VIPdriver Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Δηλαδή εάν παει ο φίλος σε κατάστημα Nova, στο συστημα ο υπάλληλος θα δει Λιμενικό Σώμα χωρίς άλλο όνομα; 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Θεωρώ οτι θα δει alpha promo ή το όνομα εκπροσώπου της. Το λιμενικό σώμα δεν διανέμει προφανώς πακέτα πρωτογενώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 24 minutes ago, kmpatra said: Θεωρώ οτι θα δει alpha promo ή το όνομα εκπροσώπου της. Το λιμενικό σώμα δεν διανέμει προφανώς πακέτα πρωτογενώς Εάν ισχύει αυτό, δεν θα έπρεπε να λέει στη συσκευασία να φροντίσει ο κάτοχος να κάνει ταυτοποίηση το όνομα του; Το λέω αυτό διότι όσοι από το Λιμενικό πηραν αυτήν την προσφορα, εάν δεν τακτοποιήσουν τα στοιχεία τους και βγαίνει σε άλλο όνομα δεν θα μπορουν να κάνουν κάποια διαχείρηση του αριθμού τους, ενώ στην περιπτωση που θα γράφει σκέτο Λιμενικό Σώμα, δείχνοντας την ταυτότητα του Λιμενικού θα μπορουσαν να το διαχειριστούν. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Μα γράφει τη διαδικασία (δες την φωτογραφία ) επάνω στο πακετάκι και το είπα και εγώ πιο πάνω αν δεις οτι το σωστο είναι να γίνει η διαδικασία. Νομίζω οτι επι μια και σελίδα συζηταμε και επαναλαμβάνουμε τα αυτονοητα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Περασα σημερα απο 2 καταστηματα 4all και κανενα δε πουλαγε sim free2go. Για διαφημιση του καταστηματος εδω και 2 μερες , να ανσφερομαστε σε δαυτο, το κοβω. Καλο κολπο, παντως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) 14 ώρες πριν, alteisei said: Ποσο κοστισε η καρτα sim για να την παρεις απο το 4all της γειτονιας σου; Πηρες ενα καρτελακι απο τον παγκο ελευθερα η τους ζητησες να σου φερουν εαν ειχαν; Ειχε και τους ζητησα ενα νουμερακι και μου δωσαν αυτο. Πληρωσα βεβαια πολυ αλλα νομιζα ειχε και καρτα μεσα. 15€ μονο για την συνδεση και δεν ειχε τιποτα μεσα 21 minutes ago, alteisei said: Περασα σημερα απο 2 καταστηματα 4all και κανενα δε πουλαγε sim free2go. Για διαφημιση του καταστηματος εδω και 2 μερες , να ανσφερομαστε σε δαυτο, το κοβω. Καλο κολπο, παντως. Σε εμενα εχει παντως θεσσαλονικη. Αν θελει καποιος να του στειλω ενα μπορω με box now αποστολη χρηματων με paypal. Απο οτι ειδα το καταστημα ειχε 3 πηρα εγω 1 αρα εχει 2. Αξιζει πολυ το πακετο με τα 9€ βεβαια δεν ξερω για ποσο θα ειναι Edited 10 Ιουνίου by spoukos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου (edited) Ξερει κανεις ποσες μερες παιρνει να καλεσουν για αντικατασταση χαμενης σιμ; Σημερα πηρα την καινουργια για εναν συγγενη με εξουσιοδοτηση Edited 11 Ιουνίου by spoukos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Επιβεβαιώνω ότι το flash weekend offer δίνει παράταση υπολοίπου μέχρι 11/7. 4 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Τα 50 γίγα έγιναν 100 GB λόγω ανταγωνισμού προφανώς... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Τόσα χρόνια είχαμε πακέτο με απεριόριστα δεδομένα κάθε καλοκαίρι. Τώρα 100GB. Κάθε χρόνο και χειρότερα... 6 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 21 minutes ago, snapp said: Τόσα χρόνια είχαμε πακέτο με απεριόριστα δεδομένα κάθε καλοκαίρι. Τώρα 100GB. Κάθε χρόνο και χειρότερα... Και ανεβαίνει και η τιμή. Από το 2022 η τιμή βαίνει να ανεβαίνει και αν η ιστορία μας διδάσκει κάτι από αυτές τις περιπτώσεις-προσφορές είναι ότι αυτές οι αυξήσεις είναι τα προεόρτια για αύξηση του κόστους ανανέωσης μέσα στους επόμενους μήνες 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 36 minutes ago, aektzhs 1 said: Και ανεβαίνει και η τιμή. Από το 2022 η τιμή βαίνει να ανεβαίνει και αν η ιστορία μας διδάσκει κάτι από αυτές τις περιπτώσεις-προσφορές είναι ότι αυτές οι αυξήσεις είναι τα προεόρτια για αύξηση του κόστους ανανέωσης μέσα στους επόμενους μήνες 15 θα πάει η ελάχιστη. Για εκεί πάει το πραμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Ρα μάγκες μας δουλεύουν. Μου έχει έρθει η προσφορά με τα 7€ σε ένα δεύτερο νούμερο που έχω και επειδή είναι δίπλα το κατάστημα λέω να πάω να κάνω ανανέωση 8€. Πάω και μου λέει δεν γίνεται 8€ και εξηγώ ότι η ίδια η νόβα έχει ανακοινώσει πως σε κατάστημα γίνεται 8€. Λέει όχι σε κατάστημα δεν γίνεται και μου λέει έλα και μόνος σου να δεις και βλέπω την οθόνη και όντως ελεγε από 13-50€. Τι φάση στο σάιτ όμως λέει κανονικά για 8€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 56 minutes ago, Jimakos43 said: Ρα μάγκες μας δουλεύουν. Μου έχει έρθει η προσφορά με τα 7€ σε ένα δεύτερο νούμερο που έχω και επειδή είναι δίπλα το κατάστημα λέω να πάω να κάνω ανανέωση 8€. Πάω και μου λέει δεν γίνεται 8€ και εξηγώ ότι η ίδια η νόβα έχει ανακοινώσει πως σε κατάστημα γίνεται 8€. Λέει όχι σε κατάστημα δεν γίνεται και μου λέει έλα και μόνος σου να δεις και βλέπω την οθόνη και όντως ελεγε από 13-50€. Τι φάση στο σάιτ όμως λέει κανονικά για 8€ Μόνο στο νέο f2g μπορείς να κάνεις ανανέωση από 8€ 3 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου (edited) 22 minutes ago, snapp said: Μόνο στο νέο f2g μπορείς να κάνεις ανανέωση από 8€ Στο νέο ειμαι. Ρώτησε το νούμερο μπήκε και το είδε. Τι γίνεται μήπως δεν θέλουν και έχουν εντολή να μην κανείς 8€ ανανέωση Edited 14 Ιουνίου by Jimakos43 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 1 hour ago, Jimakos43 said: Στο νέο ειμαι. Ρώτησε το νούμερο μπήκε και το είδε. Τι γίνεται μήπως δεν θέλουν και έχουν εντολή να μην κανείς 8€ ανανέωση 99% νομίζω πρέπει να γίνει η πρώτη ανανέωση 13€ για να σου ξεκλειδώσει την 8€... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) 19 ώρες πριν, Jimakos43 said: Στο νέο ειμαι. Ρώτησε το νούμερο μπήκε και το είδε. Τι γίνεται μήπως δεν θέλουν και έχουν εντολή να μην κανείς 8€ ανανέωση Έχει γίνει ανανέωση όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της 19/12/2023; "H αξία ανανέωσης 8€ μέσω καταστημάτων NOVA στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα FREE2GO, θα είναι διαθέσιμη: για συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή τους και πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία ανανέωση υπολοίπου αξίας από 13€ κι άνω από την 17/1/2024 για συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη σύνδεσή τους και έχει ήδη πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας, πριν την 17/01/2024". Edited 15 Ιουνίου by akar2015 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου On 14/6/2024 at 5:44 ΜΜ, Alexandros201285 said: 15 θα πάει η ελάχιστη. Για εκεί πάει το πραμα γιαυτό θα κυνηγούν με το τουφέκι τους πελάτες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, hercoulis said: γιαυτό θα κυνηγούν με το τουφέκι τους πελάτες. Μία χαρά πελάτες θα έχουν από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει εναλλακτική. Προσωπικά περιμένω την κινητή της Volton αρχές του χειμώνα μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. 5 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 41 minutes ago, snapp said: Μία χαρά πελάτες θα έχουν από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει εναλλακτική. Προσωπικά περιμένω την κινητή της Volton αρχές του χειμώνα μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Σωθήκαμε. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός από την πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας της μαύρης για να μπει η νέα διοίκηση με επιθετική εμπορική πολιτική 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Οι πελάτες κινητής χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. 1. Οι συμβολαιάδες που έχουν οικονομική άνεση και πληρώνουν κανονικά. Αυτοί είναι οι στυλοβάτες της κινητής τηλεφωνίας. 2. Οι καρτοκινητοί που δεν θέλουν μπλέξιμο με συμβόλαια και είναι με αγάπη προς την ελευθερία, είναι πολλοί και στην πλειοψηφία έχουν νούμερα από όλες τις εταιρείες και μάλιστα 2-3 από την κάθε εταιρεία. Έτσι στο όνομα της ελευθερίας πληρώνουν περισσότερα από τους συμβολαιάδες. Και αυτοί χρήσιμοι. Και τέλος 3. Οι φτωχοί καρτοκινητοί που σκέφτονται την απόλυτη οικονομία χωρίς να χάνουν πολλά και οι εταιρείες κάνουν τα πάντα να τους πείσουν να αγοράσουν μία προσφορά. Αυτοί είναι η αιτία της ανάπτυξης της φαντασίας των τμημάτων πωλήσεων και πρόκληση για τους υπεύθυνους. Εγώ ανήκω σε αυτούς, που κάνουν την μύγα ξύγκι, είτε από φιλοσοφία ζωής, είτε για παιχνίδι. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Γεια σας,βρήκα καλό νουμεράκι σε F2g και το έβαλα πάνω στο κινητό,στο F2g η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο?? όταν έχεις ενεργοποιημένο το plug n play ανάλογα με την ανανέωση που θα κάνεις σου δίνει αμέσως λεπτά sms και Gb??? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 19 minutes ago, odim said: Γεια σας,βρήκα καλό νουμεράκι σε F2g και το έβαλα πάνω στο κινητό,στο F2g η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο?? όταν έχεις ενεργοποιημένο το plug n play ανάλογα με την ανανέωση που θα κάνεις σου δίνει αμέσως λεπτά sms και Gb??? Σωστά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Τα 0,90 λεπτά έγιναν 2 ευρώ??!! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 56 minutes ago, damianos said: Τα 0,90 λεπτά έγιναν 2 ευρώ??!! Ανακοίνωση καρτοκινητής 15/5/2024. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts