telmusic Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Το tab & get it εξακολουθεί να μην δουλεύει.Έκανα πριν λίγο ανανέωση αλλά το λινκ για το t&g εξακολουθεί να μην λειτουργεί.Άλλον ενα μηνα που δεν μπορώ να τα πάρω .Τι μπορώ να κάνω με αυτό;Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι απογοήτευση.Τον περασμένο μήνα τους πήρα τρεις φορές τηλέφωνο για αυτόν τον λόγο και στο τέλος μου είπαν πως πέρασαν η τρεις μέρες που είχα διορία και πλέον δεν ισχύει. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Just now, telmusic said: Το tab & get it εξακολουθεί να μην δουλεύει. Έκανα πριν λίγο ανανέωση αλλά το λινκ για το t&g εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Άλλον ενα μηνα που δεν μπορώ να τα πάρω . Τι μπορώ να κάνω με αυτό; Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι απογοήτευση. Τον περασμένο μήνα τους πήρα τρεις φορές τηλέφωνο για αυτόν τον λόγο και στο τέλος μου είπαν πως πέρασαν η τρεις μέρες που είχα διορία και πλέον δεν ισχύει. Έχεις δοκιμάσει μέσα από την εφαρμογή και το web, μήπως δουλέψει σε κάποιο από τα δύο? Μπορείς να δοκιμάσεις αναπεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την ξαναπεράσεις, μήπως και γίνει κάτι. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Το tab & get it εξακολουθεί να μην δουλεύει.Έκανα πριν λίγο ανανέωση αλλά το λινκ για το t&g εξακολουθεί να μην λειτουργεί.Άλλον ενα μηνα που δεν μπορώ να τα πάρω .Τι μπορώ να κάνω με αυτό;Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι απογοήτευση.Τον περασμένο μήνα τους πήρα τρεις φορές τηλέφωνο για αυτόν τον λόγο και στο τέλος μου είπαν πως πέρασαν η τρεις μέρες που είχα διορία και πλέον δεν ισχύει.Χρησιμοποίησε την φόρμα στην σελίδα της wind για παράποναSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 4 φορές διαμαρτυρήθηκα δεν απάντησε κανένας. Πάλι για λάθος χρέωση του tap and get Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Δοκιμασε αλλη μια φορα. Και ξανα τον αλλο κ τον παραλλο μηνα. Μπορει να εχει αλλαξει η νοοτροπια της συγκεκριμενη εταιριας. Χαχα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 18 minutes ago, CoyoteD said: 4 φορές διαμαρτυρήθηκα δεν απάντησε κανένας. Πάλι για λάθος χρέωση του tap and get Και αν πετύχεις κάποιον που θα σε εξυπηρετήσει πες μας να κάνουμε follow up στον ίδιο με τα δικά μας ερωτήματα που άνοιξαν και έκλεισαν κωδικό χωρίς καμία απάντηση και καμία έκβαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Μόλις ανανέωσα στο F2G της μητέρας μου και το tap and get it δουλεύει κανονικά. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Τα πακέτα για απεριόριστα unlimited data δίνουν επέκταση υπολοίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 7 ώρες πριν, Pppe said: Δοκιμασε αλλη μια φορα. Και ξανα τον αλλο κ τον παραλλο μηνα. Μπορει να εχει αλλαξει η νοοτροπια της συγκεκριμενη εταιριας. Χαχα. Είναι δυο χρόνια που έπαψαν να εξυπηρετουν Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Τα προβλήματα είναι γνωστά μπερδεύεται το rollover μπερδεύεται μετά login wind δεν έχουνε χρόνο να τα φτιάξουμε δεν έχουν μάλλον υπεργολάβο να πληρώσουνε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 1 hour ago, CoyoteD said: Είναι δυο χρόνια που έπαψαν να εξυπηρετουν Κι εγω #3# καρτες των 10Ε , οσο ισχυε αυτο, σε 5 χρονια εχω βαλει στο Public f2go μου, οσο στο ενδιαμεσο μου βαζαν απο μονοι τους 0,01Ε καθε 4-8 μηνες. Το κοψαν κι αυτο κι ετσι παιρνουν απο μενα αυτο που τους αναλογει: 12Ε καθε 13 μηνες. Το Φλεβαρη 2023 ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Έχεις δοκιμάσει μέσα από την εφαρμογή και το web, μήπως δουλέψει σε κάποιο από τα δύο? Μπορείς να δοκιμάσεις αναπεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την ξαναπεράσεις, μήπως και γίνει κάτι.Δυστυχώς δεν το υποστηρίζουν από την σελίδα τους.Η εφαρμογή προφανώς έχει θέμα και θα έπρεπε να δώσουν την δυνατότητα τουλάχιστον μέσω της σελίδας τους να μπορεί να γίνει η διαδικασία και όχι να διαιωνίζουν το πρόβλημα για μήνες.Έβγαλα και έβαλα την εφαρμογή και ενώ την έχω εδώ και μήνες μου έδωσε 5gb δώρο για 7 μέρες για ενεργοποίηση της εφαρμογής.Ότι να ναι. 2 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Καλησπέρα, γνωρίζει κάνεις αν μπορώ να αγοράσω κάπου στη Σαντορίνη μια κάρτα SIM f2g χωρίς να πληρώσω εξωφρενικό καπέλο. Έχω έρθει απ’το εξωτερικό και μου τελειώνει το υπόλοιπο της περιαγωγής. Θελω να πάρω μια SIM να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα με 9.90 και στο περίπτερο δε μου έδιναν εκτός αν αγόραζα 20 ευρώ κάρτα 15GB 😵💫 δηλαδή καταλαβαίνω την κατάσταση αλλά οκ να δώσω διπλάσια για 15GB ενώ με τα μισά έχω απεριόριστα?! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 2 minutes ago, one_tree_hill said: Καλησπέρα, γνωρίζει κάνεις αν μπορώ να αγοράσω κάπου στη Σαντορίνη μια κάρτα SIM f2g χωρίς να πληρώσω εξωφρενικό καπέλο. Έχω έρθει απ’το εξωτερικό και μου τελειώνει το υπόλοιπο της περιαγωγής. Θελω να πάρω μια SIM να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα με 9.90 και στο περίπτερο δε μου έδιναν εκτός αν αγόραζα 20 ευρώ κάρτα 15GB 😵💫 δηλαδή καταλαβαίνω την κατάσταση αλλά οκ να δώσω διπλάσια για 15GB ενώ με τα μισά έχω απεριόριστα?! Εννοείς να αγοράσεις νέο αριθμό ή να φορτώσεις σε μία ήδη υπάρχουσα κάρτα F2G; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 6 minutes ago, p_k said: Εννοείς να αγοράσεις νέο αριθμό ή να φορτώσεις σε μία ήδη υπάρχουσα κάρτα F2G; Να αγοράσω νέο αριθμό αλλά απ’ ο,τι κατάλαβα η Σαντορίνη είναι το χειρότερο μέρος να κάνεις κάτι τέτοιο 🤭 πήγα σε κοσμοτέ κ Γερμανό κ ο ένας ειπε έχει πέσει το σύστημα κι ο άλλος δεν είχε κάρτες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Βασικά, μόνο η wind έχει σήμα στην Σαντορίνη; Δεν ξέρω, ρωτάω. 2 minutes ago, one_tree_hill said: Να αγοράσω νέο αριθμό αλλά απ’ ο,τι κατάλαβα η Σαντορίνη είναι το χειρότερο μέρος να κάνεις κάτι τέτοιο 🤭 πήγα σε κοσμοτέ κ Γερμανό κ ο ένας ειπε έχει πέσει το σύστημα κι ο άλλος δεν είχε κάρτες Βονταφον δεν έχει στο νησί; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Δε το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά μέχρι τώρα η Wind βγαίνει μπροστά 😰 3G βοντα, μια χαρά κοσμοτέ αλλά δεν έχουν SIM 1 1 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Πάντως, για να αγοράσεις νέο αριθμό πρέπει να πας σε κατάστημα wind. Δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς από Γερμανό που διαθέτει μόνο cosmote. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 4 minutes ago, one_tree_hill said: Δε το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά μέχρι τώρα η Wind βγαίνει μπροστά 😰 3G βοντα, μια χαρά κοσμοτέ αλλά δεν έχουν SIM Κοσμοτε μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε καρτοκινητο που θα εχουν διαθέσιμο (cosmokarta, what's up, frog) και μετά το μετατρέπεις εσυ με ένα σμσ. Αλλιώς υπαρχει ονλαιν παραγγελια και στις 3 εταιρείες. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 (edited) Ναι, αλλά ο άνθρωπος επιθυμεί να αγοράσει F2G. Mη σου κάνει εντύπωση φίλε μου, από τις πρώτες περιοχές που αναβαθμίστηκαν είναι οι Κυκλάδες, επομένως λογικά πάει πολύ καλά η WIND εκεί. Edited July 20, 2022 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Ευχαριστώ πολύ 🤞🏼 Το πρόβλημα είναι ότι COSMOTE και Γερμανό με διώξανε και Wind κατάστημα δεν έχει… δε βαριέσαι θα αγοράσω έξτρα ΜΒ, ούτως ή άλλως με την ενεργοποίηση και το φόρο το 15άρι δε το γλίτωνα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Μισό λεπτό επειδή δεν κατάλαβα, αυτήν τη στιγμή είσαι με άλλη εταιρεία ή με wind; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Με περιαγωγή σε WIND, και μου τελειώνει το πακέτο που μου δίνει ο πάροχος οπότε έλεγα να βάλω μια τοπική μήπως βγει φθηνότερο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Ταυτοποίηση το περίπτερο θα σου κάνει; Γνώμη μου είναι να παραγγειλεις online στο f2g. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Αφου "καταλαβαινεις την κατασταση", πως βρεθηκες στη Σαντορινη χωρις να θες να σκασεις 20Ε μονο για βηξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts