kmpatra Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 συμφωνοι,το χωρις δεσμευση το ειδα και εγω,το ζητημα ειναι πως ερμηνευεται. Ουτως ή άλλως το καρτοκινητο χωρις δεσμευση ειναι,το ενεργοποιεις σημερα και το πετας σε μια εβδομαδα. Τέλος πάντων,οι προηγουμενοι που ειχαν γραψει εδω γι'αυτό, το πηραν δωρεαν,τωρα ο φιλος που του ζητηθηκαν τα λεφτα μπορει να επεσε σε περιπτωση. Σιγουρα παντως ο,τι δωρεαν δινει δεν θα ειναι επ'απειρον,αφου και ο διαγωνισμος του network challenge εληξε 12/3 και η διαφημιση λέει ως εξαντληση των αποθεματων.Δεν αποκλειεται στον φιλο παραπανω να εδιναν εν γνωση/εν αγνοια και κανονικο f2g χωρις το γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Συμφωνώ, το θέμα δεν είναι τα λεφτά, αλλά η κοροϊδία. Εαν ηταν σε νουμερο που ηδη εχεις να πεις οκ, αλλά σε καινούργιο νουμερο να βάλεις 10 ευρω γιατί; Το ιδιο ισχύει και για το 5ευρω που ζητάνε για αλλαγη/αναβάθμιση σε σιμ 4G, που ειναι δωρεαν. Οι πονηροί μαγαζάτορες είπαν στους υπαλλήλους 'χρεωστε το ως αντικατάσταση', ενώ δεν είναι αντικατάσταση (ουτε βλαβη υπηρξε, ουτε κλοπή, ουτε χαθηκε η σιμ). Η wind δεν εχει mystery shoppers; Η μήπως δεν τους νοιάζουν οι καρτοκινητοι; Σιγά-σιγά ουτε οι καρτοκινητοι θα νοιαστούν για την wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καταγγελια στην wind για το δεκαρικο που ζητησαν. Να δεις πως θα τρεχουν μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Συμφωνώ, το θέμα δεν είναι τα λεφτά, αλλά η κοροϊδία. Εαν ηταν σε νουμερο που ηδη εχεις να πεις οκ, αλλά σε καινούργιο νουμερο να βάλεις 10 ευρω γιατί; Το ιδιο ισχύει και για το 5ευρω που ζητάνε για αλλαγη/αναβάθμιση σε σιμ 4G, που ειναι δωρεαν. Οι πονηροί μαγαζάτορες είπαν στους υπαλλήλους 'χρεωστε το ως αντικατάσταση', ενώ δεν είναι αντικατάσταση (ουτε βλαβη υπηρξε, ουτε κλοπή, ουτε χαθηκε η σιμ). Η wind δεν εχει mystery shoppers; Η μήπως δεν τους νοιάζουν οι καρτοκινητοι; Σιγά-σιγά ουτε οι καρτοκινητοι θα νοιαστούν για την wind... Ακριβως,πρεπει η Wind λιγο να βαλει ταξη στους μαγαζατορες και να εχουν ενιαια πολιτικη. Οσο για το αν θα νοιαστουμε,εχω ενα αριθμο που ληγει και ενα φοιτητικο που πλεον ειναι ασυμφορο.Αμα ηταν στις 30 μερες,θα ηταν καλυτερα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Η σιμ network challenge που διαφημίζουν για 7 μέρες δε λέει? Το sms και το 1269 για 10 μέρες λένε! Καλύτερα! Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 1η φορά και ενώ ειμαι σε διαλογισμό πότε να βάλω κάρτα μου σκάει το παρακάτω μηνυμα ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ 10€ ΕΩΣ 21/03 & ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ (μια χαρουλα μέχρι εδω, αλλά συνεχιζει) Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ Και αναρωτιέμαι τώρα. Βάζω κάρτα και μου διπλασιάζει τα ευρώ, μιας και μπορώ μονο να τα ξοδεύω εκτός πακέτων, πως ξέρω οτι δε θα ξοδευει απο τα χρηματα που θα έχω για τα πακέτα? Εχει τυχει σε κανένα? Μονο κανα sms αν στείλω βέβαια, και αν δω οτι περισσεύουν λεφτα, θα τα στειλω στο χαμογελο του παιδιού ή κάτι αντίστοιχο Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ακριβως,πρεπει η Wind λιγο να βαλει ταξη στους μαγαζατορες και να εχουν ενιαια πολιτικη. Οσο για το αν θα νοιαστουμε,εχω ενα αριθμο που ληγει και ενα φοιτητικο που πλεον ειναι ασυμφορο.Αμα ηταν στις 30 μερες,θα ηταν καλυτερα. +1 για το φοιτητικό ( ειδική προσφορά) το έχω μαζί με άλλες προσφορές παλιότερα όταν ήταν 30 μέρες το έβαζα συχνά τώρα όχι τόσο συχνά μετά την αλλαγή σε 25 η φάση είναι ότι στην Q που το έδωσε σε μερικούς είναι για 30 μέρες δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ίδια εταιρεία Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 καλησπερα η προσφορα των public για τo f2g με το δωρεαν χρονο ομιλιας αντοιστιχο μετην αγορα ισχυει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 1η φορά και ενώ ειμαι σε διαλογισμό πότε να βάλω κάρτα μου σκάει το παρακάτω μηνυμα ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ 10€ ΕΩΣ 21/03 & ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ (μια χαρουλα μέχρι εδω, αλλά συνεχιζει) Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ Και αναρωτιέμαι τώρα. Βάζω κάρτα και μου διπλασιάζει τα ευρώ, μιας και μπορώ μονο να τα ξοδεύω εκτός πακέτων, πως ξέρω οτι δε θα ξοδευει απο τα χρηματα που θα έχω για τα πακέτα? Εχει τυχει σε κανένα? Μονο κανα sms αν στείλω βέβαια, και αν δω οτι περισσεύουν λεφτα, θα τα στειλω στο χαμογελο του παιδιού ή κάτι αντίστοιχο Αν τυχόν βάλεις 10€ κάρτα ως 21/3 πες μας αν στέλνει από τα extra 10€ ή απ'τα κανονικά: https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/ Στείλτε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,48 € ανα SMS) Σε φτάνουν (Αααανννν...) για 4sms στο Χαμόγελο....που δε νομίζω: Δοκίμασε κ πες μας..... καλησπερα η προσφορα των public για τo f2g με το δωρεαν χρονο ομιλιας αντοιστιχο μετην αγορα ισχυει? ευχαριστω Αθήνα δε θα βρεις...Επαρχία πάρε τηλέφωνα που θα βρεις από http://www.public.gr στο site και πες μας κι εμάς....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Ξανά εκτός η εφαρμογή κατάντησε αηδία το θέμα να ξαναπώ πάλι ότι είναι η 27 φορά που πέφτει ( επίτηδες της μετράω) από αυτές μόνο της 3 φορές έχει γίνει κάποια αλλαγή ( προσθήκη πακέτου )της άλλες φορές είναι εκτός χωρίς λόγο Edited March 16, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αν τυχόν βάλεις 10€ κάρτα ως 21/3 πες μας αν στέλνει από τα extra 10€ ή απ'τα κανονικά: https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/ Στείλτε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,48 € ανα SMS) Σε φτάνουν (Αααανννν...) για 4sms στο Χαμόγελο....που δε νομίζω: Δοκίμασε κ πες μας..... Έβαλα και δίνει κανονικά 8.93 που λήγουν σε ένα μηνα, αλλά δε μπορείς να αγοράσεις πακέτα Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Έβαλα και δίνει κανονικά 8.93 που λήγουν σε ένα μηνα, αλλά δε μπορείς να αγοράσεις πακέτα ΟΚ. Δλδ: α) 8,93€ "κανονικά" + β) 8,93€ για "όχι πακέτα" ΟΚ. Στείλε στο Χαμόγελο, 1 έστω sms, από πού αφαιρεί; α) απ΄τα extra; ή β) τα "κανονικά"; Όχι ότι δεν ξέρω: Να "μάθουν" και οι υπόλοιποι για το sms πρόσκλησης να βάλεις κάρτα 10€ που έλαβες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ο διπλασιασμός δεν χρησιμοπιείται για πακέτα και αριθμούς υψηλής χρέωσης. Αν το δοκιμάσεις απλά θα κάνεις ένα καλό στο Χαμόγελο του παιδιού από το κανονικό σου υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ο διπλασιασμός δεν χρησιμοπιείται για πακέτα και αριθμούς υψηλής χρέωσης. Αν το δοκιμάσεις απλά θα κάνεις ένα καλό στο Χαμόγελο του παιδιού από το κανονικό σου υπόλοιπο. 1) Για κουτούς τους έχετε; 2) Δεν το λέει όμως στο sms που έλαβε (και όχι μόνο αυτός): 1η φορά και ενώ ειμαι σε διαλογισμό πότε να βάλω κάρτα μου σκάει το παρακάτω μηνυμα ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ 10€ ΕΩΣ 21/03 & ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ (μια χαρουλα μέχρι εδω, αλλά συνεχιζει) Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ Και αναρωτιέμαι τώρα. Βάζω κάρτα και μου διπλασιάζει τα ευρώ, μιας και μπορώ μονο να τα ξοδεύω εκτός πακέτων, πως ξέρω οτι δε θα ξοδευει απο τα χρηματα που θα έχω για τα πακέτα? Εχει τυχει σε κανένα? Μονο κανα sms αν στείλω βέβαια, και αν δω οτι περισσεύουν λεφτα, θα τα στειλω στο χαμογελο του παιδιού ή κάτι αντίστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Όσοι αναβαθμίσατε την σιμ σε 4G, σας κράτησαν αντίγραφο της ταυτότητας σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ναι. Όπως σε κάθε αντικατάσταση SIM. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ναι. Όπως σε κάθε αντικατάσταση SIM. Sent from my XT1562 'Αντικατάσταση' = 5ε 'Αναβάθμιση'= 0ε Εσύ έκανες το πρώτο ή το δεύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Και τα 2 αντικατάσταση είναι. Αφού σβήνεται ο αριθμός της παλιάς κάρτας από το σύστημα και εισάγεται της νέας. Ίδια διαδικασία ακριβώς, μόνο που αν η κάρτα σου δεν παίζει 4G θα πρέπει να μην σου ζητηθεί να πληρώσεις. Edit: έχω κάνει και τα 2. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 το αν θα ζητηθει η ταυτοτητα γενικα παιζει και αναλογα με τον υπαλληλο. Εγω παλιοτερα σε καταστημα που πηγαινα και με ηξεραν,ζηταγαν ταυτοτητα απο καποια στιγμη και μετα για τα απολυτως απαραιτητα. Μεσα στο συστημα υπαρχουν τα στοιχεια του ΔΤ αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 μου δωσανε μια καινουργια σιμ f2g φοιτιτικο.Πως ενεργοποιω το φοιτιτικο ,τι ποσο πρεπει να βαλω, και τι παροχες θα εχω? Το αλλο νουμερο f2g που εχω αν δεν βαλω καθολου χρηματα θα το εχω σε ισχυ για ενα χρονο ή για τρεις μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Και άλλα δωρεάν MB μόνο για Κυριακές: https://www.wind.gr/gr/f2g/rising-sundays/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 μου δωσανε μια καινουργια σιμ f2g φοιτιτικο.Πως ενεργοποιω το φοιτιτικο ,τι ποσο πρεπει να βαλω, και τι παροχες θα εχω? Το αλλο νουμερο f2g που εχω αν δεν βαλω καθολου χρηματα θα το εχω σε ισχυ για ενα χρονο ή για τρεις μηνες? Στέλνεις την εντολή 1000 στο 1264 με κόστος 8.57 ευρω και διάρκεια πακέτου 25 μέρες. Το νούμερο το χάνεις μετά από ένα χρόνο και 35 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στο αλλο νούμερο που λες,αν έχει χρήματα θα χαθούν στους 3 μήνες αν δεν ανανεώσεις. Για τη συνδεση και το νούμερο ότι γράφτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στο αλλο νούμερο που λες,αν έχει χρήματα θα χαθούν στους 3 μήνες αν δεν ανανεώσεις. Για τη συνδεση και το νούμερο ότι γράφτηκε. αν εχει μεσα εστω 1 ευρω θα το εχω το νουμερο για 1 χρονο? αν στειλω 1000 στο 1264 με κόστος 8.57 ευρω και διάρκεια πακέτου 25 μέρες τι παροχες θα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts