panos43 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 7 ώρες πριν, p_k said: Παντού μπορείς να βρεις κάρτες. Μπροστά μπροστά από τα ταμεία τις έχουν και επιλέγεις αριθμό. Αυτες οι κάρτες είναι ηδη περασμένες με νέους αριθμούς. Μιλαμε για κάρτες για φορητότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 17 minutes ago, panos43 said: Αυτες οι κάρτες είναι ηδη περασμένες με νέους αριθμούς. Μιλαμε για κάρτες για φορητότητα. Ναι είμαστε χαζοί εμείς δεν βρίσκουμε σε κανένα κατάστημα ενώ είναι δίπλα στο ταμείο.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Μιας και είναι άφαντοι με την σιμ του αδερφού μου τους κάνει ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών από το κινητό μου επειδή εχω wind και του λένε βλέπουμε την αίτηση και θα έρθει κάποια στιγμή σιμ δεν ξέρουμε πότε. Μετά απο δέκα λεπτά καλεί το 13800 στο δικό μου τηλέφωνο και το σηκώνω εγώ και απάντησα εγώ και είπανε ξέρετε δεν δίνουμε πλέον εμείς σιμ για καρτοκινητά, θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα (ναι αυτά που δεν έχουν ποτέ σιμ για καρτοκινητά). Τσίρκο παραμένει αυτή η εταιρία. Θα μείνει τελικά στη voda γιατί τους σιχάθηκε από την κοροϊδία. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Η νοβα- wind αυτήν την περιοδο έχει ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατων. Όλα στον αέρα. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 minutes ago, Mobileras said: Η νοβα- wind αυτήν την περιοδο έχει ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατων. Όλα στον αέρα. Συμφωνώ ως προς αυτό, αλλά εμένα μου κάνει πονηράδα της εταιρίας να πάει από κει μπας και του φορτώσουν, έστω, το 13ρι το συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Τί κάθεστε και γράφετε εδώ; Είναι τόσο ανοργάνωτοι (και υπέρ πάρτης , ό,τι λάχει του καθενός franchise και υπαλλήλων υποαμοιβόμενων) που κανείς τους δε μας διαβάζει εδώ μπας και διορθωθούν. Και ελάχιστοι καταναλωτές επηρεάζονται από εδώ να καταλάβουν τι παίζει. Όσοι μπαίνουν στα καταστήματα ή θα το καταλάβουν από μόνοι τους την Κατάσταση της συγκεκριμένης εταιριας , άλλως καλά να παθαίνουν. Στα άλλα topic τα διαβάζουν και διορθώνται: Και τα bug τους που τους ζημιώνουν! Εδώ απλά δεν ασχολούνται και Ο,ΤΙ ΛΑΧΕΙ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Έκανα τη δίμηνη ανανέωση πριν λίγο και, ενώ συνήθως μου πρόσθετε μία μέρα δηλαδή 18/01 σήμερα, και 2 μήνες και μια μέρα 19/03, με πήγε στις 20/03. Για όποιον δε το γνωρίζει να κανονίζει τις μέρες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 14 minutes ago, hercoulis said: Έκανα τη δίμηνη ανανέωση πριν λίγο και, ενώ συνήθως μου πρόσθετε μία μέρα δηλαδή 18/01 σήμερα, και 2 μήνες και μια μέρα 19/03, με πήγε στις 20/03. Για όποιον δε το γνωρίζει να κανονίζει τις μέρες του. Το ότι ο Φλεβάρης έχει μόνο 28 μήπως σου διαφεύγει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 61 μερες οπως αναμενομενο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Δε το είχα σκεφτεί ποτέ. Ήξερα ότι μου πρόσθετε μία μέρα στο δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες κάθε 2 μέρες περίπου μου ζητάει να ξανά κάνω login στην εφαρμογή myf2g! τι μλκια κάνανε πάλι ; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 28 minutes ago, ilka71 said: ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες κάθε 2 μέρες περίπου μου ζητάει να ξανά κάνω login στην εφαρμογή myf2g! τι μλκια κάνανε πάλι ; Τι κακά λογάκια είναι αυτά θα σου βάλω πιπέρι 🤣🤣🤣 Δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή. Θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις από την αρχή. Edited January 20, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 9 minutes ago, cmvr said: Τι κακά λογάκια είναι αυτά θα σου βάλω πιπέρι 🤣🤣🤣 Δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή. Θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις από την αρχή. Έχει δίκιο ο ilka71 το κάνει και σε μένα. Όσο για το πιπέρι εγώ θα του έβαζα ζάχαρη για να πει και αλλα 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Τι κακά λογάκια είναι αυτά θα σου βάλω πιπέρι Δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή. Θα σου πρότεινα να την απεγκαταστήσεις και να την εγκαταστήσεις από την αρχή.το θέμα που τους έχω αναφέρει 2 ΧΡΟΝΙΆ τώρα ότι ΔΕΝ κάνει αυτόματη ενημέρωση ούτε χειροκίνητη εάν πατήσεις το κυκλικό βελάκι εσένα το κάνει;; γυρίζει ατέρμονα και μόνο εάν μπεις στην εφαρμογή ανανεώνει τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Ακριβώς το ίδιο με την εφαρμογή, θέλει συνέχεια να κάνεις login ενώ παλαιότερα δεν ζητούσε ποτέ. Μάλλον κάτι παίχτηκε με την τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 2 ώρες πριν, advantix said: Ακριβώς το ίδιο με την εφαρμογή, θέλει συνέχεια να κάνεις login ενώ παλαιότερα δεν ζητούσε ποτέ. Μάλλον κάτι παίχτηκε με την τελευταία αναβάθμιση. Τώρα όμως γράφει NOVA 😉🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Μάλλον πρέπει να αλλάξει και εδώ το όνομα από Wind σε Nova, αν και ίσως μια τέτοια αλλαγή να επηρεάσει πολλά πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Έχω το Unlimited Talk Plus με υπόλοιπο 19gb και 3g απο tap & get it... Ποιό θα καταναλωθεί πρώτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 21 minutes ago, damianos said: Έχω το Unlimited Talk Plus με υπόλοιπο 19gb και 3g απο tap & get it... Ποιό θα καταναλωθεί πρώτο;;;; Κατέβασε ένα αρχείο και δες ποιο μειώθηκε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Ναι θέλω να ξέρω ποιά είναι η προτεραιότητα εαν εμένα είναι εσφαλμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Ξέρει κανείς ποια προσφορά δίνει η εντολή ''95'' στο 12410? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Μία αναφορά σε διπλανό νήμα πριν από δυόμισι χρόνια έλεγε ότι σε q έδινε το εξής 1500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ & 2GB ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 95 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ Τότε δεν αποκλείεται να το έδινε και στο free to go, δεν είναι διαφορετικοί οι κωδικοί. Σήμερα τι μπορεί να δίνει (αν δίνει κάτι) είναι άγνωστο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 (edited) Όταν ζητάει login δοκιμάστε να κάνετε αυτό, κάνε login ,αφού συνδεθείς πήγαινε και κάνε εσύ αποσύνδεση από την εφαρμογή και μετά κάνεις κανονικά login .Το είχα κάνε παλιά και δεν ξανά έχω πρόβλημα Edited January 21, 2023 by Flipflames 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Μία αναφορά σε διπλανό νήμα πριν από δυόμισι χρόνια έλεγε ότι σε q έδινε το εξής 1500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ & 2GB ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 95 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ Τότε δεν αποκλείεται να το έδινε και στο free to go, δεν είναι διαφορετικοί οι κωδικοί. Σήμερα τι μπορεί να δίνει (αν δίνει κάτι) είναι άγνωστο.Αν δοκιμάσεις να στείλεις στο 12410 από νούμερο με χαμηλό υπόλοιπο, θα σου απαντήσει ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο. Άρα κάτι δίνει χωρίς να έχεις λάβει μήνυμα. Τουλάχιστον εγώ αυτό διαπίστωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Για το tap & get it η λύση για να το καταναλώνει πρώτο είναι όταν βάζουμε κάρτα να ενεργοποιώ πρώτα αυτό και μετά να βάζω το πακέτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts