damianos Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 48 minutes ago, kmpatra said: Σίγουρα το wifi calling είναι απο nova ομως? Για κλεισε τη Vodafone να δεις Σιγά ΜΗΝ το κλείσω ΜΕΤΑ πού το βρήκα 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 11 ώρες πριν, paanos said: Χωρίς να μπορώ να το βρω, νομίζω ότι είναι 5 σε κάθε εταιρία ή 20 σε μια μόνο εταιρία (κανεις ΥΔ ότι δεν έχεις σε καμία άλλη εταιρία) Πέρυσι είχα 6 αριθμούς σε cosmote. Φέτος τα έχω μοιράσει λίγο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolostar Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Θελω να παω απο Q σε f2go και θελω να ρωτησω τα εξής: 1. Θα ισχύουν κανονικά τα 1000 λεπτα καθε μηνα που εχω τωρα λογω σταθερού; 2. Το πακέτο 4,5€/3G ανανεώνει και τη ληξη του υπολοίπου χρημάτων που θα εχω στον λογαριασμό μου; Για να το παρω θα πρέπει να εχω κάνει ανανεωση 13 ευρώ τις τελευταίες 30 ημέρες; 3. Οταν καταναλωθούν τα mb του πακέτου με κόβει αυτόματα ή θα με χρεωνει με daily internet οπως συμβαινει στην q; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Ας μου πει κάποιος γνώστης γιατί ΔΕΝ δουλεύει το WiFi calling στην Nova??? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 23 minutes ago, damianos said: Ας μου πει κάποιος γνώστης γιατί ΔΕΝ δουλεύει το WiFi calling στην Nova??? Καλησπέρα φίλε, έχεις πάρει στο 13800? Εγώ έτσι το είχα ενεργοποιήσει, παρόλο που ήταν ανοιχτό στη ρύθμιση της συσκευής μου. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Έχω πάρει Νάι τα βλέπουν όλα εντάξει... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 54 minutes ago, paolostar said: Καλησπέρα σε όλους. Θελω να παω απο Q σε f2go και θελω να ρωτησω τα εξής: 1. Θα ισχύουν κανονικά τα 1000 λεπτα καθε μηνα που εχω τωρα λογω σταθερού; 2. Το πακέτο 4,5€/3G ανανεώνει και τη ληξη του υπολοίπου χρημάτων που θα εχω στον λογαριασμό μου; Για να το παρω θα πρέπει να εχω κάνει ανανεωση 13 ευρώ τις τελευταίες 30 ημέρες; 3. Οταν καταναλωθούν τα mb του πακέτου με κόβει αυτόματα ή θα με χρεωνει με daily internet οπως συμβαινει στην q; 1. Μετά την αλλαγή θα αντιμετωπίζεται η σύνδεσή σου ως νέα σύνδεση. Επομένως όχι δεν θα τα έχεις θα πρέπει να ξαναδηλωσεις το κινητό για να μπει στο συνδυασμό με το σταθερό εφ'οσον είναι στο ιδιο αφμ. Καλό είναι βέβαια να το ξεκαθαρίσεις από πριν στο κατάστημα. 2. Δεν απαιτείται ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες για να πάρεις αυτό το πακέτο. Για το αν παρατείνει το υπόλοιπο δεν ξέρω να σου απαντήσω. 3. Όχι δεν σε κόβει αυτόματα γίνεται ότι γίνεται και στην q 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 8 minutes ago, kmpatra said: 1. Μετά την αλλαγή θα αντιμετωπίζεται η σύνδεσή σου ως νέα σύνδεση. Επομένως όχι δεν θα τα έχεις θα πρέπει να ξαναδηλωσεις το κινητό για να μπει στο συνδυασμό με το σταθερό εφ'οσον είναι στο ιδιο αφμ. Καλό είναι βέβαια να το ξεκαθαρίσεις από πριν στο κατάστημα. 2. Δεν απαιτείται ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες για να πάρεις αυτό το πακέτο. Για το αν παρατείνει το υπόλοιπο δεν ξέρω να σου απαντήσω. 3. Όχι δεν σε κόβει αυτόματα γίνεται ότι γίνεται και στην q Το χρηματικό υπόλοιπο που έχει στην Q θα παραμείνει οταν πάει F2G ή θα χαθεί; 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Θα χαθεί. @paolostarαν βαλεις παντως το πακέτο του ίντερνετ θα ήθελα να ξέρω κι εγώ αν δίνει παράταση. Ή αν το έχει βάλει κάποιος να μας πει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 10 minutes ago, kmpatra said: Θα χαθεί. @paolostarαν βαλεις παντως το πακέτο του ίντερνετ θα ήθελα να ξέρω κι εγώ αν δίνει παράταση. Ή αν το έχει βάλει κάποιος να μας πει. Τα 3 γίγας με τα 4,5€ καρατσεκαρισμένο ότι δίνει παράταση 30 ημέρες. Το έχω βάλει στην γυναίκα μου 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) Μπηκα να ενεργοποιήσω tap n get στην εφαρμογή,κι ενω μου βγαζει 2 εικονίδια silver που λενε tap n get,δεν αναφερουν ποιο ειναι για 7 η' 30 μερες...Να σημειώσω οτι ειναι η 1η ανανεωση που εκανα σε f2go και δεν ξερω αν παντα ηταν ετσι. EDIT:Το βρηκα... έπρεπε να τα αποκαλυψω πρωτα και τα 2 και μετα να επιλεξω ποιο θελω. Edited 11 Μαρτίου by GPOWER 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Τα 1000 λεπτά λόγω σταθερού τα δίνει μόνο αν έχεις κάνει ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες; Αν βάλεις πακέτο που παρατείνει και την ημερομηνία λήξης των €, θα σου δώσει τα 1000; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 14 minutes ago, gpapas640 said: Τα 1000 λεπτά λόγω σταθερού τα δίνει μόνο αν έχεις κάνει ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες; Αν βάλεις πακέτο που παρατείνει και την ημερομηνία λήξης των €, θα σου δώσει τα 1000; Ναι τα δίνει. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 31 minutes ago, paanos said: Ναι τα δίνει. Τέλεια σε ευχαριστώ. Έχω παλιό f2g και λέω να μετακομίσω στο νέο. Από λεπτά τη βγάζω με τα 1000. Βάζοντας μια κάρτα 20€, τον 1ο μήνα θα τη βγάζω με το tap and get it (4,5GB για 30 ημέρες), και τους 4 επόμενους μήνες με το πακέτο 3GB με 4,5€. Μπόμπα. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι μόνιμο σωστά; Edited 12 Μαρτίου by gpapas640 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 minute ago, gpapas640 said: Τέλεια σε ευχαριστώ. Έχω παλιό f2g και λέω να μετακομίσω στο νέο. Από λεπτά τη βγάζω με τα 1000. Βάζοντας μια κάρτα 20€, τον 1ο μήνα θα τη βγάζω με το tap and get it (4,5GB για 30 ημέρες), και τους 4 επόμενους μήνες με το πακέτο 3GB με 4,5€. Μπόμπα. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι μόνιμο σωστά; Είναι, μέχρι να το αλλάξουν. 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 40 minutes ago, gpapas640 said: Τέλεια σε ευχαριστώ. Έχω παλιό f2g και λέω να μετακομίσω στο νέο. Από λεπτά τη βγάζω με τα 1000. Βάζοντας μια κάρτα 20€, τον 1ο μήνα θα τη βγάζω με το tap and get it (4,5GB για 30 ημέρες), και τους 4 επόμενους μήνες με το πακέτο 3GB με 4,5€. Μπόμπα. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι μόνιμο σωστά; Πώς θα το κάνεις αυτό αφού τον 3ο μήνα αν δεν ξαναβάλεις κάρτα τα χρήματα που έχεις μέσα χάνονται. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Είναι, μέχρι να το αλλάξουν. Ουδέν προσωρινότερον του μόνιμου. Γνωστός νόμος στην ελληνική καρτοκινητη. 26 minutes ago, Fns1 said: Πώς θα το κάνεις αυτό αφού τον 3ο μήνα αν δεν ξαναβάλεις κάρτα τα χρήματα που έχεις μέσα χάνονται. Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι το συγκεκριμένο πακέτο επεκτείνει και τη διάρκεια ισχύος των € της κάρτας. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 27 minutes ago, Fns1 said: Πώς θα το κάνεις αυτό αφού τον 3ο μήνα αν δεν ξαναβάλεις κάρτα τα χρήματα που έχεις μέσα χάνονται. Αναφέρθηκε παραπάνω, το πακέτο με τα 3 γιγα δίνει παράταση υπολοίπου. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 minutes ago, kmpatra said: Αναφέρθηκε παραπάνω, το πακέτο με τα 3 γιγα δίνει παράταση υπολοίπου. Το αναγράφει κάπου στους όρους ?Το έχεις δοκιμάσει?Γιατί μου λύνει τα χέρια κι εμένα αυτό. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) Αυτή η δυνατότητα σε όποια πακέτα υπάρχει είναι κρυφή. Δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ και προφανώς κάποια στιγμή μπορεί να πάψει και να ισχύει. Διάβασε παραπάνω υπάρχουν άλλοι που το χουν δοκιμάσει και λενε οτι ισχύει για το συγκεκριμένο πακέτο Edited 12 Μαρτίου by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 15/02/2024 αγόρασα το πακέτο 3 γίγας 4,5 ευρώ και πήγε η ημερομηνία 15/3/2024 15.02 έληγε το χρηματικό υπόλοιπο. με την αγορά πήρε και παράταση έναν μήνα και μετάφερε τυχόν υπόλοιπο στον επόμενο μήνα...😉 Edited 12 Μαρτίου by damianos 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) On 11/3/2024 at 1:48 ΜΜ, damianos said: Ας μου πει κάποιος γνώστης γιατί ΔΕΝ δουλεύει το WiFi calling στην Nova??? Εγώ με το redmi note 12 pro 5g και συμβόλαιο nova το έχω ενεργοποιήσει εδώ και πολύ καιρό μέσω iPhone 12 Pro φίλου και παίζει κανονικά. Πλέον σύμφωνα με τη nova υποστηρίζεται επίσημα το κινητό. Το εικονίδιο vowifi είναι από τη sim της vodafone. Σου βγάζει και την ειδοποίηση από τη vodafone πως οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμες μέσω vowifi. Edited 12 Μαρτίου by dasnowy 3 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, dasnowy said: Εγώ με το redmi note 12 pro 5g και συμβόλαιο nova το έχω ενεργοποιήσει εδώ και πολύ καιρό μέσω iPhone 12 Pro φίλου και παίζει κανονικά. Πλέον σύμφωνα με τη nova υποστηρίζεται επίσημα το κινητό. Το εικονίδιο vowifi είναι από τη sim της vodafone. Σου βγάζει και την ειδοποίηση από τη vodafone πως οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμες μέσω vowifi. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Κάνε την αναβάθμιση σε Android 14 και πιθανότατα θα είσαι οκ 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, paanos said: Κάνε την αναβάθμιση σε Android 14 και πιθανότατα θα είσαι οκ Το έκανα αλλά τα ίδια.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts