Jump to content

chatzigiouvanakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

chatzigiouvanakis's Achievements

  1. Μου είπε στο τηλέφωνο ο πωλητής σήμερα ότι είναι 30 Ευρώ για νέες συνδέσεις ή νέα φορητότητα. Αν έχεις καρτοκινητό Wind είναι στα 25 Ευρώ όντως. Ήθελα να κάνω το Vodafone καρτοκινητό μου φορητότητα σε Wind και να βάλω αυτήν την προσφορά αλλά μου είπε ότι πρέπει να έχουν περάσει 3 μήνες αφού ολοκληρωθεί μια τέτοια φορητότητα. Με πήραν χθες από την Vodafone και μου είπαν ένα κόστος 35 Ευρώ για τα όλα απεριόριστα, οπότε ούτε καν το πολυσκέφτηκα και δέχτηκα σήμερα να κάνω το καρτοκινητό που έχω στην Wind συμβόλαιο στα 25 Ευρώ τελική με ΦΠΑ κ.ο.κ. Ένα άλλο πράγμα που με χάλασε εκτός από το ότι δεν μπόρεσα να κάνω φορητότητα, είναι ότι είναι 24μηνο το συμβόλαιο και δεν μου αρέσουν οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις με εταιρείες. Μπορεί η Nova/Wind του χρόνου να τα δίνει στα 10-15 Ευρώ και εγώ να έχω κλειδώσει στα 25. Η κεραία είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και δεν κολλάει πουθενά αλλού εκτός από το Anydesk. Θεωρώ ότι αν δοκίμαζα κάποιο online multiplayer παιχνίδι θα είχα το ίδιο πρόβλημα με lag. Σκέφτομαι μήπως είναι επειδή έχω την Wind δευτερεύουσα SIM στο κινητό. Με ενοχλεί αρκετά και σίγουρα πρέπει να το ψάξω περαιτέρω.
  2. Έστειλα αίτημα προχθές σε μια διαφήμιση της Wind στο Facebook και μου έδωσαν προσφορά 25€ το μήνα για όλα απεριόριστα (ομιλία, ίντερνετ, SMS). Ερώτηση 1: Αξίζει ή θα υπάρξει κάποια καλύτερη Black Friday προσφορά; Η κανονική τιμή είπαν είναι στα 30 αν δεν έχω καρτοκινητό Wind, αλλά επειδή έχω διαμορφώνεται στα 25. Δεν ισχύει για φορητότητα μου είπαν. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ούτως ή άλλως το Vodafone καρτοκινητό μου μέσα από το site τους και αργότερα να ενεργοποιήσω την προσφορά (Ερώτηση 2: αν το κάνω έτσι θα μου την ενεργοποιήσουν την προσφορά;) Με είχαν πάρει από άλλο τηλέφωνο χθες, πάλι από την Wind από άλλη διαφήμιση όμως - δεν ξέρω αν είναι διαφορετική συνεργαζόμενη εταιρεία - και μου είπαν 30 όλα απεριόριστα το οποίο αρνήθηκα. Πιάνω τριπλάσσιες ταχύτητες ίντερνετ με Wind παρά με Vodafone και πληρώνω το πακέτο των 15 ευρώ για απεριόριστο ίντερνετ το οποίο με βολεύει. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως είναι ότι π.χ. με Vodafone hotspot δεν κολλάει καθόλου το Anydesk στο laptop ενώ με Wind υπάρχουν κάπου-κάπου παύσεις στην εικόνα. Ερώτηση 3: Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό; Cosmote που είχα δοκιμάσει παλιά είχε και πολύ καλές ταχύτητες και δεν κολλούσε το Anydesk.
  3. Συγνώμη για το necro￸posting αλλά αν είναι εδώ ο Mae￸ls￸tro￸m, Ma￸les￸tro￸m, ή Ma￸les￸to￸rm (δεν θυμάμαι να γράψω επακριβώς το όνομά του) ο οποίος ήταν moderator στο D￸￸otS￸IS, ή κάποιος που τον γνωρίζει, ας μου στείλει ένα PM. Θυμήθηκα που στο γυμνάσιο έπαιζα με έναν συμμαθητή μου σπασμένα multiplayer παιχνίδια (π.χ. το lock n load, αυτός με 6600, εγώ με N90) και με έπιασε μια νοσταλγία για το όλο θέμα.
  4. Ήρθε σε κανέναν άλλον προσφορά για 30E/μήνα όλα απεριόριστα; Τους ρώτησα στο messenger για το αν μπαίνει κόφτης, όπως γίνεται στο W Unlimited μετά τα 500GB και μου είπαν: Επειδή τρέχει ακόμη η προσφορά στα καρτοκινητά με τα απεριόριστα και την έχω ήδη ενεργή, τους ρώτησα μέχρι πότε θα τρέχει η νέα προσφορά και μου απάντησαν:
  5. Είναι όμως νόμιμο να το αναφέρει συνεχώς ως προσφορά και να "καθυστερεί" την ημερομηνία λήξης; Μου θυμίζει το περασμένο καλοκαίρι που το έκαναν αυτό όλοι οι πάροχοι για τα data, κάθε μήνα γινόταν παράταση της προσφοράς για έναν επιπλέον μήνα. Πιθανολογώ ότι προσπαθούν με την αβεβαιότητα του αν θα υπάρχει ή όχι ένα πρόγραμμα και τον επόμενο μήνα, να μην απογοητεύσουν όσους έχουν ήδη συμβόλαιο και πληρώνουν παραπάνω για τις ίδιες παροχές, αλλά και πιθανώς να προσδοκούν καρτοκινητά που γλυκάθηκαν με τα απεριόριστα να μεταβούν σύντομα σε σύνδεση.
  6. Τα TCL για καποιο λόγο τα αποφευγω... θα το τσεκάρω πάντως, ευχαριστώ!
  7. Ψαχνω android που να μπορώ να βγαζω πολύ καλές φωτογραφίες για socila media- budget 350€ Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
  8. Το GooglePlay/F-droid άνετα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να βάζουμε 3rd party ROMs σε κλειδωμένες HUAWEI συσκευές.
  9. Το GooglePlay/F-droid άνετα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να βάζουμε 3rd party ROMs σε κλειδωμένες HUAWEI συσκευές.
  10. Το GooglePlay/F-droid άνετα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να βάζουμε 3rd party ROMs σε κλειδωμένες HUAWEI συσκευές.
  11. Το GooglePlay/F-droid άνετα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να βάζουμε 3rd party ROMs σε κλειδωμένες HUAWEI συσκευές.
  12. Το GooglePlay/F-droid άνετα μπορείς να τα εγκαταστήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να βάζουμε 3rd party ROMs σε κλειδωμένες HUAWEI συσκευές.
×
×
  • Create New...