ μέχρι να φαγωθεί το πόσο.Συνολικα 3 παρατάσεις μήνα και 2 από την αρχική ανανέωση σύνολο 5.😉

Ωραίος! Αλλά ρωτάω άν υπάρχει τρόπος να αποκομίσουμε μεγαλύτερο κέρδος και να παρουμε όλο το πόσο πίσω σε αλλες υπηρεσίες. Πάντως όπως τα γράφεις βγαίνει περίπου 40€ το χρόνο οπότε καλά ειναι.
ΥΓ. Εχω ήδη f2g χωρίς buy more (δεν εχω καθόλου σταθερό) και το κάνω αυτό που λες, αλλά με 4μηνο και τη βγάζω με 45€ το χρόνο. Εχω 3Gb το μήνα και voipalot για κλήσεις. Είμαστε αρκετοί εδω μέσα που το έχουμε έτσι.

Άσχετο αλλά το voipalot για κλήσεις voip μέσω της εφαρμογής Mobile VoIP έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Όλες οι κλήσεις VoIP που κάνω 3 εβδομάδες τώρα είναι πετυχημένες με τέλεια ποιότητα. Έχω εντυπωσιαστεί 🙂

50 minutes ago, HEO said:

Άσχετο αλλά το voipalot για κλήσεις voip μέσω της εφαρμογής Mobile VoIP έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Όλες οι κλήσεις VoIP που κάνω 3 εβδομάδες τώρα είναι πετυχημένες με τέλεια ποιότητα. Έχω εντυπωσιαστεί 🙂

Πρέπει να έχει και ο άλλος το ίδιο app  για να παίξει..?

Δημήτρης

Αντί να μου στείλουν το 60 ημέρες και στο δεύτερο ΝΟΎΜΕΡΟ, μου έστειλαν της 30 ημέρες 2 φορές 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

IMG_20260522_220832.jpg

IMG_20260522_215913.jpg

2 ώρες πριν, HEO said:

Δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Το ενεργοποιείς με μια χρεωσιμη κλήση. Και βάζεις το buy more από το chat. Έτσι κερδίζεις 2 μηνες

Ο υπάλληλος στη NOVA που πήγα και έκανε το συμβόλαιο, μου είπε να πάω εκεί μόλις γίνει η σύνδεση με το fiber ..

Λες να πάρω τηλ τη Δευτέρα μήπως και δεν χρειάζεται να πάω να δώσω το 15αρι  ..; γιατί τον είδα τον πιτσιρικά ότι χώνεται συνέχεια να μου πουλήσει κάτι άλλο κλπ του έλεγα θέλω αυτά, και μου λεγε δικά του .. του στυλ, θες να μη βάλεις σταθερό, με χαμηλότερο πάγιο, και 300αρα fiber σε νέο συμβόλαιο/αριθμό ..;   Οπότε καταλαβα ότι κυνηγάει συγκεκριμένα πράγματα ..και πάει να σου πουλήσει τα δικά του.

Δημήτρης

2 ώρες πριν, Lyngas1 said:

Πρέπει να έχει και ο άλλος το ίδιο app  για να παίξει..?

Όχι από την εφαρμογή μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε τηλέφωνο στον πλανήτη, σταθερό ή κινητό 

8 ώρες πριν, damianos said:

Αντί να μου στείλουν το 60 ημέρες και στο δεύτερο ΝΟΎΜΕΡΟ, μου έστειλαν της 30 ημέρες 2 φορές 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

IMG_20260522_220832.jpg

IMG_20260522_215913.jpg

Σε όλους έτσι είναι..

8 ώρες πριν, cu2goup said:

Σε όλους έτσι είναι..

Υπάρχει εντολή για sms για της 60 ημέρες????🥹🥹🥹🥹🥹🥹

χθες έκανα το βασικό μου νουμεράκι free2go με φορητότητα από whats up της cosmote αλλά η nova δε δίνει κανένα πακέτο καρτοκινητής δώρο όπως κάνει η vodafone,τέλος πάντων το free2go είναι πολύ καλό πακέτο και η κάλυψη έχει βελτιωθεί πάρα πολύ της nova...

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

42 minutes ago, odim said:

χθες έκανα το βασικό μου νουμεράκι free2go με φορητότητα από whats up της cosmote αλλά η nova δε δίνει κανένα πακέτο καρτοκινητής δώρο όπως κάνει η vodafone,τέλος πάντων το free2go είναι πολύ καλό πακέτο και η κάλυψη έχει βελτιωθεί πάρα πολύ της nova...

Τι πακέτο καρτοκινητης δίνει δώρο η βοντα;

33 minutes ago, Fns1 said:

Τι πακέτο καρτοκινητης δίνει δώρο η βοντα;

εάν πας σε cu με φορητοτητα σου δίνει άλλο ένα πακέτο καρτοκινητης cu δωρο. 

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

44 minutes ago, odim said:

εάν πας σε cu με φορητοτητα σου δίνει άλλο ένα πακέτο καρτοκινητης cu δωρο. 

Με την φράση "πακέτο καρτοκινητής CU" εννοείς ότι μαζί με την sim για το νούμερο σου σου έστειλαν δώρο και 2η sim/νούμερο;  Ναι το CU το κάνει αυτό. Στο f2g το έκαναν παλιότερα οι εξωτερικοί συνεργάτες.
ΥΓ. Η σύμβαση είναι ότι όταν χρησιμοποιούμε την λέξη "πακέτο" στην καρτοκινητή εννοούμε κάποιου ειδους συνδυασμό χρόνου ομιλίας, μηνύματων, δεδομένων. Είναι ένα ειδος "εικονικού" πακέτου. Μάλλον εσύ εννοείς το φυσικό μικρό πακετάκι που περιέχει μεσα την sim.

Edited by opmgls

8 minutes ago, opmgls said:

Με την φράση "πακέτο καρτοκινητής CU" εννοείς ότι μαζί με την sim για το νούμερο σου σου έστειλαν δώρο και 2η sim/νούμερο;  Ναι το CU το κάνει αυτό. Στο f2g το έκαναν παλιότερα οι εξωτερικοί συνεργάτες.
ΥΓ. Η σύμβαση είναι ότι όταν χρησιμοποιούμε την λέξη "πακέτο" στην καρτοκινητή εννοούμε κάποιου ειδους συνδυασμό χρόνου ομιλίας, μηνύματων, δεδομένων. Είναι ένα ειδος "εικονικού" πακέτου. Μάλλον εσύ εννοείς το φυσικό μικρό πακετάκι που περιέχει μεσα την sim.

Η οποία 2η sim κατά την άποψη μου δεν είναι και κάτι σπουδαίο.Κάποτε μοιράζανε τις κάρτες σαν τις καραμέλες δωρεάν Αλλά τι να της κάνεις αν δεν έχουν κάποιες παροχές. 

52 minutes ago, Fns1 said:

Η οποία 2η sim κατά την άποψη μου δεν είναι και κάτι σπουδαίο.Κάποτε μοιράζανε τις κάρτες σαν τις καραμέλες δωρεάν Αλλά τι να της κάνεις αν δεν έχουν κάποιες παροχές. 

Ναι μεν δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά στη καρτοκινητή  Cu και γενικότερα στην Vodafone δεν δίνουν δωρεάν sim. Σε υποχρεώνουν να βάλεις πακέτο 1ου μήνα. Αμα παρακαλέσεις πολύ δίνεις τα 15€ και μετά στα επιστρέφουν. Οπότε με την έξτρα sim απλά τηλεφωνείς και ζητάς ενεργοποίηση. Αλλά ο κύριος λόγος που είναι άχρηστη η σκέτη sim CU είναι γιατί μετά το τρίμηνο κόβει εισερχόμενες κλήσεις και εισερχόμενα SMS. Φάουλ αυτό. Γι αυτό προτιμαμε f2g/q και whatsup (sms μόνο). Εκεί είναι χρήσιμες οι εξτρα σιμ για δευτερεύοντες και τριτεύοντες αριθμούς.

Καλημέρα παιδιά, μικρό update.

Πήγα έκανα ενεργοποίηση του νέου πακέτου σταθερής στα 500mbps και παράλληλα έκανα μεταφορά το κινητό από Cosmote σε nova. Εδώ να πω ότι για το buy more ήταν όλοι πάνω στο pc πάνω από μισή ώρα γιατί δεν ήξερε ούτε ο πιτσιρικάς να το κάνει ούτε οι άλλοι.

Μετά μου λέει έγινε η αίτηση και σε 2 μέρες θα ενεργοποιηθεί. Αυτό έγινε τη Δευτέρα. Άρα θα ήταν ενεργό το αργότερο μέχρι χθές το απόγευμα.

Δεν είναι.

Παίρνω το 13800 πριν λίγο. Μου λέει δεν βλέπω να έχει αποδοθεί η υπηρεσία και έκανε αίτημα.μου λέει πάλι ότι θα ενημερωθώ εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Επίσης επειδή είχα περιέργεια αν έγινε αρχικά η αίτηση για το Buy More στο κατάστημα από τον πωλητή ξαναπηρα 13800 και μου λένε ότι δεν μπορούν να το δουν από κει αν έχει γίνει το αρχικό αίτημα για buy more αλλά είδε ότι πριν λίγο έκανε αίτημα ή συνάδερφος του για να αποδοθεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Edited by Lyngas1

Δημήτρης

17 minutes ago, Lyngas1 said:

Πήγα έκανα ενεργοποίηση του νέου πακέτου σταθερής στα 500mbps και παράλληλα έκανα μεταφορά το κινητό από Cosmote σε nova. Εδώ να πω ότι για το buy more ήταν όλοι πάνω στο pc πάνω από μισή ώρα γιατί δεν ήξερε ούτε ο πιτσιρικάς να το κάνει ούτε οι άλλοι.

Μετά μου λέει έγινε η αίτηση και σε 2 μέρες θα ενεργοποιηθεί. Αυτό έγινε τη Δευτέρα. Άρα θα ήταν ενεργό το αργότερο μέχρι χθές το απόγευμα.

Δεν είναι.

Παίρνω το 13800 πριν λίγο. Μου λέει δεν βλέπω να έχει αποδοθεί η υπηρεσία και έκανε αίτημα.μου λέει πάλι ότι θα ενημερωθώ εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Επίσης επειδή είχα περιέργεια αν έγινε αρχικά η αίτηση για το Buy More στο κατάστημα από τον πωλητή ξαναπηρα 13800 και μου λένε ότι δεν μπορούν να το δουν από κει αν έχει γίνει το αρχικό αίτημα για buy more αλλά είδε ότι πριν λίγο έκανε αίτημα ή συνάδερφος του για να αποδοθεί.

Η nova έχει ένα παράξενο σύστημα.. αν κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά για κάτι, δεν το βλέπουν στα καταστήματα και το ανάποδο.

Κάποια στιγμή προσπαθούσα να ακυρώσω ένα αίτημα φορητότητας και μου βγάλανε την πίστη.

21 minutes ago, cu2goup said:

Η nova έχει ένα παράξενο σύστημα.. αν κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά για κάτι, δεν το βλέπουν στα καταστήματα και το ανάποδο.

Κάποια στιγμή προσπαθούσα να ακυρώσω ένα αίτημα φορητότητας και μου βγάλανε την πίστη.

Επισης το Buy More για να το βρεις γενικα πρεπει να βαλεις τον Ηρακλη Πουαρο .. 😄 τ

Δημήτρης

44 minutes ago, Lyngas1 said:

Δεν είναι.

Υπομονή και επιμονή μην το αφήσεις μόνο.Εμεις για να το πάρουμε παλιά ταλαιπωρήθηκαμε πολύ.Θα το πάρεις όμως αρκεί να μην το παράτησεις.