Mobileras Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 12 minutes ago, Vasileios said: Ναι μια χαρά είναι οι κάρτες εξωτερικού για να μιλάς. Αλλά αν θέλει να σε πάρει κάπιος Έλληνας τηλέφωνο θα πληρώνει 0,25 το λεπτό και μάλλον δεν θα σε πάρει. Εκτός εάν έχουν κιου σταρ ή CU unlimited πακετα, τα οποία μπορουν να κάνουν κλήσεις σε βουλγαρικό νουμερα. Το κιου σταρ γράφει Βουλγαρία και το CU γράφει Ευρωπαϊκή Ένωση 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 26 minutes ago, Mobileras said: Εκτός εάν έχουν κιου σταρ ή CU unlimited πακετα, τα οποία μπορουν να κάνουν κλήσεις σε βουλγαρικό νουμερα. Το κιου σταρ γράφει Βουλγαρία και το CU γράφει Ευρωπαϊκή Ένωση To CU δεν γράφει "προς" απλά γράφει "στην" Το πακέτο ισχύει για χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 εβαλε κανεις το 9.90 summer? εχει 12 g σε roaming? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatzigiouvanakis Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 6 minutes ago, sakels said: εβαλε κανεις το 9.90 summer? εχει 12 g σε roaming? Από διπλανό φόρουμ: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 μου εμφανισε 3 πακετα special για πρωτη φορα. με 10.60€ το ενα δινει 1000' προς ολους κ απεριοριστα data κ το αλλο απεριοριστη ομιλια και 4GB 1000sms καποιος που να εχει βαλει special ας μας πει αν δινουν επεκταση υπολοιπου 1 μηνα. 3 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 1 hour ago, dkostas said: μου εμφανισε 3 πακετα special για πρωτη φορα. με 10.60€ το ενα δινει 1000' προς ολους κ απεριοριστα data κ το αλλο απεριοριστη ομιλια και 4GB 1000sms καποιος που να εχει βαλει special ας μας πει αν δινουν επεκταση υπολοιπου 1 μηνα. Έχεις προνομιακό/φοιτητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 1 hour ago, aektzhs 1 said: Έχεις προνομιακό/φοιτητικό; οχι ειναι παλιο το νουμερο δεν ειχε ποτε special 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 5 ώρες πριν, dkostas said: μου εμφανισε 3 πακετα special για πρωτη φορα. με 10.60€ το ενα δινει 1000' προς ολους κ απεριοριστα data κ το αλλο απεριοριστη ομιλια και 4GB 1000sms καποιος που να εχει βαλει special ας μας πει αν δινουν επεκταση υπολοιπου 1 μηνα. Νέα ενεργοποίηση του αριθμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 Τελικά το άλλαξαν είναι μόνο για Ελλάδα το unlimited data 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 On 7/6/2022 at 2:23 ΜΜ, HEO said: Φιλική συμβουλή κάνε ότι έκανα Πήγαινε τον πατέρα σου στον βάτραχο Με 3 ευρώ 60 (+60 της ζύγες εβδομάδες) λεπτά ομιλίας χρέωση ανά δευτερόλεπτο και rollover Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Γενικά μιλάω φίλε μου. Τόσα χρόνια στο forum έχω μάθει τα βασικά. Στο frog τον έχω εδώ και χρόνια. Με 12€ 3 μήνες και έχει μαζέψει 5000 λεπτά. Απλά το frog είναι ειδική περίπτωση και όχι ο κανόνας. Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις για τους ψαγμένους αλλά δεν θα είναι ο κανόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Μου έχει έρθει το δωράκι πάνω δεξιά Απεριόριστα data για 30 ημέρες μόνο 5 ευρώ. Ξέρετε εάν παίρνει παράταση το χρηματικό υπόλοιπο??? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Γενικά μιλάω φίλε μου. Τόσα χρόνια στο forum έχω μάθει τα βασικά. Στο frog τον έχω εδώ και χρόνια. Με 12€ 3 μήνες και έχει μαζέψει 5000 λεπτά. Απλά το frog είναι ειδική περίπτωση και όχι ο κανόνας. Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις για τους ψαγμένους αλλά δεν θα είναι ο κανόνας.Δυστυχώς μόνο ειδικές περιπτώσεις στην Ελλάδα, φθηνή επικοινωνία δεν υπάρχει 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 1 ώρα πριν, damianos said: Καλησπέρα σε όλους. Μου έχει έρθει το δωράκι πάνω δεξιά Απεριόριστα data για 30 ημέρες μόνο 5 ευρώ. Ξέρετε εάν παίρνει παράταση το χρηματικό υπόλοιπο??? Μπα όχι, αν λήγει στο ενδιάμεσο λογικά θα πρέπει να βάλεις κάρτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Να υποθέσω ότι δεν θα δώσει δωρεάν data για το τριήμερο όπως οι υπόλοιπες εταιρίες;; Μη πέσουν έξω στα έσοδα🤨😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Να υποθέσω ότι δεν θα δώσει δωρεάν data για το τριήμερο όπως οι υπόλοιπες εταιρίες;; Μη πέσουν έξω στα έσοδα🤨😏 Δεν βγαίνω μάναμ! Η κιου άφησε το καουνταουν να λήξει τη Δευτέρα αντί για άυριο, τεράστιο δώρο (αξίας 5,50€) 3 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) 6 minutes ago, Mobileras said: Δεν βγαίνω μάναμ! Η κιου άφησε το καουνταουν να λήξει τη Δευτέρα αντί για άυριο, τεράστιο δώρο (αξίας 5,50€) Απορώ πώς γίνεται να μην ακολουθεί τον ανταγωνισμό. Εγώ που θέλω να κάνω φορητότητα για εδώ τέλος του μήνα με βάζει σε σκέψεις με αυτή την πολιτική. Δεν θέλει νέους πελάτες;; Edited June 9, 2022 by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Απορώ πώς γίνεται να μην ακολουθεί τον ανταγωνισμό. Εγώ που θέλω να κάνω φορητότητα για εδώ τέλος του μήνα με βάζει σε σκέψεις με αυτή την πολιτική. Δεν θέλει νέους πελάτες;; Η αλήθεια είναι ότι δίνει σπάνια διάφορα δωρεάν δώρα. Νομίζω πως η τελευταία φορά που έδωσε κάτι για όλους ήταν τα Χριστούγεννα. Ήταν απεριόριστα δεδομένα και έχω την εντύπωση ότι είχαν διάρκεια 2 εβδομάδες. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 10 ώρες πριν, damianos said: Καλησπέρα σε όλους. Μου έχει έρθει το δωράκι πάνω δεξιά Απεριόριστα data για 30 ημέρες μόνο 5 ευρώ. Ξέρετε εάν παίρνει παράταση το χρηματικό υπόλοιπο??? οχι δεν δινει παραταση, το εβαλα χτες για 2ο συνεχομενο μηνα γιατι εληγε κ μου ηρθε παλι σημερα το ιδιο οποτε θα βγαλουμε καλοκαιρι ετσι. 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Το f2g της μάνας. Ούτε ένα μήνυμα για αλλαγή κάρτας 😑 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Τελικά στη Wind στο f2go, για Summer Unlimited data month με 9,90Ε (όπως όλες οι άλλες εταιρίες) πρέπει να ενεργοποιήσουμε πιο πριν το Unlimited Talk Max (20E κάρτα) ή το Plus (15Ε κάρτα)? Διατηρεί την απαραίτητη προϋπόθεση προηγούμενου πακέτου προκειμένου να βάλει κανείς το unlimited data στο f2go η Wind? Εκτός από την προσωποποιημενη προσφορά με 5Ε που μόνο 1 φορά μπορεί να ενεργοποιηθεί όλο το καλοκαίρι και είναι "μαύρο πρόβατο" ή όσοι έχουν το Special Summer για 1000΄ προς όλους και unlimited data με 12Ε κάρτα, δεν υπάρχει απλά πακέτο για απεριόριστα δεδομένα με 9,90Ε χωρίς προϋπόθεση ενεργοποίησης προηγούμενου πακέτου εδώ; Για να μην βλέπω ερωτήματα στο topic, μάλλον θα πάει άπατη η Wind στο απεριόριστό της φέτος το καλοκαίρι. Ελάχιστοι θα το ενεργοποιήσουν: Αυτοί που έχουν "εγκλωβιστεί" στη Wind και δε μπορούν να διακρίνουν εναλλακτικές εδώ και χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 16 minutes ago, Pppe said: Τελικά στη Wind στο f2go, για Summer Unlimited data month με 9,90Ε (όπως όλες οι άλλες εταιρίες) πρέπει να ενεργοποιήσουμε πιο πριν το Unlimited Talk Max (20E κάρτα) ή το Plus (15Ε κάρτα)? Διατηρεί την απαραίτητη προϋπόθεση προηγούμενου πακέτου προκειμένου να βάλει κανείς το unlimited data στο f2go η Wind? Εκτός από την προσωποποιημενη προσφορά με 5Ε που μόνο 1 φορά μπορεί να ενεργοποιηθεί όλο το καλοκαίρι και είναι "μαύρο πρόβατο" ή όσοι έχουν το Special Summer για 1000΄ προς όλους και unlimited data με 12Ε κάρτα, δεν υπάρχει απλά πακέτο για απεριόριστα δεδομένα με 9,90Ε χωρίς προϋπόθεση ενεργοποίησης προηγούμενου πακέτου εδώ; Για να μην βλέπω ερωτήματα στο topic, μάλλον θα πάει άπατη η Wind στο απεριόριστό της φέτος το καλοκαίρι. Ελάχιστοι θα το ενεργοποιήσουν: Αυτοί που έχουν "εγκλωβιστεί" στη Wind και δε μπορούν να διακρίνουν εναλλακτικές εδώ και χρόνια. Το summer promo είτε είναι με 9.90€ είτε με 5€ ΔΕΝ προϋποθέτει ενεργοποίηση κάποιου άλλου πακέτου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 (edited) Οποιος εχει πραγματικα ενεργοποιησει απο το app το summer unlimited data month με 9,9Ε χωρις πιο πριν να εχει βαλει το plus η το max, ας μας το πει. Γιατι αλλα βλεπω στο συμβολο δυνατοτητας του unlimited με 9,9Ε στο app. Δε μιλαω για προσωποποιημενες προσφορες offer. Edited June 12, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Εγώ το έχω βάλει, δεν απαιτείται ενεργοποίηση άλλου πακέτου. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 ειναι ξεκαθαρο και στις λεπτομέρειες του πακετου στο site https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=unlimited-data-month αν υπηρχε τετοια προυποθεση θα το εγραφε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 3 φορές έχω γράψει στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω του chat για τα MB που δε μπορώ να καταναλώσω Στην εφαρμογή βλέπω ότι καταναλώνονται πρωτα αυτά που λήγουν δεύτερα... Δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν... εχουν περάσει 2 βδομάδες Μετά σου λεει φταίει αυτός που κάνει καταγγελία 3 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts