paanos Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Όντως συμπληρώνεις τον αριθμό σου και σε καλούν. Αυτές οι κάρτες έχουν αρχίσει να καταργούνται, ήχοι στην Καλλιθέα και στα αυτόματα ταμεία του Lidl επιλέγεις κατευθείαν από την ταμειακή την κάρτα που θέλεις να βγάλεις 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Ακριβώς ,νομίζω δίνεις το καρτελάκι στο ταμείο και δίνεις το νούμερο, μετά το καρτελάκι ξανά πάει στη θέση του. Αν κάνω λάθος διορθώστε με . 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Διευκρινίσεις Τι πρέπει να ξέρεις: ● Με κάθε ανανέωση και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του πακέτου που σου ταιριάζει, λαμβάνεις αυτόματα και εντελώς δωρεάν 23,5GB για 30 ημέρες από το FREE2GO και επιπλέον 10GB για 30 ημέρες από το Lidl Plus. ● Η προσφορά ισχύει για 24 μήνες. ● Η προσφορά ισχύει για νέο αριθμό FREE2GO αλλά και για φορητότητα αριθμού. Με την υπηρεσία ROLLOVER, τα SMS & MB που δεν καταναλώθηκαν δεν χάνονται αλλά μεταφέρονται στην επόμενη χρήση, εφόσον πραγματοποιηθεί ανανέωση υπολοίπου εντός 30 ημερών από την τελευταία φορά. Η υπηρεσία ROLLOVER δεν ισχύει για τις δωρεάν παροχές. 5 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, T-mobile said: Δίνει επέκταση υπολοίπου αυτή η προσφορά; 10 ώρες πριν, epolala said: Ναι, δοκιμασμένο, σχεδόν δίμηνο. Μοναδικό σε αυτό! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Σε εμένα πάντως η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου ήταν ενεργοποιημένη. Δηλαδή με το που έβαλα κάρτα 13€ μου τα πήρε και έβαλε το πακέτο. Το κυριότερο για εμένα είναι ότι κράτησα τον αριθμό μου απο cosmote και τώρα με 35 GB νομίζω θα είμαι ΟΚ σε σχέση με κοσμοτε που δεν τα είχα αυτά και vodafone που ότι μεγάλη προσφορά είχε για gb ήταν για νέο νούμερο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου (edited) 9 ώρες πριν, dimtz said: Σε μενα δεν υπαρχει αυτο το κουμπι, μαλλον οταν θα εχουν να πουν κατι θα το εμφανισει 9 ώρες πριν, Fns1 said: Μήπως είσαι στο παλιό f2g; Και σε παλιό ήρθε Edited 10 Οκτωβρίου by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 40 minutes ago, StrikeFTW said: Σε εμένα πάντως η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου ήταν ενεργοποιημένη. Δηλαδή με το που έβαλα κάρτα 13€ μου τα πήρε και έβαλε το πακέτο. Το κυριότερο για εμένα είναι ότι κράτησα τον αριθμό μου απο cosmote και τώρα με 35 GB νομίζω θα είμαι ΟΚ σε σχέση με κοσμοτε που δεν τα είχα αυτά και vodafone που ότι μεγάλη προσφορά είχε για gb ήταν για νέο νούμερο. Μόλις έβαλες τα λεφτά μπήκαν τα GB; 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Tap and Get προσφορά Οκτωβρίου με κάθε ανανέωση από 15€ και άνω 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Μουφα ΜΟΥ φαίνεται παιδιά...😂 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 25 minutes ago, damianos said: Μουφα ΜΟΥ φαίνεται παιδιά...😂 Ε, έτσι νομίζω έλεγε εξαρχής 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ο υπάλληλος. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Αν εχω καταλάβει σωστά το μόνο πλεονέκτημα της Q (πια) έναντι του f2g είναι ότι δίνει δυνατότητα online ανανέωσης από 8€ όταν έχει countdown, ενώ στο f2g πρέπει να πας σε κατάστημα για ανανέωση με το ίδιο ποσό... Αν ζητήσω online μεταφορά νούμερου σε f2g από την ιστοσελίδα της nova χρειάζεται να στείλω χρήματα μέσω πιστωτικής; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 30 minutes ago, opmgls said: Αν εχω καταλάβει σωστά το μόνο πλεονέκτημα της Q (πια) έναντι του f2g είναι ότι δίνει δυνατότητα online ανανέωσης από 8€ όταν έχει countdown, ενώ στο f2g πρέπει να πας σε κατάστημα για ανανέωση με το ίδιο ποσό... Αν ζητήσω online μεταφορά νούμερου σε f2g από την ιστοσελίδα της nova χρειάζεται να στείλω χρήματα μέσω πιστωτικής; Πράγματι είναι η μοναδική καρτοκινητή που επιτρέπει 8ε ονλαιν. Βεβαια εαν θελεις απλα να συντηρείς ενα νουμερο, πας cu με κασμπακ, στο οποιο ανανεωνεις 2μηνα εντελως δωρεαν, αγοραζοντας απο σουπερμάρκετ μια σαλτσα ή μια μπυρα. Η φτηνοτερη και πιο τεμπέλικη ανανεωση ειναι 8ε στο κιου απο το σπιτι σου. Η πιο τσαμπα ανανεωση ειναι του cu. 8 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 12 minutes ago, VIPdriver said: Βεβαια εαν θελεις απλα να συντηρείς ενα νουμερο, πας cu με κασμπακ, στο οποιο ανανεωνεις 2μηνα εντελως δωρεαν, αγοραζοντας απο σουπερμάρκετ μια σαλτσα ή μια μπυρα. 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πράγματι είναι η μοναδική καρτοκινητή που επιτρέπει 8ε ονλαιν. Βεβαια εαν θελεις απλα να συντηρείς ενα νουμερο, πας cu με κασμπακ, στο οποιο ανανεωνεις 2μηνα εντελως δωρεαν, αγοραζοντας απο σουπερμάρκετ μια σαλτσα ή μια μπυρα. Η φτηνοτερη και πιο τεμπέλικη ανανεωση ειναι 8ε στο κιου απο το σπιτι σου. Η πιο τσαμπα ανανεωση ειναι του cu. Εχω CU και πράγματι το cashback rules! Εχω τον μόνιμο κινητό αριθμό μου για ομιλία να με παίρνουν σε frog λογω καλύτερου σήματος. Εγώ τηλεφωνώ μέσω VoipAlot ή messaging apps. Θέλω και ένα νούμερο σε Nova να το αφήνω ατάιστο για να μου δίνει το πακέτο με τα 250Gb γιατί χρειάζομαι πολλά δεδομένα και φτηνά επειδή έχω καταργήσει το σταθερό λόγω του ότι έχω 2 σπίτια και είμαι ένα άτομο και δεν συμφέρει να έχω δύο σταθερές vdsl να πληρώνω 45€ (2χ22.5€ περίπου). Τώρα που έχει επιβεβαιωθεί θα ψάξω να βρω 3-4 καρτοκινητές sim σε Nova, που αμα δεν τα ταίζω όλο και σε κάποιο θα έρχεται το πακέτο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, opmgls said: Θέλω και ένα νούμερο σε Nova να το αφήνω ατάιστο για να μου δίνει το πακέτο με τα 250Gb γιατί χρειάζομαι πολλά δεδομένα και φτηνά επειδή έχω καταργήσει το σταθερό λόγω του ότι έχω 2 σπίτια και είμαι ένα άτομο και δεν συμφέρει να έχω δύο σταθερές vdsl να πληρώνω 45€ (2χ22.5€ περίπου). Τώρα που έχει επιβεβαιωθεί θα ψάξω να βρω 3-4 καρτοκινητές sim σε Nova, που αμα δεν τα ταίζω όλο και σε κάποιο θα έρχεται το πακέτο. Μόνο Q δίνει αυτά που ζητάς (Όχι f2g), που έχει και χαμηλή ανανέωση ονλαιν ώστε να μην μένει υπόλοιπο. Edited 10 Οκτωβρίου by dimitroula10 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου (edited) Και το F2G δίνει αυτό το Πακετο-προσφορα. Και μπορεί να βάλει 8ε σε κατάστημα. Στο Q θα αναγκαστεί να πληρωνει και 0.30ε, που το F2G δεν χρεώνει. Εάν βάλει 8ε στο Q, δεν θα του φτάνει το καθαρό υπόλοιπο. Edited 10 Οκτωβρίου by VIPdriver 6 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 37 minutes ago, VIPdriver said: Και το F2G δίνει αυτό το Πακετο-προσφορα. Και μπορεί να βάλει 8ε σε κατάστημα. Στο Q θα αναγκαστεί να πληρωνει και 0.30ε, που το F2G δεν χρεώνει. Εάν βάλει 8ε στο Q, δεν θα του φτάνει το καθαρό υπόλοιπο. Με φόρο 10% και Q και F2G θέλουν ≥9€ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Και το F2G δίνει αυτό το Πακετο-προσφορα. Και μπορεί να βάλει 8ε σε κατάστημα. Στο Q θα αναγκαστεί να πληρωνει και 0.30ε, που το F2G δεν χρεώνει. Εάν βάλει 8ε στο Q, δεν θα του φτάνει το καθαρό υπόλοιπο. Σίγουρα η Q στην προσφορά αυτή είναι κατά 0,30€ ακριβότερη αλλά τα 8€ δεν αρκούν ούτε για το free2go. Από την άλλη στο Q φορτώνεις όποτε θες τα 9€ με countdown online, ενώ για το free2go θες κατάστημα οπωσδήποτε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Και το F2G δίνει αυτό το Πακετο-προσφορα. Και μπορεί να βάλει 8ε σε κατάστημα. Στο Q θα αναγκαστεί να πληρωνει και 0.30ε, που το F2G δεν χρεώνει. Εάν βάλει 8ε στο Q, δεν θα του φτάνει το καθαρό υπόλοιπο. 7,27 μένει με 8€ στο f2g αν υπάρχει φόρος κινητής. Αν δεν υπάρχει βολεύει, αλλά η Q δίνει πιο εύκολα τα δωράκια δίνει και 500+500 έχει κσουντνταουν και δεν χρειάζεται να τρέχει σε κατάστημα. Θα αρρωστήσεις από την ζήλεια.😀 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Δεν βλέπουν να αγοράζει κάποιος την εταιρεία κ άρχισαν ξανά τα προμο με τα κουτακια... 1 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 12 minutes ago, VIPdriver said: Δεν βλέπουν να αγοράζει κάποιος την εταιρεία κ άρχισαν ξανά τα προμο με τα κουτακια... Δεν πειράζει.. ας σπάσει για λίγο το καρτέλ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 30 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν πειράζει.. ας σπάσει για λίγο το καρτέλ. Το καρτέλ είναι πάντα υπέρ του καλύτερου. Βέβαια αυτό προυποθετει καταναλωτική συνείδηση... 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου ANANEΩΣE TO YΠOΛOIΠO ΣOY AΠO 13€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 HMEPEΣ K ΠAPE ΔΩPO EXTRA 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 4GB ΓIA 30 MEPEΣ! MΠOPEIΣ KAI ONLINE ΣTO f2g.gr/f2gwebtop2 ! ΓIA NA MH ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ nvgr.gr/epik 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου (edited) 40 minutes ago, damianos said: ANANEΩΣE TO YΠOΛOIΠO ΣOY AΠO 13€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 HMEPEΣ K ΠAPE ΔΩPO EXTRA 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 4GB ΓIA 30 MEPEΣ! MΠOPEIΣ KAI ONLINE ΣTO f2g.gr/f2gwebtop2 ! ΓIA NA MH ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ nvgr.gr/epik Μην τσιμπάς γιατί έτσι μπαίνεις στην μαύρη λίστα. Ποτέ αυτές τις προσφορές. Φαίνεσαι "πλούσιος".😁 Edited 10 Οκτωβρίου by dimitroula10 1 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts