Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την οποία υποθέτω οτι δεν την ανοιξες. Είναι το lucky day που λέει ο φίλος απο πάνω.

Τρομερό δώρο.

Και μάλιστα με προϋπόθεση αγοράς πακέτου.

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Την οποία υποθέτω οτι δεν την ανοιξες. Είναι το lucky day που λέει ο φίλος απο πάνω.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα ανοιξει την απαντηση μου πριν την απαντηση πιο πανω αλλα παλευα κανα μισαωρο με το πως να ανεβασω τη φωτο οποτε την ειδα αφου το ειχα ποσταρει. Επισης το οτι ελεγε δωρο με εκανε να πιστευω (τι χαζος, πως ειναι δυνατον κατι τετοιο?!) οτι πηρα ετσι, χωρις λογο 200 mb.

Επισης στο app παρ'ολο που εβγαλε την ειδοποιηση δεν βλεπω κατι σχετικο με lucky day, παντως δεν νομιζω να αξιζει :lol:

Κανονικα πατας πάνω στην ειδοποίηση και σου ανοίγει τη σελίδα με το lucky day.

Επίσης, έσκασε κι αυτή η ενημέρωση, μέσω e-mail:

Επειδή το καλοκαίρι σερφάρεις πολύ, απόλαυσέ το χωρίς περιορισμούς διαλέγοντας το Smart Combo Surf με 300’ προς όλους, 500MB και άλλα 200MB δώρο μόνο online.

(Στην εφαρμογή δίνει 250MB).

Το φοιτητικό πακέτο ενεργοποιείται από το εξωτερικό;

Επειδή η ενεργοποίηση γίνεται μόνο με sms, μπορείς να στείλεις sms στο 1264 ενώ είσαι σε περιαγωγή και συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο;;

Αν μπορείς να κάνεις κλήση στο 1269,νομίζω γίνεται και απο εκεί πλέον.

Καλημέρα σε όλους,

1)Πως μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο μου από το Wind club σε άλλο καρτοκινητό f2g;

2) Επίσης το υπόλοιπο μου (444 πόντοι) πως γίνονται χρηματικό υπόλοιπο για να κάνω ανανέωση πακέτου;

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δεν μπορεις να τους μεταφέρεις.

Για να εξαργυρώσεις διάβασε παρακάτω.

Θα στείλεις 300 Γιατί τόσους πόντους μπορείς να εξαργυρώσεις και θά πάριες 8 ευρώ.

http://i65.tinypic.com/315o70l.jpg

Πηγή : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6674191#post6674191

Edited by Vasileios

Καλημέρα!

Αν δεν κάνω λάθος η προσφορά του gigafull ήταν έως 4 ενεργοποιήσεις ανα 30 ημέρες. Τώρα κοιτάω κοιτάω στο site και λέει μια ενεργοποίηση έως 31/8.

Καλησπέρα παιδια. Μολις πηγα σε καταστημα wind για ανανέωση και ο υπάλληλος μου ειπε πως αν ενεργοποιήσω το πακέτο 15gb με τα 10€ θα πρεπει να κατανάλωσω τα mb μεχρι τελος Αυγούστου γιατι μετα θα μου λήξουν καθώς η προσφορα τρεχει καιρο τωρα!!

Γυριζω προβληματισμενος σπιτι και κοιταζω τις παρατηρήσεις της προσφοράς που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της wind:

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις καθ’ όλη την διάρκεια του παραπάνω χρονικού διαστήματος και ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΓΙΑ 62 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Και ρωτω εγω τωρα, τελικα τι ισχυει; Μεχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου θα ισχυει η προσφορα ή ο υπάλληλος ηταν γάτα και με έσωσε πριν την ενεργοποίηση;

ότι λέει η προσφορά.οι υπάλληλοι τζίρο θέλουν να κάνουν σε ανανεώσεις ενεργοποιήσεις και μα βγάλουν τους στόχους του καταστήματος.Για αυτό όλα online.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ναι αλλά με αυτό που είπε ο υπάλληλος προφανώς εμπόδισε την ανανέωση,αρα έχασε. Πιο πολύ για ασχετοσύνη μου κάνει.

Τι να πεις.. Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το αγόρασα το πακέτο απο το application. Λυπάμαι πραγματικα για την ασχετοσύνη τους γιατι χάνουν λεφτα. Οχι για τη wind αλλα για τον εκάστοτε μαγαζάτορα-υπάλληλο

Τι not active? Μήπως επειδή δεν έχω κάνει ανανέωση πολύ καιρό? Πάντως εδώ και ένα μήνα κάθε μέρα προσφορές στέλνουν!1af070343a3aeb902ef48a8832a2f39f.jpgbe711236987bde3102406fa2ad6669e4.jpg

Τι να πεις.. Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το αγόρασα το πακέτο απο το application. Λυπάμαι πραγματικα για την ασχετοσύνη τους γιατι χάνουν λεφτα. Οχι για τη wind αλλα για τον εκάστοτε μαγαζάτορα-υπάλληλο

Ποιό κατάστημα ήταν; Εαν δε θελεις να πεις εδώ, στειλε π.μ. σε παρακαλω.

Τι not active? Μήπως επειδή δεν έχω κάνει ανανέωση πολύ καιρό? Πάντως εδώ και ένα μήνα κάθε μέρα προσφορές στέλνουν!1af070343a3aeb902ef48a8832a2f39f.jpgbe711236987bde3102406fa2ad6669e4.jpg

Το πιο πιθανό έχεις πάνω από 3 μήνες να βάλεις οπότε έχει μηδενιστεί το υπόλοιπο και έχεις φραγή εξερχομένων. Βάλε έστω 5 ευρώ και θα δουλέψει.

αυτήν την προσφορα με τα 1000 λεπτά δωρεάν μπορούμε να την πάρουμε όλοι και είναι όντως δωρεάν?

spacer.png

Mου ειχε ερθει η προσφορα και την ενεργοποιησα , θα προτεινα σε οσους εχει ερθει να την ενεργοποιησουν απο τον καινουργιο μηνα ,γιατι μου λεει οτι καθε πρωτη του μηνος θα ανανεωνονται τα 1000 λεπτα ,πιθανον για 3 μερες να εχασα 1 μηνα .....δεν πειραζει..τσαμπα ειναι...

Έχει καταφέρει κανείς να βρει τα happy nights από το app ή το site?Δεν μπορώ να τα βρω..το μόνο που είχαν πει εδώ κάποια μέλη είναι ότι ενεργοποιείται μόνο με sms...περίεργο..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχει καταφέρει κανείς να βρει τα happy nights από το app ή το site?Δεν μπορώ να τα βρω..το μόνο που είχαν πει εδώ κάποια μέλη είναι ότι ενεργοποιείται μόνο με sms...περίεργο..

GB στο 12000

Edited by DEERHUNTER
Ο κωδικός είναι για τα 10gb μετά τις 22.00

Ναι αυτός είναι ο τρόπος μέσω sms που λίγοι γνωρίζουν.... το έχει βάλει στην εφαρμογή ή το site?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

https://www.wind.gr/gr/f2g/happy-nights/

Υπάρχει η προσφορά,στα banners. Εξ'αρχής μόνο με μήνυμα την ενεργοποιούσες.

Edited by kmpatra

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova