geoponer Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 4 minutes ago, _asd_ said: Επεσε στην αντιληψη μου αυτο. Ειναι η πισω πλευρα πακετου sim Free2Go σε αιτημα φορητοτητας απο αλλο παροχο σε F2G. Αυτο ειναι υποχρεωτικο; Ειχα διαβασει οτι το κανει η vodafone κατι αντιστοιχο, αλλα εκει ηταν μονο για ανανεωση σε καταστημα. Εδω ειναι για ανανεωση με οποιοδηποτε μεσο, και για online ανανεωση; Υποχρεωτικο; Βαζεις χρηματα και στα τρωει; 🤨 Δεν το έχω ξαναδεί και μου κάνει εντύπωση. Μέσα από το app του F2G μπορείς να τσεκάρεις εάν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου με κάθε ανανέωση - και να την απενεργοποιήσεις εάν θέλεις. 6 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Οι τιμές έχουν αλλάξει πρώτα απ'όλα είναι 13 και 15€, 8 νομίζω δεν ισχύει ή ισχύει μόνο με μήνυμα. Δεν είναι υποχρεωτικό, μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου η οποία ξεκίνησε να ισχύει από τότε που πλασαρίστηκε το νέο free to go. Αν θυμάμαι καλά σκανάροντας το qr code μπορείς να δεις λεπτομέρειες. Απενεργοποιείται με ΟΧΙ στο 1264 ή από το app Edited 24 Μαρτίου by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Θα υπάρξει eSim για καρτοκινητά Nova; Μέχρι πριν λίγες ημέρες που ρώτησα σε κατάστημα δεν υπήρξε κάτι και δεν ήξεραν αν και πότε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά, για αριθμό που χρειάζεται μόνο εισερχόμενες/SMS θα προτείνατε F2G ή Q; Διάβασα ότι αρκεί μια ανανέωση ανά 12 μήνες, αλλά αυτό ανεπίσημα προς το παρόν, στους όρους χρήσης γράφει 4 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 15 minutes ago, bedazzled said: Καλησπέρα παιδιά, για αριθμό που χρειάζεται μόνο εισερχόμενες/SMS θα προτείνατε F2G ή Q; Διάβασα ότι αρκεί μια ανανέωση ανά 12 μήνες, αλλά αυτό ανεπίσημα προς το παρόν, στους όρους χρήσης γράφει 4 μήνες. Καλύτερα free2go.. το Q θέλει να απενεργοποιήσεις και το Q fee και σου τρώει και 0,30€ με κάθε ανανέωση. Μη μπλέκεις. Πάρε το free2go. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Η καλύτερη καρτοκινητή στο σύμπαν 🤣 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 4 ώρες πριν, bedazzled said: Διάβασα ότι αρκεί μια ανανέωση ανά 12 μήνες, αλλά αυτό ανεπίσημα προς το παρόν, στους όρους χρήσης γράφει 4 μήνες. ανεπισημο ειναι χρονια τωρα, αλλα δουλευει το χρησιμοποιω κατα κορον ο τολμων νικα :) 7 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Ισχύει ακόμα η προσφορά με τα απεριόριστα όλα; Επίσης πως μπορώ να κάνω φορητότητα δωρεάν, κάτι είχα διαβάσει για ένα τηλέφωνο εδώ στο forum. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 4 minutes ago, Jimakos43 said: Ισχύει ακόμα η προσφορά με τα απεριόριστα όλα; Επίσης πως μπορώ να κάνω φορητότητα δωρεάν, κάτι είχα διαβάσει για ένα τηλέφωνο εδώ στο forum. Ναι ισχύουν τα πάντα. 2109995100. Edited 26 Μαρτίου by cu2goup 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Ξεκινήστε το πάρτυ όπως στη διαφήμιση 🥰 Καλή η προσφορά αλλά με τέτοια διαφήμιση που να πάει ο κόσμος. https://youtu.be/P51DqkOKnMg?si=BgUDsFpeAQ1Tc2XU 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 26/3/2025 at 8:51 ΠΜ, cu2goup said: Ναι ισχύουν τα πάντα. 2109995100. Ισχύει το δωδεκαμηνο χωρις ανανεωση για εισερχόμενες κλησεις ? 3 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 15 minutes ago, lefkaditis said: Ισχύει το δωδεκαμηνο χωρις ανανεωση για εισερχόμενες κλησεις ? Ναι 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 39 minutes ago, lefkaditis said: Ισχύει το δωδεκαμηνο χωρις ανανεωση για εισερχόμενες κλησεις ? Κανονικά ναι. Πάντως φίλη στην Αγγλία, που κρατάει το F2G της για τυχόν κλήσεις από τράπεζες (έχει εκκρεμότητες) μου'πε ότι δεν λαμβάνει με υπόλοιπο μηδέν. Οπότε το κρατάει ενεργό με περιοδικές ανανεώσεις. Ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι στο εξωτερικό βέβαια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 50 minutes ago, epolala said: Κανονικά ναι. Πάντως φίλη στην Αγγλία, που κρατάει το F2G της για τυχόν κλήσεις από τράπεζες (έχει εκκρεμότητες) μου'πε ότι δεν λαμβάνει με υπόλοιπο μηδέν. Οπότε το κρατάει ενεργό με περιοδικές ανανεώσεις. Ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι στο εξωτερικό βέβαια. Κάνουν διακρίσεις δηλαδή... 51 minutes ago, epolala said: Κανονικά ναι. Πάντως φίλη στην Αγγλία, που κρατάει το F2G της για τυχόν κλήσεις από τράπεζες (έχει εκκρεμότητες) μου'πε ότι δεν λαμβάνει με υπόλοιπο μηδέν. Οπότε το κρατάει ενεργό με περιοδικές ανανεώσεις. Ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι στο εξωτερικό βέβαια. Και που ξέρουν ότι είναι Αγγλία? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 2 minutes ago, GREGORYMO said: Κάνουν διακρίσεις δηλαδή... Και που ξέρουν ότι είναι Αγγλία? Υποθέτω ότι ξέρουν αν κάποιος είναι Ελλάδα ή σε περιαγωγή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 7 minutes ago, GREGORYMO said: Και που ξέρουν ότι είναι Αγγλία? Δε ξέρει η εταιρία κινητής σε πια χώρα κάνει roaming το κινητό; Δυστυχώς το πρόβλημα με το roaming της Nova που δε δουλεύει αν δεν υπάρχει υπόλοιπο είναι παλιό, ούτε οι κλήσεις χτυπάνε στη συσκευή, ούτε μήνυμα χαμένης κλήσης λαμβάνεις, αλλά στον καλούντα δείχνει ότι χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνει δεν το ξέρουν ούτε στην εξυπηρέτηση. Επιπλέον στις χώρες εκτός ΕΕ πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον όσο η ελάχιστη χρέωση για να δουλέψει. Edited 31 Μαρτίου by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, spiliot said: Δε ξέρει η εταιρία κινητής σε πια χώρα κάνει roaming το κινητό; Δυστυχώς το πρόβλημα με το roaming της Nova που δε δουλεύει αν δεν υπάρχει υπόλοιπο είναι παλιό, ούτε οι κλήσεις χτυπάνε στη συσκευή, ούτε μήνυμα χαμένης κλήσης λαμβάνεις, αλλά στον καλούντα δείχνει ότι χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνει δεν το ξέρουν ούτε στην εξυπηρέτηση. Επιπλέον στις χώρες εκτός ΕΕ πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον όσο η ελάχιστη χρέωση για να δουλέψει. Το Η.Β. και κάποιες άλλες λίγες χώρες αντιμετωπίζονται (στα της περιαγωγής) όπως ακριβώς και τα κράτη τής Ε.Ε., δηλαδή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ούτε στον καλούντα ούτε στον καλούμενο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 9 minutes ago, epolala said: Το Η.Β. και κάποιες άλλες λίγες χώρες αντιμετωπίζονται (στα της περιαγωγής) όπως ακριβώς και τα κράτη τής Ε.Ε., δηλαδή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ούτε στον καλούντα ούτε στον καλούμενο. περισυ ημουν στην Ουγγαρια, με μηδεν υπολοιπο και εντος 12μηνου το ληγμνο κινητο δουλευε μια χαρα σε εισερχομενες κλησεις και μηνυματα, οπως δουλευει στην Ελλαδα βεβαια δεν ειμαι μονιμος κατοικος Ουγγαριας αλλα περιστασιακος 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 15 minutes ago, epolala said: Το Η.Β. και κάποιες άλλες λίγες χώρες αντιμετωπίζονται (στα της περιαγωγής) όπως ακριβώς και τα κράτη τής Ε.Ε., δηλαδή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ούτε στον καλούντα ούτε στον καλούμενο. Η Αγγλία έχει βγει από την ΕΕ για καλύτερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 5 minutes ago, HEO said: περισυ ημουν στην Ουγγαρια, με μηδεν υπολοιπο και εντος 12μηνου το ληγμνο κινητο δουλευε μια χαρα σε εισερχομενες κλησεις και μηνυματα, οπως δουλευει στην Ελλαδα βεβαια δεν ειμαι μονιμος κατοικος Ουγγαριας αλλα περιστασιακος Σημαντική η πληροφορία σου. Τότε ίσως έχει να κάνει πράγματι με τα κράτη τής ακραιφνούς Ε.Ε. Ή πιο απλά ότι είναι ό,τι σου κάτσει! Έχουμε όλοι ακούσει και για φίλους στην Ελλάδα που με (πρόσφατο) μηδενικό υπόλοιπο δεν τους έρχονται κλήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, epolala said: Έχουμε όλοι ακούσει και για φίλους στην Ελλάδα που με (πρόσφατο) μηδενικό υπόλοιπο δεν τους έρχονται κλήσεις. εχω μια θεωρια για αυτο, αν το τηλεφωνο ειναι για παντα ανοικτο (οπως το δικο μου) δουλευουν οι εισερχομενες και τα εισερχομενα μηνυματα ολο το 12μηνο αν ειναι σε ενα συρταρι κλειστο και το ανοιξεις εχεις θεμα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 10 minutes ago, epolala said: Σημαντική η πληροφορία σου. Τότε ίσως έχει να κάνει πράγματι με τα κράτη τής ακραιφνούς Ε.Ε. Ή πιο απλά ότι είναι ό,τι σου κάτσει! Έχουμε όλοι ακούσει και για φίλους στην Ελλάδα που με (πρόσφατο) μηδενικό υπόλοιπο δεν τους έρχονται κλήσεις. Προφανώς. Άλλο ΕΕ και άλλο τρίτα κράτη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Το '23 στο Χίθροου έκανα εξερχόμενη θεωρώντας ότι θα μου την καλύψει το υπόλοιπο κλήσεων από το πακέτο όπως στην Ελλάδα, με χρέωσε (κακώς γιατί ήταν αγορασμένο και όχι δώρο) μηδένισε το υπόλοιπο και μπλόκαρε εντελώς εισερχόμενες και μηνύματα. Το κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έπαιξε, έβαλα κάρτα αμέσως και προσπάθησα να μιλήσω με τσατ να τους ξεχέσω όσο περίμενα την επόμενη πτήση, δεν βγήκαν ποτέ και έτσι εξαντλήθηκε και η τελευταία υπομονή μου με αυτή την εταιρία. Μετά από κάνα μήνα που επέστρεψα Ελλάδα έκανα αμέσως φορητότητα. Από τότε το μόνο που μου έχει λείψει από την nova είναι το wifi calling τους που (όταν) δούλευε στο εξωτερικό ήταν σαν να ήσουν στην Ελλάδα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 5 minutes ago, spiliot said: Το '23 στο Χίθροου έκανα εξερχόμενη θεωρώντας ότι θα μου την καλύψει το υπόλοιπο κλήσεων από το πακέτο όπως στην Ελλάδα, με χρέωσε (κακώς γιατί ήταν αγορασμένο και όχι δώρο) μηδένισε το υπόλοιπο και μπλόκαρε εντελώς εισερχόμενες και μηνύματα. Το κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έπαιξε, έβαλα κάρτα αμέσως και προσπάθησα να μιλήσω με τσατ να τους ξεχέσω όσο περίμενα την επόμενη πτήση, δεν βγήκαν ποτέ και έτσι εξαντλήθηκε και η τελευταία υπομονή μου με αυτή την εταιρία. Μετά από κάνα μήνα που επέστρεψα Ελλάδα έκανα αμέσως φορητότητα. Από τότε το μόνο που μου έχει λείψει από την nova είναι το wifi calling τους που (όταν) δούλευε στο εξωτερικό ήταν σαν να ήσουν στην Ελλάδα. Το 23 είχαν βγει από την ΕΕ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 6 minutes ago, GREGORYMO said: Το 23 είχαν βγει από την ΕΕ παντως εδω εχει μεσα και το ΗΒ https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/to-roaming-stin-evropaiki-enosi-ke-to-inomeno-vasilio-ine-dorean 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts