Jump to content

soren

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

soren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρειαζεται καποιος το log and win μου? Δεν χρησιμοποιω smartphone
  2. Η eurobank μου ειχε πει να μιλησω με τη wind οπως και εκανα, τωρα η wind ουτε φωνη ουτε ακροαση....δεν εχω ξαναπαρει την τραπεζα ακομα ουτε τη wind.
  3. Τελικα με τα 5 ευρω τι ειναι προτιμοτερο να κανω? Να κανω αμφισβητηση για να τα παρω πισω ή θα ειναι πιο γρηγορο να μου περασουν 5 ευρω στην καρτα? Υποθετω οτι θα παρει τον ιδιο χρονο :P
  4. 1260 από κινητό WIND με χρέωση (0,25 €/κλήση & 0,24 €/κλήση από καρτοκινητό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 800 500 0200 για παράπονα και βλάβες για κινητή (χωρίς χρέωση) από από κινητό WIND αρα κακως χρεωθηκα στο 1260 xD
  5. Well that makes sense actually, γιατι οταν δοκιμασα την πρωτη φορα δεν την δεχτηκε λογω λαθος χρονολογιας αλλα! 1)Γιατι το περασε η eurobank απο την στιγμη που δεν εγινε συναλλαγη 2)Γιατι η eurobank ενω το ειπα και αυτο δεν το ανεφεραν σαν αιτια 3)Γιατι η wind ακομα δεν με εχει παρει τηλεφωνο ΕΣΤΩ για να μου πει οτι φταιει η τραπεζα (αρα ανευθυνοι) Υ.Σ. και σε αυτους το ανεφερα για τις 2 συναλλαγες (αρα επισης ασχετοι) Δεν ηξερα για αυτον τον αριθμο :p Βεβαια εφοσον υπαρχει αυτος γιατι να παρεις στον χρεωσιμο?
  6. Δεν καταλαβες μαλλον οτι ειμαι εκνευρισμενος με τα 5 ευρω που μου φαγανε
  7. Εγω ειμαι πολυ εκνευρισμενος με τη wind απο το προηγουμενο Σαββατο. Πρωτον να ρωτησω κατι: Γιατι δεν θελουν ουτε να μπορω να κανω μια αναπαντητη με 0.02€ που εχουν μεινει; Επισης τα 0.30 ειναι 5-0.30 απο την ανανεωση (εκτος του 0, κατι που χρεωναν παντα); Η 5 μπαινουν στην ανανεωση + 0.30 που τραβανε απο την τραπεζα; Λοιπον εγινε το εξης: εκανα ανανεωση μεσω του myf2go site 5 ευρω με χρεωστικη καρτα eurobank για να μιλησω για λιγο -και να μπορω να κανω αναπαντητες- (ειχα ξεχασει τα πακετα κτλ., ετσι κι αλλιως απο οταν εχασα το iphone δεν εχω βαλει μοναδες γιατι εχω ενα παλιο κινητο τωρα). Εκτος του οτι για 10 λεπτα δεν ειχε ανανεωθει το ποσο που ειχα μεσα (ακομα 0.02 ελεγε) και δεν μπορουσα να δω τελικα το ποσο επειδη βιαζομουνα να φυγω, οταν εκανα ενημερωση το βιβλιαριο ειδα οτι υπηρχε χρεωση 10,38 (ή 10,68, δεν θυμαμαι ακριβως)!!!! Κοιτωντας στο ιστορικο στη wind ελεγε 5 ευρω αποδειξη (χωρις 0.30 καπου). Η τραπεζα μου ειπε να μιλησω με wind, η δε wind, αφου πηρε τα 0.25 εννοειται, επιβεβαιωσε οτι οντως λεει 5 ευρω και θα το κοιταξουν. Αυτα πριν 1 βδομαδα...δεν το εχω ξαναδει αυτο. Εχει κανεις παρομοιο περιστατικο?
  8. Η αληθεια ειναι οτι ειχα ανοιξει την απαντηση μου πριν την απαντηση πιο πανω αλλα παλευα κανα μισαωρο με το πως να ανεβασω τη φωτο οποτε την ειδα αφου το ειχα ποσταρει. Επισης το οτι ελεγε δωρο με εκανε να πιστευω (τι χαζος, πως ειναι δυνατον κατι τετοιο?!) οτι πηρα ετσι, χωρις λογο 200 mb. Επισης στο app παρ'ολο που εβγαλε την ειδοποιηση δεν βλεπω κατι σχετικο με lucky day, παντως δεν νομιζω να αξιζει :lol:
×
×
  • Create New...