cmvr Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 18 minutes ago, Eliseos said: Ε τότε τζάμπα το συζητάμε έβγαλε το μηνιαίο πακέτο έβαλε το εβδομαδιαίο και τώρα μεθαύριο θα το ξαναβάλει;;;μπα. Δεν ξέρω φίλε μου τι να πω. Θεωρητικά θα μάθουμε από την Τετάρτη καλύτερα φόντο συμβαίνει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Κάλεσαν όντως τον αδερφό μου για επιβεβαίωση στοιχείων για φορητότητα σε f2g πριν καμιά ώρα και του πρότειναν συμβόλαιο, σμς τηλέφωνα απεριόριστα και 2gb με 15 ευρώ, αλλά συνέχισε σε καρτοκινητό. Οπότε όντως όπως είπαν από σήμερα ξαναξεκίνησε να λειτουργεί η διαδικασία φορητότητας. Edited January 10, 2023 by lyricmyth 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 2 gb???? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Με το σταγονόμετρο τα GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Δεν χρειάζεται καν να μπλέξεις με συμβόλαιο για τόσα λίγα data. Κατευθείαν πας σε καρτοκινητο με τα ανάλογα πακέτα που έχουν φτιάξει (τουλάχιστον οι άλλοι δύο) . Γτ ακόμα και ένας μεγάλος άνθρωπος που δεν γνωρίζει από τεχνολογία όπως εμείς και δεν ξέρει να διαχειρίζεται υπόλοιπα κλπ, βάζεις μια κάρτα και το πολύ πολύ να του φάει ο, τι ευρώ έχουν μείνει. Εδώ το συμβόλαιο με μικρά περιθώρια είναι "επικίνδυνο". Επίσης στην κόκκινη πρόσφατα ο πατέρας μου που δεν κάνει καν χρήση δεδομένα, έκανε συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα και 8 gb... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 44 minutes ago, johnny_htc said: 2 gb???? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μου φάνηκε αστείο για την εποχή του 5G. Προφανώς το δίνουν για άτομα που θέλουν κλασσική επικοινωνία, αλλά και πάλι γιατί ένας που θέλει κλασσική επικοινωνία απεριόριστη να μην έχει f2g και να βάλει το πακέτο των 13,30; Μερικά πράγματα να τα ξανασκεφτούν, οκ καλό να υπάρχουν συμβόλαια κάτω των 20 ευρώ, αλλά δώσε 8-10gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Υπάρχει αναφορά στο νήμα των συμβολαίων γι'αυτό, σε άλλο μέλος το δώσανε με 13€. Τα 2 γιγα αφορούν χρήση σε πλήρη ταχύτητα. Μετα γίνεται απεριόριστο με ταχύτητα 1mbps. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 12 minutes ago, kmpatra said: Υπάρχει αναφορά στο νήμα των συμβολαίων γι'αυτό, σε άλλο μέλος το δώσανε με 13€. Τα 2 γιγα αφορούν χρήση σε πλήρη ταχύτητα. Μετα γίνεται απεριόριστο με ταχύτητα 1mbps. Εντάξει αυτό είναι το μόνο θετικό, ότι έχεις μια κάποια υποτυπώδη πρόσβαση για να κάνεις κάποια βασικά, πράγματα email, viber, αμα ξεμείνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Υπάρχει αναφορά στο νήμα των συμβολαίων γι'αυτό, σε άλλο μέλος το δώσανε με 13€. Τα 2 γιγα αφορούν χρήση σε πλήρη ταχύτητα. Μετα γίνεται απεριόριστο με ταχύτητα 1mbps.Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο (έχω Νοβα σταθερό ίντερνετ και τηλεόραση) πρότειναν να μεταφέρω όλες τις γραμμές των κινητών σε αυτοίς με άπειρη ομιλία και μηνύματα και 2gb κάθε γραμμή 13 € τον μήναSent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 7 minutes ago, HEO said: Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο (έχω Νοβα σταθερό ίντερνετ και τηλεόραση) πρότειναν να μεταφέρω όλες τις γραμμές των κινητών σε αυτοίς με άπειρη ομιλία και μηνύματα και 2gb κάθε γραμμή 13 € τον μήνα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Πολύ τίμια τιμή αλλά τα 2GB είναι λίγα. Να ήταν 5 ή 8GB ναι… πάντως μεγάλη μαγκιά ότι έχεις πλήρη ταχύτητα στα GB του πακέτου και μετά σε αφήνει απεριόριστη πρόσβαση με κόφτη 1Mbps…θα έπρεπε να ηταν στα 2 νομίζω. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Γίνεται δουλειά και με το 1mbps πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 25 minutes ago, HEO said: Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο (έχω Νοβα σταθερό ίντερνετ και τηλεόραση) πρότειναν να μεταφέρω όλες τις γραμμές των κινητών σε αυτοίς με άπειρη ομιλία και μηνύματα και 2gb κάθε γραμμή 13 € τον μήνα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Και σε μένα το ίδιο. Έχω σταθερό nova και μου είπαν Απεριόριστη ομιλία με 2gb>13€/μηνα με 6gb>18€/μηνα με απεριόριστα data>27€/μηνα Την ευχαρίστησα και το έκλεισα. 😆 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Πολύ καλή τιμή ειδικά σε αυτούς που θέλουν απεριόριστα ομιλία και sms με απλά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Πολύ καλή τιμή ειδικά σε αυτούς που θέλουν απεριόριστα ομιλία και sms με απλά κινητά.Υπάρχουν καλύτερες προσφορές όπως η παρακάτω (αν και δεν είναι απεριόριστα τα 1600 είναι ουσιαστικά απεριόριστα)Ο πόλεμος προβλέπεται δύσκολοςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 5 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 10 minutes ago, HEO said: Υπάρχουν καλύτερες προσφορές όπως η παρακάτω (αν και δεν είναι απεριόριστα τα 1600 είναι ουσιαστικά απεριόριστα) Ο πόλεμος προβλέπεται δύσκολος Sent from my Redmi 7 using Tapatalk τέλειο είναι 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 15 minutes ago, HEO said: Υπάρχουν καλύτερες προσφορές όπως η παρακάτω (αν και δεν είναι απεριόριστα τα 1600 είναι ουσιαστικά απεριόριστα) Ο πόλεμος προβλέπεται δύσκολος Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Εμένα με κάλεσαν από εξωτερικό συνεργάτη της Voda και με 15 ευρώ δίνουν απεριόριστη ομιλία και 16gb internet αν θυμάμαι καλά. Της είπα κοπέλα μου έχω είδη το unlimited τι να το κάνω αυτό ; 4 minutes ago, Nickchris36 said: τέλειο είναι Αρχίσαν ήδη. Το θέμα είναι το καημένο το f2g τι θα κάνει με το απεριόριστο πακέτο. Edited January 10, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 2 minutes ago, cmvr said: Εμένα με κάλεσαν από εξωτερικό συνεργάτη της Voda και με 15 ευρώ δίνουν απεριόριστη ομιλία και 16gb internet αν θυμάμαι καλά. Της είπα κοπέλα μου έχω είδη το unlimited τι να το κάνω αυτό ; Αρχίσαν ήδη. Το θέμα είναι το καημένο το f2g τι θα κάνει με το απεριόριστο πακέτο. δε ξέρω τι σκοπο έχουν... ίσως περιμενει κινήσεις πρώτα από τα απέναντι στρατόπεδα και αναλόγως θα πράξει.. Edited January 10, 2023 by Nickchris36 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: δε ξέρω τι σκοπο έχουν... ίσως περιμενει κινήσεις πρώτα από τα απέναντι στρατόπεδα και αναλόγως θα πράξει.. Οι απέναντι στα καρτοκινητά βάλανε τα γνωστά απεριόριστα εβδομάδας στα 6 και 6,5 ευρώ η μία με 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα και η άλλη με δύο. Το F2g έκανε το week με 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα στα 5 ευρώ. Οπότε απλά αντέγραψε τον ανταγωνισμό. 😪🫤😕🤬 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Είναι πιο φτηνό και έχει όσες ενεργοποιήσεις θέλεις. Χωρίς όριο. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 6 minutes ago, cmvr said: Οι απέναντι στα καρτοκινητά βάλανε τα γνωστά απεριόριστα εβδομάδας στα 6 και 6,5 ευρώ η μία με 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα και η άλλη με δύο. Το F2g έκανε το week με 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα στα 5 ευρώ. Οπότε απλά αντέγραψε τον ανταγωνισμό. 😪🫤😕🤬 κάτι είναι και αυτό...🤣🤣🤣🤣🤣 Τ θέμα είναι ν κρατήσει ένα μόνιμο απεριόριστο πακέτο ντατα.Σε προσιτή τιμή για ανθρώπους που δεν θελουν συμβόλαια. αλλά θα το πράξει.?🤔 άρα 20 ευρώ τ μήνα μόνο για ντατα..αν γίνεται ενεργοποίηση κάθε εβδομαδα . Μάλιστα.. Edited January 10, 2023 by Nickchris36 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 minutes ago, p_k said: Είναι πιο φτηνό και έχει όσες ενεργοποιήσεις θέλεις. Χωρίς όριο. Ουσιαστικά 4 τον μήνα βγαίνει και για εμάς βγαίνει πιο ακριβό σε σχέση με παλιά 287 ευρώ τον χρόνο ανά 28 ημερες με ανανεωση χωρίς ομιλία. Το παλιό έβγαινε 187 ευρώ τον χρόνο. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 4 εβδομάδες = 4×7=28 ημέρες. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 εύχομαι για λόγους διαφημίσεις και για να γίνει ντόρος γύρω από την νέα νόβα, να βγάλει Super Nova F2G Απεριοριστα Δεδομένα 9,90 και να το κρατήσει μέχρι το Πάσχα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 5 minutes ago, Nickchris36 said: κάτι είναι και αυτό...🤣🤣🤣🤣🤣 Τ θέμα είναι ν κρατήσει ένα μόνιμο απεριόριστο πακέτο ντατα.Σε προσιτή τιμή για ανθρώπους που δεν θελουν συμβόλαια. αλλά θα το πράξει.?🤔 άρα 20 ευρώ τ μήνα μόνο για ντατα..αν γίνεται ενεργοποίηση κάθε εβδομαδα . Μάλιστα.. Συν τον φορο 22 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 4 ώρες πριν, cmvr said: Συν τον φορο 22 Συν 0.30€ ή όχι; 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts