Guest27 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Πριν 2-3 μέρες έκλεισα 8 μήνες χωρίς ανανέωση και δέχομαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλησπέρα σε όλους, 1 νούμερο F2go με τα 300 λεπτά δωρεάν και τα 500 mb με ανανέωση 10 ευρώ (τα ευρώ στην κάρτα) και ένα 2ο που παίρνει τα mb μόνο. Τι ανανέωση θα χρειαστούν από αυτόν τον μήνα (αν δεν κάνω λάθος) για να πάρουν τα δωρεάν mb ? 12 ευρώ το καθένα ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Οι αλλαγές για το μπόνους των mb ισχύουν για τις ανανεώσεις στα καταστήματα και εκεί χρειαζονται 12€ κατ'ελαχιστο για να πάρεις μπονους mb με διάρκεια 15 μέρες ομως. Για τις online ανανεώσεις δεν αναφέρεται αλλαγή,μάλλον μένει το μπονους ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλησπέρα σε όλους, 1 νούμερο F2go με τα 300 λεπτά δωρεάν και τα 500 mb με ανανέωση 10 ευρώ (τα ευρώ στην κάρτα) και ένα 2ο που παίρνει τα mb μόνο. Τι ανανέωση θα χρειαστούν από αυτόν τον μήνα (αν δεν κάνω λάθος) για να πάρουν τα δωρεάν mb ? 12 ευρώ το καθένα ? άμα θέλεις να χαρίζεις mb internet από το log and win εκεί χρειάζεται να βάλεις μια κάρτα των 5ευρώ και στα δυο νούμερα και να χαρίζεις τα 150 mb internet και εβδομάδα από ένα νούμερο στο άλλο. για κερδίζεις περισσότερα mb θα πρέπει να βάλεις καρτα δέκα ευρώ. ή να αγοράσεις κάποιο πακέτο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Οι αλλαγές για το μπόνους των mb ισχύουν για τις ανανεώσεις στα καταστήματα και εκεί χρειαζονται 12€ κατ'ελαχιστο για να πάρεις μπονους mb με διάρκεια 15 μέρες ομως. Για τις online ανανεώσεις δεν αναφέρεται αλλαγή,μάλλον μένει το μπονους ως έχει. Σήμερα το βράδυ θα κάνω την ανανέωση και ας ελπίσουμε ότι όντως δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν είναι στα 'ψιλά γράμματα'. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Πριν από λίγο έκανα online ανανέωση με πιστωτική, 10 ευρώ και πήρα κανονικά 500 mb με διάρκεια 30 ημέρες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 μην ψαχνετε τωρα οτι αλλαγη ειναι θα γινει απο τις 15 του μηνα και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 μην ψαχνετε τωρα οτι αλλαγη ειναι θα γινει απο τις 15 του μηνα και μεταΤο ξέρω, απάντησα επειδή αναρωτήθηκε ο συμφορουμίτης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έβαλα κάρτα τελευταία φορά στις 14/12/2017. Με ενδιαφέρει να μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, να μη γίνει δηλαδή φραγή στις εισερχόμενες. Ως πότε με παίρνει να το τραβήξω χωρίς να βάλω κάρτα αλλά και χωρίς να χάσω τις εισερχόμενες μου; Ή: πότε να ξαναβάλω κάρτα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος φραγής εισερχομένων; Τι περιθώριο έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Μέχρι 13/4 στα σίγουρα. Απο εκεί και περα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι. Αν το νούμερο ειναι ανοιχτό γενικώς και χρησιμοποιείται για εισερχομενες,θα κρατήσει. Το για πόσο εξαρτάται από την εταιρεία. Επίσημα στους 4 μήνες μπαίνει φραγή. Κάποιοι οπως θα διαβάσεις και πιο πίσω το έχουν ανοιχτό για πολύ περισσότερο καιρό χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έβαλα κάρτα τελευταία φορά στις 14/12/2017. Με ενδιαφέρει να μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, να μη γίνει δηλαδή φραγή στις εισερχόμενες. Ως πότε με παίρνει να το τραβήξω χωρίς να βάλω κάρτα αλλά και χωρίς να χάσω τις εισερχόμενες μου; Ή: πότε να ξαναβάλω κάρτα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος φραγής εισερχομένων; Τι περιθώριο έχω; Η φραγή κίνησης πραγματοποιείται μετά από 4 μήνες, από την τελευταία ανανέωση. Νομίζω θα σου έρθει και προειδοποιητικό μήνυμα όταν κοντεύει. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ωραία, άρα για να είμαι απολύτως σίγουρος πως δεν θα μου επιβληθεί ούτε μια μέρα φραγή εισερχομένων κλήσεων, κάνω μια ανανέωση στις 13/4, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Για να είσαι απόλυτα σίγουρος, ρώτα τη Γουιντ μέσω των γκρουπ στο φβ ή τουιτερ. Έτσι θα το έχεις και γραπτώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 ένα πακέτο που έχει 1500' προς όλους και 1,5GB μόνο για φοιτητές, αν το ενεργοποιήσω τι θα γίνει; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Προφανως εισαι δικαιούχος της ειδικής προσφοράς με τα 8.5€. Απλα η εφαρμογή δεν το διαχωρίζει και το παρουσιάζει ως φοιτητικό. Θα γινει ο,τι γίνεται όταν ενεργοποιείς κάποιο πακέτο. Θα αφαιρεθούν 8.5€ και θα πάρεις 1500' & 1,5 gb για 25 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Προφανως εισαι δικαιούχος της ειδικής προσφοράς με τα 8.5€. Απλα η εφαρμογή δεν το διαχωρίζει και το παρουσιάζει ως φοιτητικό. Θα γινει ο,τι γίνεται όταν ενεργοποιείς κάποιο πακέτο. Θα αφαιρεθούν 8.5€ και θα πάρεις 1500' & 1,5 gb για 25 μέρες. ευχαριστώ! :D Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Για να πάρεις την μεταφορά υπολοίπου δεδομένων στα νέα πακέτα πρέπει να αγοράσεις το ίδιο πακέτο την τελευταία μέρα τού πρώτου πακέτου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Πριν λήξει το πακέτο πρέπει να το ξανααγορασεις, έτσι το έχω καταλάβει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ένα πακέτο που έχει 1500' προς όλους και 1,5GB μόνο για φοιτητές, αν το ενεργοποιήσω τι θα γίνει; Και σε εμένα το εμφανίζει μερικές φορές και μόλις πάω να το βάλω δεν κάνει τίποτα μετά εξαφανίζεται και από την εφαρμογή μέχρι να το εμφανίσει πάλι κάποια στιγμή..φυσικά και δεν έχω το ειδικό πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 (edited) καλησπερα. μπορει να μου εξηγήσει καποιος τι συμβαινει με το μπονους που δινει η εταιρια οταν βαζεις 10€ απο καταστημα ? το κινητο ανηκει στον πατερα μου ο οποιος δεν διαμενει στην αθηνα και πρεπει να κανει μια αποσταση 10km για να βρεθει σε καταστημα wind. εαν κανει αγορα τις καρτας απο περιπτερο κλπ, ποσα λεπτα ομιλιας θα παρει αντι τα 300 που δινει το μπονους ?? και τελος, εαν κανει την αγορα διαδικτυακά, το περνει το μπονους ??? Edited March 12, 2018 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 καλησπερα. μπορει να μου εξηγήσει καποιος τι συμβαινει με το μπονους που δινει η εταιρια οταν βαζεις 10€ απο καταστημα ? το κινητο ανηκει στον πατερα μου ο οποιος δεν διαμενει στην αθηνα και πρεπει να κανει μια αποσταση 10km για να βρεθει σε καταστημα wind. εαν κανει αγορα τις καρτας απο περιπτερο κλπ, ποσα λεπτα ομιλιας θα παρει αντι τα 300 που δινει το μπονους ?? και τελος, εαν κανει την αγορα διαδικτυακά, το περνει το μπονους ??? Τα 300λ τα παίρνει απο όπου και να βάλει την κάρτα, είτε κατάστημα είτε μέσω της σελίδας της wind Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 (edited) Τα 300λ τα παίρνει απο όπου και να βάλει την κάρτα, είτε κατάστημα είτε μέσω της σελίδας της wind οποτε για μην τρεχει μπορει να βαλει 10€ και ιντερνετικα. το μπονους ποιο ειναι !!!! Edited March 12, 2018 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 οποτε για μην τρεχει μπορει να βαλει 10€ και ιντερνετικα. το μπονους ποιο ειναι !!!! Αν πήγαινες σε περίπτερο και έπερνες 16ψήφιο τότε, δε θα έπερνε τα 500μβ δώρο, αλλά μόνο τα 300λ προς όλους. Στη περίπτωση σου δεν έχει διαφορά Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Αν πήγαινες σε περίπτερο και έπερνες 16ψήφιο τότε, δε θα έπερνε τα 500μβ δώρο, αλλά μόνο τα 300λ προς όλους. Στη περίπτωση σου δεν έχει διαφορά δηλαδη το μπονους ειναι τα MB για το ιντερνετ και οχι εξτρα λεπτα ομιλιας ?? γιατι ο πατερας μου ενδιαφερεται μονο μονο για τα λεπτα ομιλιας και το ιντερνετ δεν τον ενδιαφερει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Τα 300' θα τα πάρεις με οποιοδήποτε τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts