keysmith Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ισως κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν εκβιάζοντας "ανανεώσεις" και χάνουν στο σύνολο αφού πολλοί απλά ακυρώνουν αριθμούς (όπως εγώ ακύρωσα 10 χρόνια f2g). Πέτυχαν μάλλον να χάσουν πελάτες (μικρότερο ενεργό πελατολόγιο) και μάλλον μειώθηκαν και οι συνολικές εισπράξεις ή δεν αυξήθηκα όσο θα ήθελαν γιατί όλα τα ακυρωμένα 1 στο 6μηνο ή 12μηνο βάζαν καμια κάρτα 5€ να υπάρχει ο αριθμός. Τώρα "άντε γεια". Επίσης οι άλλοι δυο βλέποντας την φυγή αριθμών (ακυρώσεις) σκέφτηκαν το κόλπο των WU με 8.5 1500' 1500mb που μοιράζαν στους σταθμούς (που εκβιάζουν 8.5€ το μήνα) και βρήκαν νέους πελάτες να αναπληρώσουν τις ακυρωθείσες γραμμές. η wind δεν κατάλαβα να έκανε κάτι ανάλογο. Ειδικά το f2g το έχει χαντακωμένο αυξάνοντας όλα τα πακέτα σε σημείο η 5€ ανανέωση να είναι άχρηστη και να θέλει 10ευρη το start with οπότε και πολλοί ακύρωσαν τα "δεύτερα" και αλλοι τα έκαναν φορητότητα σε q ή κάτι άλλο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μόλις επιβληθεί και το 3+1 μήνας αντίο όλες οι "δεύτερες" κάρτες για όσους τις κρατάνε ακόμα ενώ πολλοί που τις έχουν πρώτες κάρτες ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε αλλού.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ισως κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν εκβιάζοντας "ανανεώσεις" και χάνουν στο σύνολο αφού πολλοί απλά ακυρώνουν αριθμούς (όπως εγώ ακύρωσα 10 χρόνια f2g). Πέτυχαν μάλλον να χάσουν πελάτες (μικρότερο ενεργό πελατολόγιο) και μάλλον μειώθηκαν και οι συνολικές εισπράξεις ή δεν αυξήθηκα όσο θα ήθελαν γιατί όλα τα ακυρωμένα 1 στο 6μηνο ή 12μηνο βάζαν καμια κάρτα 5€ να υπάρχει ο αριθμός. Τώρα "άντε γεια". Επίσης οι άλλοι δυο βλέποντας την φυγή αριθμών (ακυρώσεις) σκέφτηκαν το κόλπο των WU με 8.5 1500' 1500mb που μοιράζαν στους σταθμούς (που εκβιάζουν 8.5€ το μήνα) και βρήκαν νέους πελάτες να αναπληρώσουν τις ακυρωθείσες γραμμές. η wind δεν κατάλαβα να έκανε κάτι ανάλογο. Ειδικά το f2g το έχει χαντακωμένο αυξάνοντας όλα τα πακέτα σε σημείο η 5€ ανανέωση να είναι άχρηστη και να θέλει 10ευρη το start with οπότε και πολλοί ακύρωσαν τα "δεύτερα" και αλλοι τα έκαναν φορητότητα σε q ή κάτι άλλο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Μόλις επιβληθεί και το 3+1 μήνας αντίο όλες οι "δεύτερες" κάρτες για όσους τις κρατάνε ακόμα ενώ πολλοί που τις έχουν πρώτες κάρτες ήδη έχουν αρχίσει να κοιτάνε αλλού.. Όποτε με αυτόν τον τροπο, το μέσο έσοδο εκτοξεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 0,25 ευρώ το sms... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ειχα την εντυπωση οτι τα 0.30€ τα περουν μεσα απο την καρτα, τωρα τα ζητανε και στο περιπτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μονο 0.30? Νομιζα οτι ηταν 0.50. Αυτο ειναι άλλη προμήθεια, που ανακοίνωσαν τα περιπτερα,δεν εχει να κανει με τις εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Κανένα πακέτο ίντερνετ μόνο για social θα βγάλει η wind; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Κατά τη γνώμη μου, τέτοιου είδους πακέτα δεν είναι συμφέροντα. Αντίθετα είναι περιοριστικά. Πρέπει να δίνονται πολλά mb για οποιαδήποτε χρήση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Συμφωνώ. Απλά ας αυξήσει τα mb στα υπάρχοντα. Ας τα διπλασιάσει και δεν χρειάζονται τα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Κανένα πακέτο ίντερνετ μόνο για social θα βγάλει η wind;SMS 60 η 61 στο 12000 2GB και 500 προς Βουλγαρία η Ρουμανία Και για social και για ότι θες Κόστος 5€ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Συμφωνώ. Απλά ας αυξήσει τα mb στα υπάρχοντα. Ας τα διπλασιάσει και δεν χρειάζονται τα άλλα Το ΜΟΝΟ εύκολο. Και θα γίνει (guarranteed) σε λίγα χρόνια (ίσως και του χρόνου). Τα € κόστους....αδιάφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Αυτο ειναι άλλη προμήθεια, που ανακοίνωσαν τα περιπτερα,δεν εχει να κανει με τις εταιρίες. Τα περιπτερα ξερουν την paypal? Θα την μαθουν οταν τους παρει την δουλεια απο τις καρτες. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Τα περιπτερα ξερουν την paypal? Θα την μαθουν οταν τους παρει την δουλεια απο τις καρτες. :ninja: Όσο υπάρχουν συνταξιούχοι το περίπτερο δεν κινδυνεύει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Κι εγώ ανανεώνω μόνο online, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι που αγοράζουν από περίπτερο. Μικρής ηλικίας άτομα πολλές φορές δεν έχουν πρόσβαση σε online τρόπους ανανέωσης ούτε έχουν πιστωτική, χρεωστική ή paypal. Δεν κρίνουμε πάντα από εμάς τη συμπεριφορά των άλλων και τις καταναλωτικες τους συνήθειες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλα ουτε εγω πληρωνω online αλλα ολα θεμα χρονου ειναι, θα μεγαλωσουν τα μικρα. :p Εδω οι μεγαλες ηλικιες δεν ηξεραν απο ιντερνετ και τωρα εχουν facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλα ουτε εγω πληρωνω online αλλα ολα θεμα χρονου ειναι, θα μεγαλωσουν τα μικρα. :p Εδω οι μεγαλες ηλικιες δεν ηξεραν απο ιντερνετ και τωρα εχουν facebook. H κατοχή λογαριασμού facebook δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 SMS 60 η 61 στο 12000 2GB και 500 προς Βουλγαρία η Ρουμανία Και για social και για ότι θες Κόστος 5€έβαλα 5 ευρώ αλλά μετά λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο! άρα θέλει 6 ευρώ;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ήθελα να ξερα τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν όλα τα πακέτα για Ρουμανία, "φοιτητικό" κλπ στην εφαρμογή αντί κάθε φορά να στέλνουμε μηνύματα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 έβαλα 5 ευρώ αλλά μετά λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο! άρα θέλει 6 ευρώ;;; Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 έβαλα 5 ευρώ αλλά μετά λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο! άρα θέλει 6 ευρώ;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ήθελα να ξερα τόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν όλα τα πακέτα για Ρουμανία, "φοιτητικό" κλπ στην εφαρμογή αντί κάθε φορά να στέλνουμε μηνύματα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πόσο υπόλοιπο είχες πριν βάλεις κάρτα; Έπρεπε να είχες τουλάχιστον 0,54€ πριν , καθώς τόσο είναι ο φόρος κινητής που αφαιρείται κατά την πρόσθεση "5€ κάρτας" {δλδ μπαίνουν 4,46€} 5€ έχουν και τα 2: Και το 60 και το 61. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Πόσο υπόλοιπο είχες πριν βάλεις κάρτα; Έπρεπε να είχες τουλάχιστον 0,54€ πριν , καθώς τόσο είναι ο φόρος κινητής που αφαιρείται κατά την πρόσθεση "5€ κάρτας" {δλδ μπαίνουν 4,46€} 5€ έχουν και τα 2: Και το 60 και το 61.άρα καλά είχα πει ότι θέλει έξι ευρώ ανανέωση όχι πέντε! αφού 5 θέλει το πακέτο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 άρα καλά είχα πει ότι θέλει έξι ευρώ ανανέωση όχι πέντε! αφού 5 θέλει το πακέτο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καλάαα, ακόμα να μάθετε περί "φόρου κινητής -12%"...ΟΚ...Άσε να το υπολογίσεις. ΑΝ το θες ΤΩΡΑ, κάνε SOS Recharge: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/wind-sos-recharge-/ Το κόστος της υπηρεσίας 0,40€ αφαιρείται από την επόμενη κάρτα (μαζί με τα 2,5€ καθαρά αυτή τη φορά που προσθέτει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 H κατοχή λογαριασμού facebook δεν σημαίνει απαραίτητα και γνώση ιντερνετ. Ειναι η αρχη για να μαθει καποιος τα βασικα. Αφου πιασαμε θεωρητικη κουβεντα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 στο 3μηνο ειναι μονο ο μηδενισμος, στο 4μηνο μπαινει η φραγη και μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει εφαρμογη της στην wind.Εγώ που έχω πάνω από 4μηνο να ανανεώσω, έχω φραγή εξερχομένων αλλά δέχομαι κανονικά κλήσεις. Προς ενημέρωση όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ που έχω πάνω από 4μηνο να ανανεώσω, έχω φραγή εξερχομένων αλλά δέχομαι κανονικά κλήσεις. Προς ενημέρωση όλων μας. Δλδ , ΔΕ μπορείς να καλέσεις το 1269 πχ που δεν έχει χρέωση με τη συγκεκριμένη sim; Γιατί, ΑΝ λες για άλλες κλήσεις που χρεώνουν, ΠΩΣ να καλέσει όταν έχουν μηδενιστεί όλα τα πακέτα από το 3μηνο , όπως και το υπόλοιπο; 0€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ που έχω πάνω από 4μηνο να ανανεώσω, έχω φραγή εξερχομένων αλλά δέχομαι κανονικά κλήσεις. Προς ενημέρωση όλων μας. Σε φραγή εισερχομένων αναφερόμουν. Οι εξερχόμενες κόβονται ούτως ή άλλως στο 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλάαα, ακόμα να μάθετε περί "φόρου κινητής -12%"...ΟΚ...Άσε να το υπολογίσεις. ΑΝ το θες ΤΩΡΑ, κάνε SOS Recharge: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/wind-sos-recharge-/ Το κόστος της υπηρεσίας 0,40€ αφαιρείται από την επόμενη κάρτα (μαζί με τα 2,5€ καθαρά αυτή τη φορά που προσθέτει).Νομίζω ότι αν έχεις υπόλοιπο πάνω από 3€δεν μπορείς να κάνεις το sos recharge. Sent from my HT3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts