opmgls Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 ώρες πριν, HEO said: καποια καταστηματα το εκαναν αυτο, αλλα οχι ολα Άρα το σκεπτικό σου είναι να πάει κάποιος τώρα σε αυτά τα κάταστήματα που βάζανε πριν 8ευρη ανανέωση και να ζητήσει πάλι να του βάλουν 8ευρή και ο ψυχοπονιάρης υπάλληλος ( και φρουρός του προλεταριάτου) να το προσπαθήσει μήπως το σύστημα στα κεντρικά δεν έχει εφαρμόσει το μίνιμουμ τον 13€ ανανέωσης (ή είναι 15€ και το 13€ είναι μόνο online). 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Σε φίλη μου με συμβολαιο της λεω οτι με 15ε μπορει στην καρτοκινητη ολων των εταιριών να εχει απεριόριστη ομιλια και μου απανταει "αχ δεν μπορω να αγχώνομαι καθε μηνα να βαζω καρτα" λες και δεν πρεπει να πληρωνει τον λογαριασμό καθε μηνα... 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 8 minutes ago, opmgls said: Άρα το σκεπτικό σου είναι να πάει κάποιος τώρα σε αυτά τα κάταστήματα που βάζανε πριν 8ευρη ανανέωση και να ζητήσει πάλι να του βάλουν 8ευρή και ο ψυχοπονιάρης υπάλληλος ( και φρουρός του προλεταριάτου) να το προσπαθήσει μήπως το σύστημα στα κεντρικά δεν έχει εφαρμόσει το μίνιμουμ τον 13€ ανανέωσης (ή είναι 15€ και το 13€ είναι μόνο online). Μην βαζεις αυτα τα ψυχοπονιαρικα.....δεν υπαρχουν 🙂 Αν το συστημα το επιτρεπει (= δεν εχει εφαρμοστει) ο υπαλληλος που θελει να σε εξυπηρετησει (+ δεν βαριεται), θα σε βοηθησει γιατι σε βλεπει σαν πελατη και οχι απλα σαν κερδος. Εγω θα πηγαινα σε καποιον που το θεωρω καλο επαγγελματια, γιατι ειμαι οπως παντα περιεργος ...λολ... 🤣 αλλα δεν χρειαζομαι ανανεωση .... 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 20 minutes ago, opmgls said: Άρα το σκεπτικό σου είναι να πάει κάποιος τώρα σε αυτά τα κάταστήματα που βάζανε πριν 8ευρη ανανέωση και να ζητήσει πάλι να του βάλουν 8ευρή και ο ψυχοπονιάρης υπάλληλος ( και φρουρός του προλεταριάτου) να το προσπαθήσει μήπως το σύστημα στα κεντρικά δεν έχει εφαρμόσει το μίνιμουμ τον 13€ ανανέωσης (ή είναι 15€ και το 13€ είναι μόνο online). 15€ ελάχιστη κατάστημα 13€ Online και άμα είσαι Q σε περιόδους Count down έχεις τη δυνατότητα 8€ης ανανέωσης Online. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 minutes ago, HEO said: Μην βαζεις αυτα τα ψυχοπονιαρικα.....δεν υπαρχουν 🙂 Αν το συστημα το επιτρεπει (= δεν εχει εφαρμοστει) ο υπαλληλος που θελει να σε εξυπηρετησει (+ δεν βαριεται), θα σε βοηθησει γιατι σε βλεπει σαν πελατη και οχι απλα σαν κερδος. Εγω θα πηγαινα σε καποιον που το θεωρω καλο επαγγελματια, γιατι ειμαι οπως παντα περιεργος ...λολ... 🤣 αλλα δεν χρειαζομαι ανανεωση .... Εντάξει, αλλά πές και σε ποια καταστηματα Nova έχει αυτούς τους καλούς επαγγελματίες υπαλλήλους να πάει κάποιος να το προσπαθήσει. Γιατί δεν γίνεται να΄πάρει κάποιος σβάρνα όλα τα κατάστηματα και να ζητάει 8ευρη, να του λένε έχει καταργηθεί κύριε και να λέει αυτός κάνε μια προσπάθεια παλικάρι μου για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας σου επειδή είσαι καλός επαγγελματίας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 20 minutes ago, VIPdriver said: Σε φίλη μου με συμβολαιο της λεω οτι με 15ε μπορει στην καρτοκινητη ολων των εταιριών να εχει απεριόριστη ομιλια και μου απανταει "αχ δεν μπορω να αγχώνομαι καθε μηνα να βαζω καρτα" λες και δεν πρεπει να πληρωνει τον λογαριασμό καθε μηνα... "Ναι ρε.." -πες της- "τρελό άγχος".. Εμείς βγάλαμε καρκίνο με το να βάζουμε κάρτες κάθε μήνα.. Δεν πειράζει τα έχουμε πει.. κάποιοι πρέπει να πληρώνουν για να έχουμε εμείς τις προσφορές.. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 6 minutes ago, opmgls said: Εντάξει, αλλά πές και σε ποια καταστηματα Nova έχει αυτούς τους καλούς επαγγελματίες υπαλλήλους Μαρνης Αθηνα, Σταδιου παλι Αθηνα και Πετρουπολη. Απο αυτους εχω εξυπηρετηθει πολυ καλα. 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 minute ago, HEO said: Μαρνης Αθηνα, Σταδιου παλι Αθηνα και Πετρουπολη. Απο αυτους εχω εξυπηρετηθει πολυ καλα. Κατά τύχη έχω περάσεις και από τα 3 και πράγματι ειναι καλό το κλιμα. Θα πήγαιναι σε αυτά του κέντρου αν το είχαμε συζητήσει πιο πριν αλλά έτυχε και εβαλα πριν 5 μέρες 15€ online. Τωρα μετά από κάνα 4μηνο θα βάλω πάλι αλλά θα λείπω από Αθήνα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Εντωμεταξυ υπάλληλος σε κατάστημα Nova πρέπει να θεωρείται σπουδαίο επάγγελμα καριέρας και πάει πακέτο με επαγγελματισμό έννοιες σε βλέπω σα πελάτη σαν άνθρωπο σαν πατριώτη κλπ😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 6 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Εντωμεταξυ υπάλληλος σε κατάστημα Nova πρέπει να θεωρείται σπουδαίο επάγγελμα καριέρας και πάει πακέτο με επαγγελματισμό έννοιες σε βλέπω σα πελάτη σαν άνθρωπο σαν πατριώτη κλπ😅 Εντάξει δεν είναι όλοι όπως υπονοείς. Κάποιοι ίσως. Κάποιοι άλλοι ειναι φιλότιμοι και κάποιοι άλλοι απλως προσπαθούν να επιβιώσουν στην δύσκολη εποχή μας. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Το 99% προσπαθούμε να επιβιώσουμε και ζήτημα οι μισοί να τα καταφέρνουμε με τις δικές μας δυνάμεις και μόνο 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε φίλη μου με συμβολαιο της λεω οτι με 15ε μπορει στην καρτοκινητη ολων των εταιριών να εχει απεριόριστη ομιλια και μου απανταει "αχ δεν μπορω να αγχώνομαι καθε μηνα να βαζω καρτα" λες και δεν πρεπει να πληρωνει τον λογαριασμό καθε μηνα... Να το κάνει να μπαίνουν αυτόματα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Υποθέτω ότι θα δίνει 2 μήνες παράταση υπολοίπου. 🤔 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μου εμφάνισε αυτή τη προσφορά μέσα στο app 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 minute ago, vslk said: Μου εμφάνισε αυτή τη προσφορά μέσα στο app Μου έρχεται και εμένα συχνά. Την ενεργοποιω πάντα. 8 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 14 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Το 99% προσπαθούμε να επιβιώσουμε και ζήτημα οι μισοί να τα καταφέρνουμε με τις δικές μας δυνάμεις και μόνο καλα τα λες αλλα το να δουλευεις σε ενα επαγγελμα που εχεις τον πελατη απεναντι δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα ειδικα σε αυτο το θεμα, που ο πελατης μπορει να ειναι ιδιοτροπος, εκνευρισμενος κλπ ευκολα σε κουραζει και σε κανει γραψε@ρχιδι που αδιαφορει και τα λεφτα δεν ειναι οτι καλυτερο τελος παντων, μεγαλη συζητηση 54 minutes ago, advantix said: Υποθέτω ότι θα δίνει 2 μήνες παράταση υπολοίπου. 🤔 την προηγουμενη φορα, ιδιο πακετο και εδωσε 2 μηνες παραταση Edited 7 Μαΐου by HEO 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) Δουλεύω 20 χρόνια σε πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όλου του κοινωνικού εύρους, από βουλευτή μέχρι αποφυλακισμένο οπότε γράφω εκ πείρας πως νιώθει και ο random υπάλληλος της nova. Υπήρξα νέος και άσχετος 23 ετών σε αυτή τη δουλειά και συνεχίζω να υπάρχω κουρασμένος και έχοντας χάσει κάθε ελπίδα κοινωνικής βελτίωσης στα 44 μου. Μη περιμένετε θαύματα. Αν γίνονται τα 2/3 όσων ζητάτε να νιώθετε ευλογημένοι. Edited 7 Μαΐου by Don_VitoCorleone 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Δουλεύω 20 χρόνια σε πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όλου του κοινωνικού εύρους, από βουλευτή μέχρι αποφυλακισμένο οπότε γράφω εκ πείρας πως νιώθει και ο random υπάλληλος της nova. Υπήρξα νέος και άσχετος 23 ετών σε αυτή τη δουλειά και συνεχίζω να υπάρχω κουρασμένος και έχοντας χάσει κάθε ελπίδα κοινωνικής βελτίωσης στα 44 μου. Μη περιμένετε θαύματα. Αν γίνονται τα 2/3 όσων ζητάτε να νιώθετε ευλογημένοι. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα έπρεπε η πρόταση να είναι σε ...αποφυλακισμενο βουλευτή... 😜 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 5 ώρες πριν, vslk said: Μου εμφάνισε αυτή τη προσφορά μέσα στο app Αυτή είναι μιά φοβερή προσφορά από το F2G πραγματικά την ενεργοποιεί κάποιος με κλειστά μάτια! 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου On 1/5/2025 at 9:36 ΜΜ, kmpatra said: Εμενα ήρθε μήνυμα οτι μπηκαν λιγο μετα τις 12 και οτι εξαντλήθηκαν 4 ωρες μετά Στης κόρης μου τα βάζει μόνιμα κ δεν τα βγάζει. 600ΜΒ+600' προς όλους. Όσο έχει υπόλοιπο στο λογαριασμό της, όπως τώρα. Απλά δεν τα χρησιμοποιεί για να ξέρω. Έχει φοιτητικό στη Voda. Σε αυτό το νούμερο βάζω μια κάρτα/έτος για διατήρηση. Σε 5 μέρες λήγει το υπόλοιπο. Αν δεν το ξεχάσω θα δω αν θα ισχύουν για τον υπόλοιπο μήνα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 13 ώρες πριν, vslk said: Μου εμφάνισε αυτή τη προσφορά μέσα στο app Ωραίο. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο flash offer και έδωσε παράταση υπολοίπου έως 04 Ιουλίου Κάτι λιγότερο από 2 μήνες Όποιος θέλει δοκιμάζει 4 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 56 μερες, όση η διάρκεια του πακέτου. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 10 ώρες πριν, HEO said: Μόλις ενεργοποίησα το πακέτο flash offer και έδωσε παράταση υπολοίπου έως 04 Ιουλίου Κάτι λιγότερο από 2 μήνες Όποιος θέλει δοκιμάζει Είναι για 8 ΣΚ αν έπιανε της 60 μέρες θα ήταν μέσα και το 9ο ΣΚ 5-6/7 Το έβαλα και εγώ μια χαρά η παράταση και έπρεπε να βάλω κάρτα σε λίγες μέρες. Φυσικά είχα υπόλοιπο μέσα και το αγόρασα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Συμπληρώθηκαν οι 60 ημέρες και έσβησε το υπόλοιπο. Παρατηρώ ότι : 1) δεν μπορώ να στείλω sms στο 1265. 2) δεν έχω πλέον ειδοποίηση κλήσεων όταν το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου ενώ είχα στείλει sms στο 1265. ΕΤΣΙ λειτουργεί η Νόβα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts