makap Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Για να διατηρήσεις τα 120 λεπτά και το 1GB χρειάζεσαι 10+10 ευρω το διμηνο. Δηλαδή +10ε το μηνα. Το έχεις δοκιμάσει και είσαι τόσο βέβαιος και το γράφεις; Προσωπικά, σε καρτοκινητό μια φορά το χρόνο ανανεώνω την κάρτα των data, ενώ η κάρτα της τηλεφωνίας ανανεώνεται κάθε 2 μήνες έτσι κι αλλιώς. Εκτός απ' αυτά, ο συμφορουμίτης έγραψε ότι αναφέρεται σε καρτοσυμβόλαιο και όχι σε καρτοκινητό. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν διαβάζουμε και σε ότι γράφουμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σχεδόν σωστά το γράφει. Θες 10 το δίμηνο για το καρτοκινητό (όντως μηδενίζει και δεν παίρνεις τα 120' χωρίς ανανέωση μετά το δίμηνο - μόνο οι εισερχόμενες λειτουργούν) και θες 5€ το δίμηνο για την data card. Και να έχει κρατήσει το παλιό καθεστώς ( ανάγκη για ανανέωση κάθε 12 μήνες)στην δικιά σου data card, με βάση όσα έχουμε αναλύσει στο αρμόδιο θέμα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μόλις φτάσει η στιγμή να την ανανεώσεις να "μετασχηματίστει" περνώντας στο "καθεστώς διμήνου". Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Τα έχουμε πει τόσες φορές. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Έγραψα αυτό που κάνω τόσα χρόνια, και δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, και εσύ επαναλαμβάνεις τη δική σου θεωρία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Δεν είναι καθόλου θεωρία. Μου συνέβη και σε εμένα και σε άλλους. Όταν και αν κάνεις ανανέωση και παρατηρήσεις διαφορετική συμπεριφορά τότε θα έχεις κάτι βάσιμο να μας πεις, που σε αυτήν την περίπτωση θα είναι και χρήσιμο και αξίζει να το ψάξει και κάποιος με την εταιρεία (γιατί η μια κάρτα να έχει στη πράξη προνομιακή αντιμετώπιση σε σχέση με άλλες) . Μέχρι τότε εσύ μιλάς με θεωρίες ("εγώ τόσα χρόνια κάνω έτσι, και εσείς λέτε τα δικά σας που δεν ισχύουν κλπ"). Sent from my SM-G970F Edited October 27, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Και οι δύο έχετε δίκιο για τη data card. Όσοι κάναμε ανανέωση μέχρι τον Ιούλιο η Αύγουστο, προλάβαμε το χρόνο, όσοι κάνανε μετά πήγαν στο δίμηνο και εκεί θα πάμε και εμείς όταν ξανακάνουμε. Το δικό μου ισχύει μέχρι Ιούνιο του 20, μετά θα περάσει και αυτό σε δίμηνο ... δηλαδή θα το πετάξω στα σκουπίδια ! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Εγώ αγόρασα πακέτο 30 Ιουλίου, και δύο μήνες μετά δεν παίρνει τίποτα. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Εγώ αγόρασα πακέτο 30 Ιουλίου, και δύο μήνες μετά δεν παίρνει τίποτα. Sent from my moto g(6) play Σε καινούρια ίσχυσε αμέσως μετά την ημερομηνία της ανακοίνωσης (αρχές Ιουνίου αν θυμάμαι καλά). Δεν είμαι σίγουρος για της ημερομηνίες, αλλά κάπου μέσα στο καλοκαίρι άλλαξε και για όσα ανανέωσαν μετα, προφανώς έκανα λάθος για τον Αύγουστο. 5 Ιουνίου είχα ανανεώσει εγώ και παίρνει ακόμη το γίγα, που σημαίνει ότι πρόλαβα το ετήσιο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ακριβώς. Απλά λέω πως ήταν πριν τον Αύγουστο η ημερομηνία που μας ενδιαφέρει. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ναι δουλεύει, η φραγή.μπαίνει ανεξάρτητα αν έχεις λάβει η όχι. Εγώ το έκανα σε όσα wind ξέρω, συγγενείς και φίλους.Εχεις δικιο φιλε μου, ωραιος.. Καλο θα ητανε να μαθευτεί ευρέως ωστε να προλαβουν οι μη ακομα παθοντες Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Το έχεις δοκιμάσει και είσαι τόσο βέβαιος και το γράφεις; Προσωπικά, σε καρτοκινητό μια φορά το χρόνο ανανεώνω την κάρτα των data, ενώ η κάρτα της τηλεφωνίας ανανεώνεται κάθε 2 μήνες έτσι κι αλλιώς. Εκτός απ' αυτά, ο συμφορουμίτης έγραψε ότι αναφέρεται σε καρτοσυμβόλαιο και όχι σε καρτοκινητό. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν διαβάζουμε και σε ότι γράφουμε. Συμφωνώ στο να είμαστε πιο προσεκτικοί. Για αυτο αν διαβασεις το ποστ του gtb, θα δεις ότι καρτοσυμβολαιο έχει ο ίδιος και τα 120 λεπτα και το 1GB τα έδωσε στη γυναίκα του (προφανώς μέσω καρτοκινητού F2G). Οσον αφορα το 1GB είχα στο νου μου την εξής ανακοίνωση: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313558682/ που αναφέρει μείωση διάρκειας ισχύος της mobile broadband card απο 12 σε 2 μήνες. Η δε ανανέωση γίνεται όπως σε καρτοκινητό, συνεπώς ελάχιστο ποσό (υποθέτω παλι) ειναι 10ε. Επίσης, εφ όσον τα 120 λεπτά καλύπτουν το χρήστη του καρτοκινητού, η 10ευρη ανανέωση καθε δίμηνο δε μπορεί παρά να θεωρηθεί "κόστος". Αν πάλι δεν τον καλύπτουν (διότι θέλει data, sms ή περισσοτερα λεπτα ομιλιας), τότε θα πρεπει να ανανεώνει με τουλάχιστον 10ε μηνιαίως, δηλ. 20ε το δίμηνο) δεδομένου ότι το φθηνοτερο πακέτο της F2G είναι ακόμη 8,5ε). Σε καθε περίπτωση, τα "δωρα" της Wind έχουν ενα έμμεσο κόστος, το οποίο δε μπορεί παρα να συνυπολογιστεί στο τελικό κόστος των 35ε το μήνα, κατα τη γνώμη μου. Τέλος, ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος για τον Α ή Β λόγο (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και εγω και εσύ), συνεπώς θα σε παρακαλούσα το ύφος σου να είναι πιο ήπιο. Edited October 27, 2019 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Στη simplefi κάρτα, η ελάχιστη ανανέωση είναι 5 ευρώ και αποδίδει 2 gb. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Στη simplefi κάρτα, η ελάχιστη ανανέωση είναι 5 ευρώ και αποδίδει 2 gb. Αναφέρομαι στο Mobile Broadband με κάρτα, το οποίο πρέπει να ειναι διαφορετικό απο το SimpleFi. Edited October 27, 2019 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Αναφέρομαι στο Mobile Broadband με κάρτα, το οποίο πρέπει να ειναι διαφορετικό απο το SimpleFi. Νομίζω και εκεί ισχύει το 5ευρο, δεν είμαι όμως 100% σίγουρος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Βρε παιδιά... Mobile Broadband με κάρτα = simplify on the go με κάρτα. Απλά έγινε αλλαγή της εμπορικής ονομασίας. Πρόκειται ωστόσο για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όταν είχα πάρει κάρτα λόγω σταθερού το 15 ήταν το πρώτο. Μετά που πήρα με δεύτερη σύνδεση το 17 ήταν το δεύτερο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Βρε παιδιά... Mobile Broadband με κάρτα = simplify on the go με κάρτα. Απλά έγινε αλλαγή της εμπορικής ονομασίας. Πρόκειται ωστόσο για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όταν είχα πάρει κάρτα λόγω σταθερού το 15 ήταν το πρώτο. Μετά που πήρα με δεύτερη σύνδεση το 17 ήταν το δεύτερο. Sent from my SM-G970F Χαχα και είχαν στήσει ολόκληρη καμπάνια θυμάμαι όταν βγήκε το SimpleFi! Άρα η μόνη διαφορά ήταν το όνομα και μια συσκευή που απλώς είχε λειτουργία hotspot (την ιδια δουλειά θα έκανε και ενα απλο smartphone) για μια υπηρεσία που ηδη υπήρχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Όχι, μην το συγχέεις με το simplify. Απλά από τότε που βγήκε αυτό, αποφάσισε να συμπεριλάβει και άλλα πράγματα κάτω από την "ομπρέλα" του simplify, και έτσι το mobile Broadband με κάρτα μετονομάστηκε σε simplify on the go με κάρτα. Απλό θέμα ονομασίας. Marketing. Αν κάποιος νομίζει το αντίθετο, μπορεί να δοκιμάσει κάτι για να πειστεί. Αρκεί μια αναζήτηση στο Google με τον όρο mobile Broadband με κάρτα wind και να δει τι αποτελέσματα θα βγάλει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 υπάρχει simplify μέσω USB? δηλαδή σε ταμπλέτα χωρίς θέση για σιμ αλλά που έχει USB να δώσει ίντερνετ σε αυτό μέσω usb? ; και παράλληλα αυτό το simplify να δίνει και ίντερνετ σαν hotspot σε άλλες συσκευές . Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) το simplify ειναι σύνδεση ιντερνετ δηλ. καρτα sim. Απο εκει και περα τη σιμ την βαζεις σε mifi,usb modem ή κινητο/ταμπλετ με ενσωματωμενη υποδοχη σιμ. Αυτο με το μοιρασμα που λες ειναι δουλεια που το κανει το mifi ή το κινητό/ταμπλετ σε λειτουργία hotspot. Edited October 27, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 το ταμπλετ μου είναι Windows και έχει 2 θύρες usb. μέχρι τώρα στο γραφείο (με μικρές απαιτήσεις) έδινα ίντερνετ από το κινητό μου μέσω WiFi Hotspot στο ταμπλετ και στον WiFi εκτυπωτή και έκανα την δουλειά μου. με κόστος την ταλαιπωρία του κινητού και της μπαταρίας του. και έλεγα εάν υπάρχει τρόπος να έχω ένα hotspot αλλά όχι μέσω του κινητού. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 4g Mifi με μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα θα βαλεις μεσα αλλη simplify data sim ή θα βγαλεις την βασική σου απο το κινητό και θα τη βάλεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Άλλαξε κάτι στον τρόπο ανανέωσης; Πάω στη σελίδα Mobile Broadband | Online ανανέωση, εύκολα & γρήγορα! και όταν δίνω τον προσωρινό κωδικό μου βγάζει : "Ο προσωρινός κωδικός δεν είναι σωστός. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά." Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά τίποτα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Εμένα δούλεψε βάζοντας τον κωδικό που μου έστειλε με email με την πρώτη. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση Mark_K. Τελικά έφταιγε το AddBlock... Edited October 28, 2019 by Athlos_PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Μάλλον αμερικάνο υπεύθυνο marketing έχουν εκεί στη Wind-F2G! Δεν έδωσαν το ΠΣΚΔ της 28ης Οκτωβρίου και δίνουν για το... Halloween! :wacko::X To Halloween ήρθε … https://www.wind.gr/f2g/gr/halloween-prosfora/ Διευκρινίσεις Το πακέτο «Halloween Προσφορά» διατίθενται αποκλειστικά μέσα από το Mobile application του F2G, myF2G App. Το πακέτο «Halloween Προσφορά» αποδίδει 3GB μόνο με 1 € για 3 ημέρες. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από 29/10 (14.00) έως 1/11 (14.00). Ενημέρωση υπολοίπου παρέχεται μέσω του http://www.f2g.gr & Myf2g Application. Τα MB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή. Τα MB καταναλώνονται ανά ΚΒ. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο για την κατανάλωση MB είναι το 0,01€. Edited October 29, 2019 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Κατάλαβαν από ότι φαίνεται τη βλακεία που κάνανε και δεν δώσανε τίποτα την 28η και προσπαθούν με αυτό να το σώσουν. Στάλθηκε από το Nokia 8 Sirocco μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts