spiliot Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Δε νομίζω ότι είναι καλόπιασμα αλλά κόλπο για να δείχνουν τα στατιστικά ότι έχουν περισσότερα "ενεργά" νούμερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Δεν με έχουν καλοπιάσει ακόμα, 1 μήνας έχει περάσει από τη λήξη μονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Ερωτηση. Η ανανεωση με 1€ δινει επεκταση 12 μηνων?Sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 On 4/9/2023 at 4:33 ΜΜ, gpapas640 said: Ωραία, επομένως από όσο καταλαβαίνω δεν έχεις πρόβλημα όσον αφορά το υπόλοιπο, από τη στιγμή που κάνεις χρήση της προσφοράς. Αντί για ανανέωση κάθε 2μηνο ενεργοποιείτε το πακέτο των 5€ και είσαι οκ. Παίδες είδα και εγώ ότι μου "επέκτεινε" τη λήξη του υπόλοιπου με την ενεργοποίηση των απεριόριστων data+1000 λεπτά. 1) Επειδή, συνηθίζω να ανανεώνω υπόλοιπο την τελευταία μέρα, ισχύει όντως η ημερομηνία ή θα λήξει κανονικά με την παλιά ημερομηνία και θα φάμε ήττα; (Έχω τεράστιο υπόλοιπο γιατί δε πολυχρησιμοποιώ αυτό τη σύνδεση, εξού και η ανησυχία (και ο λόγος που προσπαθώ να το ταίζω όσο πιο αραιά γίνεται) ) 2) Επίσης, αν ξαναβάλω την προσφορά "απεριόριστα + 1000" με 5Ε (μου την έβγαλε πάλι) θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο η λήξη υπολοίπου; 3) Το καρτοκινητό αυτό το έχω 8 χρόνια, αλλά δεν είναι στο όνομα μου. Υπάρχει τρόπος σε συνεννόηση με τον "ιδιοκτήτη" να το μεταφέρουμε στο όνομα μου χωρίς να χάσω το τεράστιο υπόλοιπο; Είχα ρωτήσει σε chat support, και μου είπαν όχι αν θυμάμαι καλά. Πάντως ξέρω ότι αν "θέλουν", μπορούν, καθώς είχα ξεχάσει μια φορά να ανανεώσω, και την επόμενη μέρα τους παρακάλεσα, και μου επανάφεραν το γιγαντιαίο υπόλοιπο. Αρά γιατί να μη μπορούν να αλλάξουν το όνομα της γραμμής και να περάσουν χειροκίνητα και το υπόλοιπο; Πολλές και κουλές οι ερωτήσεις μου, ζητώ την κατανόηση σας, και ελπίζω κάποιος να γνωρίζει να μου πει :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Μα η μεταβίβαση του καρτοκινητου δεν αφαιρεί κανένα υπόλοιπο από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 6 minutes ago, georgeavl3 said: Μα η μεταβίβαση του καρτοκινητου δεν αφαιρεί κανένα υπόλοιπο από όσο ξέρω. Μακάρι... Θα πάω σε κατάστημα να ρωτήσω. Το καρτοκινητό είναι στο όνομα της αδερφής μίας αρχαίας πρώην μου, οπότε γενικά είναι λίγο weird η κατάσταση. Ευτυχώς μπορώ να ανταλλάξω 2 κουβέντες μαζί της (την αδερφή, όχι την πρώην μου 😛 ), και η ίδια άλλωστε δεν γουστάρει ιδιαίτερα να έχω τη γραμμή στο όνομα της. Έχω χρειαστεί κιόλας 2-3 φορές να επέμβει στη Wind για χάρη μου (και μάλιστα καλώντας τους από το εξωτερικό τότε), και δεν είναι ότι καλύτερο για εμένα να την μπλέκω όλη την ώρα. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Ναι, το είχα κάνει σε καρτοκινητό Cosmote (από τη μάνα μου σε εμένα) και δεν είχα δει κάποια αλλαγή στα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 (edited) 1 minute ago, georgeavl3 said: Ναι, το είχα κάνει σε καρτοκινητό Cosmote (από τη μάνα μου σε εμένα) και δεν είχα δει κάποια αλλαγή στα υπόλοιπα. H Cosmote και θέλει και μπορεί οπότε, για τη Wind, θα δούμε αν θέλει. Ξέρω ότι μπορεί 😉 Edit: Sorry, εννοούσα η Telestet, όχι ΤΙΜ...α ναι Nova. Edited September 15, 2023 by termi21 Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Έχει αλλάξει τόσα ονόματα που δικαίως μπερδευομαστε. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 1 ώρα πριν, termi21 said: Παίδες είδα και εγώ ότι μου "επέκτεινε" τη λήξη του υπόλοιπου με την ενεργοποίηση των απεριόριστων data+1000 λεπτά. 1) Επειδή, συνηθίζω να ανανεώνω υπόλοιπο την τελευταία μέρα, ισχύει όντως η ημερομηνία ή θα λήξει κανονικά με την παλιά ημερομηνία και θα φάμε ήττα; (Έχω τεράστιο υπόλοιπο γιατί δε πολυχρησιμοποιώ αυτό τη σύνδεση, εξού και η ανησυχία (και ο λόγος που προσπαθώ να το ταίζω όσο πιο αραιά γίνεται) ) 2) Επίσης, αν ξαναβάλω την προσφορά "απεριόριστα + 1000" με 5Ε (μου την έβγαλε πάλι) θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο η λήξη υπολοίπου; 3) Το καρτοκινητό αυτό το έχω 8 χρόνια, αλλά δεν είναι στο όνομα μου. Υπάρχει τρόπος σε συνεννόηση με τον "ιδιοκτήτη" να το μεταφέρουμε στο όνομα μου χωρίς να χάσω το τεράστιο υπόλοιπο; Είχα ρωτήσει σε chat support, και μου είπαν όχι αν θυμάμαι καλά. Πάντως ξέρω ότι αν "θέλουν", μπορούν, καθώς είχα ξεχάσει μια φορά να ανανεώσω, και την επόμενη μέρα τους παρακάλεσα, και μου επανάφεραν το γιγαντιαίο υπόλοιπο. Αρά γιατί να μη μπορούν να αλλάξουν το όνομα της γραμμής και να περάσουν χειροκίνητα και το υπόλοιπο; Πολλές και κουλές οι ερωτήσεις μου, ζητώ την κατανόηση σας, και ελπίζω κάποιος να γνωρίζει να μου πει 🙂 Θα σου πρότεινα να μη το ρισκάρεις με την αλλαγή ονόματος αφού έχεις τόσο μεγάλο υπόλοιπο. Προσφάτως χάσαμε τη γιαγιά στης οποίας το όνομα ήταν το καρτοκινητό της μητέρας μου, και έπαιρνε δώρο 120' προς όλους λόγω συνδυασμού με σταθερή γραμμή. Όταν κόψαμε σε καταστημα το σταθερό (btw χωρίς ρήτρα επειδή μεσολάβησε θάνατος του ιδιοκτήτη) είδαν στο σύστημα το καρτοκινητό και λυσσαξαν από το κατάστημα να γίνει αλλαγή ονόματος. Με 90€ μέσα όμως δεν παίζεις με αυτά. Άλλωστε για την ταυτοποίηση σε συνομιλία από τσατ αρκεί να έχεις τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Μόλις σωθούν τα χρήματα βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Τέλος εποχής για την Q card μου μετά από πολλά χρόνια.... Μηδένισαν τα χρήματα και θα πάω σε λίγο να το μετατρέψω σε Νέο F2G.... κ από αύριο ανανέωση 1€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Ριξε μια ενημέρωση τι θα ζητήσουν. Ειχες 1000' απο σταθερή στο q? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Μα για αυτό σας το προλόγισα για να έχουμε όλοι την διαδικασία.... Όχι τα είχα χάσει από αλλαγή πακέτου και τα επανενεργοποίησα σε άλλον αριθμό μου.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 8 ώρες πριν, nininikos said: Ερωτηση. Η ανανεωση με 1€ δινει επεκταση 12 μηνων? Sent from my S21 FE 8/256 Καμία ανανέωση δεν δίνει επέκταση 12 μηνών αν θέλεις να κρατήσεις το υπόλοιπο και όχι απλώς τον αριθμό. Με οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας παίρνεις επέκταση 2 μηνών. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Με την αλλαγή του ονόματος στο καρτοκινητο μεταφέρεται το υπόλοιπο και όλα τα ενεργοποιημένα πακέταΤο έκανα πριν μερικούς μήνες, μετέφερα το νούμερο της αδερφής μου στο όνομα μου Θέλει φυσική παρουσία των δύο μερών μαζί με τις ταυτότητες τουςΤσεκαρε το βέβαια στο κατάστημα που θα πας, αν έχει αλλάξει κάτιΑνανέωση 1€ --> ανανεώνει το υπόλοιπο για 2 μήνες ΑΛΛΑ μεταφέρει την λήξη της σύνδεσης κατά 12 μήνεςΟπότε με 1 ευρώ τον χρόνο μπορείς να έχεις ενεργό ένα νούμερο να δέχεται ΚΑΙ ΜΟΝΟ κλήσεις και μηνύματα :) ...έχει μια χρησιμότητα για κάποιουςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, termi21 said: Παίδες είδα και εγώ ότι μου "επέκτεινε" τη λήξη του υπόλοιπου με την ενεργοποίηση των απεριόριστων data+1000 λεπτά. 1) Επειδή, συνηθίζω να ανανεώνω υπόλοιπο την τελευταία μέρα, ισχύει όντως η ημερομηνία 2) Επίσης/, αν ξαναβάλω την προσφορά "απεριόριστα + 1000" με 5Ε (μου την έβγαλε πάλι) θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο η λήξη υπολοίπου; 1) Ναι 2) Ναι Edited September 15, 2023 by Bas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καμία ανανέωση δεν δίνει επέκταση 12 μηνών αν θέλεις να κρατήσεις το υπόλοιπο και όχι απλώς τον αριθμό. Με οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας παίρνεις επέκταση 2 μηνών.Δεν με ενδιαφερει το υπολοιπο. Για τον αριθμο ρωταω. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 καλησπέρα, θέλω να έχω ένα 2ο νούμερο με το νέο πρόγραμμα που το συντηρώ με 1 ευρώ. μπορώ να πάρω από περίπτερο νούμερο; μετά η ταυτοποίηση και η έναρξη λειτουργίας του γίνεται την ίδια μέρα ακόμα και εάν δεν είναι εργάσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Μπορείς. Ταυτοποίηση γινεται online ανεβαζοντας selfie-ταυτότητα,και αποδοχή των εγγράφων ηλεκτρονικά. Το έχω κανει επιτυχώς Κυριακή βράδυ. Δεν δίνεις κανένα έγγραφο στον πωλητή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 29 minutes ago, kmpatra said: Μπορείς. Ταυτοποίηση γινεται online ανεβαζοντας selfie-ταυτότητα,και αποδοχή των εγγράφων ηλεκτρονικά. Το έχω κανει επιτυχώς Κυριακή βράδυ. Δεν δίνεις κανένα έγγραφο στον πωλητή. Η ψηφιακή υπογραφή τι είναι που αναφέρει η ιστοσελίδα της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Με SMS έρχεται ένας κωδικός που καταχωρείς στο πεδίο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Κατάστημα Πειραιάς Γρ.Λαμπρακη. Ζήτησα αλλαγή από Q σε F2G. Ζήτησαν ταυτότητα... μου έδωσε σιμ Δωρεάν.... Το Q είχε λήξη το δίμηνο ΔΕΝ έκανε εξερχόμενες αλλά δέκτη η μεταφορά σε F2G... Έχασε επιτόπου το σήμα και περιμένουμε ένα μισάωρο για την ολοκλήρωση και να μπούμε myF2G.... ΌΛΑ Δωρεάν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 2 ώρες πριν, damianos said: Κατάστημα Πειραιάς Γρ.Λαμπρακη. Ζήτησα αλλαγή από Q σε F2G. Ζήτησαν ταυτότητα... μου έδωσε σιμ Δωρεάν.... Το Q είχε λήξη το δίμηνο ΔΕΝ έκανε εξερχόμενες αλλά δέκτη η μεταφορά σε F2G... Έχασε επιτόπου το σήμα και περιμένουμε ένα μισάωρο για την ολοκλήρωση και να μπούμε myF2G.... ΌΛΑ Δωρεάν Παλιά κάρτα,αν κρίνω από το λογότυπο της συσκευασίας 22 minutes ago, panos43 said: Ακόμα WIND; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Παλιά κάρτα αλλά "ενεργοποιήστε την σε ένα κατάστημα Nova". Δεν νομίζω πως παίζει αυτό ρόλο πια. Και εγώ παλιά κάρτα είχα και με ένα reset to factory defaults γύρισε από WIND GR σε NOVA. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts