Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν εκβιάζοντας "ανανεώσεις" και χάνουν στο σύνολο αφού πολλοί απλά ακυρώνουν αριθμούς (όπως εγώ ακύρωσα 10 χρόνια f2g). Πέτυχαν μάλλον να χάσουν πελάτες (μικρότερο ενεργό πελατολόγιο) και μάλλον μειώθηκαν και οι συνολικές εισπράξεις ή δεν αυξήθηκα όσο θα ήθελαν γιατί όλα τα ακυρωμένα 1 στο 6μηνο ή 12μηνο βάζαν καμια κάρτα 5€ να υπάρχει ο αριθμός. Τώρα "άντε γεια".

Επίσης οι άλλοι δυο βλέποντας την φυγή αριθμών (ακυρώσεις) σκέφτηκαν το κόλπο των WU με 8.5 1500' 1500mb που μοιράζαν στους σταθμούς (που εκβιάζουν 8.5€ το μήνα) και βρήκαν νέους πελάτες να αναπληρώσουν τις ακυρωθείσες γραμμές. η wind δεν κατάλαβα να έκανε κάτι ανάλογο. Ειδικά το f2g το έχει χαντακωμένο αυξάνοντας όλα τα πακέτα σε σημείο η 5€ ανανέωση να είναι άχρηστη και να θέλει 10ευρη το start with οπότε και πολλοί ακύρωσαν τα "δεύτερα" και αλλοι τα έκαναν φορητότητα σε q ή κάτι άλλο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Μόλις επιβληθεί και το 3+1 μήνας αντίο όλες οι "δεύτερες" κάρτες για όσους τις κρατάνε ακόμα ενώ πολλοί που τις έχουν πρώτες κάρτες ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε αλλού..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ισως κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν εκβιάζοντας "ανανεώσεις" και χάνουν στο σύνολο αφού πολλοί απλά ακυρώνουν αριθμούς (όπως εγώ ακύρωσα 10 χρόνια f2g). Πέτυχαν μάλλον να χάσουν πελάτες (μικρότερο ενεργό πελατολόγιο) και μάλλον μειώθηκαν και οι συνολικές εισπράξεις ή δεν αυξήθηκα όσο θα ήθελαν γιατί όλα τα ακυρωμένα 1 στο 6μηνο ή 12μηνο βάζαν καμια κάρτα 5€ να υπάρχει ο αριθμός. Τώρα "άντε γεια".

Επίσης οι άλλοι δυο βλέποντας την φυγή αριθμών (ακυρώσεις) σκέφτηκαν το κόλπο των WU με 8.5 1500' 1500mb που μοιράζαν στους σταθμούς (που εκβιάζουν 8.5€ το μήνα) και βρήκαν νέους πελάτες να αναπληρώσουν τις ακυρωθείσες γραμμές. η wind δεν κατάλαβα να έκανε κάτι ανάλογο. Ειδικά το f2g το έχει χαντακωμένο αυξάνοντας όλα τα πακέτα σε σημείο η 5€ ανανέωση να είναι άχρηστη και να θέλει 10ευρη το start with οπότε και πολλοί ακύρωσαν τα "δεύτερα" και αλλοι τα έκαναν φορητότητα σε q ή κάτι άλλο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Μόλις επιβληθεί και το 3+1 μήνας αντίο όλες οι "δεύτερες" κάρτες για όσους τις κρατάνε ακόμα ενώ πολλοί που τις έχουν πρώτες κάρτες ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε αλλού..

Όποτε με αυτόν τον τροπο, το μέσο έσοδο εκτοξεύεται.

Ειχα την εντυπωση οτι τα 0.30€ τα περουν μεσα απο την καρτα, τωρα τα ζητανε και στο περιπτερο ?

Μονο 0.30? Νομιζα οτι ηταν 0.50. Αυτο ειναι άλλη προμήθεια, που ανακοίνωσαν τα περιπτερα,δεν εχει να κανει με τις εταιρίες.

Κατά τη γνώμη μου, τέτοιου είδους πακέτα δεν είναι συμφέροντα. Αντίθετα είναι περιοριστικά.

Πρέπει να δίνονται πολλά mb για οποιαδήποτε χρήση.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κανένα πακέτο ίντερνετ μόνο για social θα βγάλει η wind;
SMS 60 η 61 στο 12000 2GB και 500 προς Βουλγαρία η Ρουμανία

Και για social και για ότι θες

Κόστος 5€

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Συμφωνώ. Απλά ας αυξήσει τα mb στα υπάρχοντα. Ας τα διπλασιάσει και δεν χρειάζονται τα άλλα

Το ΜΟΝΟ εύκολο. Και θα γίνει (guarranteed) σε λίγα χρόνια (ίσως και του χρόνου).

Τα € κόστους....αδιάφορο.

Αυτο ειναι άλλη προμήθεια, που ανακοίνωσαν τα περιπτερα,δεν εχει να κανει με τις εταιρίες.

Τα περιπτερα ξερουν την paypal? Θα την μαθουν οταν τους παρει την δουλεια απο τις καρτες. :ninja:

Τα περιπτερα ξερουν την paypal? Θα την μαθουν οταν τους παρει την δουλεια απο τις καρτες. :ninja:

Όσο υπάρχουν συνταξιούχοι το περίπτερο δεν κινδυνεύει!:lol:

Κι εγώ ανανεώνω μόνο online, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι που αγοράζουν από περίπτερο.

Μικρής ηλικίας άτομα πολλές φορές δεν έχουν πρόσβαση σε online τρόπους ανανέωσης ούτε έχουν πιστωτική, χρεωστική ή paypal.

Δεν κρίνουμε πάντα από εμάς τη συμπεριφορά των άλλων και τις καταναλωτικες τους συνήθειες.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλα ουτε εγω πληρωνω online αλλα ολα θεμα χρονου ειναι, θα μεγαλωσουν τα μικρα. :p

Εδω οι μεγαλες ηλικιες δεν ηξεραν απο ιντερνετ και τωρα εχουν facebook.

Καλα ουτε εγω πληρωνω online αλλα ολα θεμα χρονου ειναι, θα μεγαλωσουν τα μικρα. :p

Εδω οι μεγαλες ηλικιες δεν ηξεραν απο ιντερνετ και τωρα εχουν facebook.

H κατοχή λογαριασμού facebook δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση ιντερνετ.

SMS 60 η 61 στο 12000 2GB και 500 προς Βουλγαρία η Ρουμανία

Και για social και για ότι θες

Κόστος 5€

έβαλα 5 ευρώ αλλά μετά λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο! άρα θέλει 6 ευρώ;;;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ήθελα να ξερα τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν όλα τα πακέτα για Ρουμανία, "φοιτητικό" κλπ στην εφαρμογή αντί κάθε φορά να στέλνουμε μηνύματα;

έβαλα 5 ευρώ αλλά μετά λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο! άρα θέλει 6 ευρώ;;;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ήθελα να ξερα τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν όλα τα πακέτα για Ρουμανία, "φοιτητικό" κλπ στην εφαρμογή αντί κάθε φορά να στέλνουμε μηνύματα;

Πόσο υπόλοιπο είχες πριν βάλεις κάρτα;

Έπρεπε να είχες τουλάχιστον 0,54€ πριν , καθώς τόσο είναι ο φόρος κινητής που αφαιρείται κατά την πρόσθεση "5€ κάρτας" {δλδ μπαίνουν 4,46€}

5€ έχουν και τα 2: Και το 60 και το 61.

Πόσο υπόλοιπο είχες πριν βάλεις κάρτα;

Έπρεπε να είχες τουλάχιστον 0,54€ πριν , καθώς τόσο είναι ο φόρος κινητής που αφαιρείται κατά την πρόσθεση "5€ κάρτας" {δλδ μπαίνουν 4,46€}

5€ έχουν και τα 2: Και το 60 και το 61.

άρα καλά είχα πει ότι θέλει έξι ευρώ ανανέωση όχι πέντε! αφού 5 θέλει το πακέτο

άρα καλά είχα πει ότι θέλει έξι ευρώ ανανέωση όχι πέντε! αφού 5 θέλει το πακέτο

Καλάαα, ακόμα να μάθετε περί "φόρου κινητής -12%"...ΟΚ...Άσε να το υπολογίσεις.

ΑΝ το θες ΤΩΡΑ, κάνε SOS Recharge: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/wind-sos-recharge-/

Το κόστος της υπηρεσίας 0,40€ αφαιρείται από την επόμενη κάρτα (μαζί με τα 2,5€ καθαρά αυτή τη φορά που προσθέτει).

H κατοχή λογαριασμού facebook δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση ιντερνετ.

Ειναι η αρχη για να μαθει καποιος τα βασικα. Αφου πιασαμε θεωρητικη κουβεντα... :D

στο 3μηνο ειναι μονο ο μηδενισμος, στο 4μηνο μπαινει η φραγη και μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει εφαρμογη της στην wind.
Εγώ που έχω πάνω από 4μηνο να ανανεώσω, έχω φραγή εξερχομένων αλλά δέχομαι κανονικά κλήσεις.

Προς ενημέρωση όλων μας.

Εγώ που έχω πάνω από 4μηνο να ανανεώσω, έχω φραγή εξερχομένων αλλά δέχομαι κανονικά κλήσεις.

Προς ενημέρωση όλων μας.

Δλδ , ΔΕ μπορείς να καλέσεις το 1269 πχ που δεν έχει χρέωση με τη συγκεκριμένη sim;

Γιατί, ΑΝ λες για άλλες κλήσεις που χρεώνουν, ΠΩΣ να καλέσει όταν έχουν μηδενιστεί όλα τα πακέτα από το 3μηνο , όπως και το υπόλοιπο; 0€ ?

Προς ενημέρωση όλων μας.

Σε φραγή εισερχομένων αναφερόμουν. Οι εξερχόμενες κόβονται ούτως ή άλλως στο 3μηνο.

Καλάαα, ακόμα να μάθετε περί "φόρου κινητής -12%"...ΟΚ...Άσε να το υπολογίσεις.

ΑΝ το θες ΤΩΡΑ, κάνε SOS Recharge: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/wind-sos-recharge-/

Το κόστος της υπηρεσίας 0,40€ αφαιρείται από την επόμενη κάρτα (μαζί με τα 2,5€ καθαρά αυτή τη φορά που προσθέτει).

Νομίζω ότι αν έχεις υπόλοιπο πάνω από 3€δεν μπορείς να κάνεις το sos recharge.

Sent from my HT3 Pro using Tapatalk

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova